{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
636 visninger | Oprettet:

Markgreven
Markgreven
Online Tilmeldt:
4. dec 2014
Følger: 11 Følgere: 60 Emner: 102 Svar: 5.065

Knæk cancer. {{forumTopicSubject}}

Sad og så det store indsamlings show fra tv2 i går.

Der var meget følelses pornografi, og meget lidt underholdning. - Vist er cancer ikke underholdende, men det var jo et indsamlings show, så lidt større musiknavne kunne jeg godt have brugt.

Nå, det var slet ikke det, der har fået mig til at lave forumemnet.

Jeg sad og fulgte med i hvem der havde givet hvad, og da jeg så Kirk fonden, (LEGO) give 2.000.000 kr. var mine øjne ved at løbe i vand, men da jeg så børn der havde solgt flasker, lavet perleplader og bolsjer og hver især havde samlet beløb ind på mellem 30-60.000 kr. så blegnede Kirk fonden ligesom brat.

I det hele taget undrer det mig, at flere af vores allerstørste virksomheder slet ikke var på banen, eller også med meget "små" beløb.
Jeg kunne nævne mange af de virksomheder, men de fleste ville jeg nok have glemt i sådan en liste, men hvor er de skuffende.

Mener Ronaldo tjener mere om året, end Danmark formåede at samle ind til knæk cancer. smiley
Kommentarer på:  Knæk cancer.
 • #1   28. okt 2018 Ja det var en meget følelses ladet forestilling, men det er trods begrænset hvor meget sorg og død man kan klare sådan en lørdag aften,
  Jeg var ihvertfald mæt allerede halvvejs inde i programmet, Og da vi så sidste år fik at vide hvor mange penge tv 2, selv tog for at afholde denne "produktion" så blegnede min interesse lidt.
  Jeg havde det lige som du markgreve, jeg måtte lige have en Kleenex da jeg hørte hvad de fantastiske børn havde samlet ind, det var så godt gået, tænk at samle 60.000 ind på armbånd og perleplader. det er den ægte giver ånd. de der store selskaber skulle skamme sig, for Lego er 2 mil, kun småpenge, de kunne så sikkert også trække noget fra i skat, så det er ikke et imponerende beløb.


 • #2   28. okt 2018 Jeg er slet ikke enig med jer Alan og Kisser, mig imponerer det ikke, når børn misbruges til at indsamle penge til en eller organisation.

  Og nej Kisser hvorfor i alverden skulle LEGO dog skamme sig 'kun' at give 2 mio. kr.?

  OT: Jeg mindes udmærket dengang min ene nevø havde set en udsendelse i fjernsynet om fattige børn i Afrika, og han ville sende de penge til en indsamling til Afrika, han havde sparet op af sine lommepenge. DET fik vi i familien heldigvis snakket ham fra.


 • #3   28. okt 2018 Lone.

  Nu havde de børn jo nok heller ikke fået de beløb hjem på bolsjer og perleplader, hvis pengene ikke var gået til "knæk cancer", så din konklusion er lidt hypotetisk med hensyn til misbrug.

  Jeg går ud fra, at selv direktørerne og bestyrelsesmedlemmerne i de store danske firmaer, ligesom LEGO, kan risikere at blive ramt af kræft. Når den dag kommer, kan de måske ærgre sig over at de ikke gav noget mere til forskning, når de sidder på onkologisk og får at vide de har 3 måneder tilbage.


 • #4   28. okt 2018 Altså Alan -du kan jo komme i samme situation, som dem af dig citerede direktører og bestyrelsesmedlemmer - hvor meget gav du til knæk cancer?

  Jeg gav ikke 1 krone og kommer heller aldrig til det hverken til knæck cancer eller andre indsamlinger.

  Det er nok rigtigt, at børnene ikke have fået store beløb hjem, hvis pengene ikke havde været til knæk cancer - for mig er det stadigvæk misbrug af børn.


 • #5   28. okt 2018 Det er hemmeligt hvad jeg gav. smiley

 • #6   28. okt 2018 Det er mit indtryk, at der hverken bli'r spurgt om status eller titler, når diverse diagnoser udleveres.

  Så det kan man desværre ikke købe sig fra, uanset om de høje herrer havde 10 doblet beløbet til Knæk Cancer


 • #7   28. okt 2018 #5
  Alan

  Det er hemmeligt hvad jeg gav.

  Det betyder vel ikke, at du skammer dig over det lille beløb, du gav? smiley


 • #8   28. okt 2018 Det er ren reklame for firmaerne, dobbelt op, når det er en god gerning.... smiley

 • #9   28. okt 2018 Jeg så for en gangs skyld ikke programmet. Ved ikke engang hvor meget der blev samlet ind.
  Har simpelthen fået nok, efter i mange år at have givet hver gang de kom til døren. For dertil kom nemlig også de mange opringninger, hvor man kommer til at føle sig som en skurk hvis man ikke lige ønsker at indbetaler et beløb.

  Jeg ønsker at give 'af et godt hjerte', og ikke fordi jeg bliver presset!
 • #10   28. okt 2018 Jeg giver af princip aldrig noget til indsamlinger der har til formål at samle penge ind til områder der i forvejen er tilskudsberettigede af enten stat el. fonde.
  Administration og korruption hænger ofte sammen i denne type organisationer og ikke sjældent afsløres kæmpe bonusser og aftrædelsesgodtgørelser.
  Vi har specielle dage hvor de forskellige foreninger må ringe på vores dør og vi har indsamlinger til de samme formål på licensbetalt tv.
  Begge dele er statsgodkendt tiggeri hvilket jeg er imod når jeg i forvejen betaler skat og iøvrigt finder jeg det dobbelt moralsk at firmaer overgår hinanden for at få sit navn på skærmen når de kunne gøre det på et hvilket som helst andet tidspunkt hvis de virkelig brændte for sagen smiley


 • #11   29. okt 2018 #10
  Cody

  ......og iøvrigt finder jeg det dobbelt moralsk at firmaer overgår hinanden for at få sit navn på skærmen når de kunne gøre det på et hvilket som helst andet tidspunkt hvis de virkelig brændte for sagen .

  Og de kunne give anonymt.


 • #12   29. okt 2018 Ja lige netop Anella smiley

 • #13   29. okt 2018 #2. ifl. Anella. mig imponerer det ikke, når børn misbruges til at indsamle penge til en eller organisation.

  Hvad misbrug er der i at appellere til børns medfølelse og hjælpsomhed, er der ikke egoisme og mig mig mig kultur nok i dag. personligt ville jeg være super stolt hvis mine børn var gået i gang med at lave perle plader, og armbånd for at hjælpe med til at forske mere i at knække kræften. De børn har foretaget en iværksætter sætter aktion der er en voksen værdig. De har tænkt på andre børn der ikke havde det så godt som dem, er det en dårlig ting at åbne deres øjne for verdens uretfærdighed. Det hele er ikke prinsesse og prinse sjov og overforkælelse, der er også en mørk side af livet, og den så de i øjnene, og gjorde en forskel.
  Og almindelige dødelige mennesker giver efter bedste evne, hvis man selv har set hvad der sker på foreksempel på onkologisk børneafdeling så er det et must at hjælpe med et beløb. Stort eller småt, det kan kun hjælpe på at der bliver forsket mere i det.

  # 2. Og nej Kisser hvorfor i alverden skulle LEGO dog skamme sig 'kun' at give 2 mio. kr.?

  Fordi de virkelig har så mange penge, i kassen, og ja de har selv tjent dem, og alle de argumenter behøver jeg ikke få at vide, men det ville svare til at jeg havde givet de 150 kroner der var minimum. derfor sat i perspektiv til at et barn samler 60.000 sammen er efter min mening flovt for Lego. Og ja jeg ved at du og mange andre ikke vil give en bøjet femøre til humanitære foreninger, Men jeg mener altså at man skal prøve at hjælpe andre i nød.


 • #14   29. okt 2018 Men jeg mener altså at man skal prøve at hjælpe andre i nød.

  Kisser

  Det er den eneste udtalelse, jeg er enig med dig i. Min hjælp til andre i nød gælder dyr, og de beløb jeg giver til dyrevelfærd burde jeg nok skamme mig over, når jeg tænker på, hvor lidt jeg giver.


 • #15   29. okt 2018 Ja hver sin smag og lyst, jeg prioterer bare mennesker højere end dyr. selv om jeg også kan lide dyr, så mener jeg at mennesker også skal hjælpes. selv giver jeg hver måned et beløb til kattens værn og en dyre velfærds forening. men det ene udelukker ikke det andet.

 • polysl
  polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 8 Følgere: 193 Emner: 413 Svar: 5.840
  #16   29. okt 2018 Nu skal man ikke skamme sig over ikke at give til knæk cancer, for heldigvis har vi forskellige motiver til hvem man giver penge til.

  Dem som står øverst på min liste ikke de store multinationale betlere som har råd til at hive mer valuta ud af de skatteplagede danskere.

  Er det ikke bare en skjult form for brugerbetaling,

  Tænk hvis der kom indsamlinger til vores hospitaler fordi de i stor stil fyre pga. dårlig håndtering.

  Man visere billeder af negere med store maver - de samme billeder som for 20 år siden, man vender bare lige albummet- og nogle hopper på vognen og giver til det lort.
  Man graver brønde og laver solar pumper for at næste gang de kommer for at se projektet så er det hele fjernet. Man giver blyanter, pulte, stole, hæfter - hvorefter de senere er blevet stjålet. Giv en ged - det gik der ged i for den blev slagtet.

  Man skriver over 85% går til negere, resten er løn, administration, men ingen udefra kan se dybere i regnskabet.

  Så det er grunden til jeg ikke giver til hverken bundløse huller, eller ugennemsigtige bogholderi fra store organisationer.

  Så hellere til Inges kattehjem, hjemløse, hvor de dårligt kan få det til at rende rundt.

  Med hensyn til Lego er det bare et stunt, en promovering, faktisk en billig reklame hvis man tænker på hvad en helside koster i avisen.

  Hvad hjælper en indsamling til knæk canser når visse behandlings typer droppes pga. prisen. Klager man over den manglende behandling så bliver de fleste afvist af medicin rådet fordi prisen ikke står mål med resultat som de i stor stil bruger som argument. Så hvem er det lige som får gavn af den indsamling?


 • #17   29. okt 2018 Ja, jeg synes, lige som dig, Alan, at den var noget tam, hvor blev alle underholderne af, dog mener jeg, hver en krone tæller, vi kan selv blive ramt i morgen, vi skal hver dag leve, som var det den sidste og tænke på, at vi har det nogenlunde smiley smiley - de er kommet et godt stykke videre, flere og flere kræftformer kan helbredes, hvis de bliver konstateret i tide.

 • #18   29. okt 2018 Det kan godt være at jeg er blevet mere kynisk på nogle områder, for man samler penge ind til, mange forskellige ting og sager.

  Men selve årsagen til at mange ting/sygdomme er blevet forhøjet rører man ikke ved! Hvilket er kernen til at meget sker.

  Alt for mange giftstoffer bliver brugt til produktion for at forhøje profitten, det være sig i ting, tøj, landbrug. Vi bliver forgiftet langsomt, og lægevidenskaben kan ikke følge med i alle de former for sygedomme, og kræftformer der opstår.

  En stor del af verden sulter. FN anslår det til, lige nu til 821.000.000, og man regner med at om få år vil det være 2.000.000.000 mennesker, som der af kunstig vej skal findes føde til.

  Det kan ikke lade sig gøre!

  Det kan godt være at vi mennesker er intelligente til at opfinde en masse nye ting, men vi er ikke intelligente nok til at tage fat i 'nældens rod', og ændre på de tiltag som er nødvendige. Politiske agendaer, økonomiske interesser styrer, og derfor vil menneskeheden stå for fald.

  Et surt opstød, beklager, men sådan ser jeg på verden nu, og verdens såkaldte ledere, der ødelægger mere end de gavner.

Kommentér på:
Knæk cancer.