{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.055 visninger | Oprettet:

Knæk Cancer. {{forumTopicSubject}}

Erfarede i dag at udsendelserne i TV.2. Knæk Cancer, ikke finansieres af TV.2. selv men gennem de bidrag der samles ind .

I år skal der trækkes 21 Millioner fra det indsamlede beløb, til produktions omkostningerne ved afholdelse af showet. Det vil sige at hver syvende krone går til TV.2 selv.

Adspurgt om hvorfor tv selskabet ikke oplyser om dette,svarer kanalchefen på tv2: Vi fortæller meget gerne om udgifterne, og hvert år laver vi et regnskab, som er fuldstændig tilgængeligt på detgårpengenetil.dk. som vi henviser til mange gange i programmet, lige som det også bliver lagt på Facebook. ..

Senere i interviewet siger han Citat . Regnskab for åben skærm er ikke godt TV .Citat slut.

Hvis man går ind på den foreslåede adresse, står der intet om at der trækkes så mange penge fra det reelle beløb der kommer ind ved udsendelsen.
TV2. er bruger og reklame betalt. og hvad angår de evindelige genudsendelser har man en fornemmelse af at der må være mange penge i kassen. Hvad synes i andre om dette, er det i orden at man ikke oplyser ordentligt om at de bidrag man giver ikke allesammen går til de kræft ramte.?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Knæk Cancer.
  • #1   25. okt 2015 Det er jo s.... vigtig information som skal gentages af værterne for at være et reelt projekt.
    TV" får så meget googwill af at lave det show, at de skulle gøre uden fortjeneste, med færrest muligt udgifter. Får kunstnerne også løn?
    Angående omkostninger ved indsamlinger, er det altid lidt tys tys, der er meget få organisationer som ikke har omkring 70% i omkostninger, penge som IKKE går til de nødlidende. Kæmpe lønninger til nogle ansatte feks. Mimi Jakobsen og ham Ladegård.
    Nogle mener det er nødvendigt for at motivere folk til at donere penge. At de ledende folk er det værd altså med kendte karismatiske personer som frontfigurer. Men andre mener, at det er ved at være rene pengemaskiner der apelerer til folks følelser med grædende børn i fokus, og til at vi skal arbejde mere friviligt i sagens gode navn.
    Hvis man har ægte medfølelse, behøver man så tårnhøje lønninger?


  • #2   25. okt 2015 Lige det jeg mener Kirstine, de får så meget goodwill, og reklameblokkene imellem de forskellige indslag er også længere og af den grund tjener de også den vej. Jeg forstår bare ikke at det er nødvendigt at tage af de indkomne beløb. TV. 2 burde ihvertfald være mere åbne omkring det.

  • #3   25. okt 2015 Er det ikke gået hen og blevet for meget pop i sådan en alvorlig ting som cancer, som er et hvert menneskes eje, det er slet ikke til at vide, hvad der går til hvad, mener ikke der skal laves show ud af en sådan alvorlig ting smiley

  • #4   25. okt 2015 Næh det er lige før man kan mistænke nogen for at profitere på andres nød, men det blir vel mellem os. Håber ikke I sir det videre smiley

  • #5   25. okt 2015 Ja der er lidt følelses porno over det, det virkede altså på mig, jeg brugte et par pakker kleenex og sparede på makeup fjerneren snøft, jeg er ved at blive for rørstrømsk, men det var også nogle forfærdelige skæbner. man skal prise sig lykkelig for at have levet så længe, det er så uretfærdigt når det er børn der er ramt. smiley smiley

  • #7   25. okt 2015 Jeg kender en mand på 89, som har fået konstateret cancer i maveregionen, det er den dejligste livsglade mand og jeg synes, det er forfærdeligt, at der ikke er nogen redning i udsigt, men jeg tænker også på, at det er et mennesker, som har haft et dejligt langt liv - de børn, jeg så i går, gjorde endnu mere ondt, det må ikke være til at bære, jeg synes det er så ubeskriveligt ulykkeligt - jeg tænker hver dag på, hvor glad jeg er for mit gode helbred, ligeså mine aller nærmeste, når vi er raske og kan alt selv, så er vi rige og heldige ....... smiley

  • #9   25. okt 2015 #8 .Ja det da ved gud jeg ville, det er der også mange ukendte mennesker ude i det ganske land der har gjort, Selv en lille pige der lavede 50 bordskånere i plastik.
    Unge på skoler har arbejdet ude i samfundet for at bidrage til de cancer ramte, Velgørenhed er en meget brugt ting for at samle penge ind. Også de meget kendte stiller op gratis, de gør det af et godt hjerte.
    Forøvrigt har jeg ikke udtalt mig om at de kendte skulle gøre det gratis, jeg mente at tv2 selv havde penge nok i kassen til at betale sine medarbejdere. De penge som vi og reklamerne har betalt.


  • #12   26. okt 2015 #10 Ej altså Curt, det kommer skisme bag på mig, er du ikke filantrop, mystisk , jeg havde fået et helt andet syn på dig, smiley smiley

    #11, O.S. Så kan vi kun blive enige om at du ikke kender mig, Nu kan jeg ikke finde en lønnings liste, på det link du satte ind, men jeg har mange gange udført velgørende arbejde. Jeg optrådte mange år på plejehjem og børnehaver, det skabte megen glæde hos de gamle når jeg sang revyviser de kunne synge med på. Og børnene havde meget glæde ud af de små opbyggelige skuespil vi fremførte, Ganske uden salær. Jeg synes ikke at alt skal måles op i penge. smiley


  • #14   26. okt 2015 Den mening deler jeg så sandelig med dig Curt, de der sidder i høje stillinger sørger for sig selv, med fede pensioner og fratrædelses salærer der vil noget.

    Men jeg har bestemt mg for en gang for alle, andre skal ikke bestemme min adfærd, jeg kan irriteres over den selviskhed og grådighed der finder sted, men så siger jeg bare til mig selv: Jeg kan ikke lave om på det, men jeg kan gøre noget ved min egen situation, og jeg kan lide at give (, kors hvor det lyder sukker sødt) håber ikke du brækker dig, men jeg kan ikke gøre for det, som man siger. Sådan har vi hver især vores helt personlige træk og det ene er ikke bedre end det andet. Du har sikkert mere "klarsyn" end jeg har. Enhver er enfoldig i sin tro. smiley smiley


  • #16   26. okt 2015 Nu har jeg altid haft fast arbejde ved siden af mine fritids sysler, det ene udelukker ikke hinanden,

    Jeg tror at vi taler forbi hinanden, jeg vil gerne deltage i velgørendheds arbejde men du mener åbenbart at det skal være på fuld tid som et job., det har jeg aldrig ytret mig om at jeg ville. smiley .


  • #19   26. okt 2015 Nej O.S. Det har du ret i. Men jeg ville gerne yde en god indsats for 1. mil.Jeg behøver ikke 1,5, jeg er så billig, he he. smiley

    Så har jeg altså misforstået dig alligevel. smiley smiley


  • #20   26. okt 2015 Ok ikke for mindre, men hvorfor sku jeg og andre dog give gratis penge af min lille løn! Det ligger jo i opfordringen til at gi, føl barmhjertighed til de nødlidende, men hvor er deres egen barnhjertelighed, med de kæmpe lønninger.

  • #21   26. okt 2015 Kirstine det er også en infaldsvinkel, men det hjælper jo ikke på de ramtes situation. Der vil altid findes pampere der hytter deres eget skind.
    Selv i den sovjetiske udgave af kommunismen var der trods idealismen stadig store forskelle i status. Der var sommer palæer på balkan ved Sortehavet. Og modsat det så stor fattigdom blandt befolkningen, at vi ikke fatter det.
    Der vil altid være underklasse og overklasse. Og det kan man så diskutere hvor godt eller dårligt det er. der skal jo også være igangsættere og nogle på gulvet.


Kommentér på:
Knæk Cancer.

Annonce