{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
338 visninger | Oprettet:

Sommervarmen. {{forumTopicSubject}}

Ja med tanken om at vi de næste par dage kan slå endnu en record i Danmark og ja en varme record og syntes absolut ikke længere om varmen i denne her sommer og Gud hjælpe mig om jeg ikke er gået hen og blevet små syg og om det er beskidte bær (jordbær fra Øst) fra det store udland der har lagt mig ned vides ikke men et eller andet er der sket for jeg fryser og sveder og vil på det nærmeste have vintertøj på + lave ikke en skid - jeg er for at sige det rent ud røv kedelig.
så jeg tror jeg vil lægge mig helt ned de næste par dage og lade som om det ozonlag rager mig en skid og tænker at der ikke er grund til at se om det kunne påvirke mig.
Kig lige på det indsatte billede og er det bare mig der ser mig som en lille tyk mandKommentarer på:  Sommervarmen.
 • Claus G
  Claus G Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  jan 2018

  Følger: 5 Følgere: 13 Emner: 42 Svar: 1.618
  #1   6. aug Jeg er modsat dig, overhovedet ikke træt af varmen eller sommeren. Jeg kan nemmere tilpasse mig varmen, lys og solen. Det er lige modsat med gråvejr, kulde og mørke.
  God bedring Leon, du har nok fået for lidt d vitamin i løbet af sommeren, så dit immunforsvar er gået ned.
  Du må snuppe en kop the med rom i. Og så udnyt solen de næste dage, lad den varme dig godt igennem.


 • #2   6. aug Claus G jeg har ellers været ude i solen hele dagen de flest solskinsdage men måske det har været i overkanten det er også her de senere 7 - 8 - 9 dage der pludseligt har givet mig et lille knæk men ja jeg vil se i morgen min krop plejer at være god til at klare det selv

 • Claus G
  Claus G Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  jan 2018

  Følger: 5 Følgere: 13 Emner: 42 Svar: 1.618
  #3   6. aug Du må passe godt på dig selv Leon

 • #4   6. aug Claus G ja tak og der fik du mig til at tænke i et nyt indlæg om sådan et emne

 • #5   6. aug ja som med vandet og er det da ikke til at bære mere nu ,og må snart stoppe dette er ikke rart mere og ved man ikke bør klage , men nu ,har bærret begyndt at flyde over her, og hørt at dette i de næste skulle blive endnu hedere før end nogensinde ,ja vi må vist vænne os mere til at ,dette måske vare længerer end vi havde regnet

 • #6   7. aug Rosegril ja varmen py ha vi bør bare lægge os ned som en form for overgivelse måske - nej vel man overgiver sig ikke bare

 • Ronald G
  Ronald G Online Tilmeldt:
  dec 2015

  Følger: 9 Følgere: 27 Emner: 36 Svar: 2.016
  #7   7. aug Ja det er underligt. med varme og drikkelse.. Nu min VIV, hun drak altid et par lt. vand i døgnet. også før hun blev syg. -- Men jeg derimod drikker jeg ikke ret meget, jeg føler ikke behov for det. og nu med postevandet derhjemme, det drikker vi jo slet ikke, vores drikkevand er jo mest renset havvand, det kan drikkes, men smager ikke så godt. Så det er købevand - Juice og kaffe. Cola er også godt, det renser jo. men der bruger jeg nu den Lokale, den smager meget bedre end CC. og så er den billigere

 • Claus G
  Claus G Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  jan 2018

  Følger: 5 Følgere: 13 Emner: 42 Svar: 1.618
  #8   7. aug Man skal også passe på med at drikke for meget postevand. Man fjerner mange af de salte, som kroppen ellers bruger. Så jeg drikker oftest kaffe, juice eller sodavand/danskvand.
  Her har vi altid saltstænger stående, således vi får lidt salt i løbet af dagen.


 • #9   7. aug Må indrømme jeg elsker varme og hader kulde, meeen det er lidt i overkanten, drikker en masse vand, sat til afkøling i køleskabet...det resulterer i at jeg er helt klam...pyhhhh.
  Det er værre med mine 2 persere de kan jo ikke lægge pelsen og de drikker litervis og jeg slæber store affaldsposer ned til kontaineren, min nedfaldsskakt er lukket fordi nogle idioter smider flasker direkte ned så ingen vil tømme, pokkers.
  Foto af min lille Luna, der blev 16 år 1. august, hun ligger splattet totalt ud hele dagen i nærheden af sin vandskål.


 • Annella
  Annella Online Tilmeldt:
  nov 2016

  Følger: 1 Følgere: 74 Emner: 213 Svar: 1.556
  #10   7. aug Kig lige på det indsatte billede og er det bare mig der ser mig som en lille tyk mand

  Leon - er du ikke klædt for varmt på i denne sommerhede?


 • Annella
  Annella Online Tilmeldt:
  nov 2016

  Følger: 1 Følgere: 74 Emner: 213 Svar: 1.556
  #11   7. aug Foto af min lille Luna, der blev 16 år 1. august,

  elizabetta

  hvor er hun dog kær at se på.


 • Ronald G
  Ronald G Online Tilmeldt:
  dec 2015

  Følger: 9 Følgere: 27 Emner: 36 Svar: 2.016
  #12   7. aug elizabetta . kan du ikke sætte bare en lille blæser op ril hende. - og min døjer da også, men finder alligevel ud af det. og så har jeg jo flisegulve som er kølige.

 • #13   7. aug @ Elizabetta J

  Pas på, hvis katten er 16 år, og han ikke spiser ret meget.

  Vores blev dehydreret på en pension, da han var 10 år, og vi kørte ham til dyrehospital, hvor de talte om en infektion, fik ham til spise igen, men 3 dage efter måtte de desværre aflive ham.

  Det viste sig, at indehaveren havde travlt med ridning i de dage vores kat var der, og en ung datter havde passe kattene, og hun kunne end ikke svare på, hvad han havde spist.


 • #14   7. aug Leon, til dit indsatte billede - din tøjstil, gør dig absolut ikke slankere, og hvis du gerne her i sommervarmen vil score en dejlig sild, så skal du nok skifte tøjstil, et par pæne cowboybukser og en pæn poloshirt, alt efter om det er dag/aften pæne kondisko eller anden sko og så lige lidt styling i håret, så vil du se lækker ud

 • #15   7. aug Annella #10 det er fordi jeg både fryser og sveder

 • #16   7. aug Jetset #14 hm jeg må sige at jeg syntes det er for varmt til at gå i cowboybukser + en trøje kondisko går jeg jo altid i og jeg er for gammel til det der med at se godt ud

 • Annella
  Annella Online Tilmeldt:
  nov 2016

  Følger: 1 Følgere: 74 Emner: 213 Svar: 1.556
  #17   7. aug og jeg er for gammel til det der med at se godt ud

  NEEEJJJ da Leon, det bliver 'man'/vi da aldrig for gamle til


 • #18   7. aug Annella du skulle se mig med stok

 • Annella
  Annella Online Tilmeldt:
  nov 2016

  Følger: 1 Følgere: 74 Emner: 213 Svar: 1.556
  #19   7. aug #18
  Jamen det gør jeg da Leon, du står jo på dit profilbillede med stokken i hånden


 • #20   7. aug Ja her i sommer varmen tager jeg meget lidt på her i hedebølgen , der snart kommer vil jeg gå u bh og let ærme løse kjoler i lyse her

 • Claus G
  Claus G Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  jan 2018

  Følger: 5 Følgere: 13 Emner: 42 Svar: 1.618
  #21   7. aug Jeg går i fuld uniform, også selvom det er 34 grader som nu.
  Dvs lange arbejdsbukser, skjorte og slips, og arbejdssko.
  Men indrømmet, når jeg har fri, skifter jeg som det første over i shorts, og intet andet.
  Elsker varmen og den sommer vi har haft
  Lever nok i det forkerte land haha.


 • #22   7. aug Belphegore, hun spiser og drikker som hun plejer, det er jeg ikke nervøs for.
  Ron, jeg har ingen blæser men trækker gardiner for når solen er på,
  har ikke flisegulv, det havde ellers været dejligt i varmen, men trægulv, hvor hun ligger...bortset fra foto.
  Synes også Leon, du må finde noget mere tjekket tøj, men det interesserer dig måske ikke, jeg elsker tøj og gider ikke ligne en gammel olde....endnu....
  Stakkels Claus, med alt det tøj i varmen...ikke sjovt, husker også da jeg gik på arbejde og skulle se nydelig ud uanset temperaturen.....


 • Claus G
  Claus G Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  jan 2018

  Følger: 5 Følgere: 13 Emner: 42 Svar: 1.618
  #23   7. aug Jeg klager ikke Elizabetta.
  Der skal mere til. Jeg nyder varmen.
  Ja vi mistede desværre også vores kat for 3 uger siden. Han blev 11 år i juli. Men han døde af hjerteanfald. Så jeg vil ikke ubetinget give varmen skyld for noget.
  Men vi Danskere, er super og endda ekstremt gode til at klage, for vi er egoister så det står ud af begge ører. Tilpasning er en mangelfuld egenskab. Det tør jeg godt sige, for jeg ser og hører på mennesker, hver dag, der har det værre. Og de har ikke internet eller fast bopæl. Og de klager ikke. Vi er nogle forkælet og forvente skabninger der burde skamme sig over piveriet.


 • #24   7. aug Næhhhh Claus jeg har nu heller ikke opfattet at du er et brokkehovede, giver dig ret i at vi er mange der har det godt i vores land, men der vil altid være nogle der ikke har de samme muligheder, sådan har det altid været.
  Før velfærdsstaten var det nok mere familier der holdt sammen og tog sig af syge og svage, i dag er det samfundets skyld at mange falder igennem hullerne, det kan så diskuteres i en uendelighed......


 • Claus G
  Claus G Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  jan 2018

  Følger: 5 Følgere: 13 Emner: 42 Svar: 1.618
  #25   7. aug Ja de laveste i samfundet, bliver brugt som skjold, men de bliver aldrig hørt eller set. Det er så trist. Det er noget der kan gå mig på. Der går intet af mig, ved at give en hjemløs en flaske vand, uanset om han/hun er misbruger på nogen måde. Men når vi har varm sommer, så har vi travlt med os selv, og hvor dårligt vi har det. Vi er os selv nærmest. Det er jeg meget ked at at det er den udvikling vi har bevæget os imod. Vi vil så gerne andre, siges det, men når alt kommer til alt, og varmen er vores største gene, så er vi pænt ligeglad med alt andet end os selv.

  Se det kan jeg blive ked af. Men det er her vi kan skille ægte fra falske. Og det er her vores tanker afslører os, hvilket kodeks vi har.


 • #26   7. aug Ja, det er som om det lille ord taknemmelighed er forsvundet i den blå luft....
  Claus kender du Bunuel's film Viridiana, hvis ikke så handler den om en smuk ung kvinde der inviterer en masse forhutlede mennesker ind i sit dejlige hjem og giver dem mad og drikke, takken er at de slår hende ihjel. Nu er det en film....men hvordan er vi mennesker egentlig???????


 • Claus G
  Claus G Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  jan 2018

  Følger: 5 Følgere: 13 Emner: 42 Svar: 1.618
  #27   7. aug Taknemmelighed ja, men omtanke og medfølelse, og så tanken på at langt fra alle, er så priviligeret som de fleste af os. Det han ikke hidse mig op, men det er med til at bekræfte Danskernes egoisme og selvcentreret fokus, ikke er til gavn for mængden. Det ærger jeg mig mest over, især da jeg ser bagsiden af virkeligheden hver dag.
  Kender ikke filmen Elizabetta, men vil prøve at finde den, og se den


 • #28   7. aug Elizabetta jeg syntes kivinder er smukke i kjole og ja ja selvføleligt ser de også godt ud i stramme bukser og ja jeg vil i det store hele helst gå nøgen i den varme men det må man jo ikke så jeg nøjes med løst tøj men skal trimmes her en af dagene og så ligner jer alle andre

 • Claus G
  Claus G Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  jan 2018

  Følger: 5 Følgere: 13 Emner: 42 Svar: 1.618
  #29   7. aug Haha Leon. Der er så meget vi ikke må, heller ikke i varmen. Men du er som du er, og har du ikke til nye bukser eller til at få klippet håret, så ændrer der jo ikke dig som person. Du er god som du er, også selvom din tinder profil måske ikke giver afkast.
  Det er dit indre du skal sælge dig på, ikke dit ydre. Dit ydre er absolut kun sekundært. Og jeg går ikke ud fra du skal på den røde løber


 • #30   7. aug Claus G nej jeg er som jeg er og det håber jeg at folk er general for dem der er anderledes når vi ikke er på er ikke meget værd i min verden og nej jeg skal ikke op på den røde løber

 • Nasty
  Nasty Online Tilmeldt:
  okt 2016

  Følger: 1 Følgere: 17 Svar: 341
  #31   7. aug # 26 Elizabetta

  "Bunuel's film Viridiana"

  Jeg har set filmen, som gjorde et stort indtryk på mig.
  Især husker jeg scenen, hvor fattiglemmerne sidder til bords - placeret som i maleriet af Leonardo da Vinci, 'Den sidste nadver' - hvorefter det hele går amok.

  Se endelig filmen Claus, hvis du kan finde den. Den giver stof til seriøs eftertanke.


 • Claus G
  Claus G Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  jan 2018

  Følger: 5 Følgere: 13 Emner: 42 Svar: 1.618
  #32   8. aug Super vejr idag

 • #33   8. aug Ja og der er da også ind her i Forum, der har fået for meget varme, synes der er SPAM her, der vil noget, synd for Forum, kan det ikke fjernes ??

Kommentér på:
Sommervarmen.