{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
475 visninger | Oprettet:

Da jeg var lille måtte man godt slå. {{forumTopicSubject}}

Ja tror de fleste af os har prøvet at blive slået da vi var børn og lad mig dog tage min mor som godt kunne give en endefuld og det var vel med børste - bøjle og flad hånd og jeg kan godt huske det - ikke at det sket så tit men så meget boede jeg jo heller ikke hjemme.
Så tager vi det sted hvor vi børn blev passet om dagen og lederen husker ikke hans navn - men han kunne slå og især en bestemt oplevelse med ham husker jeg - vi var på Bornholm og stod og drillede en pige på gynge og så kom lederen bag fra og slog mig og ja jeg tissede i bukserne af skræk.
Ja men skoletiden der er vel ikke så meget at sige hvis jeg bare fortæller at jeg var en spasmager de første 4 - 5 -6.år dog sider mine øre stadigt fast efter de blev syet og mit hoved sider jo stadigt hvor det skal.
Men jeg er sikker på at vi er mange med sådan oplevelser.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Da jeg var lille måtte man godt slå.
  • #1   21. okt 2021 Nej Leon

    Jeg har kun oplevet en dejlig tid i børnehaven Kronprinsengade i odense, med dejlige voksne, har også været på Bornholm - men gad ikke det fællesskab, strejfede rundt hver dag, slog plænen hos en oppe i oplandet, hjalp til med sild i et røgeri , ting som de andre ikke oplever. De havde travl med at socialisere, det lort gad jeg ikke. Så om morgenen når jeg fik min - hvad fanden kalde man det? jo havregryn med en sol på pakken. Så var jeg feset af. Jeg har lært mere af Bornholm end dem som blev i lejeren.

    Jeg har et eller andet forhold til Lyng, elsker det, og det findes kun i oplandet. Så jeg vandrede rundt og kom i snak med en ældre mand som spurgte om jeg vil slå plænen, ikke noget problem, den blev slået, og han lavede sildemadder, Nøj hvor var var de gode.

    De andre har sikkert fået efter der oplevelse en go ferie, men jeg har været bagom Bornholm, Inden jeg kradser af skal jeg til Bornholm ikke for at slå plænen men at opleve.


  • #2   21. okt 2021 Polysl ja sikken dejligt oplevelse du har haft og selvføleligt har jeg også gode oplevelser - men ikke lige i den historie smiley

  • #3   21. okt 2021 Gode tider - Dengang Far Var Dreng

    https://www.youtube.com/watch?v=PGZPFpjzgxw


Kommentér på:
Da jeg var lille måtte man godt slå.

Annonce