{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
431 visninger | Oprettet:

De fleste har hørt om Øresund. {{forumTopicSubject}}

Ja en hurtigt de fleste af os har hørt om Øresund og det danske spildevand og så kom Sverige jo frem med at de også udledte kloakvand ud i Øresund.
Og nu kommer der så en ny historie om at der udledes spildevand ud ved stignæs som ligger ved Skælskør det spildevand spædes op med rent grundvand så den historie er så piv uhyggeligt at den burde på forsiderne at alverdens aviser og ligeså alverdens tv-nyheder og historien i en overskrift må lyde: katastrofen der lage Storbælt øde.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  De fleste har hørt om Øresund.
  • #1   28. maj 2020 Det sætter den af statens krav om grøn omstilling lidt i perspektiv - ik?

    Det er svært for borgere at være indstillet til at være grønne, når kommuner i stor stil bare læsser en masser lort ud i vores fjorde, åer, bugte, Østersøen.

    Interessant at man altid har en plausibel forklaring som man kan lulle folk ind i. Gudenåen siger man som undskyldning at det er pga. oversvømmelser, for lige at give naturen skylden og ikke manglende handling hos kommune. Andre steder siger man at nogen har byttet om på rørene for 44 år siden - så det er derfor at der kom lort og tis ud i fjorden fra 7 husstande.

    Et mere lokalt problem som i Odense, hvor en etageejendom fik vand i kælderen ved skybrud, som pga. stoppede kloakker løb ind over fortorvet og ned af kælder trappen for så at give en meter vand i kælderen som ødelagde for flere tusind kroner som folk ikke får dækket da ting i et kælderrum ikke er omfattes af flere forsikringer. Det eneste som kunne løse det problem var at den her kantsten rensemaskine lige løbe rundt om hjørnet og fejede blade og andet skidt væk fra ristene. Men det gider man ikke - kun de større veje.

    I den tid hvor Danmark var lukket helt ned kunne de godt havde kørt mere rundt i små veje hvor især der er rapporteret problemer. Men nej de sender bare hele bundet hjem på borgers regning.


  • Erik P
    Erik P Tilmeldt:
    sep 2019

    Følger: 4 Følgere: 2 Svar: 3
    #2   28. maj 2020 I de goe gamle dage sked man i grebningen ude på landet, Kjovenhavnerne sked i gaderne.
    Intet nyt under den himmel.
    Lort giver mad, og mad bliver til lort.
    Nogen der ikke har skidt idag


  • #3   28. maj 2020 Erik

    Dengang man bare hældte sit lort ud af vinduet over hele verden led de af epidemier, det var først efter at man begynde at lave kloakker og skyl toiletter at problemet blev løst - samt at luften blev markant bedre i gaderne.

    Dagens skarpe sjover..

    Fordelen ved affaldsortering, er at man istedet for at brænde det samlet, kan brænde det hver for sig - smiley


  • #4   29. maj 2020 Polysl - Erik P jeg tror kommunerne bruger lidt fra den svunden tid desværre kommer de nok til at høre remsen hvad døde fandens oldemor af smiley

  • #5   30. maj 2020

    profilbillede
  • #6   30. maj 2020 Polysl tak for et godt grin smiley

Kommentér på:
De fleste har hørt om Øresund.

Annonce