{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.447 visninger | Oprettet:

Hvad børn dog siger {{forumTopicSubject}}


jeg fik lige lyst til at lave en tråd der var munter og sjov, vi har normalt nok af emner der er alvorlige, så her kommer det.
.Hvad børn siger når de forklarer om gamle dage.

1. I gamle dage fik fædre ikke lov til at føde børn, de syntes at det var umusikalsk, men i dag er det normalt at mødre og fædre føder sammen ( Johannes 6 år,)

2. Når man gifter sig så spiller Organismen en sørgemarch, mens bruden går mod manden. ( Gustav 5 år.)

3. I gamle dage var de ikke forkælede. De havde ikke legetøj, eller sofa puder, eller mariekiks. I stedet havde de flere grå ting som ikke var farlige for naturen. ( Leo 7 år)

4. I gamle dage var folk opdelt i racer, de fine og de ufine, De fine var rige og havde råd til shampoo og hårgele, mens de ufine måtte nøjes med lopper og lus. ( Nicklas 8 år)

5. Jeg tror at folk var lykkeligere i gamle dage, sådan så det ihvertfald ud. I dag bliver børn tvunget til at grine og se glade ud. (Johanna 5 år.

6. Når man giftede sig i gamle dage var det fordi landet sagde det,og præsterne syntes at det var bedst. I dag kan man slå sig sammen med den ene eller den anden, uden at staten siger buh eller bæh.( Dennis 8 år)

7. Man skal ikke gifte sig i kirken, man kan blive gift på socialkontoret, eller også kan man flytte sammen uden at sige det til nogen, det vigtigste er at man selv ved det,(Anders 9 år)

8. Når man gifter sig må man ikke grine og man må heller ikke sige nej. ( Elin ¤ år )

9.Når man gifter sig giver man hinanden et stilheds løfte,Hvis man ikke overholder det , skal man skille sig. Og så må man deles om lamperne og knivene, og for det meste er man ikke enig om hvem der skal have barnet. Dem som ikke bliver enige om det, må gå til en børsmægler.Han bestemmer hvem der skal have barnet, og så får den anden et ekstra spisebord i stedet, (Daniel 8år)

10. Pludselig en morgen vågner man op og har fået grå hår,og det hjælper ikke at skrige om hjælp, Hvis vi ikke har gamle mennesker ville alle slik forretninger og alle dem der laver gebisser gå konkurs, ( Jessica 7 år.)

11. Et plejehjem er en slags kennel for gamle mennesker, Familierne kan aflevere dem, hvis de skal på ferie eller bare vil have fred, der behøver de ikke have snor på. (Anna 7 år )

12. I gamle dage var tandlægen en farlig person, han anvendte en jerntang og hev tænder ud over det hele. Også visdomstænderne hev han ud, derfor vidste folk ikke så meget om verden dengang (Jonna 6 år)

13. Hvis man begynder at blive gammel og finder ud af at man ikke vil dø,kan man bare tage vitamin piller og afførings piller (Richard 5 år)

ja det var så lidt sjovt fra børnenes verden. Håber at i fik smilet lidt.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvad børn dog siger
Kommentér på:
Hvad børn dog siger

Annonce