{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
53.791 visninger | Oprettet:

Guide til Louis v - ægte/fake {{forumTopicSubject}}

I denne guide er der følgende emner:
Kvittering
Serienummer
Materiale
Made in France / USA / Spain / Italy
Lynlåse
Syninger
Louis Vuitton’s klassiske logo:
Nitter
Tags
Farver
Røde kanter / forseglinger:
Plastik
Interiøret
Karabinhanerne
Vedlige-
-
-
holdelse
Info om de forskellige modeller
Udsalg / 2. sortering – Billige tasker
Diverse/generelt


Kvittering:
Sørg for at se kvitteringen, eller få en kopi. Louis Vuitton har kundekartotek hvor alle ens køb registreres, så man kan altid hente en ny kvittering hvis den er blevet væk. Derfor kan man også få en evt. gavegiver til at bede om at få en ny kvittering. Kundekartoteket går omkring 5-6 år tilbage.

Louis Vuitton har nu et elektronisk internationalt kundekartotek og alle køb foretaget siden 98 fremgår i kartoteket, uanset hvilken butik og i hvilket land købet er gjort!

En typisk ægte kvittering fra Louis Vuitton er skrevet på kraftigt, cremegult brevpapir. På kvitteringen er der påført butikkens adresse, tlf. nr og lign. dato for købet, sælgers navn, købers navn, varens navn, varens nummer (ikke serienummer, men varenummer) og beskrivelse og pris. Der er desuden trykt et stort mørkebrunt LV monogram på bagsiden. Med disse info kan man med lethed tjekke om en taske er ægte. Dog skal der gøres opmærksom på, at på nogle websider er det muligt at købe falske kvitteringer, men der er dog for det meste tale om meget dårlig kvalitet, tyndt papir osv. Heldigvis er denne svindlermetode ikke så udbredt endnu.


Serienummer:
I alt ægte Louis Vuitton, som er produceret efter midten af 1980’erne, befinder der sig en
kode. Denne kode er ikke et unikt serienummer, der kan spores tilbage til det enkelte
produkt, men en kode som bruges af Louis Vuitton, og er egentlig ikke til gavn for os
forbrugere.

De første koder som kom i 1980’erne, bestod som regel af et bogstav eller to til fire tal. De koder som bruges i dag kom tidligt i 1990’erne og er datokoder som fortæller hvor tasken / accessoriesen er blevet produceret, i hvilken måned og år.
Ofte er serienummeret på kopi-varer det katalognummer som varen har, dette er ikke korrekt, og man kan her ”skille fårene fra bukkene”

Hvordan tyder man en datokode i Louis Vuitton?
Eksempel: AR1024
Denne koden fortæller at tasken blev produceret i Frankrig, i december 2004.

HVORFOR?

AR er en koden for en af Louis Vuitton’s fabrikker i Frankrig.
1 & 2: Det første og det tredje tal fortæller hvilken måned tasken blev produceret i, altså den 12. måneden.

0 & 4: Det andet og det fjerde tal indikerer årstallet, altså 04.

Oversigt over landskoder:
Frankrig:
A0, A1, A2, AN, AR, AS, BA, BJ, CT, DU, FL, LW, MB, MI, NO, RA, RI, SD (også USA), SL, SN, SP, SR, TH, VI, V.I.
USA:
FH, OS, SD (også Frankrig)
Spanien:
CA, LO, LB, LM
Italien:
CE
Schweiz:
D1, FA
Tyskland:
LP

De eneste Louis Vuitton tasker som ikke har serienummer er enkelte, meget begrænsede kollektioner, f.eks. "Eye Love Monogram", smykkeskrinene og kufferter fra Monogram Multicolor serien.

Koderne er som regel godt gemt og man skal lede lidt før man finder den. Det sker også at Louis Vuitton flytter koderne i den enkelte model. Specielt i punge og andre småting kan det være vanskeligt at finde koden.

Bliv ikke overbevist om ægtheden, når sælger fortæller der er skrevet et "nummer" inde i tasken, det er der næsten også altid ved kopi-tasker.

Hvor sidder serienummeret?
Monogram Canvas:

• Pochette Accessoires - På en skindlap inde i tasken.
• Noe - Ved ringen som fæstner skulderremmen, vendt ind mod tasken. Dette kan være på begge sider af tasken.

Monogram Multicolor:

• Alma - På en skindlap inde i inderlommen i tasken.
• Pochette - Trykt ind i ruskindsforet i siden.

Monogram Cherry Blossom:

• Pochette - Trykt ind i ruskindsforet i siden.

Ens koder:
I taskerne ”Damier - Manosque GM” og den medfølgende miniature udgave, ”Monogram Canvas - Papillion 30” og den medfølgende Pochette Papillion, ”Monogram Canvas – Bucket” (begge str.), ”Damier – Marais”, ”Epi – Bucket” og ”Monogram Cerise – Bucket” skal koden i den store taske og den lille Pochette som medfølger være den samme. Det hænder dog på brugte tasker at dette ikke gældende, da enkelte sælger disse uden den medfølgende Pochette, og den nye ejer går til LV og køber en ny. I sådanne tilfælde får man en mislighed mellem disse koder.

En kode er ikke nok til at man kan sige med sikkerhed at en taske er ægte.
Mange ”gode kopier” har også koder. Det man ofte kan afsløre disse på, er at koden er helt forkert. Man kan for eksempel finde en taske som er markeret "Made in Spain" og at denne model som ikke udgivet før 2004, med en kode som indikerer at den bleven lavet i Frankrig i 2003. Da er der stor sandsynlighed for at tasken er falsk. Mange falske tasker har også katalognummeret som kode.


Materiale:
Monogram Canvas er ikke lavet i skind, men i tykt kanvas som har fået mange lag coating - som kan ses i strukturen, specielt i monogrammerne hvor man nærmest kan se nogle tynde, utydelige skrå striber. Indeni er der for det meste i mørkebrun for, men enkelte modeller, bl.a. Monogram Multicolor, Epi Læder og Monogram Cherry Blossom serierne, er foret i blødt ruskind.

Cowhide leather:
Læderet på ægte Louis Vuitton er lavet af ko læder. Når du køber en ny Louis Vuitton vil du få en taske med helt lyst læder. Læderet vil få en mørkere farve efter brug, dette kaldes patina. Nu mere tasken / accessoriesen bruges nu mørkere bliver farven. På kopi varer er meget få lavet af læder og derfor vil disse ofte have den mørke farve fra starten. Du vil kunne tjekke læderets tilstedeværen hvis det bliver lys når du gnubber med en negl!


Made in France/USA/Spain/Italy:
Det er ikke alt ægte Louis Vuitton der står "made in France" på. Ægte Louis Vuitton laves også i Spanien, Italien og USA - dog laves tasker primært i Frankrig, nøglepunge i Spanien og sko i Italien.


Lynlåse:
På al nyere ægte Louis Vuitton, skal der stå LV på lynlåsene. Selvom tasken er ægte kan det forekomme at lynlåsen skaller lidt af i lakken, hvis den bliver brugt meget.

På vintage tasker kan der dog godt stå "Talon", "Eclair", "TKK" og "RIRI".


Syningerne:
Mange glemmer helt at se på syningerne, men Louis Vuitton er ALTID meget omhyggelige med deres syninger. Louis Vuitton’s syninger er altid ens, dvs. lige mange sting på hver side så de fremstår identiske. F.eks. vil der på Speedy altid være samme antal sting på det stykke læder hvor håndtagene er påsat tasken, som der er på den anden side.

Ægte Louis Vuitton har ALTID gule syninger i kernelæderet, bl.a. ved hanke, men har f.eks. brune syninger i selve kanvasen og der kan også forekomme mørkerøde lak forseglinger på kernelæderkanterne.


Louis Vuitton’s klassiske logo:
På tasker hvor hele tasken er lavet i et stykke læder (eks. Speedy 25, 30, 35 og 40 og på Papillion taskerne) vil logoerne vende på hovedet på den ene side af tasken. Mens tasker med en søm på midten af bunden eller på taske med indsat bund, vil fremstå med LV logoerne "korrekt" på begge sider.

Generelt er Louis Vuitton logoet aldrig skåret over, i hvert fald ikke på fronten af tasken. Dog kan nogle logoer i siderne på taskerne være skåret over

Logoerne er altid placeret korrekt på tasken så der er samme afstand til kanterne i hver side. Man vil derfor på tasker set fra siden se et identisk billede. (Se eventuelt på Alma tasken fra siden af) F.eks. er der på pochetten 3 LV-monogrammer på hver side, og de er alle placeret så de ikke bliver "hakket over" i syningen, men forbliver hele, placeret præcist med millimeters præcision i hver side.

Der er dog få undtagelser: På den gamle version af Mini Sac HL bliver LV-monogrammet klippet over, men det gør de ikke på den nyere model. På Monogram Boulogne er LV-monogrammerne nederst mod bunden af tasken hakket over.


Nitter:
Nitterne på Louis Vuitton (ses primært på Monogram Multicolor og Monogram Cherry Blossom serierne, men også på enkelte Limited Edition serier) er rimelig spidse, ikke afrundede.

Der er kun sløjfer på "Monogram Cherry Blossom" serien, som også har nitter på kanten, men ikke nitter på selve sløjfen.

På almindelig Monogram Canvas er der ingen spidse nitter.


Tags:
På ægte Louis Vuitton tasker, er der aldrig "tags" vedhæftet udenpå tasken. Man ser ofte tasker hvor der på den ene hank sidder en tag i en snor, dette er aldrig tilfældet på en ægte Louis Vuitton.

I de ægte Louis Vuitton finder får man 1 eller 2 kort/tags med, IKKE I KONVOLUTTER, hvad enten man køber tasker eller tilbehør. Det ene tag er med modelnummer og modelnavnet på fransk samt eventuelt en stregkode, det andet står der Louis Vuitton på, samt hvad tasken/produktet er lavet af og hvilken serie produktet tilhører.

I visse tilfælde som f.eks. i Limited Edition serier som Monogram Graffiti, Monogram Cherry Blossom eller den nye Monogram Perfora, vil der også følge en lille "bog" med, der fortæller, hvordan produktet skal behandles, samt historien bag designet.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ at mange kopivarer sagtens kan have tags med som ligner til forveksling.


Farver:
Når man køber tasker eller lignende fra Louis Vuitton’s Monogram Multicolor ser det er god idé at tjekke antallet af farver på tasken, også selvom det er en lille Pochette - for hvis du kun kan se 6 farver repræsenteret er det højst sandsynlig en kopi, da der i Monogram Multicolor serien indgår 33 farver, og man vil derfor ikke kun støde på så lille et antal af farver. På bælter oplever man at de samme farver går igen, da hver "linie" kun indeholder 3 farver, hvorefter de tre farver starter forfra. (i alt er der i Monogram Multicolor serien 9 forskellige farver LV-monogrammer, 3 rækker med 3 farver i hver.)


Røde kanter / forseglinger:
På en ægte Louis Vuitton vil hankene være med en blodrød farve som afslutning på læderets sammenslutning. På mange kopier er denne røde farve ofte alt for mørk rød, nogle gange brun. Man ser desuden ofte at denne røde farve er ”pjasket” og er på selve hankene, dette vil aldrig ses på en ægte vare.


Plastik:
Et tydeligt tegn på at tasken er en kopi, er at håndtagene er indpakket i plastik. En ægte taske er sjældent indbundet i plastik eller papir, dette gælder også for lynlåsene som heller ikke er indbundet for at undgå ridser. Nogle siger at blå plastik er set på ægte Louis Vuitton, men dette vides ikke?


Interiøret:
Ofte er interiøret på en kopi taske, langtfra den samme stand som i en ægte taske. På Monogram Multicolor serien skal foret f.eks. være rødt i de hvide tasker og sort / gråt i de sorte tasker, i mange kopitasker er interiøret bare i et billigt stofmateriale.


Karabinhanerne:
Karabinhanerne skal have samme tykkelse som stroppen, ellers er dette et klart tegn på at tasken er en kopi.


Vedligeholdelse:
Ingen sæbe. Dog anbefales det at bruge den i alt slags vejr for at den får den flotte patina farve alt efter brug. Farven bliver mørk og ofte er det denne farve man kan kende en ægte brugt Louis Vuitton taske på.


Info om de forskellige modeller:
Mange af Louis Vuitton’s tasker, er tegnet for mange år tilbage. Når en taske først er på markedet ændrer den ikke udseende. F.eks. er Louis Vuitton’s modeller Alma & Speedy tegnet tilbage i 1930’erne. Det hænder at enkelte modeller bliver skåret på nye måder, så mønsterets placering skifter.

Monogram Noé har ingen lynlåse, lommer eller ”klemme” til at samle lædersnoren, den bliver lukket med en knude/sløjfe. Denne taske er en af de få tasker der har ændret udseende, Kanvaset er skåret forskelligt alt efter om tasken er fra 70´erne, 80´erne eller 90´erne. Sådan som tasken ser ud nu, har den LV stående i den nederste række inden læderet. Noé er kun produceret i Frankrig eller U.S.A.

På Epi Noé skal der i højre hjørne stå LV. Indvendigt skal den være foret med alcantara, som skal matche den udvendige farve, f.eks. er tasken sort skal alcantaraen være sort. Undtagelserne er dog den gule, bi-colore og tri-colore og guld. Disse kan være sorte eller grå indvendigt. Dog har bi-colore og tri-colore som regel den samme farve alcantara som den dominerende farve og gul Noé er ofte lilla indvendigt.
Både den store og petit Noé blev indtil i midten af 90´erne lavet med en lynlås lomme indvendigt, hvor der udenom denne lynlås er en firkant med Epi læder. Ældre tasker har ofte ikke en d-ring.

Kig også efter om skriften er skrevet rigtigt. F.eks. på Alma modellen skal skriften (LOUIS VUITTON PARIS made in France) stå nederst for enden af lynlåsen og vende mod højre, altså har man tasken foran sig, skal man vende sig til højre for at læse det. På Noé er der metal ringe i toppen til lædersnoren, på disse ringe skal der stå LOUIS i toppen og VUITTON i bunden.

Der findes kun 3 forsk. modeller i Cherry Blossom serien: En Pochette, en Papillion og en retrobag, ikke andre modeller.

Speedy modellen er lavet ud i et stort stykke der går hele vejen rundt, derfor vil man opleve at LV-monogrammerne på den ene side vender på hovedet, men det er rigtigt nok.


Udsalg / 2. sortering – Billige tasker:
Louis Vuitton holder ALDRIG udsalg og sælger ALDRIG 2. sortering. Tasker og andet med fejl bliver destrueret og det er derfor ikke muligt at købe billigere Louis Vuitton.


Diverse/generelt:
Det forholdsvist nemt at få fat på de ægte brune Louis Vuitton papirsposer og indpakningspapir (det bliver nogle gange også solgt her på TS fra folk som har købt en ægte taske), så det er ingen ægthedsgaranti.

Louis Vuitton bælter kommer IKKE i farvede logo æsker. Pt. kommer hele Louis Vuitton sortimentet i mørkebrune kuverter eller æsker!

Hvis du stadig er i tvivl om en taskens ægthed, så sørg for at mærke den (evt. også lugte til den), hvis du har mulighed for at se den ”live”. Ofte kan man tydeligt mærke forskel på en kopi-taske og en original, da den originale er lavet i enormt lækkert materiale og med ægte kernelæder, mens kopi-varer typisk er en dårlig plasticefterligning.

Man kan tælle syninger. På f.eks. en Pochette skal der på læderflappen ved lynlåsen være fem syninger fra top til bund og seks syninger på tværs. På Noé skal der på støttestroppen, der går ned langs tasken, være seks syninger på tværs.

Når du køber ægte Louis Vuitton, hænger der ingen prismærker, sedler, plastic eller lignende omkring håndtag. Dog kan der sidde en beskyttende film over lynlåse og metaloverflader/spænder.

Tjek altid Louis Vuitton’s egen hjemmeside for at se om du kan finde det pågældende produkt. (Louis Vuitton har en helt genial side, hvor man kan finde alle de produkter der stadig produceres. Hvis det ikke produceres mere, er det en meget gammel ting og så burde man kunne se det på patinaen på varen. Kopi-tasker får normalt ikke den lækre cognacfarvede patina.

Det er muligt at gå ind i Louis Vuitton butikken i Østergade, København, og få en taske mundtligt verificeret. Hvis du handler på TS og hvis sælger og køber begge bor i KBH-området, er det en god idé at mødes ved butikken og høre verificeringen.

Brug generelt din sunde fornuft. Ofte koster en ægte Louis Vuitton taske generelt mellem 2-10.000 (Limited Edition modeller, Suhali’serien, Theda-tasken, andre større tasker og kufferter koster meget mere), så hvis en sælger vil sælge for 300 kr. er den nok som oftest en kopi.

Der laves ikke caps, tanktops osv. hos Louis Vuitton.


( - Guiden er hentet fra en ven - )


Kommentarer på:  Guide til Louis v - ægte/fake
 • #1   5. apr 2007
  Bo s;

  hvorfor?
  - en Guide så folk kan tjekke før de køber? ;s
  hva dit problem med det ..


 • #2   5. apr 2007 Folk er jo nærmest sygeligt besat af om tingene er ægte eller ej....... Og alligevel skal man bruge en guide til at fastslå om tingene er "uægte". Hvis man ikke kan se forskel alligevel, hvorfor så betale mere??


 • #3   5. apr 2007
  - for at få valuta for sine penge,
  og man er sikker på når sælger siger noget er ægte,
  så SKAL det fandeme os være ægte, ellers
  lyver sælger for kunden?
  meget fedt da .. (=


 • #4   5. apr 2007 bare prisen er god.......

 • #5   5. apr 2007

  du ville aldrig købe noget af en der havde løjet om varen.

  så jeg ligeglad hvor smart det lyder (:
  det en Guide for folks skyld så de ikke behøver oprette
  forums om den og den ting er fake, så kan de simpelthen læse sig til det, hvis man er første gangs køber eller lign.


 • Henrik v
  Henrik v Tilmeldt:
  feb 2007

  Følger: 1 Svar: 13
  #6   5. apr 2007 Så fik jeg læst det hele!

  Tak for den formidable guide!


 • #7   27. nov 2007 fed guide, gemmer link. • #8   27. nov 2007 Slap nu af med at trippe, den der guide ved jeg at der er MANGE der sætter pris på. Gammelt emne, men aldrig for gammelt til god feedback.

  Kæft en lækker guide! smiley


 • #9   28. nov 2007 Man skal kunne se forskel på rig og fattig her til lands, og derfor er fake varer en torn i øjet på rige svin!!

  Sådan der , drenge. Tyg på den......


 • #10   28. nov 2007 Hvad er det for noget pjat at skrive?
  Det handler da om, at nogen lancere produkter som DE har rettigheder til, og bruger tid og penge på. Så er det da klart at folk der bare "kopire" det ikke skal støttes ved, at man køber deres produkt frem for det rigtige produkt.


 • #11   28. nov 2007 Der vil jeg give PilVedMiq ret.
  Fx Louis Vuitton (fordi det er dette mærke tråden handler om) Har desegnet et mærke som de har rettigheder til, og som de sælger. Så er det jo ikke fair at der bliver lavet Kopier, for hvorfor skulle LV så lave deres eget. Ved godt LV er dyrt, men sådan er det nu engang. Det har jo stadig rettighederne til det uanset pris. Så er det ikke fair at folk kopierer dem. Og slet ikke når halvdelen af det fake LV varer du kan få, aldrig har eksisteret i LV's kollektion. Så er det jo ekstremt Dårlige Kopier. Så kunne de ligeså godt AL på taskerne.
 • #12   29. nov 2007 På en eller anden måde har jeg svært ved at have ondt af de mangemillionærer der står bag disse kæmpe selskaber. Det betyder selvfølgelig at de ikke har råd til Ferrari nr. 7, men mon ikke de overlever.....


 • #13   29. nov 2007 Per B. T
  Hvis du nu laver et produkt, som bliver rigtig populært og tjener styrtende på det.

  Er der noget galt i det?


 • #14   30. nov 2007 Jeg syntes det er rigtig fint at de tjener gode penge på deres produkter, der vil altid være kopivarer og på trods af det skal de nok få smør på brødet.


 • #15   2. dec 2007 Per:

  De overlever nok. Men det stadig ikke spor fair. For ja de tjener penge på det, men selv LV er startet et sted.
  Og faktisk har statestikker vist at størstedelen af dyre mærkevarer i verden er Kopier. DVS at DERES logo, deres idéer, deres kreativitet er blevet direkte stjålet!

  De har copyright på det, det er deres, og ikke ejet af de vietnamesere der sidder og laver ting næsten magen ting, til ingen penge. Der er jo ingen logisk idé i det.

  Desuden er det ulovligt at sælge kopivarer, og så vidt jeg er orienteret, også ulovligt at bære kopivarer.

  Jeg kan også sagtens blive en smart LV chick for 2000 kr, med alt i Louis Vuitton, hvis jeg køber kopier, men det er bare ikke fair over for indehaverne af mærket, for de får intet ud af det, hvilket det er deres hensigt, eftersom at det er deres.


 • Lene K
  Lene K Tilmeldt:
  maj 2008

  Følger: 1 Svar: 1
  #16   28. jun 2008 Hejsa!

  Jeg har lige et spørgsmål om serienummer til dig, som jeg håber du vil svare på.
  Jeg har nogle gange stødt ind i serien umre, hvor jeg har tænt "Det kan da ikke lade sig gøre! Den måned findes ikke. Fx en taske, hvor serienummeret er VI4077.
  Der er jo ikke en månedsbetegnelse, der hedder 47??? Hvordan skal dette tydes?
  Og det er altså en taske med kvittering og det hele.
  Jeg håber du vil hjælpe.

  Mvh Lene


 • mathine b
  mathine b Tilmeldt:
  mar 2008

  Følger: 1 Svar: 84
  #17   9. nov 2008 hej lene

  det er fordi at i 07 blev data koden ændret fra måneder til uger

  så tasken er lavet i frankrig i uge 47- 07

  men husk at data kode ikke altid stemmer overens med hvornår den er købt
  da en vare godt kan ligge længe i louis vuitton butikken =)


 • #18   5. apr 2010 hvor står det serie nummer henne af?

 • #19   5. apr 2010 super


 • karina b
  karina b Tilmeldt:
  aug 2010

  Følger: 1 Svar: 1
  #20   28. aug 2010 Hejsa
  Jeg kigger på en brugt louis v. Noe´Taske, og sælger skriver at der er en indvendig nøglering i den, er det muligt at få en taske med det, eller skal jeg holde mig fra den.

  Hilsen kb.


 • sabrina l
  sabrina l Tilmeldt:
  sep 2010

  Følger: 1 Svar: 1
  #21   14. sep 2010 hey.
  Jeg håber i kan hjælpe mig.
  Jeg har en veninde som har købt en louis vuitton pung i hong kong
  men der står ikke hende navn og adresse på den som jeg har læst i guiden der skal, og på flere andre der er købt i udlandet gør der heller ikke. Kan jeg så stole på den er ægte? • Rasmus N
  Rasmus N Tilmeldt:
  jun 2010

  Følger: 2 Følgere: 1 Svar: 7
  #22   16. sep 2010 Står der også serienumre på lv bælter?

 • Pia N
  Pia N Tilmeldt:
  maj 2010

  Følger: 1 Emner: 3 Svar: 6
  #23   30. maj 2011 Hej.

  Syns ikke jeg kan se FR nogen steder iblandt de gyldige serie numre..
  Vil det så sige en kode som denne er fake: FR1006 ?


 • sara l
  sara l Tilmeldt:
  jan 2009

  Følger: 1 Svar: 4
  #24   3. jul 2012 Hej. Er i tvivl om ægtheden på en zippy wallet. Serienummret sku være M60017 kan det være en ægte ? Eller ikke ? smiley

 • #25   11. jul 2012 Sara det lyder som et varernummer, hvilket ofte står i de fake tasker smiley
  Landekoder skal være 2 bogstaver efterfulgt af 4 tal smiley


 • sara l
  sara l Tilmeldt:
  jan 2009

  Følger: 1 Svar: 4
  #26   30. jul 2012 Okey det bare alt andet tyder på den er ægte ìg når jeg slår nummeret op på Google så kommer jeg ind på sider der sælger den hvor nummeret der ud til at være ægte ?

 • #27   30. jul 2012 Det tvivler jeg på, da alle andre sider og der menes ALLE, der påstår at sælge Lv udover den officielle Louisvuitton.com, er fake. Lv sælges kun i de fysiske Lv butikker og deres egen hjemmesiden. Varenummeret står også på hjemmesidens produkter, men det står ikke inde i tasken. Der står kun datokode i tasken hvoraf de to indikere hvilket land den er produceret i. M6 er ikke noget landekode desværre smiley så tror desværre ikke der er mange chancer for den er ægte.. Men har du købt den af en kan du melde personen for at sælge dig en falsk vare til told og skat

 • Katrine L
  Katrine L Tilmeldt:
  jan 2013

  Følger: 1 Svar: 1
  #28   30. jan 2013 Hvis jeg har en pung med nummeret: SP0096 inden i, samt en æske, pose og kvitteringen med den creme gule farve i et lidt tykt materiale, ville I så mene den var ægte?

 • #29   30. jan 2013 Katrine L hvilken model er det? Men så er den lavet i Frankrig 2006 september, så datokoden ser rigtig nok ud. Men du kan evt. holde kvitteringen oppe mod lyset, så burde du kunne se nogle vandrette streger som vandmærke. Er der det, kan du være sikker på at den er ægte.

 • Kristina M
  Kristina M Tilmeldt:
  maj 2013

  Følger: 1 Svar: 1
  #30   1. maj 2013 Nogen der måske kan hjælpe mig med om en Louis vuitton speedy 30 damier er ægte? Da serienummeret er AA2170. Og kan ikke se det står i teksten der oppe? Der er kvitteringen, hængelås/nøgler og pose med.

 • #31   26. okt 2013 Hjælp er den her ægte eller falsk??? :)))

  profilbillede
 • Line L
  Line L Tilmeldt:
  apr 2014

  Følger: 2 Følgere: 1 Svar: 1
  #32   23. apr 2014 Hej jeg tænkte på om nogle af jer kunne hjælpe mig med se om min westminster Gm taske er ægte , jeg ville mene at den var ægte men ville gerne havde lidt hjælp til hvordan jeg kan sikre den er ægte.
  Jeg har købt den på ts. Og hun havde ingen kvitering , men hun stod inde for ægteheden og ved man kan få det tjekket i butikken , men ville lige høre her.
  Kan sende billeder af den også ?:)

  Håber nogle kan hjælpe lidt

  Ps. Super ! Guide ! smiley


 • Sofie L
  Sofie L Tilmeldt:
  aug 2014

  Følger: 1 Svar: 1
  #33   28. aug 2014 Rigitg god og grundig guide! Er der nogle, som kan rådegive mig vedr. modellen "Luco Tote" mht. dens ægthed? Nogle særlige ting, man kan kigge på netop ved den model? Er der nogle, der kender til denne models oprindelige pris? Jeg tror nemlig, at den er udgået, og jeg kan derfor ikke finde den på Louis Vuittons hjemmeside smiley Håber, at der er en, som kan hjælpe.
  Vh. Sofie.


Kommentér på:
Guide til Louis v - ægte/fake

Annonce