{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
10.363 visninger | Oprettet:

Sådan spotter du en fake Louis Vuitton {{forumTopicSubject}}

Her kommer smøren på dansk smiley

Louis Vuitton – Guide til de ægte varer.
Er du på udkig efter en original Louis Vuitton taske på internettet, skal du se dig grundigt for! Der er mange kopier og man kan nemt blive snydt.
Denne guide er ingen garanti for ikke at blive snydt, men den indeholder nogle få og grundlæggende værktøjer, som kan være en hjælp til dig der gerne vil vide hvad du skal kigge efter.
Guiden indeholder flg. emner;
Verificering - Ægtehedsbevis/Kvittering.
Produktionsnummer/Kode.
Værd at vide om;
- Materialer.
- Farver.
- Mønster.
- Lynlåse.
- Nitter.
- Syninger.
Produktfremstilling - Made in…
Generelt for Louis Vuitton produkter.
Tilbud/2 Sort.
Diverse.
Links.
Præventive råd før betaling.
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Verificering - Ægtehedsbevis/Kvittering.
Bed om at se en kvittering på produktet.
En ejer af et ægte Louis Vuitton produkt, har som oftest en kvittering på sit køb, men skulle man være så uheldig at kvitteringen er væk, kan Louis Vuitton butikken i Kbh. gå omkring 5-6år tilbage i deres kundekartotek og hente en kopi af den oprindelige.
Er produktet en gave har man mulighed for at bede gavegiver få lavet en kopi som garanti.
Er produktet købt i udlandet, er det ikke sikkert Louis Vuitton i Kbh. kan finde en kvittering i deres database, men man kan forhøre personalet om de vil være behjælpelige med at tage kontakt til det pågældende land produktet er købt, for at få dem til at sende/faxe en kopi af kvitteringen fra deres database, mod at de naturligvis får dækket omkostningerne dertil.
En ægte kvittering fra Louis Vuitton er skrevet på kraftig cremegult brevpapir, med hhv. butikkens adresse, telefonnunmmer o.lign., dato for købet, ekspedient og købers navn, varens beskrivelse, betegnelse, produktionsnummer og pris.
Bagsiden af kvitteringen er præget med et stort LV monogram i mørkbrun.
På nogle websites sælges kopier af disse kvitteringer som man har specialiseret sig i at fremstille, disse kan ofte kendes på at papiret er af en tyndere og ringere kvalitet. Det kan derfor være en ekstra sikkerhed at tjekke om navnet på den person der oprindelig har købt produktet, stemmer overens med navnet på kvitteringen.

Produktionsnummer/Kode.
Louis Vuitton tasker blev udstyret med produktionsnummer i starten af 1980 og derfor vil alle modeller produceret efter 1985 være udstyret med dette nummer. De første numre bestod et eller to bogstaver samt to-tre tal. På nyere modeller består produktionsnummeret af to bogstaver samt 4 tal efter hinanden. Produktionsnummeret er bygget op så bogstaverne oplyser hvor tasken er produceret og det første og tredie tal angiver måneden, det andet og fjerde produktionsåret.
Produktionsnumre er i 2007 ændret, så første og tredie tal nu angiver ugen hvori produktet er fremstillet, andet og fjerde tal angiver stadig de to sidste cifre i årstallet.
Eksempelvis vil modellerne Cherry Blossom have et produktionsnummer der ender på 3 eller 4. Cherry ender på 5.
Det er forskelligt hvor produktionsnummeret sidder placeret, nogle kan umiddelbart ses, imens andre kan sidde godt gemt. Ofte vil produktionsnummeret være placeret invendig på en lille læderflap, eller trykt direkte i foret.
At sælger oplyser produktet er udstyret med produktionsnummer er ingen garanti for ægteheden, de gode efterligninger ligger så tæt op ad den ægte vare, som mulig og derfor bør man ikke dømme et produkt udfra denne oplysning alene.

Værd at vide om;
- Materialer.
Louis Vuitton bruger ikke plastic til spænder, lynlåse, trykknapper o.lign., kun metal i Gulddublé, Messing eller Aluminium.
Monogram Canvas - er ikke fremstillet af læder som nogle fejlagtigt tror, men i kraftig Canvas stof, belagt med adskillige lag coating, der får overfladen til at fremstå læderagtig.
Kærnelæderet er ofte beskyttet med Rød lak de steder hvor skindet er skåret.
- Farver, Monogram og Mønster.
Monogram mønsteret består af tre forskellige "blomster" med hver fire blade, samt LV logoet. LV Monogrammet består af et L nederst og V øverst.
Monogram og logo er placeret symetrisk og med milimeters nøjagtighed. Mønsteret kan følges i lige linier og samles igen hvor produktet er skåret over - eller hvor en klap eller lignende overlapper.
På de modeller der er skåret i ét stykke, står LV logo'et på hovedet på bagsiden af produktet - bl.a. Speedy og Papillon skåret i ét stykke.
På Monogram Mini Lin & Monogram Canvas Boulogne og Monogram Canvas Noe er den nederste del af L'et i LV logo'et skåret over vandret.
Mini Sac HL er skåret forskelligt, og LV logo'et vil derfor på enkelte modeller være placeret imellem håndtaget hvilket - på grund af taskens størrelse - medfører LV logoet er skåret over lodret, i begge sider.
På serierne Epi Leather & Normade står LV altid nederst i højre side, set forfra.
Monogram Cherryblossom - en af de mest kopierede serier - har sløjfer som den eneste model, blev fremstillet i begrænset antal og kun i tre forskellige modeller - pochette, papillion og en retrobag.
Monogram Multicolore består af ikke mindre end 33 forskellige farver, dog vil man - hvis man følger en vandret linie - kun kunne finde 6 forskellige farver, eksempelvis på bælter, da disse altid er skåret i vandret linie så LV logo'et ikke kommer til at ligge ned på siden.
Hundesnore i Monogram serien er tilgængæld skåret så LV logo'et står ovenover hinanden og også med den stjerneformede blomst som eneste del af mønsteret.
Damier Canvas & Damier Azur består af vævet tern i farverne Eboni/Beige og Azurblå/Beige. Dette mønster har i hver 10'ende felt "Louis Vuitton Paris" vævet ind i en 45º vinkel.
Fælles for serierne Monogram Denim, Monogram Denim Cruise, Monogram Mini, Monogram Mini Lin & Monogram Satin er det at monogrammet er vævet ind i stoffet.
Monogram Denim fremstilles i farverne Blå, Fuchsia og Lichen/Gulgrøn.
Monogram Cherry er fremstillet med 15 forskellige farver og bærene optræder på 4 forskellige måder,
- 1. Et par, smilende med blad.
- 2. Et par - en smilende og én overrasket uden blad.
- 3. To enkelt smilende bær, head-to-toe - vender hhv. op og ned.
- 4. To enkelte - ét smilende, ét overrasket.
Riveting Bag er fremstillet af blødt lammeskind i farverne Ecru/Hvid-Creme, og Sort. Foret svarer den udvendige farve, og er med monogram.
Monogram Canvas Handbag Riveting har brunt microfiber for.
- Lynlåse.
På lynlåse skal der stå Louis Vuitton eller LV - på ældre produktioner kan inskriptionen dog være Talon, Eclair, TKK eller RIRI.
- Nitter.
Primært Monogram Multicolore har de kegleformede nitter, men også enkelte special udgaver kan have disse nitter fremstillet af forgyldt messing, med stump/flad spids.
Antallet af nitter kan være med til at kendetegne en ægte fra en kopi, da der er et helt bestemt antal nitter på den enkelte model.
Eks.;
Monogram Multicolore Alma har 22 nitter i skindbesætningen ved bunden og 10 i forstærkningen omkring lynlåslommen.
Monogram Multicolore Trouville har 9 nitter i den buede skindbesætningen på forsiden af tasken.
Riveting Bag har forholdsvis flade nitter i hvert hjørne af patchwork lapperne, på skindet ved lynlåse, samt på hankene.
Monogram Canvas Handbag Riveting er ikke i patchwork, men har dobbelte honningfarvede pynte sømme der danner firkanter, og har kun nitter hvor sømmene krydser hinanden.
-Syninger.
Louis Vuitton har altid Gule syninger i kærnelæderet, lissom Monogram Denim og Monogram Denim Cruise også altid har gule pyntesømme.
Tråden er kraftig og stingene lagt med stor præsission.
Antallet af sting kan derfor også være med til at kendetegne den ægte fra den falske vare.

Produktfremstilling - Made in…
Alle "Leadther goods" bliver fremstillet i Frankrig, Spanien eller USA.
Beklædning og Sko er fremstillet i Frankrig og Italien.
Ure i Scweitz.
Smykker i Frankrig, Italien eller Scweitz.
Solbriller i Frankrig eller Italien.

Generelt for Louis Vuitton produkter.
Et tegn på at der kan være tale om en uægte Louis Vuitton er bla. en sjusket syning, brudte linier i mønster/monogram og brug af plastic.
Louis Vuitton bruger aldrig plasticlynlåse, lissom de heller aldrig har beskyttende plastic omkring hanke, prismærker, sedler o.lign. Dog vil man på helt ny produkters hængelåse, spænder, låse og tilsvarende metaldele, se en beskyttende selvklæbende film, som man kender det fra Mobiltelefoners display.

Tilbud/2 Sort.
Der findes ikke ét eneste produkt af mærket Louis Vuitton i 2. Sortering, ligesom der ej heller bliver holdt udsalg på Louis Vuitton's produkter!
Alle produkter indeholdende fejl destrueres inden det kommer ud fra produktionen, og vil aldrig nå butikken.

Diverse.
I serien Monogram Canvas og Multicolore findes ikke hverken Tanktop's eller Cap's, dog kan man ifølge LV finde ældre modeller Monogram Cap's, da der for år tilbage blev fremstillet et mindre antal.
Taske modellen Noé lukkes alene ved hjælp af snørene. Snørehullerne er forstærket af metalringe hvorpå der skal stå Louis foroven -og Vuitton forneden på ringen.
Dustbag's sælges også løst på internettet, hvorfor det ikke kan ses som en garanti for produktets ægtehed, at den følger med produktet.

Links.

Louis Vuitton Paris.
eLUXURY.
Deponering med ewire GARANTI.

Præventive råd før betaling.
De fleste sælgere garanterer for deres produkts ægthed og lover betalingen retur hvis det viser sig at være en kopi. Dette får nogle til at føle de er sikret, men desværre går det nogle gange sådan at produktet viser sig ikke at være ægte og sælger er over alle bjerge.
I sådanne sager er der ingen hjælp at hente hos div. nethandel-udbydere - handlen er indgået og den eneste mulighed du har er at afgive en negativ karakter eller anmelde, for på den måde at advare andre mod at lide samme skæbne.
Derfor - vælg at sikre produktets ægthed før du betaler!
- Søg på Louis Vuitton's officielle website og sammenlign produktet med den originale vare. Tag evt. kontakt til Louis Vuitton i KBH og spørg ind til de oplysninger du kan få om produktet. De kan ofte udfra simple oplysninger be -eller afkræfte en evt. mistanke omkring produktets ægthed.
- Mødes og afvikle handlen.
Hvis det er muligt for begge parter, kan du foreslå sælger at mødes ved Louis Vuitton's butik i Kbh. for dér at få garanti for produktets ægthed.
- Betal med ewire deponering!
Tilbyder sælger at tilbagebetale købsprisen i tilfælde af produktet erklæres for uægte, kan du foreslå sælger at forudbetale fragten, og sende betaling for varens via ewire's deponering - hvor det indbetalte beløb fastlåses, indtil du har haft mulighed for at få verificeret produktet og efterfølgende godkender eller afslår handlen.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Sådan spotter du en fake Louis Vuitton
  • #1   15. jun 2007 så er det vist sat på plads..Så kan ca halvdelen af babooms annoncer godt fjernes herinde fra... smiley

  • #2   15. jun 2007 Flot guide du har fundet dig der , den gavner desværre ikke herinde da folk er pisse ligeglade med fake . Siden er tabt på gulvet og inden længe bliver den lukket pga. det store salg af kopivare .

    Et af de største steder på nettet hvor der sælges ulovlige vare/kopier smiley

    Så STRAM OP ALLE IDIOTER DER KØBE FAKE smiley


  • #3   15. jun 2007
    Fluen på væggen- nu med fotoalbum .

    95% mener du vist


  • #4   15. jun 2007 ja det er sku mpl npget deromkring Rene... Skræmmende at folk ikk ber om kvittering..Køber man en vare til flere 1000 kr gemmer man sku da altid bonen...
    Spørger man om det herinde på annoncerne "forsvinder" de - eller ejeren kan pludselig ikk læse mere.. hehe


  • #5   15. jun 2007 Jeg kunne aldrig drømme om at købe en taske med en ny pris på 5000 herinde hvis der ikke følger kvittering med! Men ja alle herinde er fuldstændig ligeglade med om det er ægte eller fake!!

    Rene tror stadig at Gul&Gratis.dk og Brugt.dk har mere fake! de har faktisk ikke andet!!




  • #6   15. jun 2007 Fluen: jeg er på en hel del filterlister efterhånden og mine indlæg på diverse annoncer har det med at blive slettet når man spørger il serienummer smiley

  • #7   15. jun 2007 Jeg er også på MANGE folks block lister herinde og jeg er nok en af dem der er trælse fordi jeg siger deres ting er fake og "ødelægger" derved deres indtægt på den måde . Synes bare de skal straffes på en eller anden måde men baboom har vist fået et hak i tuden pga. deres salg af fake og politiet er igang med det jeg har selv anmeldt den her side da der kun er fake eller største delen er . Især Evisu hvilket jeg ikke forstå hvem gider at gå med så grimme bukser nå skidt .

    Min pointe er hvis man ikke har råd skal man ikke købe tingene i en kopi men spare op . hvis man ikke mener man kan det så kan man gå ned i genbrug og shoppe en mulepose som folk fra somalia !


  • #8   15. jun 2007 ja kvittering, dustbag eller serienummer er der skut nogle af dem der kan fremvise... men det er da synd for de unge mennesker der har sparet i lang tid for at købe den her LV taske og så ender op med en du kan købe på et marked i Tyrkiet ti 30 kr...

  • #9   15. jun 2007 Tak for guiden smiley
    Jeg sidder tilfældigvis med et par Louis Vuitton sandaler til salg, både herinde og andre steder. Da sandalerne er købt i forbindelse med at jeg vandt i en konkurrence, har udbyderne af konkurrencen naturligvis bonnen i skatte-øjemed. Men nu ved jeg da, at jeg kan ringe og bede om en kopi, for jeg kan da heldigvis huske datoen (jeg vandt 100.000, det glemmer man ikke sådan lige). Så det vil jeg gøre, så eventuelle købere ikke bliver i tvivl om deres ægtehed.


  • #10   15. jun 2007 Hihi Rene: Jeg har fået så mange grimme mails og trusler fra folk på trendsales der går helt amok når man påpeger at gucci logoet består af to gg og ikke ee :

  • #11   15. jun 2007 heldige dig tanjamarie smiley du kan få dem fra koncurrencen til at sende dig en kopi eller få LV til at printe en ny ud til dig smiley

  • #12   15. jun 2007 Kejseren og prinsesen - Lige præcis, og det tænker jeg at jeg gør imorgen eller mandag. Vil nødig virke uærlig, når jeg sidder med et par helt ægte sko.

  • #13   15. jun 2007 Det er jo heller ikk "fedt" at købe brugte acc. ell smiley ?

  • #14   15. jun 2007 http://www.baboom.dk/html/for_messageDetail.asp?MSG_ID=5097

    fandt også denne smiley

    Lasse: Jeg sælger tit mine tasker og køber nye på nettet! jeg bor i aalborg og kommer ikke så ofte til kbh og det er skønt at sparer lidt, men man køber jo ikke slidte ting smiley


  • #15   15. jun 2007 jeg kunne gå med til et bælte, eller en taske ja.

    men et par sko, bukser, trøje, halstørklæde, huer og hatte. - nej tak!


  • #16   15. jun 2007 Lasse G - nu ligger landet sådan, at de sko jeg har til salg, aldrig har været brugt. Jeg overvurderede mig selv, da jeg købte dem - for jeg kan overhovedet ikke gå i dem. De er alt for høje. Så de fremstår som spritnye.
    De andre ting du nævner, tja - hvis det er brugt, ville jeg heller ikke kaste penge efter det, men hvis det som med mine sko, kan jeg ikke se noget frygteligt i det.


  • #17   16. jun 2007
    TanjaMarie .

    Nej du er bestemt ikke typen der går med LV eller lign ud fra dine billeder at dømme - så er det sagt. smiley

    Og den Guide du linker til har jeg vist givet Rasmus/modello for et halvt år siden og den er knap så god mere . Jeg vil foreslå du/i tjekker Ebay eller googler Louis Vuitton + fake guide . smiley


  • #18   16. jun 2007 TanjaMarie .

    jeg har det bare sådan at hvis jeg skal give 2-300 mere i en butik gør jeg det gerne, både for at støtte butikken lidt og det hele smiley


  • #19   16. jun 2007 Lasse G - fair nok smiley men der findes jo folk der vil spare lidt..Og når det fremstår som nyt, hey why not smiley

    René - ehm, tak..tror jeg nok. Men går nu med LV, har et par superfede sneakers også, og en rigtig fin halskæde med deres logo, købt i LV-butikken i kbh. Det er bare sandalerne med den høje hæl, som ikke egner sig til mine stænger.


  • #20   16. jun 2007 René .

    Nu er det jo ikk alle der flasher deres ting og mærker bla. personligt ville jeg hellere have et J.Lindeberg bælte end et LV af flere grunde.

    1 det er meget federe kontra prisen
    2 Det ville ikke blive kaldt for fake
    3 Ville være bange for at ridse ell. LV bæltet

    MEN det er jo en smags/prioteringssag smiley


  • #21   16. jun 2007 Lasse G

    Hør nu her popper hvis man alligevel har råd og går sammen med folk der ligledes har råd til de dyre ting hvorfor så spare på dem . Hvem siger jeg er en "gucci boo" ???

    Det står der ingen steder. Men jeg kan da godt gå til bekændelse og sige jeg har et par tasker og nogle mokkasiner og et par gå i byen sko men jeg fortrækker hermés og overstående er kun til når jeg går i byen elllers køber jeg primært tøj fra ParisTexas, 1206 og Storm smiley



  • #22   16. jun 2007 Rene: linkede også til den fra ebay i går smiley så den er også at finde her i forummet!!

  • #23   16. jun 2007 René .

    jeg kan da godt være ærlig og sige jeg har sq ikk lige råd til det helt. jeg tjener vel 2000 + det løse i måneden. og betaler stortset alt selv. + jeg har en scooter der er dyr smiley (lidt som en kvinde)

    men 1206 er også et nice mærke, kan godt lide deres t-shirts smiley


  • #24   16. jun 2007 Hvor er jeg bare glad for at jeg hverken skal købe en ægte eller fake, eller kunne finde på at komme noget fra nogen herinde fra.
    Samme med computer skærmene herinde, stort set alle er uden ledning..


  • #25   16. jun 2007 at komme noget = at købe noget.
    Godmorgen blondie ;o)


Kommentér på:
Sådan spotter du en fake Louis Vuitton

Annonce