{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
513 visninger | Oprettet:

Forskel {{forumTopicSubject}}

Stop nu de åndssvage statistikker som tager ral og krat med.

Man skal fandme kunne skelne mellem; at dø af Corona og dø med Corona.

Dem der dør med Corona har andre sygdomme som spiller ind som dødsårsag. Men det pynter jo på statistikken at kalde årsagen Corona. Den måde er at vildlede befolkningen og gøre det lettere for regeringen at lave tiltag.

Smitten stiger - siger regeringen. Nej der bliver bare flere opdaget eftersom flere og flere testes. Men ikke engang de test kan man stole på de flere tilfælde er de 95% forkerte. Men det er så ikke noget der bekymre regeringen.

Oveni render folk så rundt med møgbeskidte mundbind fordi der ingen kontrol er med fremstillingen. Fulde af bakterier, man kan se en video fra Pakistan som hvor folk sidder på gulvet og folder mundbind - og det er det lort i sætter mund til - god fornøjelse Suckers...


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Forskel
  • #1   8. dec 2020 I bund og grund findes der vel dårligt nogen, som ikke har en eller anden skavank.


  • #2   8. dec 2020 Om en mand er halv fuld, eller halvt ædru? - Det afhænger af, hvad man vil have ud af en statistik, - og hvad den skal bevise.

    Man hører om trafikulykker, og hvor mange lastbiler er involveret i.
    Det er uinteressant for statistikerne, hvor mange ulykker lastbilerne er skyld i.


  • #3   8. dec 2020 Busmann

    Statestikker viser kun frekvens af en forekomst eller antal af forekomster - så i grunden siger de ingenting da det er folk som skriver data - og man kan være ret kreativ når det kommer til stykket.

    Statestikker bruges i stor stil af regeringen - og borgere har ingen kina mand chance for at anfægte dem, da man ikke ved hvilke data de har brugt. der bruges kilde angivelser som ikke en kæft kan efterprøve.


Kommentér på:
Forskel

Annonce