{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
356 visninger | Oprettet:

Nord Stream: I forlængelse af ...... {{forumTopicSubject}}

denne tråd: https://www.baboom.dk/forum/politik/621967-putin_med_direkte_opfordring_til_danmark

Cylindrisk genstand fundet
Nord Stream: Danskere ville bjærge genstand sammen med russere.

Det er stadig uklart, hvem der er ansvarlig for sprængningen af ​​Nord Stream-rørledningerne, og hvordan det skete. Danmark identificerer en genstand i nærheden af ​​et af rørene og ønsker nu at bjerge den. Repræsentanter for Rusland kunne hjælpe, hvilket hilses velkommen i Moskva.

Omkring seks måneder efter eksplosionerne ved Nord Stream-gasrørledningerne ønsker Danmark at samarbejde med Rusland om at bjerge en genstand, der for nylig blev fundet ved siden af ​​rørene.
De danske myndigheder har allerede undersøgt den cirka 40 centimeter høje og cylindriske genstand på bunden af ​​Østersøen, oplyser energimyndigheden i København torsdag aften. Der er ingen umiddelbar sikkerhedsrisiko. Det er muligt, at det er en røgbøje.

For endelig at afklare dette, bør genstanden nu hentes op. I den sammenhæng blev Nord Stream 2 AG tilbudt at deltage i bjærgningen, fremgår det af meddelelsen fra den danske energimyndighed.

Det blev hilst velkommen i Moskva. "Det er gode nyheder, når rørledningsejeren inviteres til vigtige undersøgelser," sagde Kreml-talsmand Dmitry Peskov ifølge Interfax-agenturet. Det skal undersøges, om den fundne genstand har noget at gøre med "terrorhandlingen" på Nord Stream-linjerne, sagde han. Og - modsat danske oplysninger - tilføjede han: "Og det har den tilsyneladende."

Artiklen er oversat fra n-tv

https://www.n-tv.de/politik/Nord-Stream-Daenen-wuerden-Gegenstand-mit-Russen-bergen-article24009673.html

Jeg har ikke kunne finde noget om den oplysning i danske medier, nogen der har hørt om det?

Men ihvetfald skule det have sin rigtighed, viser det igen et land, der ikke kategorisk afviser at samarbejde med Putin/Rusland.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Nord Stream: I forlængelse af ......
Kommentér på:
Nord Stream: I forlængelse af ......

Annonce