{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
157 visninger | Oprettet:

Energiselskabernes grådighed. {{forumTopicSubject}}

https://ekstrabladet.dk/nationen/frustration-i-skatteministeriet-bonus-paa-mindst-100-mio/9668330

Det er har været endog meget svært for mange at betale deres dyre el-regninger. Nogle har været nødsaget til at finde andet sted at bo, eller sætte sig i kæmpegæld.

Alt imens elselskaberne har scoret kassen, og vist at deres grådighed ikke har nogen grænser. Kæmpe bonusser er blevet langet ud til højre og venstre, helt samvittighedsløst. (De har lært af bankernes grådighed).

Danmark har haft de højeste el-regninger i EU.

Folketinget har været klar over noget var galt, men kunne af en eller anden grund ikke finde ud af at løse problemet, det var vist for svært!

Vi har også lige fået af vide at den grønne omstilling af elnettet, som skal ske indenfor få kommende år vil koste danskerne et svimlende beløb på 160 milliarder.

Det er også helt uforståeligt at en ting som el, der også er en vigtig del af infrastrukturen er blevet liberaliseret. Det er bevist at der har været fusket med markedspriserne landene imellem, for at holde dem kunstigt høje.

Da man liberalisede energimarkedet, påstod politikkerne at det var en god ting, for så kunne vi se frem til billigere strøm, grundet konkurrencen mellem selskaberne for at tiltrække kunder.

Men igen igen, tog politikkerne fejl.

Nu vil man så forsøge at finde på en skattemæssig løsning. Men det er jo alt for sent, skaden er sket for mange mennesker.

Hvordan ser du på det?

Har du været nødt til at finde løsninger for at betale din el-regning?

Er det rimeligt, i en svær tid, at bonusser i den størrelsesorden bliver uddelt?
Kommentarer på:  Energiselskabernes grådighed.
Kommentér på:
Energiselskabernes grådighed.

Annonce