{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
431 visninger | Oprettet:

Trailerpark i Danmark. {{forumTopicSubject}}

Ja det sker at jeg ser på tv om hvordan Trailerpark i Danmark har problemer med at få lov til at bo sådan hele året i Danmark og det undre mig at vi i Danmark har så smålig et regelsæt omkring sådan beboelse måde når man tænker på at vi har boligmangel i Danmark - hvorfor skal der være sådan bureaukratisk cirkus når folk finder en måde at bo på en måde der gør deres liv ret meget letter smiley


Kommentarer på:  Trailerpark i Danmark.
 • #1   28. jan 2022 Nej vi skal ikke have trailer park i Danmark, Det vil bane vejen for østarbejdere så vi ser slum i flere dele af Danmark. Sigøjnere over det hele, som har den tendens at smide affald over det hele. Bor der 4 sigøjnere så kan de lave det hele til en losseplads.

 • #2   28. jan 2022 Polysl jeg høre om hvordan sigøjner i andre lande faktisk ryder op og med tanken om at du og jeg har et sted at bo behøves man jo ikke være firekantet smiley

 • #3   28. jan 2022 Leon

  Nu er jeg ligeglad med andre lande som har sigøjnere som rydder op, vi har set broer hvor de har været som ligner en losseplads. Jeg har ikke set eller læst her i Danmark at sigøjnere rydder op efter dem selv. Det rager dem en papskid.

  Når deres losseplads er begyndt at lugte så flytter de til en anden bro, hvor de kan svine til.


 • #7   28. jan 2022 Annella enig og jeg vil gætte på at alle dem der mangler et hjem vil tage imod sådan hjem med kyshånd smiley

 • #9   28. jan 2022 jojojo ja du ved en campingvogn og tror faktisk at der er mange der løfter dem så hjulene er fri af jorden smiley

 • #10   29. jan 2022 Hvis man kan lave nogle gode og ordnede regler, forhold, som fx. kun gælder for danske statsborgere.

  For man er nødt til at undgå at sigøjnere o.lign overtager sådanne steder.

  Der er alt for mange idag, der mangler en bolig de kan betale. Så det kan være et godt alternativ.

  Istedet for ordet trailerpark, er den vel mere end en udvidet form for helårs camping.

 • #12   29. jan 2022 Ja suk, jeg véd det, Annella.

  Ordet diskriminaton er jo blevet lige så udvandet som ordet racime. Altså bliver brugt i alle mulige mærkelige sammenhænge, hvor det ikke hører hjemme.

  Men der er jo tale om allerede exsisterende campingpladser, hvor der om sommeren jo også kommer mange turister.

  Så må disse udlejere af camping-pladserne, lave et bedre og mere optimalt reglement, for hvordan opførsel skal være, eller hvad der er acceptapelt. For de har jo så retten til at smide dem ud som opfører sig på en måde der kan ødelægge deres forretning.

  Det er til begge parters gode. • #14   29. jan 2022 Problemet, som også vist i et tv-program, er at flere kontanthjælpsmodtagere af forskellige grunde ønsker at bo disse steder.

  Kommunerne anerkender ikke disse steder som en fast bopælsadresse.

  Men samtidig kan kommunerne heller ikke finde lejligheder til nogle af disse mennesker som de kan betale.

  Hvis der er tale om narkomaner, alkoholikere, som skaber uro, utryghed for andre, ikke mindst skræmmer turister og normale sommerboende væk, så skal de naturligvis fjernes.

  Campingpladsens ejere skal jo ikke miste deres indkomst/ forretning pga. dét.

  Men at bo på den måde, tæt på naturen, roen, skaber underværker for mange der før havde en skidt adfærd.

  Sætter man dem ind i en 1 værelses-lejlighed, hvor de ikke kan andet en stirre på 4 vægge, eller den 4-kantede skærm, så går det som regel galt.

  Men der er jo også tale om folk der har et godt arbejde, nyder den udvidede campingmåde at leve på hver eneste dag.

  Men, man skal jo også passe på, at dem som har mange eller flere penge, ikke udnytter muligheden og skaber små paladser, og overtager det hele.

 • #15   29. jan 2022 Ja der skal være plads til alle og den campingplads Corona camping ser jeg som et godt eksempel på hvordan sådan en skal styres der er beboerdemokrati - men de slås med kommunen som jo i min verdens er helt forkert på den

 • #16   29. jan 2022 Jeg ser folk der bor i lejlighed og så om sommeren bor i deres kolonihavehus - man kan se hvad sådan have gør ved folk de bliver sundere og meget mere glade og positive smiley

Kommentér på:
Trailerpark i Danmark.

Annonce