{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.225 visninger | Oprettet:

Lidt anderledes rejse {{forumTopicSubject}}

Var lige på ferie med min søster og hendes kæreste og 2 tvillinger til Italien.

Valget var et ret børnevenligt sted som faktisk er en slags trailerpark med store vogne udstyret med al det man man har brug for - faktisk et dejligt sted.

Så turen derned blev i bil og det skete uden anmærkninger men turen hjem er så en hel historie for sig selv.

Vi kørte hjem i lørdags men på vejen ud for Munchen gik koblingen i bilen midt ude på motorvejen så vil måtte skubbe den hen i det inderste spor - pga. en igangværende udvidelse var der ikke et nødspor så vi blokerede faktisk et spor og efter 2 timer skete der intet - heller ikke efter 4 på trods af at vi havde ringet til ADAC - men kunne de komme så ville de jo ramme den store kø vi var ansvarlig for som blev på 20 km indtil en privat person med træk mulighed fik os af vejen for det var ved at blive mørkt og enormt farligt for folk køre som bekendt med hovedet under armen.

Nå men imens vi så stille dannede en lang kø og tilsidst spærrede A7 så kom andre udenom med huende horn og finger og ting jeg ikke vil skrive her - tyskere hele bundet som opførte sig så uforskammet at de faktisk burde klapses af- de kolbøtter kunne da se trekanten den åbne motorhjelm så de par cent i knolden på de idioter burde sige vi ikke kunne gøre andet.

Ikke en fuck-en tysker gad hjælpe - men så kom en bil fra Spanien som gav os advarsel trekant og en selvlysende jakke helt gratis.

Senere kom dog en tysk/østriger som havde træk muligheder med en stang og fik os væk fra motorvejen ind til et øde bolig område som var ved at blive bygget for rige mennesker - hold da op nogle huse og biler der var.

Nå men vi stod så der helt ude for al handel og fik så fat i ADAC igen som så kunne hente os senere næste dag.

Fuck....vi havde vand nok men intet at spise og intet sted at købe men heldigvis var der da et transporttabel lokum for byggeriet som vi så kunne benytte.

Vi blev så hentet næste dag ca. kl. 12 og kørt på værksted som var specialist til den model - de havde booket os ind på et lille sted som faktisk var det eneste sted i byen som også var cafe og konditori, faktisk et dejligt sted lige på trods af de ikke havde cigaretter i miles omkreds andet en automat uden for cafeen hvor man skal redegøre for sin indentitet dvs ens alder. Det kunne vi jo ikke da det kræves et tysk ID eller et tysk kørekort.

Fandme jammerligt. nå men vi spurgte en del gæster om de kunne hjælpe os med deres ID eller kørekort.. besked har ikke kørekort eller >ID??? øh jeg var ikke klar over at så mange kørte bil uden kørekort eller ID som jo faktisk er påkrævet i Tyskland eller bliver du anholdt. Følelsen af at være sadistisk faldt mig ind indtil der kom nogle polakker som rendte rundt med Camel cigaretter i karton inde i cafeen. Hen og spørge - jo i kan da godt købe nogle pakker til 4 euro - så tak for det. Og fuck jer uhjælpsomme tyskere som igennem hele vejen hjem ikke havde en skid til overs for andre.

Indvandring igennem tiderne har som jeg ser samfundet gjort det meget dummere mere ufleksibel ligegyldigt - hvor var det effektive tyske og stolte og hjælpsomme tysker blevet af?

Mange er sure, hovne, specielt det sted vi boede som om det var ligegyldigt om vi var der eller ej. Maden var faktisk god og italiens inspireret men servicens hos ejere var da utroligt dum og hoven.

Men vi fik at vide bilen var færdig mandag men så var der så lige et andet problem i forbindelse med reparationen som igen krævede en reservedel som først kunne hentes næste dag - hold da op for vi kunne ikke booke os ind igen men blev så henvist til et andet sted som bare var nogle værelser hvor man var selvforsynende for her var ingen servering. Nå men det lås så heldigvis 1 km fra cafeen så vi kunne bare gå derhen og spise.

Mekanikeren ringede den endelig var færdig og vi kunne køre mod Danmark kl. 15 og var så i Odense kl. 4.30...

Jeg vil så sende de varmeste hilsner til den tysker/østriger som fik os fra motorvejen og den spanier som gav os både vest og trekant,.

I andre ubehøvlede idioter med tyske nummerplade får bare en stor bar røv at trutte i for vi blev træt af at se på motorvejen:

Bar røv
fingeren både mono og i stereo
tilråb
dytten
idiot tegnet
roterende fis i kasketten

I forbandede ubehøvlede idioter kunne da se at vi ikke med vilje havde lukket A7 men intelligensen må så vare meget faldende i Tyskland for satte man alle de ca 1000 op i et skema så har man gennemsnittet at størstedelen af tyskere er blevet dummer med årene.

Jeg elsker tysk og taler det nogenlunde for det har været en del af min opvækst men jeg er bekymret over den måde de opføre sig i dag.

Man plædere meget imod polakker og russere men faktisk har de i min historik været mere imødekommende og hjælpsomme..

Tyskland hvor er hjernen blevet af? og skal forfatteren Nyborg havde ret i at massivt indvandring gør folk dummere?


Kommentarer på:  Lidt anderledes rejse
 • #1   13. jul 2016 Synd at i skulle have så mange problemer, og tankevækkende at Tyskerne er så ubehøvlede. Det er deprimerende at folk ikke er mere hjælpsomme. Men velkommen hjem. smiley

 • #2   13. jul 2016 Tsk tsk tsk ..... ? smiley

  Du ved da godt at der skal være gule veste og advarselstrekant i bilen når du kører til Tyskland smiley


 • #3   13. jul 2016 kisser

  ja det var en meget negativ oplevelse, jeg kunne skrive meget mere omkring tyskers adfærd på min hjemvej men så ville indlægget blive alt for stort. Men jeg har aldrig været så smadret efter en biltur - det var helt vildt så problematisk den var.

  Fister - nu var jeg ikke chauffør og kender godt reglerne men dumt at de var dækket med tasker og andet. Den slags skal være tilgængelig. Og så var der lige låsen til den store bagklap som også valgte at stå af så det var dælme svært uden at skulle tømme bilen ude på motorvejen og det syntes jeg ikke lige var fedt.


 • #4   13. jul 2016 Næste gang du skal på ferie, tager du flyveren - jeg har ikke temperament til motorveje - holda kæft en hjemtur smiley

 • #5   13. jul 2016 jetset

  det uforudsete ligger jo i rejsen


 • #6   13. jul 2016 Godt du allerede har glemt den hæslige oplevelse smiley - sådan en oplevelse gad jeg ikke gøre om smiley

 • #8   17. jul 2016 Lone
  Nu tror jeg ikke du nogensinde har været ansvarlig for at lave en 20 km kø, det er noget der kan få folks pis i kog.


 • #10   17. jul 2016 Hallo Lone

  Du siger du kender A7??? så må du også være bekendt med at der pt. er vejarbejde så der på det sted vi gik i stå kun er 2 spor. Vejen er delt med beton ind til det spor som er i gang med at blive udvidet så der er ingen rabat eller slæbespor. Det vil sige at selv ADAC ikke vil have en levende chance for at komme hen til os hurtigt da de selv vil sidde fast i køen.


 • #11   17. jul 2016 lone

  ps...nej vi forventede ikke at blive bugseret af private og at private stoppede for det ville være et fare moment. Vi forventer heller ikke at blive svinet til at tyskere som var frustreret over at sidde i kø som vi ingen ansvar havde for at forsage.

  Du ved også at jeg har et stort hjerte for Tyskland og jeg poster ikke det her indlæg bare for at svine dem til men bare fortælle den sande oplevelse som vi alle i bilen oplevede., Man blev sur over os og deres surhed skulle frem da de endelig nåede årsagen til køen...


Kommentér på:
Lidt anderledes rejse

Annonce