{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
Kommentarer på:  USA.
 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 226 Emner: 762 Svar: 9.275
  #1   4. sep Leon

  Hvis man læser på amerikanske sider så er der indsat 25.000 folk til at genoprette elnettet. Men skaderne er så store at det nok tage lidt tid endnu.

  Selve værket er ikke ramt, men fra der og ud til forbrugerne er mange master væltet og transformere ødelagt. Så det er et kæmpe arbejde at retablerer master, ledninger, transformere.

  Al el er stort set luftbåren i USA, og ikke som i Danmark gravet ned, så vi ville ikke opleve den type nedetid i Danmark. Men det ville være en god ide at begynde at grave el ned, men USA er stor og ville koste fantasi milliarder som de åbenbart ikke gider bruge penge på.

  I Danmark er det svage led, transformer stationer, hvis de stod under vand så er det godnat med el i hele Danmark. Men det ville være en usandsynlighed at alle ville stå under vand., så det ville kun være lokale problemer.


 • #2   4. sep Polysl ja men USA plejer at være foran med mange ting - men ikke med deres el-net de skulle jo nok overveje at komme igang smiley

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 226 Emner: 762 Svar: 9.275
  #3   6. sep Ps...

  Jeg glemte lige en ting....nedgravede el taber effekt jo længere ledningen er, det vil sige at man skal bruge transformator stationer for at bibeholde effekten. Måske derfor at USA forsætter med sit oldefar elnet.

  Men som en klog kineser sagde engang: rejsen starter med et skridt.

  Måske USA skulle starte med et skridt ad gangen. Det er også en øjenbæ med alle de træstammer og ledninger overalt - samt at det er for nemt at stjæle strøm og ikke en kæft opdager en ekstra ledning.


Kommentér på:
USA.

x