{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
508 visninger | Oprettet:

Alle vil have den. {{forumTopicSubject}}

Ja alle ønsker den grønne energi - bare ikke i deres egen baghave og sådan er det jo bare - men hvorfor ikke sætte solceller på alverdens tage og det er jo en plads der ikke bruges og så kunne der plantes grønt der hvor solceller og vindmøller ellers vil blive sat.
Og der er for tiden en del udsendelser om hvordan klimaforandringer og om hvordan vi mennesker burde få styr på de ting der gør at jorden får de klimaforandringer + de gode og dårlige energier + hvordan jorden på det nærmeste har stået standby et årstid.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Alle vil have den.
  • #1   18. maj 2021 Solceller og møller er ikke vedvarende energi, vedvarende energi at man man lagre store mængder af energi, og det kan man ikke med disse.

    Tror du at Staten og el selskaber ønsker at folk er selvforsynende? NIX - så kan man ikke nakke den i afgifter - det var derfor at man udfasede tilskud til solceller fordi man så at en villa kunne være selvforsynende. Puha det går altså ikke - ingen kroner i statskassen og el selvskaber syntes ikke det er fedt at folk elmåler løber den forkerte vej.

    Staten hykler, el selskaber hykler - de ønsker en grøn omstilling men en omstilling de har kontrol med. Sagt på pære dansk - kunne afgift beskatte.


  • #2   18. maj 2021 Polysl jeg er med på at vindmøller ikke er bæredygtige - men solceller er da en god ting og ja problemet er at der ikke findes batterier som er store nok - men jeg syntes at huske at Australien har lavet et kæmpe batteri som kan gemme strøm.

Kommentér på:
Alle vil have den.

Annonce