{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
466 visninger | Oprettet:

Danmark er et dejligt land - men. {{forumTopicSubject}}

Ja Danmark er et dejligt land og hvor vores forældre og bedsteforældre har opbygget et velfærdssamfund som gør at folk der har en eller anden sygdom kan få hjælp + arbejdsløse kan få en hjælp.
Og der er kommet mange mennesker til Danmark netop fordi vores velfærdssystem giver til alle og det uanset om folk har dansk statsborgerskab + EU jo har haft pivåbne grænser grundet det frie arbejdsmarked - EU har jo deres helt egen spilleregler som gør at folk der kommer til eksempelvis Danmark er bedre stillet end den etniske dansker.
Når men nu er der kommet corona-virus ud i verden og Danmark er jo også ramt og det har gjort at der er kommet mange arbejdsløse som jo igen gør at de skal hjælpes og Danmarks velfærdssystem står på spil og vi kan jo ikke lave mere velfærd når der kommer mindre skattepenge i kassen det hele skal jo hænge sammen.
Jeg kom også til at tænke på at det jo er nemmer for de forskellige lande at sende flygtninge til Danmark da de så får mere råd til at købe krudt og kugler.


Kommentarer på:  Danmark er et dejligt land - men.
 • #1   20. aug Leon

  Du skal bare ringe til Alis -hun har løsningen.

  Hun mener også at Staten er bedre til at give en bank overskud end alle de ansatte i bankerne. Jeg ville så skynde mig at flytte mine penge til udlandet - inden den lukker med et bragende underskud - som vil få det store børskrak i USA til at ligne et tab af en krone.

  Alt med starten af NEO skal fjernes, og vi skal tilbage til tider hvor man sagde Jawohl mein Fuhrer, eller leve af et brød og et æg om måneden - et land hvor man kun kan få en slags tandpasta - et land hvor alle er i job hvor virksomheder støttes af staten selvom de giver underskud.

  Der er så lige en betænkning som siger at alt som staten ejer giver underskud, men sådan banaliteter er ikke noget som bekymre Alis.


 • #2   21. aug Der er så lige en betænkning som siger at alt som staten ejer giver underskud, men sådan banaliteter er ikke noget som bekymre Alis.

  ha,ha polysl - hvorfor skulle det dog også bekymre hende, hun har da sit på det tørre, hun har jo i over 20 år siddet hjemme og krydret røv for andre folks penge og siddet bag pc'en og ævlet og kævlet om det samme og det samme år ud og år ind, og du, Cody og Leon fodrer hende i en uendelighed - det er sgu sørgeligt at i gider blive ved.

  I må da efterhånden have opdaget at kun få andre gider kommentere på hendes ævl og hendes evige utilfredshed med alt og alle med undtagelse af de stakkels muslimer, men det er forståeligt nok, de danner en symbiose, sidstnævnte ved jo også, hvordan man hiver penge ud fra statskassen uden at yde det mindste til samfundet.


 • #3   21. aug Annella

  Der findes en der er værre som Özlem Cekic, hun blev sur over Mette, fordi hun siger indvandredrenge - mine 2 drenge er ikke indvandredrenge, de er født i Danmark. Hvorfor mon hun føler sig stødt? Alle ved at det ikke er dem som render rundt og røver,stjæler, dræber osv..

  Özlem Cekic går ind for den frie indvandring uden at indse at der er problemer med visse folk fra bestemte lande - og deres børn.

  Der er flere grupper unge indvandre på op til 15 personer som agerer som tæskehold på helt uskyldige etniske danskere - de går endda ind i Fakta/netto og stjæler løs - for de ved ingen tør stoppe dem. Det som er endnu værre er at Fakta får at vide de kan anmelde forholdet på politiet.dk - for det er åbenbart ikke noget de gider tage sig af.

  Özlem Cekic siger også at forældre er traumatiseret og derfor kan de give det videre til deres børn, Nu er de ikke mere traumatiseret end at de kan sige at de skal hade det danske samfund og vise deres respekt med at stjæle med arme og ben.


 • #4   21. aug Özlem Cekic er en idiot, der debatterer som et pattebarn, forstår ikke hun bli'r inviteret i medierne, men lad hende bare hænge sig selv ud, så de kan se, hvad det er for typer, der har den slags holdninger.

 • #5   21. aug #3
  polysl

  Der findes en der er værre som Özlem Cekic, hun blev sur over Mette,

  Jeg er ikke helt klar over, hvad du svarer på, jeg har ikke udtalt mig om Özlem Cekic????


 • #6   21. aug Annella det kaldes for at debatter og det vil da blive noget kedeligt hvis vi kun gik ind og kiggede på andres indlæg smiley

 • #7   21. aug Ozlem Cekic syntes jeg er fin hun har mange gode holdninger smiley

 • #8   21. aug # 7

  Özlem Cekic, går udelukkende muslimernes ærinde, og er/var en ægte levebrødspolitiker, og uanset, hvor meget 'dialogkaffe' hun ville byde på, opfatter jeg hende som en dumrian, der har en underlig form for logik.

  Hun skader muslimerne , mer' end hun gavner...


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 37 Emner: 78 Svar: 3.765
  #9   21. aug Ozslem Cekic begår den fejltagelse at tro, at man kan føre dialog med islamofober.

  Hun er et udmærket menneske, og lad hende da prøve. Det kan kun gavne. Jeg har meldt mig ud af hendes tråde, for jeg tror ikke på metoden.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 37 Emner: 78 Svar: 3.765
  #10   21. aug Annella # 2

  Jeg synes du skal få et lovforslag til afstemning i folketinget om at der skal udøves censur over for dem, der siger højrenationalisterne imod. De vil have ytringsfrihed, så de kan sige hvad der passer dem om flygtninge, men ingen skal vove at sige dem imod, det er kun dem selv, der har ytringsfrihed.

  Ja, økonomisk har jeg mit på det tørre, jeg fik førtidspension på et tidspunkt hvor man mente at mennesker på førtidspension også har ret til et liv, og de betingelser gælder resten af livet. Selvom højrefløjen har været der og sørget for at jeg får endnu mindre i pension fra det offentlige.

  Men netop fordi jeg er økonomisk sikret har jeg overskud til at kæmpe for dem, der ikke er så heldigt stillet.


 • #11   21. aug #10

  Du kæmper sgu kun for dig selv, og dem du identificerer dig med...bilder du dig ind, at du en helt??? smiley smiley smiley


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 37 Emner: 78 Svar: 3.765
  #12   21. aug Madonna og Annella - Jeg kæmper også for mig selv. At leve uden kontakt med andre mennesker og at have mistet både min søn og mine børnebørn er usædvanligt smertefuldt.
  Men jeg vidste allerede på forhånd at jeg langt fra er den eneste, der er tromlet ned af højreekstremisterne. Ekstremisterne er dem, der ikke har fantasi til at forestille sig at mennesker kan tænke på andre end sig selv, og som fører politik efter det.

  Der findes også anstændige højrefløjsfolk, som kan se ud over deres egen næstetip, men de viser sig sjældent her på siden.


 • #13   21. aug Nej, Danmark er ikke mere et dejligt land, der er alt for meget, fra min barndom, skoletid, der er blevet slettet, og det kan jeg ikke acceptere. Nutiden: Seneste er, at Mette F har udtalt, at indvandrere drenge skal overholde de danske regler, så er fanden løs, Mette F, du bliver nød til at tage dem i hånden og putte dem, de kan ikke forstå, at de skal opføre sig ordentlig smiley smiley smiley

 • #14   21. aug Jetset

  Som jeg har skrevet om før så går jeg ind for den amerikanske straffesystem for unge som ikke kan finde ud at opføre sig ordentlig. I USA kalder de det Bootcamp - hvor man laver kollektiv afstraffelse når en fejler.

  Ideen er at de unge skal indse at når de ikke opføre sig ordentlig så har det effekt på samfundet - i det her tilfælde den gruppe de er tilknyttet. Ideen syntes jeg er bedre end bare at putte dem i ungdomsfængsel hvor de i grunden bare lære at blive mere kriminelle.

  I fængsel gælder jungleloven - og bekræfter jo bare den unge i deres adfærd - Så Bootcamp vil måske være med til at vise respekt for andre og vide at ens handlinger har konsekvenser.


 • #15   21. aug Så du Deadline i går ?? Ham der, der ikke mere synes om Alternativet, Sikadidak, jeg kan ikke huske, hvad han hedder, han er godt nok fremme i skoene, vi graver grøfter, når vi kalder dem indvandrere drenge, det er de ikke, for de er født i DK, ak ja, så har vi hørt det med, de har bare ikke det, der ligner dansk mentalitet, men hvor skulle han også vide det fra, han er jo heller ikke selv af dansk oprindelse, tænk sådan noget bruger vi tid på smiley

 • #16   21. aug Jetset

  Nej - men kender ham godt, han har skrevet på EB - og udbredt sit gylle


 • #17   21. aug Han har også en bunke indsigelser mod det danske samfund, men ingen indsigelser med alt det lort indvandrere drenge render rundt at laver, chikanere, vold og andet ubehageligt, så vi sætter klokken på, hvornår vi kan gå ud og komme hjem, det hører ingen steder hjemme smiley smiley smiley

 • #18   21. aug Jetset #13 det folk fjerner har du vel som lille mig i dit hjerte smiley

 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 37 Emner: 78 Svar: 3.765
  #19   21. aug Mette Frederiksen skal holde op med at dele danskere ind i "dem" og "os". det skærper rascismen og det er den, vi skal til livs.
  Mange af dem er født i Danmark - de har et dansk CPRnr. og de skal opfattes og behandles som danskere.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 37 Emner: 78 Svar: 3.765
  #20   21. aug https://www.dr.dk/nyheder/politik/venstre-vil-give-politiet-skrappere-midler-overfor-utilpassede-indvandrere?cid=soc_facebook_drnyheder_post_c3tc39db&fbclid=IwAR2QY3ACuQ_3-SPPr7lawqNLSy0O0LDEr9vh7eNcCBowl3Ezyet0FdNd3hg

  Hold så kæft!! Gad vide om det kan gå op for politikerne at Danmark har meget store problemer, der skal løses, og unge muslimer skal ikke fungere som fast syndebukke, man kan styre folks utryghed og aggressioner hen imod!


 • #21   21. aug Alis C jeg kigget lige i det link og utilpassede-indvandrere du sætter ord på som jeg ikke lige så smiley

 • #22   21. aug Lyder meget fornuftigt. Hvis man fjerner den som klasker en hver gang man går ud af døren - så bliver Danmark mere fredeligt.

  Er der personer i det offentlige rum, der udviser "utryghedskabende adfærd kan de hygge sig med en udvisning til et land hvor de kan udøve deres lyster.

  Så kan man begynde at kalde Danmark et dejligt land. Men problemet er jo, at det kan man ikke når de er født i Danmark.

  Man kan ikke slippe for de bæster men hænger på dem resten af deres usle liv. Det eneste man kan gøre er at isolerer dem fra resten af samfundet - så kan de hygge sig med at tæve hinanden - og jeg vil købe popcorn.


 • #23   21. aug Annella #2

  og du, Cody og Leon fodrer hende i en uendelighed - det er sgu sørgeligt at i gider blive ved

  Mig bekendt har du selv lige givet hende ret i påstanden om at det er politiets opgave at regulere antallet af muslimer til begravelse i den anden tråd, så måske skulle du feje for egen dør først smiley


 • #24   21. aug Leon - det dejlige fredelige land vi havde engang er endegyldigt ødelagt af EU’s grænseløse utopi der har medført en ødelæggende mellemøstlig og afrikansk indvandring med enorm utryghed og kriminalitet til følge så desværre må vi alle fremover nøjes med minderne smiley

 • #25   21. aug Cody N hum ja men vi kan jo ikke bare se på og jeg syntes jeg kan se flere politiker der gerne vil have et Danmark hvor der er fred og ro - også fra flygtninge smiley

 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 37 Emner: 78 Svar: 3.765
  #26   22. aug Polysl # 14

  "Som jeg har skrevet om før så går jeg ind for den amerikanske straffesystem for unge som ikke kan finde ud at opføre sig ordentlig. I USA kalder de det Bootcamp - hvor man laver kollektiv afstraffelse når en fejler.

  Ideen er at de unge skal indse at når de ikke opføre sig ordentlig så har det effekt på samfundet - i det her tilfælde den gruppe de er tilknyttet."


  Ja, det har du skrevet om før, og jeg har svaret på det før. Det sidste par dage har jeg spekuleret på, hvordan jeg skal forklare, så det bliver forstået.
  Efterhånden har du den seneste uge givet udtryk for så mange stokautoritære holdninger, så nu bliver jeg nødt til at prøve.

  For nogle år siden så jeg en film om de bootcamp-lejre, og den var uhyggelig. Det er det sorteste inden for sort skole. Det var træning og militærdisciplin så folk blev dårlige, og en ung fyr stod og brækkede sig i en skraldespand. Ved siden af stod en vagt og råbte "Se så at blive færdig, vi har ikke tid at stå her hele dagen".

  De unge kriminelle blev simpelthen brækket ned og slået følelsesmæssigt ihjel, i den misforståede tro, at så kunne man bagefter bygge dem op, som man selv havde brug for.
  Sådan noget viser en hårrejsende mangel på forståelse for, hvordan menneskers følelsesliv fungerer!!

  Reagen gik ind for kollektiv afstraffelse, og der er unge mennesker, der har fået ødelagt deres liv alene fordi de var i samme rum, hvor der blev begået en forbrydelse, som de ikke havde mulighed for at stoppe.

  Et nærmere eksempel på den form for sort energi har vi i filmen "Der kommer en dag" som er bygget over virkeligheden på en dansk kostskole. En scene hvor en dreng har begået en fejl, jeg kan ikke huske hvilken, bliver straffet ved at alle drengene skal gå hen og stikke ham nogen på skrinet, eller hvad de nu kan finde på. Det er den anden vej rundt, men samme princip.
  Mette Frederiksen har givet en undskyldning til de drenge på kostskolen, som filmen handlede om.

  Det eneste man lærer af den slags metoder er at føre fuldstændig følelseskold magtkamp. Man får absolut ikke udviklet hverken følelser eller retfærdighedssans. Folk bliver afstumpede - medmindre nogen redder dem i land og lapper dem sammen igen.

  Du har forstand på computere. En computer har et styreprogram. Det har mennesker også, og det er samarbejdet mellem vores følelser og vores forstand og erfaringer. Hvis man amputerer vores følelser, så bliver vi sociale krøblinge, men forstanden kan da stadig fungere, nu kan den bare kun regne til egen fordel.

  Fri os fra bootcamps og koncentrationslejre og Guantanomo og hvad syge mennesker ellers har fundet på for at rationalisere den proces at få brækket folk ned og få kontrol over dem.


 • #27   22. aug Alis C jeg er lidt med på at de unge på en eller anden måde skal have en chance - men det kommer jo an på hvad deres forbrydelse består i eksempelvis skal en 14.årid seriemorder jo have en hård straf og ikke en ferie - folk der går på gaden skal kunne føle sig tryk smiley

 • #28   22. aug Alis

  Nu lever du i tiderne under Reagan og som sagt så er tid statisk som går fremad - at du så har din oldekolde gammel viden fra dengang muren faldt betyder ikke at Bootcamp ikke er en god ide.

  Brækker sig...???

  Hold da kæft - jeg har sgu brækekt mig mange gange når jeg har cyklet Sjælland rundt, Fyn rundt, og en tur i Norge Waterrundam som udelukkende er bjergkørsel hvor jeg brækkede mig flere gange.

  Så hold op med det pis om at man ikke skal udfordre unge. Jeg har arbejdet med "skøre unge " på Dalum ungdomsskole og et privat netparty så jeg vil mene jeg har mere erfaring med vanskelige unge end du har.

  Jeg har gode erfaringer med den tese fra Bootcamp. At du så hellere vil pakke de unge ind i sølvpapir og en forældet ideologi må så være dit problem. • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 37 Emner: 78 Svar: 3.765
  #29   22. aug Polysl - mennesker er de samme som de har været i flere tusinde år. Hvad der ikke duede under Reagan duer stadigvæk ikke.
  Hvad der ikke har skabt fred i verden i flere tusinde år vil heller ikke gøre det fremover.


 • #30   24. aug Til dem af jer, der har Facebook.

  Jeg må blot konstatere, at gu havde de 2 ret, men mange er stadig piv bange for at erkende det.

  https://www.facebook.com/192391724275327/videos/253624558152043/ • #31   24. aug @Claus G

  Ja, gu' havde de, og ingen andre end Glistrup evnede, at se ind i fremtiden... smiley


 • #32   24. aug Preben Møller, den gamle sø ulk, han var nu også ret skarp smiley men ja Glistrup var ret spot on.

 • #33   24. aug # 32

  Preben Møller Hansen holdt for mange år siden foredrag i en forening, jeg er medlem af.

  Han havde glimt i øjet, selvom han allerede gik dårligt pga. diabetes, og hans store vovse lå under bordet.

  Da kun 20 % var mænd i foreningen, drillede han ustandseligt med drævende at sige :- Kællinger...og så buede vi ad ham, hvad der morede ham utroligt.

  Han ville ikke ha' noget honorar, men så have vi pakket en papkasse ind i brunt papir med nogle flasker rødvin i, (man husker jo nok, hvordan han betalte noget strejkeydelse til en anden fagforening), og det forklarede han jo med, at der var kommet en mand forbi med en papkasse. smiley smiley

  Da han modtog dem, sagde han flabet med et grin:- Ja, jeg har jo ingen kæreste i øjeblikket, men der er måske en af 'kællingerne', der vil med hjem og dele den? smiley smiley smiley

  Det var der nu ingen, der havde lyst til, selvom det havde været helt ufarligt, i den forfatning han var i. smiley


 • #34   24. aug Madonna M nej den herre havde humor og sikken han kunne sige sine meninger smiley

 • Gas a
  Gas a Tilmeldt:
  nov 2007

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 20
  #35   26. aug Danmark er ikke et godt land mere.
  Det har indvandrene/muslimerne ødelagt med deres opførsel og den måde de nasser på det Danske system.
  Vi kan jo kun håbe på der kommer massive hjemsendelser af alt det rakkerpak som der er blevet lukket ind i vores land af de fordummende naive politiker....
  Lad os håber der kommer en krystal nat..............


  profilbillede
 • #36   26. aug Gas a et smukt billede du har sat ind smiley

 • #37   26. aug Gas a ups og nej tak til en krystalnat.

 • Gas a
  Gas a Tilmeldt:
  nov 2007

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 20
  #38   26. aug Leon
  Prøv og tænk hvis vi på en nat fik løst alle problemer med Indvandre og muslimer,
  vi ville have masser af boliger Arbejde, Vi ville have råd til at tage os af ældre og svage mennesker....
  Med et trylle slag ville Danmark være et godt land igen....


 • #39   26. aug Gas a arh det lyder lidt for grimt for mig og hvis du har set hvad jeg skriver er jeg jo for at vi alle skal kunne bo sammen i fred og ro - det er kun dem der ikke vil Danmark det godt der skal smides ud smiley

 • #40   26. aug Gas

  Du lever i et drømmeland - Du kan ikke rejse nogen danskere som frivilligt skyder mere end 200.000 mennesker.

  Du kan måske højst rejse 1000 af det værste pak af etniske danskere - som ikke kan kende forskel på en etnisk mørkhåret dansker og en mørkhåret muslim/indvandre. Du finder ingen steder et register som viser hvor alle muslimerne bor. Så ville jeg skyndsom rejse ud af Danmark.

  Vil du skaffe våben ved at overfalde og skyde soldater som beskytter våbenlagre.? Eller vil du tage til Sverige og overfalde våbenfabrikken der? Når du så kommer med store lastbiler ind i Danmark vil du så skyde etniske grænsevagter?

  Med den tanke går du visse muslimers ærinde om at destabiliserer et samfund.


 • Gas a
  Gas a Tilmeldt:
  nov 2007

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 20
  #41   27. aug Nej alle som ikke har Danske aner skulle ud af danmark DVS man skulle smide dem ud af landet med Fly færger OSV....og det er ikke 200000 mennesker vi taler om men 700000 ....
  Danmark for Danskerne.........


 • #42   27. aug Gas a jeg gentager da lige at alle i mit univers er lige uanset tro - farve og andet - men dem der ikke kan opføre sig ordenligt skal ud smiley


 • Gas a
  Gas a Tilmeldt:
  nov 2007

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 20
  #43   27. aug Der ser jeg anderledes på det,,,,,,,Alle skal ud......

 • #44   27. aug Gas

  Ergo.... så skal jeg også ud, da jeg er ud af en indvandre familie fra Polen. Kan du ikke smide mig af i Portugal, hvis du skulle forbi.?


 • #45   27. aug Gas a vi har Gudskelov ret til at have vores meninger og ligeså ytre dem smiley

 • Gas a
  Gas a Tilmeldt:
  nov 2007

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 20
  #46   28. aug Folk som kommer fra lande som Norge sverige Finland Polen England også mange andre lande kan være her på tålt ophold DVS første gang de laver ulovligheder skal de ud...
  Men folk som kommer fra Arabiske lande eller som er Muzzier er på ingen måde velkommen.....
  Overalt hvor der er Muzzier i verden er den problemer, de er jordens pest.


 • #47   28. aug Gas

  Sverige? er det ikke indlemmet i den arabiske liga? smiley Alene i Malmø udgør halvdelen indvandrer og tallet er stigende.

  I Sverige står 58% af al kriminalitet indvandre og efterkommere. Det er en pinlig tak for at tage ral og krat ind.

  Man kan så også læse at sharia bliver brugt i svenske domstole.....

  Er du stadig sikker på du stadig vil lukke dem ind fra Sverige? Faktisk skal man ikke lukke nogen som helst ind som ikke har en ren straffeattest - på samme måde som i Australien, Canada, USA.

  https://www.skivefolkeblad.dk/artikel/sverige-sa-er-den-gal-igen

  Mand frikendt for hustruvold af 2 domsmænd af tvivlsom herkomst, de er så smidt ud for uvedkommende hensyn i deres dom. Som vil sige at de vægter sharia mere end at dømme efter svensk lov og tilsidesætte klare beviser.


 • Gas a
  Gas a Tilmeldt:
  nov 2007

  Følger: 1 Emner: 1 Svar: 20
  #50   28. aug 47
  Tror du jeg vil smide muzzier ud af danmark for så at tage muzzier fra Sverige
  Der skal slet ikke være Muzzier i Danmark længer er den ikke....


 • #51   28. aug Gas

  Skal der være et pikus dickus politi for at se om en er omskåret før de kan komme ind i Danmark? Den ville jo give bagslag da jøder som bekendt er meget produktive. smiley


Kommentér på:
Danmark er et dejligt land - men.

x