{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.176 visninger | Oprettet:

Danmark er ikke et godt" Brand" {{forumTopicSubject}}

Vi bliver dagligt bombarderet med informationer der ofte er modsat rettet. Så er vi ikke i stand til at give vores "migranter" en bolig og de bliver stuvet sammen i opvarmede telte som i forvejen har stået med varmen på til sådan set noget af en formue. men det er ikke godt nok får vi at vide,

Menneske handlerne har på forhånd fortalt dem at der i danmark er Diskoteker, frihed og boliger til alle. og det er så en kæmpe skuffelse at konstatere at ingen af disse ting holder stik.

Nu vil de så hjem igen til Iran,irak og så er det selvfølgelig Danmarks skyld at de lovede herligheder ikke blev effektueret, jeg kaldte med vilje disse mennesker for Migranter, for det er jo det de er.
Vi der var lidt skeptiske, Læs realistiske ved invasionen af den strøm der ankom og invaderede vores motorveje, Der var noget der faldt forkert ud ved at de ikke stoppede undervejs og ligesom, var glade for at slippe ud af det helvede det blev gengivet som. men de gik målrettet mod den velstand der var blevet lovet.

Venligboerne satte os der ikke lige faldt omkuld at næste kærlighed. i et meget dårligt lys, hvor var vi nogle forfærdelige mennesker.

Nu er jeg så ikke i tvivl om at de "ægte" flygtninge selvfølgelig skal hjælpes på bedste måde, de har set og oplevet mange traumatiske ting som har sat deres spor. Men det er svært at se og høre på alle de beklagelser der kommer også fra det hold. Så skal man sove 2 mænd i samme rum, ja se det er et svært dilemma at tage seriøst, når man tænker på at de samme personer, er flygtet fra nervegas, bomber, og angreb fra Isis,

Nu vil så flere tusind Iranere tilbage til deres land, ikke kun Danmark men også Sverige og Finland og Norge melder om iranere der flygter den modsatte vej, Vi må være usædvanlig kolde her oppe i norden.
jeg håber at de venligboere der satte os realister i et dårligt lys vil stå og tage afsked med Migranterne, eventuelt betale for hjemrejsen, det manglede da bare.

Nu er vores land igen sat i et dårligt lys ude i verden, de siger at det er som en ny Muhammed krise, og det kan så undre at de lande der har haft det samme problem med at indkvartere de mange flygtninge på en god nok måde, ikke får det samme prædikat, eller klagemål som Danmark. Og set størrelses mæssigt er vi jo slet ikke på højde med lande som Tyskland, Sverige, Findland, og Norge.
Så hvorfor er vi under anklage.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Danmark er ikke et godt" Brand"
Kommentér på:
Danmark er ikke et godt" Brand"

Annonce