{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
419 visninger | Oprettet:

Konsekvens {{forumTopicSubject}}

I Rio har politiet dræbt 1810 kriminelle i det man betegner som Shootout - Herhjemme vil man nok slæbe et stor rundt bord ud mellem skuddueller og lave kaffe og bage småkager for så at mene at dialog er den bedste vej.

Man kalder det et blodbad - ja clickbait elsker man, men hvis man kigger på hvor mange som dræbes af gangstere så er det småting i forhold til hvor mange kriminelle dræber om året i forhold til politiet.

De er så hardcore at de er langt forbi pædagogisk rækkevidde og så man man bare forsvare sig på bedste vis.

den hårde kurs har man så også kunne se på statistikker hvor drab fra gangstere er faldet drastisk. Så den hårde kurs virker.

Guvernør og politichef gør et godt arbejde. 10 tommelfingre op.....


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Konsekvens
  • #2   26. jan 2020 Nu er jeg sikker på at man i Rio har prøvet meget, siden man nu bruger sidste mulighed. Nak bæsterne - så kan de ikke skyde andre.

  • #3   26. jan 2020 Jeg går med på jer begge to og jeres tale Claus G først og Polysl du kommer ind som nr.2 og ja det ser ud til at virke smiley

  • #4   26. jan 2020 .....Effekten er udeblevet.... ja men der er også utroligt langt imellem de mobile stationer, jeg kører hverdag igennem bydelen.

  • #5   27. jan 2020 Som altid når socialisterne har kørt et land i sænk skal der højreorienterede kræfter til at rette skuden op.
    Så hyler socialisterne op om politivold i en årrække hvorefter de overtager magten så de kan køre landet i sænk igen.
    I Vesteuropa har vi ikke den slags problemer for der har vi socialistisk overherredømme kaldet EU som har kørt et helt kontinent i sænk smiley


  • #7   27. jan 2020 Alis C jeg ser heller vores politi skyde frem for at det hele eskaler smiley

  • #9   27. jan 2020 Alis

    Jeg ved ikke hvilken planet du kommer fra, men dansk politi skød ikke bare i 2000, de skød når de vurderede at andres eller deres liv var i fare - samt at de jo blev beskudt af de kriminelle.

    Du må da gerne komme med en anden mulighed når kriminelle skyder imod dig. Jeg ville skyde igen - alt andet ville da være total blæst.


  • #11   27. jan 2020 Alis

    Du forsætter med at vrøvle...præcision skud har noget med åndedræt at gøre - og i en stresset situation har han ikke den store kontrol når man affyre en pistol. I flere tilfælde har du et split sekund....utroligt du er så uvidende.



Kommentér på:
Konsekvens

Annonce