{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
232 visninger | Oprettet:

Konsekvens {{forumTopicSubject}}

I Rio har politiet dræbt 1810 kriminelle i det man betegner som Shootout - Herhjemme vil man nok slæbe et stor rundt bord ud mellem skuddueller og lave kaffe og bage småkager for så at mene at dialog er den bedste vej.

Man kalder det et blodbad - ja clickbait elsker man, men hvis man kigger på hvor mange som dræbes af gangstere så er det småting i forhold til hvor mange kriminelle dræber om året i forhold til politiet.

De er så hardcore at de er langt forbi pædagogisk rækkevidde og så man man bare forsvare sig på bedste vis.

den hårde kurs har man så også kunne se på statistikker hvor drab fra gangstere er faldet drastisk. Så den hårde kurs virker.

Guvernør og politichef gør et godt arbejde. 10 tommelfingre op.....


Kommentarer på:  Konsekvens
 • #1   26. jan Her hjemme, bruger man de mobile politistationer, og dialogbetjente. Effekten er ganske vist udeblevet, men så er det da prøvet. Heller de prøver noget, frem for slet intet, som i feks Sverige.

 • #2   26. jan Nu er jeg sikker på at man i Rio har prøvet meget, siden man nu bruger sidste mulighed. Nak bæsterne - så kan de ikke skyde andre.

 • #3   26. jan Jeg går med på jer begge to og jeres tale Claus G først og Polysl du kommer ind som nr.2 og ja det ser ud til at virke smiley

 • #4   26. jan .....Effekten er udeblevet.... ja men der er også utroligt langt imellem de mobile stationer, jeg kører hverdag igennem bydelen.

 • #5   27. jan Som altid når socialisterne har kørt et land i sænk skal der højreorienterede kræfter til at rette skuden op.
  Så hyler socialisterne op om politivold i en årrække hvorefter de overtager magten så de kan køre landet i sænk igen.
  I Vesteuropa har vi ikke den slags problemer for der har vi socialistisk overherredømme kaldet EU som har kørt et helt kontinent i sænk smiley


 • #6   27. jan Alle tommelfingre ned og et stort øvhorn!
  Det er ikke så forfærdeligt længe siden at de skød i København så folk ikke turde gå ud, for kuglerne fløjtede om ørene. Er der nogen, der synes at det var hyggeligt?

  https://ekstrabladet.dk/112/rekord-blodbad-i-rio-politifolk-draeber-fem-om-dagen/7975273

  Som man vil se, var der også uskyldige ofre, og børn, der blev skudt.

  En tidligere venindes datter og hendes mand boede i nogle år i Brasilien. Det er vist omkring 25 år siden. Datteren fortalte om hjemløs børn, der flakkede rundt i gaderne og levede af at tigge og stjæle. Det var hun ikke vant til at se i Danmark, så hun gav dem lidt penge, men hun fik at vide, at det skulle hun ikke, for hun kunne risikere at børnene fandt ud af hvor hun boede og begik indbrud hos dem. Så man måtte bare se passivt på at børn døde af sult eller sygdom.

  Man kan ikke sammenligne forholdene i Brasilien og Danmark, men at råbe hurra fordi politiet skyder løs, det skal man bestemt ikke klappe af. Brasilien er et land, hvor mange mennesker ikke havde andre muligheder for at overleve end at slutte sig til bander og tjene penge ved kriminalitet.

  Efter hvad jeg kan læse så fik den socialistiske regering rettet lidt op på uligheden og bortskaffet noget af fattigdommen, men nu er højrefascisterne vendt tilbage, og de kan ikke finde ud af andet end at skyde.

  Danmark er også rykket kraftigt til højre, og vi er en del, der vil gøre hvad der står i vores magt for at få det stoppet, før vi får forhold som dem i Brasilien. Kriminelle og bandemedlemmer skal spærres inde så de ikke kan gøre skade, og så må man prøve at få skik på dem. I en del tilfælde kan det lykkes. Dem, der er så langt ude i tovene, at de fortsat er farlige for deres medmennesker må man måske spærre inde på livstid. Vi har råd til at bygge fængsler og andre institutionr, der er egnet til det.

  Forhold som i Brasilien fortjener kun et stort NEJ TAK!!


 • #7   27. jan Alis C jeg ser heller vores politi skyde frem for at det hele eskaler smiley

 • #8   27. jan Leon

  Det hele eskalerer netop ved at politiet skyder. Det er at hælde mere benzin på voldsspiralen.
  I nullerne var man igang med den politik. Man begyndte ved røverier og biltyverier at skyde de kriminelle ned på stedet. Det blev heldigvis stoppet, og vi var nogen, der råbte meget højt på de sociale medier.
  Vores politi kan noget bedre end at skyde. De har uddannelse og hjerne.

  Jeg tror heller ikke på at det hjælper i Brasilien, men det er lidt svært at sætte sig ind i forholdene i et land, man ikke kender. At skyde vil skabe en masse ulykkelige familiemedlemmer, der vil tage hævn.

  Det, der ville hjælpe var, om man kunne gøre noget ved fattigdommen.


 • #9   27. jan Alis

  Jeg ved ikke hvilken planet du kommer fra, men dansk politi skød ikke bare i 2000, de skød når de vurderede at andres eller deres liv var i fare - samt at de jo blev beskudt af de kriminelle.

  Du må da gerne komme med en anden mulighed når kriminelle skyder imod dig. Jeg ville skyde igen - alt andet ville da være total blæst.


 • #10   27. jan Polysl

  Politiet skød ikke fordi de var i fare dengang i nullerne. Det er tiden fra 2000 til 2009. Desuden bør de kunne skyde så godt, at de ikke behøver at slå folk ihjel.
  Der har heller ikke været så mange politiskyderier siden.


 • #11   27. jan Alis

  Du forsætter med at vrøvle...præcision skud har noget med åndedræt at gøre - og i en stresset situation har han ikke den store kontrol når man affyre en pistol. I flere tilfælde har du et split sekund....utroligt du er så uvidende. • #12   27. jan Hvis man har været i situationen, bad guy eller mig selv, så ved man i den grad hvad det handler om. Det er mange trænet i.

 • #13   27. jan Polysl

  Utroligt at de så dengang i nullerne ramte dødeligt hver gang. Utroligt også at det stoppede, da pressen for alvor begyndte at skrive om det. Der har været meget få politiskyderier med dødelig udgang siden.
  Det er meget sjældent at nogen skyder mod politiet her i Danmark, for det koster lige nogle år ekstra.

  Lene Espersen var justitsminister i nullerne, og hun troede man kunne stoppe kriminalitet med nul-tolerance. Det er helt andre midler, der skal til.

  Og så kan man stadig ikke sammenligne Brasilien og Danmark på det punkt. Det er meget hårdere kriminalitet de er oppe imod derovre, men jeg tror stadig at de skal holde op med bare at skyde folk ned.


Kommentér på:
Konsekvens

x