{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
656 visninger | Oprettet:

Lægemangel. {{forumTopicSubject}}

Ja at vi har lægemangel i Danmark har jo i flere år ikke været nogen hemmelighed og jeg må da lige sige at vores folkevalgte politikere har sovet i timen og ellers er de ligeglade da de jo har råd til en privatlæge - når men lad os nu ser.
Jeg kan jo godt forstå at der er lægemangel eller sagt på anden måde hørte jeg om hvordan nogle læger i Nord Jylland har måtte tage en ekstra tørn på et lokalt sygehus + de jo ikke kunne sælge deres forretninger (man skulle ellers tror at en læge forretning) var et godt køb men som jeg forstår er det hårdt arbejde at være læge og som jeg høre vil de unge læger kun bo i de meget store byer og de findes ikke i Danmark så de må nøjes med København - Ålborg - Århus - Odense og så er vil nok ved at være der.
Jeg kan jo så også forstå at mange af vores ældre huslæger efterhånden kun er med grundet (det er kaldes for deres kald) det har jeg stor respekt for.
Jeg har jo også en ide om at det at være læge skulle give en stor løn (kunne være sjovt at se hvad en huslæge får frem for en sygehuslæge) og ligeså hvad en lægespecialist får.
Og kan vi ikke blive enig om at det skal være attraktivt at tage en læge uddannelse og ikke kun på papiret.
Vi er jo kun blevet 500.000 flere personer igennem de sidste 50.år og politikerne burde jo havde forudset at vi blev flere.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Lægemangel.
  • #2   8. apr 2018 Godt emne du har lagt Leon, men også lidt svært for der er så meget i det.

    Man bygger supersygehuse som koster det vide ud af øjnene, endda langt over det bugeterede.

    Man nedlægger på stribe hospitaler, dermed akutbehandling, hvor folk risikerer at dø grundet lang transport.

    Når man sætter så meget i-værk, så burde det naturligvis også være en forudsætning at der bliver uddannet læger nok.

    Ikke mindst at alle, uanset hvor de bor i landet har adgang til en læge.

    For mange læger er det nok ikke mere et 'kald', men prestige der gør sig gældende. At være med hvor der sker noget, muligvis.

    Men lad os se hvad andre mener her i denne debat.













  • #3   9. apr 2018 Ronald G dog forkælet ej den må du længere ud på landet med og kunne jo så bare sige at stress også er blevet til det jeg vil kalde for en alvorligt sygdom da den trækker mange ting med sig eksempelvis angst der kan være og blive invaliderende smiley

  • #4   9. apr 2018 cris7 ej hvor er vi bare enig og uden læger til de store supersygehuse må vi kalde det for spild og jeg vil heller på et lille sygehus hvor personalet også har det godt, da et godt arbejdsmiljø gør at arbejdet bliver til glæde altså en vind - vind situation for alle smiley

  • #8   9. apr 2018 Nej, Ron det er lige stik modsat, du kan ikke gemme dig nogen steder i dagens Danmark, der var engang, det var meget nemmere, det var, da du boede i Danmark, men tiderne forandre sig.

    Selvom du er synlig syg med de mest forfærdede sygedomme, skal du piskes på arbejdsmarkedet, det er fuldstændig hul i hovedet, det har vi set talrige eksempler på, det er også stort set næsten blevet umuligt at få førtidspension. Det kan du måske få, hvis du sidder med hovedet under armen.

    #6 - Jeg synes, det er en forfærdelig "mode" at have stress. Det er så invaliderende. Arbejdsmarkedet kræver det utrolige ligeså samfundet, det er ikke så menneskeligt mere, vi er blevet til halve robotter, udviklingen går så stærkt, at vi efter arbejdstid skal på efteruddannelse, kurser konstant, det er ret stressende, nogle er stærkere end andre, men livet leves på yderkanten.

    Der må være noget galt, når så mange går ned med stress.

    Supersygehuse og min bare ...., de vil overhovedet ikke have patienter, du bliver udskrevet med hovedet under armen, hvorfor skal vi bekoste nye supersygehuse til den slags, kan de ikke bruge de nuværende smiley

    Lægemangel i udkants Danmark, jeg kan godt forstå, de ikke er meget for det, deres løn er afhængig af, hvor mange patienter, de har og tror heller ikke, der er den store udfordring. De nyuddannede vil søge der hen, hvor der er større udfordringer, de skal også høste erfaringer.


  • #10   9. apr 2018 Engang havde man i tankerne at ekspropriere nyuddannede læger til yder distrikter som en slags stavns binding - det gik ikke så godt. For det lignede jo slavehandel.

    Så prøvede man at lokke med gratis klinikker men som du skriver de unge læger gider ikke yderdistrikter men ønsker at komme videre og man kan ikke uddanne sig som kiurg ved at servicere folk med fnat og andre smålidelser i udkants danmark.


  • #17   9. apr 2018 ja uha det ikke at have en meningsfyldt hverdag kan være stressende, men den kan jo godt være meningsfyldt for det drejer sig om rutiner og ikke sidde og sode til foran tv.

    Uha søge arbejde skrive, læse - gøre noget er meget stressende at man burde sende alle ledige til psykolog og så stresser de den stakkels psykolog som så må til en anden psykolog for at afstresse.

    Det er også stressende for kommunale ansatte at se køen stige når de går til middag uden at der står at der er andre som tager over. Væk er de - og så kan folk bare stå der og vente til de er færdig med middagen.

    Jeg har absolut fuld forståelse for de som overfaldes, af folk som er mindrebemidlet i bøtten - stakkels ansatte.

    Men flere stressede????

    Dengang kaldte man børn hyperaktive som mig selv - fuld af krudt og ballade som rode sig ind i hvad som helst. I dag kalder man det en sygdom for al aktivitet skal sygeliggøre og helst kaldes en navn med store bogstaver.

    Børn må ikke være børn længere men små voksne så kræver det ikke så meget af hverken forældre eller stat. Alle som ikke passer i kassen får en ny etiket med store bogstaver.

    forældre er hysteriske når poden sidder og spiser jord fra sandkassen og de haster hen med servietter med kemi og vrider det rundt om kæften om ungen som skriger i vilden sky og som ikke fatter en 5 øre af det hysteri.

    Og midt i det hysteri i opvæksten i en boble forstår forældre ikke at poden udvikler allergi og hoste og snue bare de ser et snefnug.

    Midlet er så simpelt at lade børn være børn med de risici der er at være et barn så deres immun forsvar igennem opvæksten kan opbygges.


  • #20   9. apr 2018 polysl

    Vil være mis i sit næste liv...


  • #21   9. apr 2018 Annella #19

    Forventer jeg ikke, glæden at skrive det jeg mener og tror er nok for mig..


  • #24   9. apr 2018 Vi har alle oplevet det at det bliver for meget, og hvad gør man ved det?

    Nogle eller mange er bange for at gå til sin chef og sige: jeg går 1 time for lige at tænke og få en kop kaffe.....

    Jeg har prøvet det når det hele soder til og jeg er total "død" i en programmel løsning. Så siger jeg at jeg lige tager en slapper i byen til en kaffe - ok - og jeg har altid mødt forståelse - og så komme tilbage med en løsning.

    Så spørger jeg om er stress selvskabt? Hvorfor ikke løse det i starten inden den tager over????

    Når den først har fat så er du færdig med 40 -

    De tør ikke, de ses som svage, og? lad de andre idioter vente når det er for sent - hvem mon holder længst?


  • #27   9. apr 2018 Annella

    ja...men nu er førtidspension jo ikke fredet længere takke være Mette Frederiksen, som får år tilbage ville sætte dem under lup hver 5 år og køre dem igennem hele møllen igen for lige at få sorteret de sidste simulanterne fra. Det gælder naturligvis ikke telte og med natkjole kun danske simulanter som sidder i kørestol og andre som bare gemmer deres arme og ben for ikke at komme i arbejde.

    resten ligger på OUH med slanger, eller har ingen arme eller ben, andre har hovedet under armen når de forlader sygehuset. Læger har ingen magt i dag - undtagen dem som er betalt af de offentlige som sætter en nyre læge til at vurdere tilstanden hos syge ledige på et jobcenter i KBH - hvor de bliver ført ind i et baglokale for at få boltpistolen.

    Det mest morsomme er at dem som skal vurderes af en nyre læge ikke har problemer med nyrerne og kan dermed betegnes som raske.....


  • #28   9. apr 2018 Annella #13 jeg må sige at lægerne skal lægge øre til meget og hvordan er deres fritid og de får også stress smiley

  • #31   9. apr 2018 Annella #30 ja det ved jeg godt men nu tog jeg lige lægerne og ja der findes mange inden for systemet der må lægge øre til de mest utrolige/tåbelige ting alle dem vi kan kalde for hverdagens helte - ingen bliver glemt i min lille verden smiley

  • #32   9. apr 2018 Ronald G #5 ja selvføleligt findes der personer der har snydt sig til en pension men det skal jo så ikke gå udover dem der er syge og så må jeg sige at mange af de eksempler i luksusfælden jo bare viser hvor let det er for folk at få et kviklån med der tilhørende ågerrenter smiley

  • #33   10. apr 2018 #9+#12 - Nej, nej. I er blevet udlandsdanskere, der ikke har fulgt helt med. I ser stadig det danske samfund, som da I forlod det. Men sådan er det slet ikke mere.

    Jeg siger igen igen, datiden kan ikke sammenlignes med nutiden. Annella, dine forældre var selvstændige, spørg mig lige, om jeg ikke ved, hvad det vil sige at være selvstændig. Hvis dine forældre har haft deres bolig i "baglokalet", så kunne meget også ordnes mellem kunderne, kunder har vi ikke hele tiden, selvom jeg tager hatten af for deres arbejdssomhed, så der kunne forberedes både det ene og andet.

    Du/I kan på ingen måder sammenligne. I dag handler det om, at kunne vise RESULTATER, udover at du skal udføre dit job, så skal du også vise RESULTATER, ikke nogen af jer, gør jer en hulende fis om, hvor stresset det kan være, kan du ikke vise RESULTATER, så er det næste en fyreseddel.

    Ingen af jer, har kendt til denne regel, men sådan er det d.d. på arbejdsmarkedet i Danmark. Der er sket enormt meget, siden jeg gik i lære, den gang var der tid til hygge og alt muligt andet, der er ikke så meget hygge, nu handler det om at kunne præstere og vise RESULTATER smiley


  • #35   10. apr 2018 Nej, mit humør fejler ikke noget, men vores opfattelse af nutidens Danmark er bare ikke det samme og hvad du beretter om, hvad der sker på GC og Annellas beretning om, hvad der sker i Tyskland er heller ikke det samme, som vi får i DK.

    Men min berøringsflade er stor, så jeg ved, hvad der sker i DK ift arbejdsmarkedet og hvad du skal præstere, prøv at nærstudere stillingsannoncer.

    Jeg ville ønske, at jeres tankegang/oplevelser på arbejdsmarkedet var dengang, men sådan er det langt fra 2018, og det er ikke en fejl, ikke at være up date.

    At være uenig er OK, det har slet ikke noget med mit humør at gøre, jeg er stort set altid glad, bare mine nærmeste er det samme smiley smiley smiley


  • #38   10. apr 2018 Det vil du gøre til enhver tid - jeg ÆÆLSKER uenighed, det er slet ikke negativt IMO smiley



    profilbillede
  • #40   10. apr 2018 Min ungdoms kærlighed! smiley






    profilbillede
  • #41   10. apr 2018 Dårligt billede, undskyld.....



    profilbillede
  • #42   10. apr 2018 Bedre?

  • #44   11. apr 2018 Ærlig talt..... Hvad fedt er der i at blive gammel?

    Jeg er 59 år, og ok, jeg har da ikke lyst til at dø endnu, men hvis det skulle være, så fuck det......

    Jeg er sgu mere bekymret for vores unge mennesker, som skal genopleve min generations kolde krig, pga, medieluderen fra UK.


Kommentér på:
Lægemangel.

Annonce