{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.035 visninger | Oprettet:

Siger nej til bolig og arbejde {{forumTopicSubject}}

Kolding kommune har købt 2 store huse til at huse enlige flygtninge, men de takker nej, de vil ikke bo i yderdistrikter men hellere nær deres familie og venner.

Imens kæmper 9 ud af 10 kommuner med at få kvindelige muslimer i arbejde men det gider de ikke for de vil hellere gå hjemme og passe børn.

Øh...børnene er da i skole, børnehave, vuggestue, så de har da hele dagen til at lave ingenting.

I Aarhus kommune har 268 indvandrerkvinder været uafbrudt på offentlig forsørgelse i 10 år. Den største gruppe er kvinder fra Somalia.

Resten har altid en meget speciel sygdom som forhindre dem i at lære dansk eller være job klar. Man har som kommune en mulighed at trække en del af bistanden men det gør de fleste kommuner ikke og så har man jo selv fortalt at det er i orden bare at gå og lalle den af på andres regning.

20% simulere - og resten føler sig syge som argument: mistrivsel.

Netop det at vægre sig til at lære dansk gør jo at de ikke er job klar, og det bruger de selv som argument, men sjovt nok så skal de altid til tandlægen, lægen, fysioterapeut når der står dansk på skemaet eller de skal i jobtræning.

Nu er jeg faktisk ved at være træt at de dovne kællinger som hellere vil sidde i en kvindegruppe og belære andre hvordan man tømmer kommunekassen, med forhøjet børnetilskud og andre ekstra ydelser.

>Det er da også praktisk at man kan komme med argument at man ikke vil i job fordi deres tro forbyder blandet køn. Munchausen er efterhånden en amatør i forhold til hvad de kvinder kan diske op af løgn historier.

Jeg fatter ikke at job center eller bistand ikke sanktionere og begynder at sætte hård mod hård og bruge deres egne læger så man kan komme løgnen til livs.

Var det en etnisk dansker som søgte førtidspension så kan de godt finde tommelfinger skruer frem og underkende ens egen læges vurdering.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Siger nej til bolig og arbejde
Kommentér på:
Siger nej til bolig og arbejde

Annonce