{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.470 visninger | Oprettet:

DEMONSTRATION NU {{forumTopicSubject}}

Borgerne forlanger dyreværnspoliti og bedre velfærd NU og starter en demonstration.

Borgerne i Danmark har fået nok af dyremishandling, hvor der ikke bliver gjort noget fra politikkernes side.
Vi vil og kan ikke acceptere at der er sådan en ligegyldighed blandt politikkerne omkring vores dyr. Så nu vil vi ikke finde os i det mere!, siger Berit Iversen, Karina Christensen og Christel Ravn, som står for demonstrationen. Vi vil have et dyreværns politi NU og ikke først når det passer ind i Justitsministeren Lene Espersens kram.
Hvorfor skal dyr lide i Danmark når regeringen siger at vi har en god økonomi? De har lovet et dyreværns politi, men kommer ikke videre med det.
Derfor har vi valgt at afholde en fredelig demonstration som starter på Rådhuspladsen med banner og turen går til Christiansborg, hvor vi vil holde nogle taler om dyre velfærd i Danmark. Vi vil prøve om det er muligt at få et møde med Lene Espersen for at finde en løsning på problemet nu.
Vi opfordrer alle til at møde op for at vise politikkerne at nu har vi fået nok. Vi skal have fundet en løsning på problemet NU, så vi ikke gentagne gange møder mishandlede dyr.
Karina Christensen har desuden lavet et udkast til Justitsministeren Lene Espersen om hvordan man hurtigt og effektivt løser problematikken omkring et dyreværns politi. ”Jeg er godt klar over at det vil koste nogle penge at få projektet i gang, men regeringen må vågne op nu, vi kan ikke tillade at dyr lider i et moderne samfund, vi håber at politikkerne vil være lydhøre denne gang, da det er borgerne som råber op.” siger Karina Christensen.
Demonstrationen vil forgå torsdag den 6. december 2007 kl. 11 hvor vi går fra Rådhuspladsen til Christiansborg.
Der vil blive mulighed for samkørsel og busser fra de forskellige byer i Danmark. Man kan se meget mere om demonstrationen på www.animal-rescue.dk .Vi håber at alle vil støtte op omkring denne demonstration. Vi kan ikke acceptere at folk tager deres dyr med denne dag, da der vil komme mange mennesker og dette vil stresse dyrene, så lad dem blive hjemme den dag og lad os mennesker tale for deres rettigheder.
Mangler man kørsel til demonstrationen kan Karina Christensen kontaktes på info@animal-rescue.dk eller tlf. 29 60 38 17.

Hvis man gerne vil deltage må i meget gerne sende en mail med antal, da vi så kan danne os et blik over hvor mange der kommer. Det er rart at vide om vi bliver 100 eller 500.

Håber på stor opbakning. vi arbejder stadig med pressen.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  DEMONSTRATION NU
Kommentér på:
DEMONSTRATION NU

Annonce