{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
332 visninger | Oprettet:

Hvad skal kvinder uden mænd med en mobil? {{forumTopicSubject}}

Tro det eller ej, men det hænder, at man opsnapper nyheder fra den store verden, som ikke handler om muslimer.
Det kan da godt være, at det ikke er breaking news, der kan gøre os åh så bange, som rotterne, der dansede omkring nissen og risengrøden, blev det, da nissen truede med at hente katten.

Men alligevel...i en lille by i Indien har byrådet nu besluttet, at det fremover er strengt forbudt for ugifte kvinder uden mænd at eje en mobiltelefon, for hvad skal de dog bruge sådan en til, når de hellere skulle bruge tiden på at læse en bog eller andre nyttige ting og sager?

Byrådet - som sikkert består af gamle mænd - har nok ikke fantasi til at forestille sig, at de unge kvinder måske kunne have brug for mobilen til at komme i kontakt med de unge mænd smiley


I følge artiklen skulle forbuddet være knyttet til et forbud mod indtagelse af alkohol, som ellers først og fremmest var rettet mod unge mænd, som åbenbart er de mest forfaldne til den slags vederstyggeligheder.
Men i Indien går de meget op i ligestilling, så når mænd lægges hindring i vejen for frie udfoldelser, må det samme naturligvis gælde kvinder.
Inspireret af artiklen her:

http://nyheder.tv2.dk/udland/2016-02-20-indisk-landsby-forbyder-mobiltelefoner-for-ugifte-kvinder


Kommentarer på:  Hvad skal kvinder uden mænd med en mobil?
  • #2   9. maj 2016 Min veninde som hele tiden rejser verden rundt bla til Indien, sir at de unge mænd drikker sig fulde i weekenden i en fælles lejet lejlighed. De må ikke mødes med kvinderne og ikke drikke hjemme?
    Sikke spild af gode ungdommelige kræfter 😯


  • #3   9. maj 2016 ja Karin

    Dejligt med et forfriskende indlæg, selvom det handler om kvinders begrænsninger overfor et total kvindefjendsk synspunkt.

    Men det er rart at have regeringer som mener at det er kvinders skyld og dermed reagere med lov. Som støtte så forbyder man ikke unge ugifte mænd brugen af mobilos


Kommentér på:
Hvad skal kvinder uden mænd med en mobil?

x