{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
755 visninger | Oprettet:

Kvinder. {{forumTopicSubject}}

Ja jeg sidder og ser en god film og jeg tænker jo ret meget over det dersens hvor kvinder føler sig krænket - men hvad med alle dem der bare godt kan li at få DEN HÅND PÅ SKULDEREN - skal de nu til at føle sig unormale - eller skal alle dem der føler sig krænket til at være de normale og må bare sige KOM NU - VI ER JO IKKE MIDT I EN STJERNEKRIG og ja der vil altid være et spil imellem kvinden og manden - GUDSKELOV og de fleste af os har jo fået børn igennem kærlighed og det er normalt i min verden.


Kommentarer på:  Kvinder.
 • #1   10. okt Det godt en mand også kan sige noget nu, det er da bare den ene kvinde efter den anden nu, så dette lyder godt hvis man kun sige at man syntes em person så ,sød ud skulle der da ikke være noget til hinder p å at ,vi siger det til personen nu , • #2   10. okt Jeg synes ikke, at jeg kan kende mit eget køn. Det som kører i højeste gear lige pt, er mig noget hysterisk. Kvinder er ekspert i at spille op - bevidst/ubevidst, det sidste er nok mindre sandsynligt og så bagefter kan de klage. Der er også rigtig mange kvinder, måske specielt de yngre, der har et enormt behov for at blive hørt, set og bekræftet, det er ikke altid, det kan siges med ord, men en lille uskyldig berøring, skuldre, liv eller den varme sag, en hånd på låret og så fik Sofie, det hun gerne ville have den dag, men senere så følte hun sig krænket, og så kan man jo gå til chefen.

  Hvad skal vi kalde det ?? - Jeg synes, det er Finker af værste skuffe, de har sq et problem.

  Grib i egen barm og gør noget ved jeres manglende selvværd, hvorfor har I sådan et stort behov for at blive bekræftet, set, hørt, tænk over det. Og hvis ikke du kan klare fokusblik, så lad være med at vise, hvad du har. Der kan ved påklædning gøres rigtig meget for, at du får den respekt, som du søger, i dag vil jeg være ludderklædt og i morgen vil jeg være "nonneklædt", jeg lover dig for, at du vil få 2 vidt forskellige dage, hvad opmærksomhed angår.

  Og husk så, mænd er altså bare kun mænd, men det er åbenbart blevet enormt svært, at være mænd anno 2020. Jeg kan faktisk godt forstå, at flere og flere mænd bliver homoseksuelle, jeg har fuld forståelse.


 • #3   10. okt Homoseksualitet har ikke noget med sagen at gøre. Det er ikke noget man vælger.

  Det er svært for kvinder at komme igennem med, at de ikke vil udsættes for krænkelser. Der er for mange mænd, der tror at det er deres ret, og at kvinder er deres ejendom.
  Det er med dette som med så meget andet, der skal nogle nuancer på. Flirt kan være meget godt, hvis begge parter er enige, det kan sætte kulør på hverdagen, men det er ikke sjovt at blive udsat for krænkelser fra en, man er i afhængighedsforhold til, som f.eks. en arbejdsgiver, hvor man ikke tør at sige fra.
  Der er mange kvinder, der gerne vil værdsættes for deres faglige kunnen, og ikke for deres seksualitet, som ikke har noget med deres fag at gøre.

  Pornoens frigørelse var udmærket, men desværre var der alt for mange, der ikke forstod at administrere friheden. Det viste sig, at under den tillærte facade var der faktisk mange, der var regulært overfladiske. Det er altså noget af et chok, når lederen af et politisk parti opfører sig som en umoden pubertetsknægt, og jeg tror langtfra han er den eneste.

  Et frit seksualliv uden skyldsfølelser er fint, men frihed skal administreres. Hvis kvinder er afvisende ved tilnærmelser, så kan mænd bare stoppe igen. Vi skal også af med den gamle tro på, at de nok bare gerne vil overtales.


 • #4   10. okt Leon

  .....og jeg tænker jo ret meget over det dersens hvor kvinder føler sig krænket .....

  https://www.berlingske.dk/kommentarer/kvinder-nu-stopper-i

  Hvis en hånd på låret for 10 år siden er ligegyldig, er løgnen om denne hånd det også. Medmindre man kan bruge løgnen som from undskyldning for at fælde en politiker og overtage hans position. Denne vamle selvgodhed er så pinlig, at vi kvinder må se os selv i spejlet nu.

  Blandt de mange #metoo-fortællinger er der både chokerende krænkelser, provokerende grovheder og klodsede dumheder. Krænkelserne er der love og regler for, og lad os give dem et eftersyn. Men grovheder og klodsethed kan vi ikke overlade til jurister at bringe til ophør, det må vi kvinder selv stoppe.

  Det er umodent ikke at kunne sige fra, ikke at kunne daske en hånd af låret og komme sig over det. At stå frem med dét som et problem ti år efter er patetisk og hyklerisk, for ingen kan være forstyrret af en sådan klodsethed så længe, og særligt ikke, når manden bagefter har beklaget det. Hvis der kommer flere kvinder efter Morten Østergaard, håber jeg, de har andet og mere end grovhed og dumhed. • #5   10. okt Alis C mænd der mener at kvinder er deres ejendomsret - jaaaa der findes jo nogen desværre - men derfor skal den tale om ejendomsret over en kvinde altså ikke generaliseres og ja der findes jo også kvinder der tænker sådan - men jeg må sige at det dersens nysmodernet noget så som Meetoo - at føle sig krænket af en hånd på låret for 10 år siden - så er jeg sku stået af og tænker på hvis det var mit lår var sådan forseelse nok glemt eller lagt ind i hukommelsen som en fed oplevelse - husk det er det man ønsker at mærke - det er det man ønsker at se der giver oplevelsen på den gode som dårlige måde.

 • #6   10. okt Annella ja det må være en måde at fjerne sine rivaler på og ja kvinderne skal selv sige fra og det er jo for sent hvis de først har været ud for en krænkelse.

 • #7   10. okt Man har åbenbart ikke opdaget, at der i forvejen var en personalesag på Østergård over yderligere 3 krænkelser. Han har altså opført sig som en umoden pubertetsknægt - forudsat at de ting, han er anklaget for er sande.

  Hvis kvinden er i et afhængighedsforhold til manden, så er det ikke altid nemt at få sagt fra. Hvis det f.eks. koster ens arbejdsplads. Mænd kan blive enormt fornærmede hvis de bliver afvist.

  Sådan set tror jeg at kvinder kan opføre sig lige så umodent. Det var vist Michael Douglas der for en del år siden spillede hovedrollen i en film, hvor det var kvinden, der udnyttede hans afhængighed som arbejdstager.


 • #8   10. okt Helt på linje med Jetset her 👍🏻

  Grænsen for krænkelse er individuel fra person til person, men så snart det udvikler sig til en hel bevægelse forsvinder bundgrænsen og intet er for småt.
  Lige nu kører krænkelsesbølgen på fripas og kan fremture med hvilken som helst påstand uanset om den er sand eller opdigtet og det er det mest absurde fordi disse bevægelser ikke gøres ansvarlige for sine udtalelser.
  Hver eneste påståede krænkelse burde underkastes en undersøgelse så vi kan få sorteret skidt fra kanel og løgn fra fakta.
  Iøvrigt besynderligt at historier som komplimenter til en flot kjole udlægges som krænkende og havner i avisen når historier om ex. overfyldte krisecentre for voldsramte kvinder af anden etnisk herkomst knap nok omtales noget steds.
  Der råbes op om et opgør med krænkelseskulturen, men det klinger sku en anelse hult når bevægelsen bevidst vender det blinde øje til en kultur der er tifold værre.

  Bevægelser af denne me-too art risikerer iøvrigt at blive adopteret af venstreekstremister med en helt anden og voldelig dagsorden.

  Det mest groteske eksempel er BLM bevægelsen der har udviklet sig til regulær anarkistisk vold og hærværk uden at nogen bliver stillet til ansvar...


 • #9   10. okt Cody "Der råbes op om et opgør med krænkelseskulturen, men det klinger sku en anelse hult når bevægelsen bevidst vender det blinde øje til en kultur der er tifold værre. "

  Det ville også være fint hvis man sorterede skidt fra kanel angående muslimske kulturer. Jeg vil tro at 90 % af påstandene er løgn.

  Nu er det danske kvinder, der står frem og fortæller om krænkelser hvor de har været mere eller mindre magtesløse, og det har de grund til. Intime spændinger i luften har udviklet sig til en rådden kultur, hvor både mænd og kvinder udnytter hinanden. Mest mænd, tror jeg, men det er jo kun det, jeg har erfaring med.

  Venstrefløjen er ikke voldelig!!! Grundlæggende tror vi på demokrati. Se på den seneste debat om straf til bandemedlemmer, hvor der bl.a. er forslag om at politiet skal kunne konfiskere deres ejendele. Forslag desværre fra S, og højrefløjen bakker op. Det er venstrefløjen, der taler om forebyggende arbejde i stedet, så unge tilflyttere slet ikke kommer ud i kriminalitet. • #10   10. okt Alis C igen kommer du med et påstulat om at mænd bliver fornærmet hvis de bliver afvist det kan gælde jo begge veje - jeg tror ikke der er den store forskel og syntes at huske at kvinderne er kommet langt inden for dirktør stillinger og andet - så det der med hvem der kan bruge sin magt omkring det at få fyret en ansat går begge veje.

 • #11   10. okt Cody N enig og jeg skal lige have en opfrisker i hvad BLM står for da det nok ikke står for Bløde Lange Mor smiley

 • #12   10. okt Alis C at sige at venstrefløjen ikke er voldelig er som at sige at Pinocchios næse ikke vokser når han lyver smiley

 • #13   10. okt Alis:
  Nu er det danske kvinder, der står frem og fortæller om krænkelser hvor de har været mere eller mindre magtesløse, og det har de grund til.

  Uha uha Alis - er minoritetskvinder pludselig ikke danske mere ?
  Det havde jeg ikke troet om dig - er du skabs racist smiley

  Hvad tror du selv årsagen er til at næsten ingen minoritetskvinder hævder de er blevet krænket ???


 • #14   10. okt Ha ha Leon den med Pinocchio var sku grineren smiley smiley smiley

 • #15   10. okt Så lykkedes det igen at få kørt en debat over på muslimer.

 • #16   10. okt Så lykkedes det igen Alis at krybe udenom !

 • #17   10. okt Så fik det cody igen til at lyde som om jeg kryber uden om noget. Jeg er igang med at finde oplysninger. Hvad med at holde sig til emnet i stedet for den slags verbale magtkampe, som jeg synes er aldeles uinteressante.

  BLM - Black Lives Matter - er ikke i sig selv voldelig, og det er i USA deres demonstrationer udvikler sig til vold, ikke i Danmark. Meningen med gruppen er at få stoppet vold imod sorte og andre minoritetsgrupper og rascisme.

  Vi har ikke i Europa haft venstreorienterede voldelige grupper siden RAF - Baader- Meinhofgruppen.

  Derimod trækker en ekstremt højreorienteret gruppe op i Sverige, og forsøger at brede sig til resten af Europa, også Danmark. De kalder sig Nordfront. Dem skal vi passe på, det er nazister, og de går ikke af vejen for noget.
  For tiden føres der retssag mod danske nynazister for at have skændet jødiske gravsteder.

  Det er som regel højrefløjen, der argumenterer for vold og afstraffelsessystemer, mens venstrefløjen mere går ind for demokrati og forebyggelse af asociale love og kriminalitet. • #18   10. okt Et billede af disciplinerede mennesker

  https://www.dr.dk/nyheder/indland/nordfront-kaemper-et-racerent-norden-det-er-naermest-nazisme-af-den-gamle-skole

  Kæft - trit - og retning.

  Og Leon og Cody - hvis I ikke kan se forskel på harmløst flirteri og krænkelser, så sig frem. Måske nogen kan forklare jer det.


 • #19   10. okt Alis C du er den eneste jeg kan se har brugt ordet Muslim og jeg kan selv som rød bare sige at venstrefløjen jo gang på gang tyer til ildpåsættelse og anden form for uro hvis de ikke får deres vilje og det er sku da ikke ok.

 • #20   10. okt Alis C nu synker du ret dybt og hvordan fik du lige det link ind i billede smiley

 • #21   11. okt Vi har ikke i Europa haft venstreorienterede voldelige grupper siden RAF - Baader- Meinhofgruppen.

  Alis

  Du tager gevaldigt fejl -

  Den 7. og 8. juli 2017 fandt mødet mellem stats- og regeringscheferne for "Gruppen af ​​de 20 vigtigste industrialiserede og nye lande i verden" (G20) sted i Hamborg - en uformel sammenslutning af 19 stater og Den Europæiske Union.

  Mere end 20.000 politibetjente blev udsendt for at beskytte topmødet; dette var den største politiaktion i tysk efterkrigstid.

  På trods af den høje politimæssige tilstedeværelse var især aftenen og natten til 6. og 7. juli præget af de mest alvorlige voldelige optøjer, der ikke kun var rettet mod politiet, men også mod ikke-involverede tredjeparter (inklusive brandstiftelse af køretøjer, plyndring af butikker, brændende containere. 231 politibetjente blev såret.

  Optøjerne var alle forårsaget af venstreorienterede voldelige grupper

  Så sent som i fredags blev et af venstreekstremister i Berlin besat hus "Liebig 34" ryddet
  af politiet.

  Alene i 2019 blev der begået 921 voldshandlinger med en venstreorienteret ekstremistisk baggrund i Tyskland.


 • #22   11. okt Annella # 21

  "Optøjerne var alle forårsaget af venstreorienterede voldelige grupper "

  Hvilke grupper? har de et navn?

  Baader-Meinhoff-gruppen kendte vi alle, selvom den var tysk, og vi fik at vide, hvad de lavede. Det, du taler om, lyder mere som en spontan reaktion imod et topmøde. det sker hver gang de ledende økonomiske magter holder topmøde.
  Det andet eksempel du nævner, lyder som hjemløse der har besat et hus.

  Vi har ikke venstreorienterede grupper, der bygger på vold, sådan som visse højreorienterede grupper gør det. At påstå at det oprør imod seksuelle krænkelser der er opstået nu, appellerer til venstreorienterede voldelige grupper er noget vrøvl.
  Det er opstået fordi en masse kvinder ikke længere vil finde sig i at blive udsat for seksuel magt.
  Så er der desværre nogen, der mener, at det skal de sgu' finde sig i.


 • #23   11. okt Leon # 20

  "Alis C nu synker du ret dybt og hvordan fik du lige det link ind i billede "

  Pas på at du ikke lidt for tydeligt får røbet, at du ikke forstår ret meget om politik. Det link var et svar til Cody om at der ikke findes venstreorienterede grupper, der har vold som dagsorden, men der findes højreorienterede grupper, der har.

  Højreorienteret politik bygger på penge og magt, og de tror at alle andre skal lystre.
  Venstreorienteret politik bygger de værdier, der giver livskvalitet, og penge er kun et middel, det er ikke målet.
  Diskussionen er ikke om der findes vold på venstrefløjen, det findes alle steder, men man kan ikke tage enkelte eksempler ud og gøre dem til repræsentative for en hel eller flere grupper. Det trick er højrenationalisterne sluppet godt fra alt for længe. Fordi der er for mange, der æder det hele råt.


 • #24   11. okt Alis

  Hvem taler om muslimer - der skrives om minoriteter, det kan jo være mange ting, som nazister, jøder, muslimer, hara crisna, jehovas vidner.

  Det er så morsomt at se hvor hurtigt du trække dit muslimkort som efterhånden må brænde mellem dine fingre nede i din kælder.

  Det er sgu ligesom at læse på EB hvor selv en æblekage kan komme til at handle om muslimer.


 • #25   11. okt Og den skulle komme fra dig, Polysl. Nu har jeg i 15 år set på hvordan du kan få kørt alle tråde med et hvilken som helst emne over på at handle om muslimer.

  Men vi kan jo spørge Cody selv hvad han mener med dette:

  Cody # 8 - "Der råbes op om et opgør med krænkelseskulturen, men det klinger sku en anelse hult når bevægelsen bevidst vender det blinde øje til en kultur der er tifold værre. "

  Hvad er det for en kultur, der er tifold værre?


 • #26   11. okt Jeg er i det mindste ikke bange for at indrømme det - til forskel for dig som ævler i øst når man taler i vest. Du bragte selv muslimer på banen og det er jo ikke første gang du bruger den antagelse og ikke endnu har du sagt ja til det. Man får en sludder for en sladder for i håb om at man har glemt din antagelse om at vi mener muslimer.

  Faktisk er det morsomt - det du anklager os andre om bruger du selv....faktisk hyle morsomt.


 • #27   11. okt # 22 Ifølge Alis.
  Vi har ikke venstreorienterede grupper, der bygger på vold, sådan som visse højreorienterede grupper gør det.

  Hvad er det for en forløjet kommentar at komme med, mennesker er ikke skabt i en mønster beskytte form, som kommer ud med en gruppe orienteret opførsel.
  En venstre orienteret kan lige så vel som en højre orienteret have despotiske tilbøjeligheder
  Vi er alle underlagt en miljømæssig og en opdragelsesmæssig opvækst.


 • #28   11. okt Alle som øver vold, afbrændinger osv... er total blæst i hovedet. BLM er ikke det de var - men er nu blevet en sygelig trang til vold afbrændinger. Hvis de sorte hoveder ikke kan argumenterer, så bruger de neandertaler metoder.

  Så på en måde udstiller de sig endnu mere som uintelligente.


 • #29   11. okt Alis C #23 at bruge et klink der går i racisme syntes jeg er helt væk - men den tager jeg i et nyt indlæg.

 • #30   11. okt Alis

  Hvilke grupper? har de et navn?

  Jeps det har de alle, her får du 3 af nanvnene:

  Autonome Szene (Rote Flora und Umfeld)

  Interventionistische Linke

  Roter Aufbau Hamburg

  Autonome er voldsorienterede venstreorienterede ekstremister uden et ensartet ideologisk verdensbillede. Den politiske kamp er rettet mod den eksisterende politiske og sociale orden. De afviser kapitalismen som den påståede årsag til alle sociale nederlag og stræber efter et samfund uden dominans - uden autoritære og hierarkiske strukturer for staten og dens institutioner, især dens "undertrykkelsesorganer", dvs. politiet, retsvæsenet og efterretningstjenester.

  Og til "Liebig 34" var der ikke tale om hjemløse, der havde besat huset, der var tale om venstreekstremister, der ikke ville acceptere, at deres pagtkontrakt var udløbet og vidste siden 90'erne, at den ikke ville blive fornyet, de nægtede at flytte. 2000 politibetjente var til stede, da huset blev ryddet. Det kom til flere anholdelser, efter der som altid, når venstreorienterede operere, var bleve kastet med brosten og flasker efteerpolitiet, butikker plyndret biler og cntainere sat i brand. Politiet fik først nogenlunde ro og orden, da de gjorde brug af vandkanoner og tåregas.


 • #31   11. okt Højreorienteret politik bygger på penge og magt, og de tror at alle andre skal lystre.
  Venstreorienteret politik bygger de værdier, der giver livskvalitet, og penge er kun et middel, det er ikke målet.


  Tak Alis for et skraldgrin - det er ikke meget, du ved om om venstre og højre orienterede, selv om du prøver op at bilde os det ind med dine fagre ord og beskrivelser.


 • #32   11. okt Annella # 31

  "Tak Alis for et skraldgrin - det er ikke meget, du ved om om venstre og højre orienterede, selv om du prøver op at bilde os det ind med dine fagre ord og beskrivelser. "

  Nå, er du nu ved at kvæles i latter igen. Jeg voksede op i en højreorienteret familie og hørte hele min barndom igennem på alle deres småborgerlige fordomme og tro på penge og magt. Jeg kender det indefra og ved hvad de talte om ved middagsbordet.

  Derfor blev jeg tilknyttet venstreorienterede miljøer, så dem kender jeg også indefra.

  Jeg har også lagt mærke til din debatteknik nogle gange - at skraldgrine og påstå at folk ikke ved hvad de taler om, hvis de mener noget andet end du. Gæt hvor jeg mødte den metode første gang.


 • #33   11. okt Alle de småborgerlige fordomme havde de lilla bleer også - sjovt nok så blev de mætte af livet og kapital og fik villa, vovse, volvo, nu var de blevet det de harcelerede for. kvindekampen er bare et ekko for dem, selvom den faktisk først er begyndt for dem som lever med social kontrol.

  Men det rager dem en høstblomst, og stort set alle andre. Alle de kvindegrupper skal ikke have klinket noget overfor en minoritet af kvinder som lever som "fanger"

  Her er det mere sikkert at være Metoo, blm, og andre jammerlige grupper som bare råber i skoven. De får 5 min. fame - og snyder sig til flere tusinde kroner uden at en kæft i gruppen har lugtet lunten. De er bare nyttige lemminge i det største bedrageri som nogensinde er sat på benene.

  Kvinder vælter frem fra der huller og siger Metoo - men sjovt nok er der stort set ingen der siger "navnet" Masser af krænkelser men ikke en skid som er relevant - alle kan sige at jorden er flad - det er straks værre at bevise det. Det er her at det begynder at blive latterligt.

  Jeg er absolut ikke ked af at Morten Imam østergård er røget af sin piedestal som hans mindre begavede ghetto vælgere har sat ham der. Men lige en hånd på knæet - det lugter fælt af flere tilfælde af gramseri.

  Når en minister kan bolle en på 15 år uden at det ifølge (S) har nogen betydning så ved vi hvor vejen ender. Man skal jo hygge om det ghetto segment som ikke ser noget forkert i at rage og bolle selv 9 årige.For de er jo stort set giftklar og cigarklar.

  (S) skal heller ikke skal heller ikke have klinket noget overfor et andet mindretal når det gælder om at skære i børn. Her er (S) tavs - for man skal ikke have klinket noget overfor både USA, Israel og resten af Mellemøsten.

  SÅ kan man konkludere at det slet ikke er os som bestemmer men Mellemøsten. Vi er bare nyttige idioter og lemminge som bukker sig bagover og lader sig pule. Mette F.. må fandme have ondt i røven. Måske lidt Myrra kan lindre smerten i det betændte sår.


 • #34   11. okt #32
  Alis


  Hvorfor tager du egentlig ikke stilling til mine modbeviser #30
  om dine påstande? i stedet for at ævle om, hvad du kender indefra?


 • #35   11. okt Annella # 30

  Nå - jamen så lad os tage denne her

  "Roter Aufbau Hamburg

  Autonome er voldsorienterede venstreorienterede ekstremister uden et ensartet ideologisk verdensbillede. Den politiske kamp er rettet mod den eksisterende politiske og sociale orden. De afviser kapitalismen som den påståede årsag til alle sociale nederlag og stræber efter et samfund uden dominans - uden autoritære og hierarkiske strukturer for staten og dens institutioner, især dens "undertrykkelsesorganer", dvs. politiet, retsvæsenet og efterretningstjenester. "


  Det er din fortolkning Annella, men argumenterne minder meget om dem venstrefløjen her i Danmark mødte i 70erne og 80erne.

  Voldsorienterede er din subjektive opfattelse. Det samme gælder at de skulle være uden ideologisk verdensbillede. Så vidt jeg kan se, så går de ind for et verdensbillede hvor alle er lige, og hvor det ikke giver ret til magt over andre mennesker at man har mange penge. Det forklarer også hvorfor de møder op til en demonstration ved pengestærke magtmenneskers møde. Det samme sker her i Danmark og har gjort det i årevis. Det passer alt sammen med at de er uden autoritære og hierarkiske strukturer.

  Kort sagt alt hvad højreekstremister hader.

  Da jeg var ung kaldte man venstrefløjen for samfundsnedbrydende kræfter. Vi blev også beskyldt for at være dovne og for ikke at ville tage ansvar for eget liv.
  Det var altså højrefløjen der ville have brudt samfundet ned og indført liberalisme og privatisering i stedet. Socialt ansvar blev kaldt for kommunisme og det igen blev associeret med Stalin og diktatur.

  Jeg har sovset rundt i alle de argumenter lige siden jeg blev gammel nok til at begyndte at interessere mig for hvordan samfundet fungere. Oven i det skulle jeg nogle meget grimme oplevelser igennem før jeg forstod, hvor egoistisk den yderste højrefløj er, og at andre menneskers skæbne rager dem en papand.
  Alt det var jeg ikke lige i humør til at tage fat på, eftersom debatten drejer sig om kvinder og seksuel tvang. Det seneste jeg har set idag er en kvinde der fortæller, at hun mistede sig arbejde fordi hun sagde nej og satte grænser, men hendes kolleger var også bange for manden, der havde en del magt i firmaet. Endnu en dimension: at krænkere er beskyttet af de andre, der er afhængige af hans magt. Derfor kan de stå på i årevis uden at blive stoppet.


 • #36   11. okt Alis C de rige er med til at betale din og min pension og nogle af dem kan du også give titler så som leder og vi har brug for dem.

 • #37   11. okt Alis #35

  Det er vist på tide, du læser om venstreorienterede/venstreekstremisme, så du kan tage ved lære om, hvad det er og ikke dine egen interpretering, der er fuldkommen grebet ud af den blå luft i dit verdens forskruede billede.

  https://stopekstremisme.dk/ekstremisme/ekstremistiske-miljoer-i-danmark/venstreekstremisme-miljoer-i-danmark


 • #38   11. okt Annella - så hvis jeg har en anden holdning end du, så kalder du mine holdninger for et forskruet verdensbillede. Kalder du det for debat?

  Der står vist ikke noget i den artikel, jeg ikke allerede vidste, men for det første er venstrefløjen ikke ekstremistisk, De fleste af os er moderate og demokratiske, også mere demokratiske end du er.
  Derudover har jeg en anden holdning til årsagerne til de politiske filosofier. Jeg tror ikke at politiske filosofier udspringer af andre filosofier, men af de sociale livsbetingelser. Både den franske og den russiske revolution opstod p.g.a. fattigdom og uretfærdigheder. Bønder og arbejdsmænd skulle knokle for at de rige kunne få endnu mere rigdom, og oven i købet gå i krig for at sikre de riges liv, mens der eget blev ofret. En dag får befolkningen nok, og går til modangreb.

  Blekingegadebandens mål var at hjælpe hjemløse og statsløse palæstinensere. Det var næppe planlagt at skyde en postmedarbejder i Købmagergade, og det var dumt at tage ladte våben med, for så kan der ske sådan noget. Synes du at Palæstinas skæbne kan forsvares? Er det i orden at fordi Europa ikke kunne finde ud af at behandle jøderne ordentligt at så stjæler man bare et arabisk land og forærer dem? Det stykke land tilhørte hverken Europa eller USA.

  Anarkismen var i en årrække ret fremtræden. Anarkisme betyder at man skal have en så veludviklet samvittighed at man ikke behøver andre til at fortælle hvad der er rigtigt eller forkert i en given situation. Det er en udmærket teori at beskæftige sig med og undersøge, men desværre indtil videre utopi.

  Den danske venstrefløj er moderat, det er SFs demokratisk socialisme. Enhedslisten har mere vind i sejlene, og jeg er selv i den lidt besynderlige situation, at jeg støtter Enhedslisten fordi de står bedre fast på deres sociale principper, men ideologisk hører jeg hjemme i SF. Desværre er SF rykket så langt til højre, at det ikke længere er det SF jeg i sin tid identificerede mig med, men der er stadig rigtigt gode kræfter.


 • #39   11. okt Alis C hvordan du kan forsvare Blekingegadebanden som jo også skød en motorcykelbetjent som kom fra Slagelse undre mig og det ville jeg kalde for en ekstrem venstrefløjsholdning - til gengæld vil jeg altid være klar til at forsvare Jøderne som altid har måtte stå forskud.

 • #40   11. okt Leon - Jeg fortæller hvorfor de gjorde det, de gjorde. Det har ikke noget at gøre med at forsvare dem, det er bare at gøre opmærksom på kendsgerningerne.
  Men du synes altså at kendsgerningerne er et forsvar for deres handlinger?

  Typisk højrefløjsargumentation!


 • #41   11. okt Alis C hvem plejer at lave revolution og hvis der ikke var nogen rige var der heller ingen fattige og den kan du så vende om for der skal altså blandet bolsjer ellers fungere verden ikke.

 • #42   12. okt Hvis nogen er interesserede i et indgående kendskab til den yderste venstrefløj og deres metoder og gerninger gennem årene er chancen lige her !
  På trods af at artiklen er er ni år gammel giver den et grundigt indblik i den voldskultur der stadig er hele fundamentet i det venstreekstremistiske miljø og hvor tæt forbundet den er med DKP og Enhedslisten.
  God læselyst smiley
  https://junikredsen.wordpress.com/tag/christian-zwettler/


 • #43   12. okt #38
  Alis


  Jeg tror ikke, jeg gør andet end at lukke for dit øregas og ryste på hovedet over din uvidenhed, da det er spildt energi at tage stilling til og kommentere din tomme snak, som du forsøger at imponere eller narre andre med.


 • #44   12. okt #42
  Cody


  På trods af at artiklen er er ni år gammel .....

  Er den stadigvæk aktuel 9 år senere.


 • #45   12. okt Cody N jeg må læse den senere og ja de fredselskende på venstrefløjen er det kun når de selv syntes og ellers vanker der smiley

 • #46   13. okt Det er værd at lægge mærke til, at når gruppen her, som overvejende består af højreekstremister, de skal redegøre for hvad venstrefløjen står for, så finder man en artikel, der ligner bestillingsarbejde, eller finder en artikel, der er ni år gammel. Det var altså ikke muligt at finde noget nyere.
  Hvorfor i alverden spørger man ikke mig? Jeg har bekendt mig til venstrefløjen siden jeg var midt i tyverne - altså i omkring 50 år nu. Jeg har fulgt god med og ved hvad det drejer sig om.

  Samme metode som I bruger over for muslimerne. Nu skal I nok fortælle hvad muslimerne tænker og føler og hvorfor. I stedet for at spørge dem selv. Det har jeg gjort - jeg er med i flere muslimske grupper på Facebook og har flere muslimer på min venneliste.

  Venstrefløjen går ind for demokrati og for at alle er lige værdige og har samme ret til en ordentlig tilværelse. De fundamentale menneskerettigheder skal ikke være afhængige af tegnebogen eller saldoen i Netbank, de skal være for alle. Derfor går vi ind for en mere effektiv offentlig sektor, der fordeler goderne bedre og sørger for retssikkerhed for alle.

  Der kan opstå vold i alle grupper, navnlig i de ekstremistiske dele af en gruppe, men det er ikke det, der kendetegner venstrefløjen. Cody skulle jo også 9 år tilbage for at finde nogle artikler om emnet, som han derefter udlægger som repræsentativ for hele venstrefløjen.


 • #47   13. okt #46

  Det er værd at lægge mærke til, at når gruppen her, som overvejende består af højreekstremister, de skal redegøre for hvad venstrefløjen står for, så finder man en artikel, der ligner bestillingsarbejde, eller finder en artikel, der er ni år gammel. Det var altså ikke muligt at finde noget nyere.
  Hvorfor i alverden spørger man ikke mig? Jeg har bekendt mig til venstrefløjen siden jeg var midt i tyverne - altså i omkring 50 år nu. Jeg har fulgt god med og ved hvad det drejer sig om.
  profilbillede
 • #48   14. okt nej da alis , føler da i kke at folk er højreektramister her ,dette mærker jeg ikke så meget til
  jeg da heller ikke og da jeg selv bor i en kommune med mange folke slag og vi prøver at leve fred har selv om andre tænker det kan d a nok ikke lade sig ,gøre , men dette er som man tager det de fleste folk udefra byen,
  siger kun at her kun sker dårlige ting i voresby , ja godt er vi mange der træt af vores borgmesters byggeri og andre lad med alt , det med hvad den er og hvad , den anden er ,dette skaber kun ufred og uenighed lige meget hvem vi er


 • #49   14. okt Alis #46

  At finde nutidige eksempler på den voldelige venstrefløj er noget af det nemmeste, men artiklen er er særegen fordi den giver et godt indblik i de fascistiske strukturer som den yderste venstrefløj bygger på !

  Du er selv et ærkeeksempel på den voldelige venstrefløj hvis metoder du finder helt ok i kampen mod mennesker der ikke deler jeres holdninger og jeg har gentagne gange vist dig aktuelle eksempler på venstrefløjens fascistiske metoder.

  Du er så forblindet af had til højrefløjen at du end ikke har opdaget at al volden udspringer fra venstrefløjen - trods gentagne opfordringer har du endnu ikke fremlagt beviser på den voldelige højrefløj i Danmark.

  Her får du lige en genopfrisker på dine “fredelige” venstreorienterede fascistiske venners gerninger i nyere tid og derefter kan du krybe i flyverskjul som du plejer - så du ikke behøver at forholde dig til de ubehagelige sandheder smiley

  https://www.berlingske.dk/samfund/daniel-er-blevet-overfaldet-og-chikaneret-i-to-aar-af-unge-fra-den-yderste

  https://www.berlingske.dk/samfund/jeppe-skulle-bare-have-en-oel-paa-noerrebro.-saa-angreb-antifascister-ham

  https://www.berlingske.dk/samfund/nye-borgerlige-kandidat-maa-droppe-burgerrestaurant-paa-noerrebro-efter

 • #50   14. okt Lidt mere til Alis at tænke over !

  “ Hvorfor er det altid de venstreorienterede, som overfalder politikere? Hvordan kan det være, at alle de gange, hvor københavnske bydele er blevet raseret i optøjer, er gerningsmændene altid venstrefløjsaktivister, ofte i en styg alliance med voldelige muslimer? Hvad er forklaringen på, at kun borgerlige og ikke én eneste socialistisk politiker har brug for politibeskyttelse?

  Hvorfor sker det aldrig i Danmark, at en forsamling af revolutionære og socialister bliver overfaldet og opløst af højreorienterede maskeklædte bøller, mens det modsatte har fundet sted i 40 år i Danmark?
  Journalister og forskere og eksperter leder med lys og lygte efter vaskeægte, sort, voldelig fascisme og nynazisme, men deres bestræbelser er én lang skuffelse. Det er smertefuldt for dem at dem at indrømme, at fascismen og nazismen har været udslettet som magtfaktor i Europa siden 1945, mens den tyranniske revolutionære marxisme fik lov at overleve.

  Ser vi bort fra den muslimsk funderede voldskultur, som vi har importeret, og holder os til dansk politisk kultur, så er det tydeligt, at volden altid kommer fra venstre. Aldrig fra højre. I dag er den antidemokratiske vold måske klædt i sort – men den er rød. Det fik selv socialdemokraterne at føle 1. maj i Fælledparken.”


 • #51   14. okt Homoseksualitet har ikke noget med sagen at gøre. Det er ikke noget man vælger. Jr. alis

  Det er jeg ikke sikker på, at du har ret i det, kan du dokumentere det ??

  Det er svært for kvinder at komme igennem med, at de ikke vil udsættes for krænkelser. Der er for mange mænd, der tror at det er deres ret, og at kvinder er deres ejendom.

  Det er jeg slet ikke enig med dig i. Det du udstråler, får du som regel igen. Jeg tror, mænd kan gennemskue, hvad kvinder udstråler, og at det er forkert, det bør kvinder nok lærer noget mere om, her tænker jeg på, at se indad, bl.a. ved at have en passende påklædning bl.a., er det respekt jeg vil have eller er der lir i luften, kvinder kan trylle.

  Det er med dette som med så meget andet, der skal nogle nuancer på. Flirt kan være meget godt, hvis begge parter er enige, det kan sætte kulør på hverdagen, men det er ikke sjovt at blive udsat for krænkelser fra en, man er i afhængighedsforhold til, som f.eks. en arbejdsgiver, hvor man ikke tør at sige fra.

  Flirt er en anerkendelse på, at du lever, det kan mærkes i hjernen. Og hvis du vil have respekt, så kan det klares med din udstråling og sidst men ikke mindst din påklædning, det har power, job/fritid påklædning, er 2 forskellige ting.

  Der er mange kvinder, der gerne vil værdsættes for deres faglige kunnen, og ikke for deres seksualitet, som ikke har noget med deres fag at gøre.

  Så vil jeg foreslå, at de går klædt som Mette Frederiksen, dette skriver jeg, fordi min klare overbevisning er, at MF ikke udstråler noget, der tilnærmelsesvis nærmer sig en god flirt, hun udstråler respekt, herunder anstændig klædt fra top til tå. • #52   14. okt Jetset

  En halv burka med tørklæde så bliver man ikke krænget andet i Cairo- her har man ingen hæmninger.

  Hvem fanden gider grave hele obi teltet frem for at nå til missekatten som ikke har et kysthedsbælte men en masse spidse tænder.

  Lidt historie...

  En kvinde køber en ekstrem kort kjole og går igennem gågaden med den, ikke en kæft fløjter som hun er vant til - for mænd skal ikke i retten for at krænke....Trunten føler sig krænket og levere kjolen tilbage til forretningen - Er der noget galt med kjolen? Nej siger hun - nu har jeg gået op og ned i gågaden, og ikke en har krænket mig.


 • #53   14. okt smiley smiley smiley - polysl, som du kan skrive det smiley

  Men jeg har forstået din tekst sådan, at du faktisk er enig med mig i #51


 • #54   14. okt ja da Jet set

  Bare lige med et islæt af humor..

  Lidt latterligt at kvinder klæder sig udfordrende og klager over de bliver "krænket" må heller sætte det i apostrof - for lige at pointerer at nogle kvinder er latterlige.

  Det ultimative er som i "Fint skal det være" med Onslow som bare rækker hånden op i vejret og vupti så kommer hun med en øl...Er jeg gammeldags - ??? smiley


 • #55   14. okt Udover udstråling, så kan vi heller ikke undvære humor, ja, nu kan jeg jo kun tale for mig selv, jeg kan ikke undvære humor, så jeg går en stor bue udenom de humor forladte smiley

 • #56   16. okt Cody # 49

  Og du kan som sædvanlig ikke skrive et indlæg uden at sætte personangreb ind i teksten.

  "Her får du lige en genopfrisker på dine “fredelige” venstreorienterede fascistiske venners gerninger i nyere tid og derefter kan du krybe i flyverskjul som du plejer - så du ikke behøver at forholde dig til de ubehagelige sandheder"

  For det første kryber jeg ikke i skjul, og jeg bestiller ikke andet her end at forholde mig til ubehagelige sandheder. Jeg har før fortalt at jeg har andet at lave end at sidde her hele dagen. Men du leverer selv et eksempel på at du ikke kan diskutere et emne uden at blande personangreb ind.
  Jeg kan forstå at Daniel Beattie er medlem af en fascistisk og rascistisk ungdomsgruppe. Selv forsøger jeg hele tiden at argumentere med og imod højrenationalister og deres forkvaklede tro på at kun de har ret, og se hvor meget det hjælper?! En her lægger ikoner ud af at være ved at kvæles i latter.
  Der er tale om flygtninge, og om børn i flygtningelejre i Mellemøsten, som er i livsfare, men det eneste højrenationalisterne går op i er at det koster skattekroner at hjælpe. Vil du have at folk bare skal se passivt på at andre mennesker er så alvorligt i vanskeligheder og sige, hvad kommer det mig ved? Vi er nogen, der er bedre udrustet end til det.
  Europa har haft travlt med at kolonisere og flytte virksomheder væk fra europæiske lande med fagforeninger og til mellemøstlige og afrikanske lande, hvor der er billig arbejdskraft og masser af råstoffer, og som har haft travlt med at påtvinge dem vores kapitalistiske system. Ja, endog med at føre krig imod dem, hvis de ikke makkede ret. Man har ødelagt deres kulturer, og når de så flygter så står man parat med både fysisk og mental vold for at forhindre dem i at få asyl.
  Vi er nogen, der nægter at forholde os passive til den højrefløj, der tror de har lov at udnytte alt og alle til deres egen fordel. Jeg kæmper med ord og forsøger at få folk til at få øjnene op for hvad der foregår. Der er også mennesker, der tager mere kontant fat, og jeg forstår dem godt, selvom jeg ikke selv går ind for den slags metoder. Jeg så vold nok hele min barndom igennem. Hvad der er nok så alvorligt er højrefløjens propaganda og jeres evner til at snøre folk, der måske i virkeligheden ikke går ind for rascisme eller vold. Hvad i alverden stiller man op imod det? Hvis tilstrækkeligt mange mennesker stemmer på den yderste højrefløj selvom de ikke forstår hvad der i virkeligheden foregår og hvad de i virkeligheden stemmer på, så tæller det mandater og dermed magt.

  Kaldte du også de magter, der nedkæmpede nazismen, for voldelige? Til sidst indså man, at nazismen ikke kunne tales til rette.

  Venstreorienteret politik er ikke i sig selv voldelig. Den går tværtimod ind for at alle mennesker har samme ret til et ordentligt liv. Højreorienteret politik derimod indholder elementer af vold og tvang. Sådan behøvede det ikke at være, højreorienteret politik betyder jo i virkeligheden bare selvstændigt erhverv, og dengang det var lykkedes at få folk til at holde sig til det, de var gode til, da fik vi den rigeste periode i landets historie, men højrefløjsfolk, der ikke kunne få penge nok, fik det ødelagt, og gik igang med at nedlægge den offentlige sektor.

  Så hende fra Nye Borgerlige, der er udsat for chikane. Jeg ønsker også Nye Borgerlige hen hvor peberet gror. Den bevægelse er særdeles farlig. De vil have lov at smadre muslimers liv som de har lyst til, og de har masser af penge. Jeg har set retorik som at pengene har det bedst i borgernes lommer. Det er gammel konservativ retorik fra dengang Schlüter var statsminister.

  Jeg abonnerer ikke på Berlinske, så jeg kan kun læse de artikler, der står i hel størrelse.

  "Hvorfor er det altid de venstreorienterede, som overfalder politikere? Hvordan kan det være, at alle de gange, hvor københavnske bydele er blevet raseret i optøjer, er gerningsmændene altid venstrefløjsaktivister,"

  Så fik du lige stoppet en fake news ind. Højrefløjen laver også ballade.
  Synes du virkelig det er så svært at forstå at de undertrykte protesterer? De protesterer imod højrefløjens angreb, sociale nedskæringer, retslige uretfærdigheder og hvad der ellers sker. Højrefløjen har andre metoder - de har både penge, retssystem og hele hæren til rådighed. Det er kun et spørgsmål om at vælge nogle politikere, der forstår at udnytte det og køre rundt med befolkningen. Som når man skærer overførselsindkomsterne ned, så mange ikke kan overleve, må flytte fra deres bolig og end ikke har råd til nødvendig medicin. Alle de sociale nedskæringer har ført til, at man nu må have overvågning på jobcentre og socialkontorer, noget, man ikke kendte dengang vi havde ægte socialdemokratisk politik.

  "Journalister og forskere og eksperter leder med lys og lygte efter vaskeægte, sort, voldelig fascisme og nynazisme, men deres bestræbelser er én lang skuffelse. Det er smertefuldt for dem at dem at indrømme, at fascismen og nazismen har været udslettet som magtfaktor i Europa siden 1945, mens den tyranniske revolutionære marxisme fik lov at overleve. "

  Det kalder jeg dælme manipulation. Følger du overhovedet ikke med? PET er meget opmærksomme på højreorienteret terrorisme. Da man havde nedkæmpet kommunismen blev Warszawapagten opløst, men det blev Nato ikke. Nato har oven i købet siden haft en ærkeneoliberal leder. Kapitalismen og pengenes magt stormede frem for fuld udblæsning da de havde nedkæmpet modstanden fra venstrefløj og fagforeninger. Siden da er alle former for polariseringer taget til, og det plejer at ende i verdenskrig.

  Folk vil ikke finde sig i at sulte ihjel. Synes du det er underligt?

  Jeg fortsætter mine skriverier og verbale argumentationer og håber at afværge krige og at udviklingen vender, og at Danmark igen kan blive et fredeligt land.


 • #57   16. okt Jeg har ikke hørt noget om at folk er sultet ihjel i Danmark, Hvad der så er at problemer i andre lande må være op til deres regering. Danmark skal ikke være toilet for hele verden, hvor de kan komme og få deres løn og så skide os lige op i ansigtet.

  Arrester, fængsler vælter rundt i dine beriger, som er flygtet for sult for så at komme her og forsætte deres levevej som de er flygtet fra, fordi de har deres stat på nakken. Det er sgu ikke den fattige solmalier som flygter for han har ikke en krone at flygte med - næ det er de kriminelle bæster med en stor pengepung som flygter. Hvor fanden skal en fattig somalier skaffe mange tusinde kr til at betale for en plads på "titanic"?

  Man vælter rundt i pizzarier som får vrede smilyes, fordi deres forhold er så svinsk at det direkte er sundhedsfarlige. Masser kiosker meldes til skat fordi de sælger slik og sodavand fra tyskland - der er også danskere som får vrede smileys, men det er mere som 3 - 10 - og stadig er folk så hjernedøde at de stadig bestiller en pizza med kakerlakker. Folk skal simpelthen stoppe med at købe fra de steder. Folk fra Mellemøsten og Afrika har en helt anden fornemmelse for hygiejne - end her i Danmark.

  Pizzarier kan simpelthen ikke køres efter bogen, med 3 ansatte + dem som skal køre ud med den. For at det kan løbe rundt skal en pizza koste over 200 kr. leveret. Hvem fanden gider købe den til den pris. Så skære man hjørner med oldgammel kød og skidt og møg - og stadig er folk så hjernedøde at de glædeligt sætter tænder i det lort.

  Folk kan købe pizzadej færdig og lave en pizza på samme tid det tager at ringe efter en. Det må betyde at der er en masse idioter som ikke engang aner hvordan man koger noget som helst.


 • #58   16. okt "Folk vil ikke finde sig i at sulte ihjel. Synes du det er underligt? "

  Og de vil i stedet ha' det hele forærende lige på en studs, og ikke kæmpe for det gennem flere generationer, som vi har måttet.


 • #59   16. okt //citat
  Jeg har set retorik som at pengene har det bedst i borgernes lommer.
  //citat slut

  Selvfølgelig har man det bedst med at pengene er hos borgere - Jeg har ikke i nyere tid, set at staten kan forvalte mine penge på en fornuftig måde. Der deles rundhåndet ud i milliarder til snydere -og man har ikke engang mod eller lyst til at forfølge - samt at man har lavet et point 0 for lige at starte forfra.

  Så er det mere sikkert at knalde bondemanden som lige trækker et par træsko fra som han ikke er berettiget til. Han knaldes rigtig hård med træsko prisen plus en bøde gange 2 af prisen på træskoene. • #61   17. okt Alis #56

  Jeg kender ingen debattører der som dig har udbasuneret sin livshistorie så detaljeret og ofte at det hænger en langt ud af halsen.
  Din gentagne “lidelseshistorie” har hos mig efterladt en følelse af enorm medlidenhed med dine forældre der uden tvivl ofte har undret sig over hvordan det dog kunne gå så galt !

  Dine meninger og dine holdninger møder modstand konstant og har med garanti gjort det hele dit liv uden at du på noget tidspunkt har reflekteret over årsagen - dette er en typisk adfærd hos personer i sekter og isolerede grupper uden nævneværdig kontakt med omverdenen.
  Den yderste venstrefløj er et godt eksempel på hvad isolationisme kan gøre ved folks situationsfornemmelse (er du ikke med os -er du imod os).
  Den yderste venstrefløj legitimerer sin voldelige adfærd ved at kalde den for selvforsvar - en typisk fascistisk fremgangsmåde som både brunskjorter, kommunister og nazister benyttede overfor sine modstandere.

  Du tilhører en (heldigvis) lille gammelkommunistisk ideologi baseret på anarki og oprør mod det etablerede på baggrund af en forskruet forestilling om en ond højreorienteret verden som i forsøger at “redde” - med vold naturligvis !

  Du lægger endda ikke skjul på at du samarbejder med det voldelige venstreorienterede miljø så spar os for dine anklager om personangreb - her er hvad du skrev i et indlæg fra 20 januar iår omkring Pegida debatten:

  “ Her i Danmark er vold forbudt, men det er tilladt at forsvare sig. Vi skal forsvare os imod det fremmedhad, der som en gift er sivet ind i Europa, og det skulle gerne lykkes at slå det tilbage før det er for sent.
  Jeg argumenterer, og det er også der, jeg er stærkest, men jeg samarbejder med mere håndfaste venner, der kæmper for det samme. Vi respekterer hinanden.”

  Din familie, dine sagsbehandlere, dine meddebattører og med garanti mange andre har gennem tiderne forsøgt at italesætte dit forskruede verdenssyn, men som altid når man har med hjernevaskede ideologier at gøre, taler man for døve ører !

  En fransk lærer underviste i ytringsfrihed, viste Muhammed tegninger og fik halsen skåret over af en islamist !
  I en venstrefløjslogik var han som Paludan blot en provokatør og islamisten var et stakkels offer !
  Jeg forventer selvfølgelig ikke at du kan se sammenhængen !


 • #62   17. okt #61
  Cody


  Spot on.


 • #63   17. okt Jeg skal ellers lige love for, at her fik vi en hel række af eksempler på højreekstremistiske metoder. Jeg tager dem fra en ende af.

  Polysl # 57

  "Jeg har ikke hørt noget om at folk er sultet ihjel i Danmark,"

  Så har du ikke hørt godt nok efter. Blandt hjemløse er der mennesker, der sulter ihjel. Derudover skal du også forstå det i overført betydning, det er videnskabeligt bevist at fattige mennesker har en lavere gennemsnitslevealder end rige. Jeg ved ikke om der findes videnskabelige undersøgelser over hvorfor, men jeg synes også det er nemt at se alligevel. Hvis de ikke har råd til at købe vigtig medicin kan det være en direkte årsag til at de bliver mere syge. De har ikke på samme måde råd til sund og velsmagende kost, og heller ikke til andre udgifter, der gør livet mere spændende og afslappet.

  "Man vælter rundt i pizzarier som får vrede smilyes, fordi deres forhold er så svinsk at det direkte er sundhedsfarlige. "


  Hvis vores sundhedssystem fungerer, så bliver sundhedsfarlige pizzariaer og andre sundhedsfarlige restauranter lukket! Men jeg har set dig komme med så mange negative udtalelser om muslimer, at jeg ikke tror på noget som helst, medmindre du kan dokumentere det med seriøse undersøgelser.

  Madonna # 58

  "Og de vil i stedet ha' det hele forærende lige på en studs, og ikke kæmpe for det gennem flere generationer, som vi har måttet. "


  Nej, det har vi ikke måttet. Desværre tilhører jeg en race, der har været god til at udnytte deres medmennesker og den tredie verden, og det gør de stadig. Man har koloniseret og hentet bunker af værdier hjem til Europa, og udnyttet billig arbejdskraft. Idag flygter de rige fra kravet om fagforeningsoverenskomster til deres ansatte og flytter virksomheden til lande, hvor de ikke bliver generet med den slags urimeligheder. Så kan de oprette en virksomhed med adresse i skattely, så de heller ikke skal betale skat i hjemlandet. Det er ret ofte lande, der administreres efter mere eller mindre socialistiske principper, og det kan man sætte militær ind imod. Man skal bare finde en passende undskyldning.
  Prøv at finde noget litteratur om verdenshistorien.

  Polysl # 59

  "Selvfølgelig har man det bedst med at pengene er hos borgere "

  Hos hvilke borgere? De syge? De arbejdsløse? De hjemløse? Eller hvilke borgere er det du mener, at pengene har det bedst hos?

  Annella # 60

  Nu har jeg læst første del af din 4 links fra 2010 og 2011 og så et enkelt op to date om 14 der er under mistanke for at planlægge forstyrrelser af samfundsordenen, men ikke noget om hvorvidt de blev fundet skyldige. Men det er vel også underordnet, når det kun drejer sig om at skabe mistanke og skidt være med om det er sandheden. Sandheden er underordnet, det drejer sig om hvad man kan få folk til at tro.

  Cody # 61

  "Jeg kender ingen debattører der som dig har udbasuneret sin livshistorie så detaljeret og ofte at det hænger en langt ud af halsen.
  Din gentagne “lidelseshistorie” har hos mig efterladt en følelse af enorm medlidenhed med dine forældre der uden tvivl ofte har undret sig over hvordan det dog kunne gå så galt ! "


  Du ved meget lidt om min livshistorie, for jeg har forsøgt at undgå at komme ind på den her, medmindre det var relevant for emnet. Ordet "lidelseshistorie" har Annella fundet på, og gentaget det så ofte, at det helt klart var meningen at det skulle sive ind i hovedet på andre her og bruges. Sådan er højreekstremisternes metoder.
  Men du skal få lidt mere til din medlidenhed med mine forældre. Jeg havde en mor med religionsvanvid, og nu vi mere generelt er ved sexixme så havde hun alvorlige fordomme imod seksualliv. Hun var også en af byens førende sladrekællinger, og underholdt hele byen og hele familien med at jeg skulle være promiskuøs. På den måde skaffede hun opmærksomhed og medlidenhed til sig selv. Da jeg var 16 år fik jeg foretaget en undersøgelse, der viste at jeg stadig var jomfru. Da havde hun sladret om mit påståede sexliv i flere år, og det er uhyggeligt hvor mange der lod sig narre. Hun kunne også tricket med at gentage en løgn så mange gange, at folk troede det var sandhed. Da jeg blev skilt i en alder af midt i tyverne havde jeg hele mit liv aldrig haft et fysisk forhold til andre end ham, jeg var gift med. Da havde jeg gennemgået en intensiv psykoanalytisk behandling gennem flere år og var kommet helt fri af Ocd, men min mor bekæmpede den psykiater, der havde helbredt mig og bagtalte ham i hele byen og forsøgte at få ham fyrret. Mig stalkede hun fortsat, og jeg måtte flygte fra den by, hvor jeg var vokset op og havde gået i skole for at prøve at komme fri af hendes magt og bagvaskelser. Da jeg var 30 fik jeg et nyt psykisk sammenbrud p.g.a. familiens metoder, blev indlagt et nyt sted fordi jeg i mellemtiden var flyttet, og så fik hun kontrol over psykiatrien igen. I løbet af et par år fik de igen fremkaldt Ocd og alle komplekserne.
  Som alle patologiske løgnere måtte min mor hele tiden finde på nye løgnehistorier for at dække over de gamle.

  Jeg kan godt se, hvorfor du har medlidenhed med min familie. I et højreekstremistisk miljø har man ingen retssikkerhed medmindre man snakker de stærke efter munden og giver dem ret i alt hvad de siger. Det er betingelsen for at blive accepteret.

  "Dine meninger og dine holdninger møder modstand konstant og har med garanti gjort det hele dit liv uden at du på noget tidspunkt har reflekteret over årsagen"

  Jeg gennemtik en intensiv psykoanalytisk behandling gennem ialt 5 år, og lærte bl.a. at lade være med at påtage mig skylden for hvordan andre opførte sig over for mig! Deres opførsel er et udtryk for deres karakter og ikke for min.
  Derefter tog jeg en ny uddannelse i sundhedssektoren, og så fik jeg endelig kontakt med mennesker, jeg havde fælles holdninger med.

  "Den yderste venstrefløj legitimerer sin voldelige adfærd ved at kalde den for selvforsvar "

  Det får mig til at tænke på dengang vi var i krig med Irak. Nogle debattører kunne ikke forstå, at irakerne skød på danskerne som kom for at befri dem, og da en muslim prøvede at forklare, at de forsvarede sig, blev hun kaldt landsforræder. Man forventede virkelig at hvis vi tog til Irak og skød på arabere så skulle de bare sætte sig ned i sandet og lade sig skyde. Sådan er højreekstremistisk logik. Alle skal bare lystre og ikke gøre modstand. Højreekstremister går ikke ind for demokrati og for at alle har lov at have en mening.

  "Du tilhører en (heldigvis) lille gammelkommunistisk ideologi baseret på anarki og oprør mod det etablerede på baggrund af en forskruet forestilling om en ond højreorienteret verden som i forsøger at “redde” - med vold naturligvis ! "

  Så må jeg for sikkert 25 gange fortælle dig, at jeg er ikke kommunist, jeg er SFer. Jeg går ind for demokratisk socialisme. Mine metoder er argumenter og ikke vold - heller ikke psykisk vold og løgn. Folk skal lære at forstå, at samfundet tilhører alle lige så meget som det tilhører dem, der sidder på pengekassen. Det er vores alle sammens samfund!

  "Du lægger endda ikke skjul på at du samarbejder med det voldelige venstreorienterede miljø så spar os for dine anklager om personangreb - her er hvad du skrev i et indlæg fra 20 januar iår omkring Pegida debatten: "

  Jeg kender ikke Pegida, men jeg har venner på Facebook, der ind imellem nævnte dem. Det kan du altså få udlagt som at jeg samarbejder med voldelige venstreorienterede miljøer. Jeg har aldrig brugt vold over for nogen overhovedet!

  "En fransk lærer underviste i ytringsfrihed, viste Muhammed tegninger og fik halsen skåret over af en islamist ! "

  Ja, og vi der forsøger at argumentere med islamofoberne har i årevis gjort opmærksom på, at hvis man ikke holde op med at hetze muslimerne og angribe deres religion, så ender det i vold. Der er mange mennesker, der er modtagelige for argumentation, men ikke den yderste højrefløj, som nedkæmper alle, der siger dem imod, og som ikke går af vejen for nogen som helst metode. Du ved udmærket at jeg lever isoleret i min lejlighed p.g.a. angst, og hvis man banker mig i gulvet, så skal jeg løfte mig selv ved hårene. Når du har medlidenhed med min familie, så er det i virkeligheden dig selv, du har medlidenhed med, fordi det er så forfærdeligt for dig, når du møder nogen, du ikke kan knække og få til at lystre.
  Højreekstremisterne kæmper ikke for ytringsfrihed, de kæmper for den ret, de tror de har til at trampe på alle, der siger dem imod og som lever efter andre normer.

  https://www.dr.dk/nyheder/indland/nordfront-kaemper-et-racerent-norden-det-er-naermest-nazisme-af-den-gamle-skole

  Der er netop fældet dom i en sag om at skænde jødiske gravsteder, dom over medlemmer med tilknytning til Nordfront.


 • #64   19. okt Alis - din argumentation bliver mere og mere ynkelig !

  Du er blevet præsenteret for adskillige beviser på den ultra voldelige autonome venstrefløj og det kan hverken bortforklares eller tørres af på højrefløjen !
  Dit bevis på den altoverskyggende trussel fra de højreorienterede er væltede jødiske gravsten begået af to tosser fra “nordfront” smiley

  Vor herre bevares Alis - har du fuldstændig mistet jordforbindelsen siden du ikke selv kan se hvor sølle din argumentation er ?

  Selv den infame islamistiske terror forsøger du at give højrefløjen skyld for og som i tilfældet med skolelæreren gætter jeg på at han langt fra var højreorienteret, men det har du nok ingen forklaring på - i din forskruede verden er ytringsfrihed jo unødvendig smiley

  Jeg har aldrig haft den store tiltro til nødvendigheden af de enorme summer der bruges indenfor psykiatrien, men når man støder på mennesker med holdninger og tvangstanker der intet har med virkeligheden at gøre, må jeg nok erkende nødvendigheden deraf smiley


 • #65   19. okt Alis

  Polysl # 57

  "Jeg har ikke hørt noget om at folk er sultet ihjel i Danmark,"

  Så har du ikke hørt godt nok efter. Blandt hjemløse er der mennesker, der sulter ihjel. Derudover skal du også forstå det i overført betydning, det er videnskabeligt bevist at fattige mennesker har en lavere gennemsnitslevealder end rige.

  Så skal man igen høre den gamle sang om sultne hjemløse, Der er masser steder i Danmark de kan få mad,

  De andre som sulter ihjel i overført betydning - kan sagtens lave mad helt ned til under 10 kr pr. ret. En kylling kan du få 5 retter ud af. At fattige får mangelsygdomme er deres egen skyld i lyset af at grønsager, frugt ikke har været mere billig end det er i dag. livslængde har afgjort noget med ens valg i livet - og vælger man sprut og cigaretter fremfor nærende mad så er det i grunden folks eget problem og valg..


 • #66   19. okt Cody

  Det er svært at diskuter med en som mener man skal give 19 kr for en pakke Kærgården på 200 g og ikke en på 300 g som kun koster 1 kr mere - altså 20 kr.


 • #67   19. okt Cody # 64

  Så du mener det er psykiatriens opgave at opdrage de psykisk sårbar til kold og hensynsløs neoliberalisme?! Det mente min familie også, og da jeg var kommet fri af angst og Ocd fordi en psykiatrisk behandling bl.a. gik på at lade mig selv danne mine egne normer, http://canopoux.dk/Helbredelse-Ocd.html så gik familien igang med at bryde resultaterne ned igen. De havde set hvor syg jeg havde været, og invalideret af angst, men selv en psykiatrisk overlæge, der havde helbredt mig, kunne ikke stoppe dem. Efter at jeg havde afbrudt kontakten med familien og være flyttet fra byen for at komme fri af deres magt og blive i stand til at leve og arbejde, ringede min mor rundt til læger og sagsbehandlere i de byer, jeg flyttede til, for at trække dem ind i kampen for hendes magt, og det var ikke det eneste, familien gjorde.
  Desværre blev jeg i næste omgang indlagt på et hospital, hvor man ligesom min familie mente, at folk skulle lære at lystre, når vi fik besked på hvad vi skulle mene og føle. Jeg var i en alder af midt i tyverne begyndt at træffe mine egne beslutninger i mit eget liv, og normale mennesker ville mene at det var også på tide. Det mente min familie bestemt ikke.

  Da jeg havde sendt forrige indlæg tænkte jeg "gad vide hvordan han reagerer på det, og om han er parat til at synke yderligere dybt for at få ret." Det var du altså.

  Mine beviser på truslen fra højrefløjen er ikke kun nogle væltede gravsten, det er også mine erfaringer fra min familie og fra samfundsmoralen - hvis man ellers kan kalde den for moral - og fra debat på Nettet. Højreekstremister giver aldrig op. De fortsætter kampen for penge og magt, og de er ligeglade med hvem det går ud over. De kan kun tænke til deres egen fordel, og de er endog parat til at ofre deres egne børn for deres syge egoisme. Da højreekstremister er uimodtagelige for argumenter, så er der nogen, der griber til andre metoder.

  Ja, den infame islamiske terror kan vi også takke højrenationalisterne for. Der er nogle grunde til at det er indbygget i vores grundlov, at man har religionsfrihed, men det respekterer højrenationalisterne ikke. De prøver at tvinge muslimerne til at lægge afstand til deres egen kultur og religion, og nogle af dem kan ikke holde til presset. Det slår klik og de bliver kriminelle. Mister troen på at det kan lade sig gøre at få et værdigt liv.
  IS skal stoppes, om nødvendigt med våben, men højrenationalisterne skal også stoppes før vi får fred!!!
  Det ville ikke koste europæerne så meget som en bøjet femøre at tage hensyn til andre menneskers kultur og religion, og lade være med at afbilde Muhammed, men højrenationalisterne er så smalsporede og fikserede i deres egne stivnede regler, at de ikke kan finde ud af at tage hensyn og gøre plads. Hvad rager det dig eller andre danskere, hvad muslimer vil spise eller hvad tøj de vil gå i? Ville du finde dig i at nogen blandede sig i det?

  "Jeg har aldrig haft den store tiltro til nødvendigheden af de enorme summer der bruges indenfor psykiatrien, men når man støder på mennesker med holdninger og tvangstanker der intet har med virkeligheden at gøre, må jeg nok erkende nødvendigheden deraf"

  Der bliver ikke brugt enorme summer på psykiatri, det er et af de steder, hvor der er sparet allermest. Du ved ikke noget som helst om tvangstanker, og mine symptomer har ikke noget at gøre med mine politiske holdninger. Ocd er ikke en psykose, vi har helt tjek på hvad der er symptomer og hvad der er virkelighed. Det havde jeg også da jeg var 4 år gammel. Men du er altså parat til at stemple andre politiske holdninger end dine egne som psykisk sygdom.
  Da de neoliberale kom til magten i 1980erne gik man igang med at ændre samfundet og bryde velfærdssamfundet ned, og desværre overser mange, at psykiatrien, den måde man behandler dem der går i stykker, er en del af en samfundsstruktur. Man gik også igang med at ændre psykiatrien. http://canopoux.dk/Diagnoser-blog.html Dengang tog jeg HF-eksamen i psykologi. Nu skulle mennesker, der bukkede under for stress og vold og hensynsløsheder stemples som umodne og behandles, så de kunne lade være med at få stress eller blive deprimerede. De var dårligt socialt tilpassede til et samfund, der kun var optaget af at tjene penge, og hvor kun de stærke havde rettigheder. Man opfandt et begreb der hed curlingbørn, hvilket betød at børn med psykiske problemer havde været overbeskyttede. De voksne samlede man i socialpsykiatriske ghettoer og bedøvede dem med hjernekemikalier, og eksperimenterede med hvilke hjernekemikalier der bedst tjente formålet, så de ikke var til besvær. Det skulle gøres så billigt som muligt.

  Højreekstremisterne kæmper ikke for ytringsfrihed, det er et af de blufnumre det er lykkedes at sovse folk ind i, højreekstremisterne kæmper for at lukke munden på alle, der har selvstændige meninger, som ikke stemmer med højreekstremisternes penge- og magtpolitik.

  Det er meget vigtigt at det går op for befolkningen hvad højreekstremisme i virkeligheden er. Har du noget imod det?


 • #68   19. okt Sikke en gang vrøvl - psykisk sygdomme kan ikke helbredes - det ville være en revolution- den kan holdes nede.

  Det du trænger til Alis - er at blive smidt ud af et fly med faldskærm og opleve suset..... af livet. Alle skulle opleve det.... som faktisk er unaturligt.


 • #69   19. okt #68

  Rent pladder fra Alis's side, da hun har været en voksen kvinde, er lægerne underlagt tavshedspligt, og må intet oplyse til familien...


 • #70   19. okt #69
  Madonna


  Det har hun sikkert også en opdigtet eventyrlig forklaring på. At hun ikke tør gå uen for sin lejlighed og under mennesker, det bliver for mig mere og mere forståeligt, hun kunne risikere at møde een, der gav hende et lag tæsk alene for alle de løgne og alt det ævl, hun permanent oversvømmer ethvert forum med.


 • #71   19. okt #68
  polysl

  Det du trænger til Alis - er at blive smidt ud af et fly med faldskærm og opleve suset..... af livet.

  Og den faldskærm oplevelse ville sikkert være mest oplevelsesrig i et muslimsk land smiley


 • #72   19. okt Iran ville være noget af en oplevelse- så lære hun hurtigt hvad det "koster" at være i et muslimsk land.

  I dermed sagt at de er voldlige - det har jeg ikke oplevet i Iran, Irak, Israel, Libanon...men jeg er jo også mand - ik? Dog i Ægypten er de ligeglade med om de der i burka - her rager man bare løs. Ikke dermed agt at jeg går i burka - ha ha...


 • #73   19. okt Jo, psykisk sygdom kan helbredes, men det kræver at man kan finde ud af, hvad årsagen er. Jeg var i intensiv psykoanalyse i flere år, hvor det var 1½ til 2 timers samtale en gang om ugen. Forinden havde jeg skrevet og sendt et brev om hvad jeg gik og tænkte på, og hvordan jeg oplevede hvad der skete ved sidste møde.
  Behandlingen blev foretaget af en psykiater, som samarbejdede med en psykolog. og behandlingen lykkedes.

  Men familien anerkendte ikke at jeg var blevet en selvstændig person. Efter deres begreber kunne alle problemer løses med afstraffelsessystemer. Jeg har sagt et før, og jeg siger det igen - hele min barndom igennem hørte jeg på den samme evindelige råben op om strengere straf.

  For nogle mennesker er det alt for svært at lære at forstå og respektere andre menneskers følelser.
  Følelseskolde mennesker kan slet ikke forstå følelsesmæssige problemer. Hos dem er det kun hjernen, der er levende.

  Og så det som mange ikke kan forstå. Når jeg er bange for at forlade min lejlighed, så er det ikke fordi jeg er bange for at nogen skal gøre mig noget. Det er snarere omvendt, jeg er bange for at jeg kommer til at skade nogen. Der er meget mere i det, men det gider jeg ikke gøre rede for lige nu. Det kommer på hjemmesiden, så er man interesseret kan man holde øje med den.


 • #74   19. okt "så er det ikke fordi jeg er bange for at nogen skal gøre mig noget. Det er snarere omvendt, jeg er bange for at jeg kommer til at skade nogen."

  Du godeste, så skal Rasmus Paludan, Pia Kjærsgaard og Pernille Vermund da holde sig indendøre, hvis du engang går udenfor hovedddøren... smiley smiley smiley


 • #75   19. okt Madonna - du kan ikke måle min tankegang med din. Mine problemer har ikke noget at gøre med hvem jeg er vred på. Men jeg vil helst ikke diskutere det med dig, det bliver det værre af.

 • #76   19. okt Alis - Nu er ingen vist mere i tvivl om at du blot er en sølle venstrekstremist der finder det helt iorden at bruge vold overfor normalt tænkende der ikke deler jeres autonome anarkistiske samfundssyn !
  Ingen er vist heller ikke i tvivl om hvilken prøvelse din familie og dine behandlere har været udsat for i omgangen med dig !
  Intet er dog så skidt at det ikke er godt for noget og heldigvis er det mennesker med holdninger som dine der får flere og flere til at hade de venstreorienterede voldsidioter !
  Jeg gætter på at du nu er helt alene med dine voldelige og ekstreme holdninger her på Baboom, så noget gavn har du da gjort, men nok mere til gavn for alle andre end dig selv - heldigvis smiley

  Jeg kan kun opfordre dig til at udvide dit territorium til andre debatfora så evt. tvivlere kan blive kureret for sine høje tanker om venstrefløjen smiley


 • #77   19. okt Cody - mon ikke du lige fik demonstreret at der ingen kommunikation er med højreekstremister. Hvis nogen gerne vil udsættes for diktatur, så skal de stemme på den yderste højrefløj. Men mon ikke i snarere får jeres stemmer fra alle dem, der ikke gennemskuer jeres politik men tror de kan få del penge og magt.
  Indtil den dag de skal til at tælle pengene i deres overførselsindkomst, når arbejdspladsen er flyttet til Afrika.


 • #78   19. okt Så må jeg alligevel til at forklare hvad skyldskomplekser er før der dukker flere lommefilosoffer op, der fortolker til egen fordel.

  I det voldelige og religiøse miljø, hvor jeg voksede op, fik blev jeg indprentet at det var min egen skyld at man slog mig, og ellers ikke gad at beskæftige sig med mig. Jeg fik også at vide, at hvis jeg blev vred så kunne Gud se mine tanker, og så ville jeg brænde evigt i Helvede. Det troede jeg på dengang, og det blev min grundholdning til mig selv, at jeg var så modbydelig at det fik min mor til at gå amok den ene gang efter den anden.

  Noget af det værste man kan blive udsat for er skyldskomplekser. Det kan få mennesker til at slå sig selv ihjel. Men det skal man vist have prøvet for at forstå det, og det tror jeg ikke at ret mange her har. Det er ikke skyld der præger medlemmerne her.

  Jeg var altså heldig da jeg var i tyverne at komme i behandling og nogen hjalp mig med at få det op og vende, så jeg kunne få rettet min misforståelse fra barndommen, at det var min skyld hvordan familien opførte sig.

  Desværre bredte højreekstremismen sig i samfundet, og flere og flere opførte sig på samme måde som min famiile. Det gør gruppen her f.eks. Også psykiatrien blev omstillet til at tro, at menneskers komplekser altid skyldes hvad de vil opnå. Angst for at gøre nogen fortræd omvurderes til at man i virkeligheden har lyst til at gøre nogen fortræd, hvorved man hælder mere benzin på bålet.
  Når man til sidst har ødelagt mennesker helt, smadrer man deres hjerne med elektrochok. Eller det hvide snit. Eller hvad et fascistisk samfund ellers kan finde på.

  Man kender et samfund på hvordan det behandler sine svageste.

  Jeg har altså overlevet, og det er der flere grunde til, bl.a. at jeg tidligere fik opbygget forsvaret imod vold og fascisme og forsøg på at dominere mig, men også at jeg har været økonomisk bedre stillet end de fleste på overførselsindkomst. Jeg ved at samtidig med at jeg skal kæmpe mig fri af dette her, skal jeg kæmpe for alle de andre også, som er i klemme i systemet.


 • #79   19. okt Diktatur - og det kommer fra dig der finder det iorden at banke folk med andre meninger smiley
  Venstrefløjen er netop synonym med fascismen og nazismens metoder, men det er du desværre for blind til at indse !
  Grundlovssikrede rettigheder bliver trådt under fode af venstreorienterede voldsidioter der overfalder alt og alle der tillader sig at mene noget andet så kom ikke og belær nogen om hvilken fløj der udgør truslen i samfundet !


 • #80   19. okt Prøv om du kan holde dig til sandheden, Cody.

  Boomerangmetoden er velkendt blandt højreekstremister. Man griber det folk siger i luften og vender det imod dem selv. Sådan knægter man andre menneskers ytringsfrihed.


 • #81   19. okt Hus forbi Alis - det hedder virkelighedsflugt når man benægter sandheden, men kald det bare boomerang for sandheden rammer dig altid i nakken smiley

 • #82   20. okt #73, 78

  Alis

  JEG, JEG, JEG, JEG, JEG, JEG, JEG, JEG, JEG, JEG,
  JEG, JEG, JEG, JEG, JEG, JEG, JEG, JEG, JEG, JEG,......................


 • #83   21. okt Cody # 81

  Hvilken sandhed? Det er nærmest uhyggeligt hvordan højrefløjen kæmper for at forhindre sandheden i at komme frem, og hvad i har opbygget af verbale kampteknikker.
  Man beskylder de arbejdsløse for at være dovne, de fattige for at være dumme og muslimerne for hvad som helst. Det, der gør dele af højrefløjen til ekstremister er at deres livsopfattelse er i deres øjne den eneste rigtige og den eneste, der har gyldighed. Magtmidlerne er at skære ned på overførselsindkomster og menneskerettigheder. Det er også vanskelige at gennemskue end pisk og træhest.
  Mennesker, der kommer i klemme i systemet, er blevet frataget deres klagemuligheder. Når det offentlige træffer en beslutning får man altid samtidig at vide, hvor man kan klage, men man får naturligvis ikke at vide, at man altid får afslag, så reelt er klagesystemerne afskaffet.
  Det er den magtesløshed der får nogle mennesker til at miste besindelsen - eller brug andre metoder for at overleve.

  Som det fremgår af Annellas # 82 så er en anden af metoderne at forhindre folk i at forsvare sig.
  Højreekstremismen ER diktatur!

  Vi skal kæmpe for at få velfærdssamfundet og ligeværdighed tilbage, og for at få et liv, og det er ikke muslimerne, der har taget det fra os, det er højreekstremisterne, der mener at det hele skal handle om dem og deres interesser.


 • #84   21. okt Alis - godt træt af dit indbildte ævl !

  Hvornår har vi sidst været vidne til en demonstration bestående af højreorienterede ?
  Hvornår har vi sidst været vidne til voldelige overfald begået af højreorienterede ?
  Hvornår har vi sidst hørt om venstreorienterede der er blevet chikaneret væk fra byen af højreorienterede ?
  Hvornår har vi i det hele taget hørt eller set voldelige højreorienterede jagte venstreorienterede eller indvandrere gennem gaderne ?

  Det er fandme svært at få øje på den højreorienterede trussel du ævler om konstant, men det er til gengæld hverdagskost når voldelige indvandrere overfalder og skyder i gaderne !

  Læg for hulen dine skyklapper og se hvem der skaber utrygheden i gaderne og fri os for dine opdigtede historier og trusler som du endnu ikke har fremskaffet et eneste bevis på trods utallige opfordringer.
  Vi gider sku ikke høre om væltede gravsten, nej vi vil se beviser på hærgende højrenationale der jagter venstreorienterede og indvandrere i gaderne så se at få fingeren ud og kom igang Alis smiley


 • #85   21. okt Og jeg er godt træt af dine manglende evner til at se sammenhæng i hvad der sker, Cody. Jeg har virkelig brugt tid på at forklare hvad jeg mener, og du fatter intet.

  Indvandrere bliver diskrimineret og kan hverken finde arbejde eller få en overførselsindkomst der gør det muligt at bygge et liv op, men du fatter ikke hvorfor nogle af dem af den grund føler sig sad uden for samfundet og opfører sig derefter.
  Prøv at bevæge dig ind i rockermiljøet, så skal du se højreorienteret vold.
  Eller følg med i hvad højrenationalisterne skriver på de sociale medier, det er regulær psykisk vold, og nogle, især unge mennesker, bukker under for det.

  Eller lyt til højreorienterede politikere eller forretningsfolk, og hør hvordan de synes at andre mennesker skal behandles.

  Du er totalt stivnet i regler og lydighed og forstår ikke alt det, der er udenfor din verden, og det er faktisk det meste.

  Venstreorienteret politik drejer sig om fordeling og ligeværdighed.


 • #86   22. okt Venstreorienteret politik drejer sig om fordeling og ligeværdighed.

  LOL! Der er ikke noget så befriende som et godt grin tidligt på morgenen smiley

  Et ZDF-kamerateam blev angrebet den 1. maj 2020 på Hackescher Markt i Berlin-Mitte. Fem mennesker blev såret - fire blev indlagt. Angrebet blev begået af en gruppe på 15 venstreekstremister, det oplyser den tyske Generalbundesanwalt.

  16. maj 2020 i Stuttgart angreb fra venstreekstremister på deltagerne i en fredelig demonstration, en mand er i livsfare, flere sårede og biler sat i brand, opysningen er fra den tyske Verfassungschutz.

  4.11.2019 I Leipzig blev en medarbejder i et ejendomsselskab angrebet og slået ned af fremmede i hendes lejlighed. Begivenhedsforløbet og et tilståelsesbrev på Internettet beviser et angreb fra den venstre scene, meddeler kriminalpolitiet.

  Men det er selvfølgelig jo også bare i Tyskland i Danmark er venstreekstremisterne jo efter dine opdigtede historier jo heeeelt anderledes fredelige.


 • #87   22. okt Alis.

  Indvandrerknægte får præcis det samme udbetalt som alle de unge danskere der heller ikke kan finde er arbejde og hvis du gad følge lidt med ville du opdage at det er danske unge der chikaneres, overfaldes og stikkes ned af det importerede indvandrer affald !

  Til din orientering kan jeg oplyse dig om at rockermiljøet idag for 90% vedkommende består af indvandrere så det er nok her du finder det højrenationale spøgelse du ævler om hele tiden !

  Medierne skriver du - mener du de medier hvor muslimer lægger billeder op af dem som skal halshugges eller de sociale medier hvor IS og andre muslimske psykopater spreder sin gylle ???

  Her skal du se hvad dine muslimske venner bruger medierne til:

  “ CTA vurderer, at IS’ udråbelse af et kalifat i Syrien/Irak har fungeret som en accelera- tor for militant islamistisk radikalisering. Med udråbelsen af et kalifat har militante isla- mister fået en konkret sag at kæmpe for. Kalifatets tiltrækningskraft understøttes yder- ligere af propaganda på sociale medier, hvor IS målrettet og med visuel omhu taler di- rekte til sit publikum. CTA vurderer, at både udrejste til, dræbte i og hjemvendte fra konfliktzonen i Syrien/Irak har høj status i islamistiske miljøer og på relaterede sociale medier, hvor de anerkendes og fremhæves som forbilleder for andre. CTA vurderer, at også tilstedeværelsen af kvinder i militant islamistiske konfliktzoner bruges aktivt i pro- pagandaøjemed af eksempelvis IS og dermed kan have en radikaliserende og rekrut- terende effekt på andre kvinder.”

  “ 3.1. Indikationer på militant islamistisk radikalisering
  Indikationer på militant islamistisk radikalisering kan være:
   Fascination af militant islamisme, herunder terrorangreb og voldsforherligende
  propaganda
   Online eller fysisk kontakt til personer af militant islamistisk observans
   Lede ved mennesker af anden ideologisk/religiøs observans
   Det at isolere sig fra/undgå omgang med mennesker af sådan anden observans
   Interesse for vold/våben/sprængstoffer
   Ønske om martyrium (shahada) eller udrejse (hijra)
   Antagelse af et ”krigernavn”, f.eks. ”Abu X al-Muhajir”
   Støtte/vilje til drab på mennesker af anden observans
  Militante islamister er selvbevidste og iscenesætter gerne sig selv med flag og koran eller våben i hånd. Flaget angiver gruppetilhørsforhold. Koranen og våbnet angiver, at man kæmper en retfærdig kamp på Guds vej. Den strakte, løftede pegefinger, der ofte ses i militant islamistisk propaganda, symboliserer, at der kun er én Gud. • #88   22. okt Alis

  Eller følg med i hvad højrenationalisterne skriver på de sociale medier, det er regulær psykisk vold, og nogle, især unge mennesker, bukker under for det.


  Med undtagelse af dem, der bliver halshugget af dine muslimske venner: Den 17. december 2018 blev ligene af 24-årige danske Louisa Vesterager Jespersen og 28-årige norske Maren Ueland fundet ved deres telt ved bjerget Toubkal, som ligger tæt på bjerglandsbyen Imlil i Atlasbjergene i Marokko.

  Marokkansk politi har anholdt 18 personer i alt i forbindelse med drabene. Drabene er blevet beskrevet som en terrorhandling, da de fire hovedmistænkte i en video sværger troskab til terrororganisationen Islamisk Stat (IS). • #89   22. okt Alis kommer med 1 eksempel på overfald af enten pga hud eller fordi de er muslimer.

  210 millioner kristne udsættes verden over for overfald, vold, mord, chikane, Alene i Ægypten skal infidel betale en "skat" bare fordi de ikke er muslimer. I Ægypten voldtager muslimer i flæng deres egne kvindelige trosfæller - samt kristne kvinder.

  I Danmark læser man næsten hver dag om knivoverfald på etniske danskere, enten som røveri eller bare fordi de kan.

  En som ville bade nøgen blev overfaldet af en bande unge muslimer - hvorfor? fordi de kan.

  Dem de overfalder bliver så skræmt at de ikke tør anmelde forholdet, samt at de bliver overvåget.

  Sjovt nok så er der få racistiske overfald eller ingen bombning af moskeer i Danmark. Det kan man desværre ikke sig om Frankrig hvor det efterhånden er blevet hverdag med overfald af muslimske bander som "plejer" deres lille Libanon."

  Sverige har også sine daglige bombeangreb, overfald, voldtægter, I et boligområde forbød muslimske bander at folk gik ud efter kl. 18 - som i den grad er negativ kontrol selv overfor folk som ikke er muslimer. Tænk et land som Sverige har åbnet op hvor andre har næsten lukket ned for indvandring og flygtninge og det er så takken for at være humanist.

  Skåne var engang et yndet sted at camperer - det er så slut fordi mange bliver overfaldet.

  Tænk at det svenske politi advarer folk at bevæge sig ind i muslimske zoner som de unge muslimer håndhæver med hård hånd som NoGo zoner. Samme billede ser man i England, Frankrig, Tyskland, Belgien osv....

  Den her tendens om ikke at anerkende et land demokratiske love er fremherskende i mange EU lande. Den her kultur som klaner og at herske over deres eget område har de taget med sig fra Mellemøsten. Det er specielt udtalt i Afghanistan hvor ingen anderkender den sidende regering - men udelukkende klan strukturen, samme med Irak...De klaner lykkedes det ikke at udrydde hverken russere eller amerikanere. Så det eneste man kan gøre er at blande sig udenom og lade deres middelalder forsætte.

  Men her i EU vil vi ikke finde os i klaner, skal bestemme over et boligområde eller hele bydele.


Kommentér på:
Kvinder.

x