{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
233 visninger | Oprettet:

Er det islamisering? {{forumTopicSubject}}

Ja så kom vi nærmere islamisering af en dansk skole. Her har man samlet skolen i 2 hold, piger og drenge, skolelederen siger det er helt tilfældigt, men mener oveni at det vil gavne indlæringen.

Det drejer sig om Åvangsskolen i Rønne på Bornholm.

Er Bornholm igen blevet besat?

//citat
Nu er det her en opdeling i relationer. Det er helt tilfældigt, at vi deler op i drenge og piger, lyder det.
//citat slut

Lyder som det rene pølsevrøvl,

Relationer har intet med køn at gøre - faktisk er det diskriminerende - at gøre køn firkantet. Piger imellem kan være så langt fra hinanden at de ikke har nogen som helst relation til hinanden, samt drenge.


Kommentarer på:  Er det islamisering?
 • #1   5. jan Det er da en særlig bekymrende 'tilfældighed', der uden tvivl er sket bevidst, at dele drenge og iger i skolen i år 2022, er da et 100 årigt tilbageskridt.

 • #2   5. jan Ja hvad bliver det næste smiley

 • #3   5. jan #2

  ja hvad bliver det næste

  pssst Leon - jeg ved ikke om det passer, men jeg har hørt, at der skal opføres en 4 m høj stenmur i skolegården - pigerne på den ene side, drengene på den anden side smiley


 • #4   5. jan Annella hum smiley

 • #5   5. jan Tænk engang, skønne Bornholm, nu er den også ødelagt. Far til 4 på Bornholm, hvordan mon den passer ind ?? - Nu er det nok, Far til 30 på Bornholm + 4 koner.

  Men hvorfor lader det sig gøre, det kunne jeg godt tænke mig at få svar på smiley smiley smiley


 • #6   5. jan jetset

  Jeg er mere interesseret i hvorfor pære danskere er så forhippet på at gøre Danmark muslimsk.


 • #7   5. jan Det er jeg også. Islamisering er roden til alt ondt, og hvorfor nu det, jo fordi islamisering ikke hører til i Norden, så enkelt er det, vi passer bare ikke sammen, vi tænker ikke ens, vi har ikke samme kultur, så det er dømt på forhånd til at mislykkedes.

  Og ingen skal kalde mig racist, så bliver jeg eder rasende, eller komme med et godt argument, der giver mening, det kan ingen komme med.


 • #8   5. jan Jetset

  Jeg bliver ikke rasende over at blive kaldt racist, faktisk stolt, jeg kender mig selv og mine værdier, så hvis nogen mener jeg er racist så dem om det.

  Hvis man kigger på reklamer så er de mere og mere blevet sorte, Mellemøstlige, på Dansk tv? - hvad fanden sker der? Jeg har godt nok ikke tv pakker men sad ude hos en ven og så de reklamer som stort set var med sorte mennesker for danske produkter - what the fuck?

  Er jeg racist hvis jeg ikke kan lide sorte mennesker eller min hvide nabo?

  Racisme er blevet et udvandet ord som bruges som skældsord, når man ikke kan argumentere. Jeg kan bare ikke lide sorte mennesker - altså det er min holdning og mening, og det er en ret jeg har i et demokratisk samfund. Andre har så ret til at kalde mig racist - men hvor det rager mig.


 • #9   5. jan Det er altså for fjollet! Det var 3 8-klasser, der skulle slås sammen og deles i 2. Oven i købet kun for en kort tid. Der skal dælme en god fantasi til for at få det udlagt som at man er ved at gøre Danmark islamisk.
  Man kan oven i købet ikke gøre Danmark islamisk uden en grundlovsændring.

  Islam er ikke det monster, man vil gøre det til, faktisk er der mange sammenfald med Kristendommen, hvilket har den naturlige forklaring, at Det Gamle Testamente er grundlaget for begge religioner.

  Der ville være meget vundet hvis danskerne kunne lære at respektere mennesker, der tænker lidt anderledes end vi gør. Vi tænker også forskelligt. Nu hvor vi mangler arbejdskraft er mange tilflyttere kommet i arbejde - for det var det, der var galt, der var ikke arbejde til dem.


 • #10   6. jan #8
  polysl


  Er jeg racist hvis jeg ikke kan lide sorte mennesker eller min hvide nabo?

  Næh hvorfor skullde du dog være det, INGEN uden undtagelse kan helt sikkert sige sig fri for, at der findes mennesker, de ikke bryder sig om, det har intet med racisme at gøre.

  Racisme er blevet et udvandet ord som bruges som skældsord, når man ikke kan argumentere. Jeg kan bare ikke lide sorte mennesker - altså det er min holdning og mening, og det er en ret jeg har i et demokratisk samfund. Andre har så ret til at kalde mig racist - men hvor det rager mig.

  Racisme er ikke kun et udvandet ord, det er blevet til et modeord og bliver brugt i slæng i tide og utide, mon ikke ordet blot har erstattet ordet nazist? jeg mindes da, at beskyldningen for at være nazist i mange år blev brugt rigeligt på de sociale medier om og til en person, der turde sige sin mening om en vis befolkningsgruppe og deres religion, dvs om muslimer og islam.


 • #11   6. jan #9

  Islam er ikke det monster, man vil gøre det til,

  Jo islam ER et monster, det er den eneste religions tilhængere, der har bragt ufred til Vesteuropæiske lande.

  Østeurpæiske lande var klogere, de lukkede i tide af for enhver muslimsk indvandring, og gør det den dag i dag.

  Der ville være meget vundet hvis danskerne kunne lære at respektere mennesker, der tænker lidt anderledes end vi gør.

  Respekt er ikke noget mennesker har krav på, respekt er det mennesker gør sig fortjent til at få.


 • #12   6. jan Annella

  Selv Poul Madsen på EB, syntes det er forkert at aktivere indvandre kvinder i OBI telte, det er bedre at hente en masse arbejdere fra udlandet.

  Han mener også at man ikke skal aktivere syge -??? wtf??

  Det er der sgu da ingen der gør, syge er i et udredningsforløb hvor deres arbejdsevne vurderes og afprøves.

  Men det er svært at aktivere de tusindevis OBI telte som konstant er gravide.

  Så er det nemmere at kaste sig over etniske danskere for OBI telte har opnået en slags "helle" i kommunen fordi de ikke gider dem. Man skulle nødig tirre Ali som nemt kan finde flere hundrede som kan chikanere en sagsbehandler.

  Som jeg ser det betaler kommuner millioner i beksyttelse penge til OBi telte. De skal heller ikke nyde noget at anmelde et forhold om truende adfærd.

  Alis lever også i sin lille papkasse og aner ikke hvordan den virkelige realitet fungerer, hun er det fuldendte billede på Jerzy Kozinski bog "Being There"

  Kort referat......

  Den omhandler om et barn som fra spæd kun har levet bag mure hos en gammel mand, og kun set verden gennem tv, han passer baghaven som er et fristed som passes og plejes, da den gamle mand dør, bliver han sat på gaden og skal til at opleve realiteterne. han har taget fjernbetjeningen med sig og når der er en penibel situation så tror han at han kan skifte kanal.

  Bogen er fantastisk, sjov, og som pointe - at selv en idiot kan blive USA's Præsident. Ja han blev præsident - han kunne ikke engang læse eller skrive. Som endnu en pointe i bogen er at han er i et interview som spørger til: hvilke aviser han læser. Han svare; jeg læser ikke. Bogen er så fuld af humor og samtid alvor. Den er simpelthen fantastisk.

  Bogen er senere filmatiseret.......

  Bogen findes ikke på Dansk, men jeg elsker at læse den for 5 gang. den er jo kun på ca 104 sider.

  Her et Clip på Youtube....

  https://www.youtube.com/watch?v=Bow1ZJTV4L4&ab_channel=Adrian


 • jojojo
  jojojo Online Tilmeldt:
  dec 2021

  Følger: 5 Følgere: 2 Emner: 10 Svar: 87
  #13   6. jan Det er søreme godt at i ikke bor her på vestkysten.

  Her er det helt galt i vores lokale fodbold klub, der er sku hele tre kvinde hold og ikke alene her i Esbjerg, i Varde er det endnu være.

  De spiller, spiser og rejser helt særskilt uden et eneste dreng i bussen, og ved du hvad, de skal også slukke for mobil telefonen i omklædningsrummet.

  Altså, hvor er vi på vej henne.

  Det ligner rene Bornholm tilstande her på vest kysten og de tilstande forsvinder ikke ligesom på Bornholm efter vinterferien. smiley


 • #14   8. jan Det er fuldstændig latterligt at kønsopdele drenge og piger i skolen.

  En skoleleder siger at det er fordi at drengene larmer for meget. Øh, ja, men så går dog noget ved det!

  Det at adskille drenge og piger kan i stedet føre til, at de udvikler kønsstereotypiske fordomme over for hinanden, og at de ikke får erfaring med samarbejde på tværs af kønnene, mener forskerne.

  Lige præsis, som nogle forskere siger. Man skal nu en gang ud i den virkelige verden på et tidspunkt, og her er man nødt til at samarbejde. • #15   11. jan Åvangsskolen i Rønne på Bornholm dropper omdiskuteret forsøg med kønsopdelt undervisning.

  Ledelse har mandag valgt at droppe forsøget med at lave kønsopdelt undervisning for 8. klasserne. Det sker, fordi forsøget har skabt stor uro.


  https://nyheder.tv2.dk/lokalt/2022-01-11-skole-dropper-koensopdelt-undervisning-efter-ophedet-debat

  Det var også på tide at droppe den vanvittige ide.


 • jojojo
  jojojo Online Tilmeldt:
  dec 2021

  Følger: 5 Følgere: 2 Emner: 10 Svar: 87
  #16   11. jan Men det er også en dårligt ide at lade sig styre af MS medier og politik.
  Deres næste beslutning er dermed ikke baseret på viden. • #17   11. jan ja...tænk at have en danske skoleleder med islamiske ideer - hvad mon han pønser på næste gang?

  At piger skal være tildækket? Ingen bare arme, eller ben.

  Det er netop de typer som skal bekæmpes med hård hånd retorisk, udskamme dem, gøre dem til grin, få dem til at forstå det her er Danmark og ikke et forsøg på at gøre Danmark til en islamisk provins.

  I Sverige havde man kønsopdelt undervisning i 2017 - det ville regeringen ikke tillade, jeg har så ikke fulgt op på om det er blevet til lov.

  Det mest uhyggelige er at det faktisk ikke er islamister eller andre kolbøtter der kræver det men etniske borgere som af en mærkelig grund kæmper for at et land skal være islamisk. Sverige kæmper og prøver at holde sig over vande, men som jeg ser det er kampen tabt. Det har lukket så mange bæster ind at de kan påvirke regering og retssystem.


 • jojojo
  jojojo Online Tilmeldt:
  dec 2021

  Følger: 5 Følgere: 2 Emner: 10 Svar: 87
  #18   11. jan Hvor har du dog fra at sagen drejes sig om Islam Polysl.

 • #19   11. jan jojo

  bare en antagelse - hvis man kigger på den måde man siden indvandringen startede så er det danske kræfter som kæmper for at gøre os homogen med islam.

  Skal jeg liste op?

  Nul grisebasse i det offentlige samt flere steder i det private,
  Svømmehal på Nørrebro har kønsopdelt badning.
  Bederum for muslimer men ikke for andre religioner
  Nul grissebasse i børnehaver så Peter ikke sidder og spiser en leverposteg mad op af Achmad.
  Netto køber ikke mere grise fond kunne være Knoor eller andet produkt.

  Så man drejer i det stille hen mod et islamisk samfund, ikke fordi muslimer kræver det, næ - det er de mest farlige, os selv som drejer på knappen.

  Små tiltag som sjældent bemærkes indtil at Ole ikke kan sidde på en bænk med en øl uden at få tæsk. Det er der eksempler på i Sverige i Ghetto områder.


 • jojojo
  jojojo Online Tilmeldt:
  dec 2021

  Følger: 5 Følgere: 2 Emner: 10 Svar: 87
  #20   11. jan Fint liste Pelosl
  Jeg stoler dog ikke på dine påstande, Ikke fordi der ikke kan forkomme kønsopdelt svømning, det findes alle steder og nok i alle svømme haller.

  Her hvor jeg deltager bliver jeg nogen gange smidt ud af basinnet fordi der er svømning for gravide, og det er jo latterligt, min mave er næsten ligeså stort som deres

  Så er der træning for handikappede, UD med dig siger de, og det kan jeg ikke forstå, jeg har mange skavanker og føler mig nogen gange også handikappede.

  Det er bare sådan det fungerer i praksis, kommunen betaler for bestemte timer i den lokale bade anstalt og det er dem som bestemmer og betaler for hvem kan deltage.

  De samme for bederum, jeg kan ikke deltage i en bede session når de lokale Mormoner samles til bøn.

  At Netto ikke køber grise fond lyder kun som et fornuftigt tiltag in mine øre, griser er jo usundt of fyldt med anti biotika og andre stoffer, og det er Nettos ret at bestemme hvad de vil sælge.

  Jeg ved ikke om Ole som sidder på en bank i Sverige som du skriver, men det er bare sådan at du skal bruge sund fornuft bestemte steder, det er farligt at køre bil, men hvis man bruger sund fornuft overlever man.

  Jeg ved dog godt hvad du mener med at det nogen steder er uretfærdigt at de har valgt tiltag eller forbud når Muslimer er involverede, men sådan er det bare i livet.

  Her i byen bor der rigtigt mange Muslimer ifølge statistikker med hele to getto områder indenfor to kilometer fra vores hus, jeg føler mig bestemt ikke utrygt at cykle igennem deres område på vej til butikker, ,men jeg vil ikke sætte mig på en bænk og drikke øl der, jeg vælger steder hvor jeg synes det er hyggeligt.

  Du kan godt mærke at jeg ikke tager de mange Muslimer vi har i landet som et problem, det er bare en udfordring for systemet som nok skal finde ud af at vi kan eksistere side by each. smiley


 • #21   11. jan smiley

 • #22   11. jan jojo

  Hvad er der i vejen med udsigten i de 2 ghettoer du snakker om? De er da enorm grønne med god udsigt? Så man kan da godt nyde en øl på bænken - selvom det kan koste en brækket sharia næse.

  Som du siger du føler dig ikke truet..vel?


 • jojojo
  jojojo Online Tilmeldt:
  dec 2021

  Følger: 5 Følgere: 2 Emner: 10 Svar: 87
  #23   11. jan Nej Polysl
  Jeg føler mig ikke truet, og tro på mig, det kan godt være en problem for mig fordi jeg er for gammelt til at involvere mig.

  Mht. de getto områder så er de faktisk meget grønne og smukke, der er en ting vi har her i byen, og det er masser af plads.


Kommentér på:
Er det islamisering?

x