{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.393 visninger | Oprettet:

Forskel behandling {{forumTopicSubject}}

For flere år siden afskaffede man svinekød på vestegnen, med ordene at man ikke vil forskelsbehandle børn så det var kun Halal kød...

Øh.....?????

For mig at se så flytter man bare forskelsbehandle til en anden form for forskel.

Hvorfor det fedteri for en gruppe som absolut kun kan tale gebrokken dansk efter 3 generation? Her indgår ordet hele tiden fuck en lort eller dansker.

Hvis de ikke vil spise det vi spiser så må de sgu da sulte hvad rager det mig, eller forældre kan give den en fuck'nd ged i madpakken. For jeg kan også bruge ordet fuck'nd.

Hvorfor det leften i en børnehave hvor størstedelen er etniske børn?

Demokratiet er afskaffet og mindretallet tages der omsorg om...besynderligt.

Et mindretal har glæde af at man kun kan købe Halal Kyllinger i Danmark i supermarkedet - jeg er ikke blevet spurgt eller taget i råd det er så bare noget jeg må finde mig i. Jeg gider fandme ikke æde en kylling en kolbøtte har stået og lagt en bøn over så mine kød indkøb er ude hos en dansk producent som endnu ikke har fået en medarbejder med en sjov hat.

Man har så travlt med at definere danskhed - hvad er det?

tja...det er dælme ikke at sidde og æde halal slagtet kylling eller andre kødtyper. Glistrup havde ret i sin islamiserings teori for det er det vi oplever i dag.

Det er ikke noget jeg vil være en del af.

Hvordan foregår islamisering af vores madvare? er det en båndoptagelse - en skide usb som bare sættes i pc'en og så bræger den ud over hele slagteriet.....

Som jeg kunne læse for flere år siden da samme spørgsmål kom til en producent.....det er nemmere og mere logistisk at gøre alle kyllinger til halal af hensyn til eksport....jeg kan godt forstå logistikken men hvorfor over flertallet af danskere kan jeg så ikke forstå-

Vi får ikke et valg vi må bare finde os i det eller som mig søge ud hos producenten for helt ærligt jeg gider ikke have talt en bøn over min kylling som ateist.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Forskel behandling
  • #3   1. okt 2016 Nej Alis jeg mangler ikke oplysning da det er meget difranceret hvad man gør, men generelt har man gjort alt til Hallal lort. Der er så kommet nogle protester som har gjort det at der er valgmuligheder nogle steder som jeg ser som en stor ting.

  • #6   1. okt 2016 OKAY #5 Det kalder jeg edder mane mig en simplificering omkring et problem. smiley

  • #7   1. okt 2016 Naturligvis skal vores mad-kultur ikke ændres i nogen som helst områder.

    Er der ting som ikke må spises, så må der være madpakke hjemmefra.

    Men jeg tror nærmere at problemet er de 'åh så omsorgsfulde pædagoger ', der har svært ved ikke at sætte en grænse.



  • #9   1. okt 2016 Ha ha Alis, der var du lidt for hurtig, i min optik. Jeg reflekterede på et indlæg der beskrev at vi ikke var tvunget til at æde lort, nemlig #5. Men du kan åbenbart få et racistisk negativt statment ud af hver et indlæg, er det en hobby for dig eller hvad. Og skriv dig dette bag øret, jeg elsker alle mennesker, når de opfører sig ordentligt. Tag ikke fejl af mine motiver jeg er ikke racistisk,

  • #12   1. okt 2016 Ja og jeg kan varmt anbefale D vitamin, og i øvrigt så har jeg ikke flere kommentarer til dig Alis du foretrækker at misforstå og henholde dig til din egen agenda.

  • #13   1. okt 2016 Alt det der religiøse fis er noget der kun foregår oppe i jeres uoplyste hjerner.... smiley

    Der er ingen guder !!!! smiley

    Det er fuldstændigt idiotisk hvor mange mennesker der bliver uvenner og endda slår hinanden ihjel på grund af noget som slet ikke findes.... smiley Vågn op !


  • #15   2. okt 2016 Alis C

    Nu er det ikke hele kød industrien som er hallal kun kyllinger osv...., og en gammeldags slagter får sine kyllinger, ænder gæs, fra slagterier som udelukkende er hallal af hensyn til eksporten.

    Med hensyn til børnehaver synes jeg som dig at der skal være valgmuligheder i stedet for begrænsninger. Muslimer vil ikke have trukket dansk mad kultur i sig, men vi skal død og pine finde os i Halal - se det finder jeg uretfærdigt og underminerende for et samfund at af hensyn til eksport og et mindretal at lave vores mad om til halal.


  • #16   2. okt 2016 nej Denise #1

    Demokrati er at flertallet bestemmer - ellers giver det hele ingen demokratisk mening.


  • #17   2. okt 2016 Hvilket problem, Kisser? Danskerne finder på alle mulige krumspring for at tvinge muslimer til at spise svinekød, men det vil de ikke. De har sat en grænse og mener ikke at det er noget, danskerne skal bestemme. Jr. Alis.

    Skal muslimer bestemme, hvad danskerne skal spise ?? - Det blev først et problem i div. institutioner, da muslimerne kom til DK og hvorfor skal vi have disse problemer, her i DK spiser vi gris, kalv, okse og det skal der ikke laves om på, hvis der er noget, muslimer ikke kan spise, må de have madpak med til deres børn - men nogen mener så, at grisen skal udelades, fordi muslimer ikke spiser gris, det giver slet ikke nogen mening.

    Og ja, selvfølgelig må folk selv bestemme, hvad de skal spise, det har du helt ret i, men er der en dag, den står på gris i div. institutioner, så er det sådan det er og så er alternativet en madpakke med hjemmefra.


  • #20   2. okt 2016 Hvorfor er der ikke bare nogen det bruger lidt tid på at forklare diverse religiøse tosser, at det i virkeligheden absolut ingen indflydelse har på livet, før og efter døden, om et dyr er halalslagtet eller ej....

    Der er ingen Gud! Der er intet liv efter døden! Eneste grund til at vælge en eller anden type kød til eller fra, er dyrevelfærd, smagen eller næringsindholdet... smiley

    Jeg bliver så træt når nogen lader noget så tåbeligt som religion styre deres liv... smiley



  • #21   2. okt 2016 Alis C

    Nej det er ikke pengene som bestemmer men de ting der bliver sagt, du kan ikke købe dig til en statsminister post

    Når du køber ind er det dig som bestemmer forløbet om ens vare levetid i en butik - ingen butik har vare ingen gider købe så forbrugeren eller som borger har du meget indflydelse på samfundet.


  • #23   2. okt 2016 Hvis man ikke gider de ting som fyldes i maden så er de død og pine nød til at ændre kurs for forbrugeren er den som har fat i den lange ende.

  • #25   2. okt 2016 Aner ikke om halal kyllinger smager af lort for jeg køber dem ikke.

    Eller svinekød - får meget af mit kød fra Hindholm gods

    Dyr som har gået frit og levet et glad liv uden at være sat bag tremmer og skider i et væk pga. dirres

    Man kan købe en masse møg 5 koteletter som jeg godt kan spise - men bare en fra Hindsholm er nok for mig som cementerer at kvalitet stadig er nærværende.


  • #27   2. okt 2016 Hindsholm gods ??? smiley



  • #29   4. okt 2016 Ole S

    Det er jo bare min subjektive mening, jeg ønsker ikke at være belærende overfor voksne mennesker - det vil være ubehøvlet.

    http://www.hindsholmgrisen.dk/www.hindsholmgrisen.dk/HindsholmGrisen.html


  • #30   5. okt 2016 Så hvis der bliver muslimsk flertal i forældregruppen i en institution, og kosten skal være hallal, så kan du og danske børn tage madpakke med hjemmefra. Er det din version af demokrati? Jr. Alis.

    Jeg synes ikke, at danske traditioner, skal høre ind under det, som kaldes demokrati, jeg mener, det er lige så klart, som Amen i kirken, at i Danmark lever vi efter de normer, som er dansk, jeg kan ikke se, hvorfor vi skal tvinges til at leve efter muslimske regler, slet ikke.

    Men havde jeg bosat mig i Oman, så var det noget helt andet, og jeg kunne ikke drømme om at stille krav.


  • #33   5. okt 2016 Ja, men det er så enkelt, at de dage, hvor der serveres svinekød, tager muslimerne kort og godt bare en madpakke med, alt andet er storm i et glas vand - det kan ikke være rigtigt, at danskerne skal holde op med at spise svinekød bare fordi, vi nu har fået muslimer til landet, de har hele tiden været klar over, at Danmark er et kristent land med en helt anden kultur, som skal respekteres.

  • #36   5. okt 2016 Min datter er økonoma i en stor instutition/ børnehave, der forlangte mennesker af anden etnisk herkomst at der kun skulle serveres oksekød, Det blev accepteret fra børnehavens side, min datter indkøbte så udelukkende hallal slagtet oksekød ind.
    Så sker der det at forældrene er mistroiske, kort sagt de stoler ikke på at det er i orden med det indkøbte kød. så afholder man et ekstra ordinært møde, her skælder de muslimske forældre ud og lufter deres mistro, nu forlanger de så at deres børn udelukkende skal have vegetar mad, og tro det eller lad være, det ønske blev efterkommet.


  • #37   5. okt 2016 mega pølse vrøvl Alis

    børnehaver er sgu ikke DF fikseret eller dikteres det er bare nogle kolbøtter som ikke vil dialogen...


  • #40   5. okt 2016 Jeg er da ligeglad med hvad folk privat spiser -det rager mig en papskid, hvad der rager mig er at man gør halal til standard i Danmark.

  • #53   6. okt 2016 Det er ikke muslimerne, der ikke respekterer os, det er omvendt. Det er os, der ikke respekterer dem.
    Selvom der serveres svinekød er der ikke noget i vejen for, at man samtidig kan sætte noget på bordet, som muslimer kan spise. Jr. Alis.


    Hvis muslimerne respekterede os, ville de ikke brokke sig og forlange hallalkød, de stiller krav ikke kun til mad, men til så mange andre ting, de accepterer langt fra de danske normer, dansk kultur og så mener nogen, at danske kvinder er et tag selv "bord".

    Mener du, at div. institutioner er en slags restaurant, hvor der er flere forskellige ting at vælge imellem, sådan er det jo ikke, og det ville også gå hen og blive noget kostbart. Hvorfor kan de ikke bare være som dig, du forlanger heller ikke "sær" mad, men spiser, hvad der er, undtagen kød - så ville vi være uden disse sammenstød.


  • #55   6. okt 2016 Der er så en større forskel at kristne ikke render og bomber løs, uanset fortolkning. Jeg har aldrig fattet konceptet at man med koranen og dens fortolkning nakker alle selv deres egne- ufatteligt. Vi ser det i Irak speciel, Afghanistan, Syrien - nå ja det er bare bombeføde og så får de uskyldige 72 jomfruer de kan bolle til evig tid... hold da op..

    Noget som jeg har undret mig er at man kan bolle løs og de er stadig jomfruer, hvad så hvis man er homo? er der så mænd som må ligge røvhul til i himlen?


  • #58   6. okt 2016 #56 - Vi har ikke krav på at de også overtager vores normer og kultur, men vi skal respektere deres normer og kultur ??

    Ang. fællesspisning - det er da glimrende socialt set, men hvorfor er det DK problem, at vi ikke kan spise det samme, forlanger du, at vi skal lave om på vores spisevaner fordi vi har muslimer i DK ??

    Muslimers moral er hos dem selv og ikke andre, de har en dyb respekt for deres egne kvinder, aldrig har jeg læst, at det er muslimske kvinder, der bliver voldtaget men derimod har jeg ofte læst, at det er danske kvinder, der bliver voldtaget.

    De gæstearbejdere fra dengang er langt oppe i årene og mange er måske døde, så det er ikke dem, som voldtager og siden hen kom nettet hvoraf ca. 90% af det er porno, mon de også kløjs i det ??


  • #59   6. okt 2016 vrøvl Alis

    Det har sgu ikke noget at gøre med kristne som er i militæret....hold da op...


  • #60   6. okt 2016
    Muslimer har en strengere mora end danskere, nå da da, men det er så kun indenfor deres egne kredse, Er det moral at voldtage danske kvinder, når de selv ser så strengt på deres egne kvinders ærbarhed, Bruger de danske kvinder til at afreagere på, er det den form for moral vi snakker om.

    De kløjs i vores porno, jamen det kan da ikke være rigtigt de er så ædle og alligevel kan de ikke tøjle deres moral, Det virker lidt dobbelt tydigt, er de da fuldstændig i deres lysters vold, fordi det "kun" er danske kvinder det går ud over.


  • #63   6. okt 2016 ja Ole

    For ikke at tale om flygtninge lejre - her er voldtægter dagligdags.

    Gu ved hvor respekten for muslimske kvinder er henne der? Alis?


  • #68   7. okt 2016 Ja, vi skal sandelig ikke tro at kristne har opført sig bedre end muslimerne....
    Der er på begge sider, i Guds navn, blevet myrdet og voldtaget gennem tiderne. smiley

    Frasig jer dog al tro og religion. Det er jo bare en mild form for sindsyge som mennesker bruger til at bekrige sin nabo og efterfølgende til at dulme sin dårlige samvittighed.... smiley
    Viden, logik og medfølelse er vejen frem. smiley


  • #72   7. okt 2016 Hvordan behandler vi dem dårligt Alis?

  • #74   7. okt 2016 Angående kriminelle så skal man være omhyggelig med at forstå, hvad statistikker beviser. Akkurat ligesom der i USA er en overvægt af sorte i fængslerne, så er der en overvægt af udlændinge her i Danmark, fordi vi behandler dem dårligt. Det kunne man ændre ved at behandle dem ordentlgt og give dem andre muligheder end kriminalitet. Jr. Alis.

    Alis, hvordan kan man misforstå tal og % - det er den pure sandhed, men du vil nægte til din død, at det er det ikke, du vil gå gennem ild og vand, bare det er en muslim og du vil til enhver tid forsvare muslimerne - vi behandler dem dårligt, mener du, at du vil være det bekendt, DK er det land, hvor de har de bedste betingelser - prøv at se, hvad der eksempelvis sker i de andre europæiske lande, så kan du begynde at skrive om dårlig behandling.


  • #75   7. okt 2016 Alis skriver #61 Er der nogen dokumentation for at muslimske mænd kun voldtager danske kvinder????

    Nej nej da de er ikke selektive, det kan en ung Engelsk kvindelig turist 22 år gammel, skrive under på, Nå nej det kan hun så ikke, hun døde efter sit møde med en gruppe på 7-9 muslimske mænd, der voldtog hende så grusomt at hun døde af det.
    En norsk Kvinde sad indespærret i et forfærdeligt fængsel, i adskillige uger, hvad var hendes forbrydelse, jo hun var skyld i at der var nogle mænd der voldtog hende, sikke en brøde, hun havde nok selv opfordret til det ved ikke at have været iført Nigab og tørklæde og hellang dragt, så man kun kunne ane hendes fødder.

    #66 Denise nævner At Koranen opfordrer til drab på de vantro. hertil svarer Alis.
    #67.
    Præcis det samme står der i den kristne bibel. det er der bare ingen der tager højtideligt længere.

    Præcis ! Vi er nemlig nogen der er landet i 2016 og vi er ikke i "sten" alderen mere. Vi respekterer kvinder, og straffer dem ikke hvis de "lader" sig voldtage.
    Vi slår heller ikke vores døtre ihjel hvis ikke de makker ret og gifter sig med en vantro, hvad ære er der i at slå sit eget kød og blod ihjel, jovist der er sandelig respekt for kvinder i den kultur.
    Sådan en opførsel kan man kun tale pænt om. Ja de passer sandelig godt på deres kvinder, så længe de opfører sig pænt sker der dem ikke noget, det er et kvinde undertrykkende og mandsdomineret samfund.




  • #76   7. okt 2016 #75 - HØRT !!!

  • #77   7. okt 2016 Kisser,

    Flot skrevet , og vi lader ikke mindreårige piger blive gift med voksne mænd, danske forældre tvinger ikke døtrene i arrangerede ægteskaber og man kan tilføje at kvinder ejer deres kroppe i vores kultur.

    jeg har dog et spørgsmål : hvor står der i Biblen at en kristen er opfordret at slå de vantro ihjel. Kan ikke huske at have læst det.


  • #78   7. okt 2016 i de Ti Bud er der forbud mod drab og Jesus forkyndte næstekærlighed. smiley

  • #79   7. okt 2016 Det ved jeg heller ikke Elena, men der var jo engang i riddertiden hvor man prøvede at omvende musel mændene, Der gik det også hedt til, men at der er opfordringer i biblen om at slå ihjel, det må være et af de kapitler som jeg sprang over da jeg læste den. Som du pointerer Elena, så er der skrevet 10 bud, hvor det at slå ihjel frabedes, sammen med andre uhyrligheder man kunne finde på.
    Religion der dyrker fanatisme er af det onde, og er skyld i næsten samtlige krige i verden.


  • #80   7. okt 2016 Hvor i DK dyrker vi kristen fanatisme - jeg ser bort fra sekter, for det har ikke noget med kristen religion at gøre, fanatisme er mere end sygt.

  • #81   7. okt 2016 Vi i Danmark er meget tempereret med vores religion, der er ikke mange der er fanatiske. Og vi deltager udelukkende i andres krige. smiley

  • #82   7. okt 2016 I Det Gamle Testamente findes helt klart den opfattelse, at man skal forsvare sit land, fordi Israels Gud, Jahve, har givet det til patriarkerne, Abraham, Isak og Jakob. Det indebærer også, at man dræber sine fjender,

    Men hvad vi ser muslimer gør så nakker de deres egne som ikke er fjender, eksempler med at bombe marked pladser, sporadisk nedskydning af helt uskyldige mennesker, det er ikke noget den vestlige kristne gør uanset hvor lidt de dyrker kristendommen.

    Et andet eksempel:

    Shia versa sunnier kan heller ikke enes bare fordi de fortolker koranen på forskellig vis.

    Det ville her hjemme være det samme hvis vi bekæmpede Jehovas >Vidner som protestanter. Men vi skal så også være klar over det ikke er alle som har den sindssyge ide at alle som ikke læser koranen skal dræbes eller deres måde at fortolke den på.

    Koranen er så fuld af selvmodsigelser at det er utroligt, man blander også fortolkningen i koranen sammen med ens kultur og tillægger betydninger om at tildække sig at være total pakket ind så der kun er et lille vindue som er med et stofgitter.


  • #84   7. okt 2016 At forsvare sit land hvis man er angrebet, vel at mærke.

    De ti bud er dog reglerne, der skal følges. Man kan ikke dømme efter undtagelser.


  • #85   7. okt 2016 jo Lone biblen er også fuld af selvmodsigelser, som jo sker når der er mange om at skrive den og mister overblikket.

  • #86   7. okt 2016 I Det Gamle Testamente findes helt klart den opfattelse, at man skal forsvare sit land, fordi Israels Gud, Jahve, har givet det til patriarkerne, Abraham, Isak og Jakob. Det indebærer også, at man dræber sine fjender, Jr. Polysl.
    ''

    Hvorfor liker du ikke bare #74 smiley


  • #87   7. okt 2016 teksterne i det gamle testamente er skrevet før 300 f.v.t.

  • #88   7. okt 2016 Ja, men det er ikke alle der kan forstå det #87 smiley smiley smiley

  • #89   7. okt 2016 præcis, der mangler sgu en bibel kreds på baboom smiley smiley

  • #90   7. okt 2016 ja så kan man slå hinanden i hovedet med bibel citater, kombinere det med en koran kreds så bliver der spændende at logge på hver dag. smiley

  • #91   7. okt 2016 ja, det er spændende at vide hvem der skal lede Korankredsen smiley

  • #95   7. okt 2016 Elena R

    Måske Alis smiley


  • #96   7. okt 2016 ole S : JV?

  • #97   7. okt 2016 Måske Fedte , vores mand i Mecca smiley
    kan finde en god kvindelig bønleder til dig Polysl i det tilfælde at du konverterer.... smiley


  • #99   7. okt 2016 husk dog lidt bedøvelse smiley smiley

  • #101   7. okt 2016 han kommer sikkert i d.7. himmel smiley
    han må være henrykt for han siger ingenting smiley
    online, men Mundlam.... smiley smiley


  • #103   7. okt 2016 vi lader ham sove på det, min egen smiley smiley
    Håber, at han holder hænderne over dynen smiley
    nat nat


  • #104   7. okt 2016 Det vil være en meget dårlig ide at konvertere til idioti, speciel når jeg har min gang i Israel - hvad skal der så ske med de stakkels kugler jeg ikke kan skyde af 1000 stk på en weekend - hulk smiley

  • #106   7. okt 2016 Naaa Elena R

    Næ polysl sover ikke før efter kl. 2.00 skal jo forberede næste dag, øh i dag. smiley


Kommentér på:
Forskel behandling

Annonce