{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
237 visninger | Oprettet:

Polysl
Polysl
Online Tilmeldt:
4. dec 2014
Følger: 9 Følgere: 215 Emner: 637 Svar: 8.030

Genbrug {{forumTopicSubject}}************ BREAKING NEWS***********Kommunen er i gang med at udskifte de grønne affald containere over hele landet.

Det har fået en producent til at tænke kreativ - hvad kan de bruges til, alle de containere?

Tanken er at omdanne det til barnevogne til brug i Mellemøsten, så kan man gå ud med skrald, og køre rundt med barnet/børnene på samme tid.

Morten Imam syntes så godt om ideen, og mener at markedet i første omgang skal være i Ghetto parker i Danmark hvor der i stor stil er brug for barnevogne. Nu efter den store nedlukning af Danmark så vil behovet være ekstra stort.

Barnevogne producenter har anmeldt en demonstration over det tiltag, som helt undergraver deres prodution - da en grøn barnevogn kommer til at koste 350,- til forskel fra flere tusinde kroner. Den grønne model bliver uden kaleche - da man mener mødre selv er i stand til at sy en.

Man vil senere udlove en konkurrence hvad den grønne barnevogn skal hedde. Prisen er en grøn barnevogn og en masse hunde foder til dem som bruger den til hunde eller andre kæledyr.

elsker når folk tænker grønt. smiley


Kommentarer på:  Genbrug
 • #1   20. apr Morten Imam syntes så godt om ideen, og mener at markedet i første omgang skal være i Ghetto parker i Danmark hvor der i stor stil er brug for barnevogne. Nu efter den store nedlukning af Danmark så vil behovet være ekstra stort.

  Vil det sige, vi får en befolkningseksplosion, som man ellers kun kender til i den 3. verden? smiley


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 215 Emner: 637 Svar: 8.030
  #2   20. apr Annella

  Afgjort - den bliver helt vildt med sorte hoveder overalt på sygehuse.


 • #3   20. apr Ja vi nærmer os en borgerkrig . og det var vel også på tide. Så i kan godt begynde at lave slangebøsser --- Der er mange giftige snoge i det ganske land.
  Og glædelig Jul, der bliver ikke råd til Sul.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 215 Emner: 637 Svar: 8.030
  #4   20. apr Ron

  I lige måde Feliz Navidad - ok jo ingen kommer sulten fra borde juleaften. Det kommer an på om Morten imam i mellemtiden har fået regeringsmagten. Så er det slut med grisebasse i Danmark, og velkommen til kamel på spisebordet. Vi bliver nok nød til at få en ny ovn som kan rumme en kamel. smiley


 • #5   20. apr Jeg bryder mig ikke om Feliz Navidad, jeg vil have sne og bjældeklang i julemusikken. Bortset fra det, så rager julen mig langsomt.

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 215 Emner: 637 Svar: 8.030
  #6   21. apr Markgreven

  Lidt mystisk at du elsker bjældeklang og ikke julen? Jeg personligt hader sne, frost, men elsker regnvejr - så vi kan sige at vinteren har været fantastisk i Danmark.

  Gå udenfor og se at himlen er mere blå end den plejer at være, nyd lugten af natur og ikke diesel stank og benzin stank. Nyd at der er få biler på gaden, som minimerer trafikuheld - nyd at folk er tvungen til at tage hensyn til hinanden.

  Det vare ikke ved, så snart det hele er normaliseret så kommer "det rager mig" på gaden igen og fylder op på sygehuse, domhuse, arrester, fængsler.


 • #7   21. apr #6
  polysl  Gå udenfor og se at himlen er mere blå end den plejer at være, nyd lugten af natur og ikke diesel stank og benzin stank. Nyd at der er få biler på gaden, som minimerer trafikuheld - nyd at folk er tvungen til at tage hensyn til hinanden.  profilbillede
 • #8   21. apr Polysl.

  Det er nok dårligt kommunikeret af mig, men jeg holder meget af julemusik og juleøl, men selve julen eller juleaften om du vil, rager mig langsomt.


Kommentér på:
Genbrug

x