{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
202 visninger | Oprettet:

meget ringe service fra firma {{forumTopicSubject}}

Vi fik sat solfilm på et vindue, af dansk solfilm og sikring. Det er fyldt med snavs mellem solfilm og glas, samt der mangler lidt i det ene hjørne samt de har "glemt" at fuge filmen i kanten.
De var ude og se på det og sagde, at der skulle en anden film på. Aftalen var at jeg skulle kontakte dem den 7/6 2019. Det gjorde jeg. Jeg fik nu det svar "jeg kunne bare pille filmen af, for de gider ikke rode mere med det"
Mage til ringe service kan man vist ikke finde.


Kommentarer på:  meget ringe service fra firma
  • #1   8. jun Ikke overraskende Erik smiley

    Når pengene er modtaget forsvinder både smil og imødekommenhed som dug for solen og hvis det drejer sig om et forholdsvis lille beløb satser de på at kunden ikke gider ofre penge på et sagsanlæg smiley


  • #2   8. jun Erik, jeg valgte at købe Solfiltre som Rullegardiner, til 3 store vinduet. Det ver smart, nemt at bruge når det er nødvendigt. Nemt at holde rene, og så kunne jeg tage dem med mig når jeg flyttede. Min erfaring siger. at de påklistrede danner vabler med tiden. og det ser ikke smart ud. Og jeg skal love for at det er noget der virker.

  • #3   8. jun Erik

    Så må du hænge pågældende firma ud på Facebook, evt. sende et link til firmaet, oveni rate dem på Trustpilot. At køre en sag i retten giver ikke økonomisk logik.


Kommentér på:
meget ringe service fra firma

x