{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.225 visninger | Oprettet:

Er det mig der er paranoid????? {{forumTopicSubject}}

Ja ved ikke om det er mig der er parnoid... Meeeeen..

I går da jeg var i by kom min kæreste også i byen.. Jeg ringede til ham for at høre om han ville hente mig oppe ved et diskotek og så kunne vi følges hjem. Nej det ville han ikke for han var ved at spise nede på pizzariaet.. Fair nok - går så selv HELT ALENE.. (ja ja det betyder altså meget når jeg er fuld :S)

Går ned til ham og finder ham på pizzariaet hvor han sidder sammen med en masse af hans venner (som oogså er mine venner) Og han spiser IKKE og har IKKE gjort det.. Fair nok..

Snakker lidt med ham og pludselig ringer hans mobil han tager den og stormer ud af pizzariaet... Da der er gået 5 min. Sprøg jeg min kammerat Simon hvor Ali er gået hen? Simon siger han ikek aner det. Går ud for at finde ham og finder ham, da jeg kommer derhen skynder han sig at gemme sin mobil og jeg sprøg hvad han laver.. han siger ingenting. Spørg hvem snakker du med? En ven siger han så.

Sprøg om han vil med mig hjem? Nej det vil han egentlig ikke!!

Hmmm går tilbage til vores venner, hvor Alis kammerat spørg hvor Ali er. Siger han er udenfor og snakker i tlf. Hans kammerat X siger så . Ja han snakker med sin veninde..

Ender med at Simon kører os alle hjem. Vi går i seng og der er ingenting. Men i dag da jeg vågner ligger han og sms'er - jeg putter mig ind til ham og straks gemmer han sin mobil.. Siger så hvem skriver du med?.. Lang pause.. En ven.. Tænke rlidt og spørg ham så hvad hedder din ven? Ehhhhhmmm Ahmed (sjovt nok Alis mellemnnavn).. Hmm... Spørg hvad hans venner siger, jamen ingenting siger han så. I dag skulle han så pludselig til Aalborg og besøge en ven.. Spørg om det er Simon han skla besøge, da det er den eneste ven jeg ved han har i Aalborg.. Ja det var det.

Føler bare det er som om han skjuler et eller andet for mig... Og det kan jeg ikke have!!!! Er nysgerrig af natur og når så han komme rmed sådan nogle svar som jeg udemærket ved er løgn..

Han skal sove i Aalborg i nat ved jeg - for det har han selv sagt.. Og han har fri i morgen. For 10 min siden ringer vores fælles ven Simon og spørg om Ali er hos mig.. Siger nej for troede egentlig de var sammen. Han har så ikke set Ali siden han satte os af i morges... Hmmm

Er jeg paranoid??????


Kommentarer på:  Er det mig der er paranoid?????
Kommentér på:
Er det mig der er paranoid?????

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x