{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.375 visninger | Oprettet:

opstart af airbrush {{forumTopicSubject}}

står du over for at ville igang med at airbrushe, er der lige et par ting der skal over vejes. er er lige et par småting der er gode at huske på.

1. har du et ordenligt sted at stå og gøre det, for det svinner rigtig meget.

2. har du tiden og tålmodigheden, det kræver rigtig meget øvelse i starten, og det tager som ofte omkring et halvt til et helt år bare at få ordentlig fat i grund teknikken.

3. lad vær med at falde for de billige airbrushes der er på markedet, der er en grund til at de er billige.

4 compressor, mange hobby forhandler og tegne centre sælger lydløse airbrush compressore, fra 1000,- og op. Hold jer væk fra disse da de simpelt hen ikke kan levere et stort nok flow, og det vil gøre opstarten endnu være. det kan langt bedere betale sig at købe en compressor hos silvan med en stor tank på og vandudskiller. man kan som ofte få dem på tilbud fra 399 og op til omkring 1000kr. de larmer men de lever et langt mere jævnt airflow, og er der for meget mere optimale at bruge.

5.airbrush indkøb. danmark er et lille land og jeg kender kun til 3 steder her hjemme der har airbrushes der er værd at smide sine penge efter.(tegnecenter.dk tutein&koch.dk. girl-style.dk) men der er mange penge at sparre hvis man køber i udlandet, ofte kan man sparre ca 50%. steder jeg selv handler airbrushes er hos www.coastairbrush.com, god (men lidt langsom) betjening.

6. maling: alt afhængig af det sted du har at male, er typen af maling man vil bruge et vigtigt valg. fx er det ikke smart at bruge fortynder baceret maling hvis man sidder i et lille lukket rum, der ville en vandbaceret maling nok være lidt mere passende. men husk at bruge maske også selv om at det er vandbaceret, hvis der ikke er vintilation i rummet du maler. selv er jeg rigtig glad for golden airbrush colors, som kan købes her hjemme til fornuftige priser. som begynder er vandbaceret maling nok at fortrække da det er meget nemmere at rengøre airbrushen, med varmt sæbevand.Kommentarer på:  opstart af airbrush
Kommentér på:
opstart af airbrush

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside
x