{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
234 visninger | Oprettet:

Psykisk syg råber {{forumTopicSubject}}

Skråt over hvor jeg bor er der en som åbner ud af sit vindue og skriger. Nogle gange kan man høre hvad hun skriger, som at de tog hendes børn - det har åbenbart gjort at hun er blevet psykisk syg. Jeg kender så ikke grunden til hvorfor - men det er også ligegyldigt.

Men her i varmen er det ekstrem generende at hun en hel dag kan få lov til at råbe ud af vinduet.

En gang ringede jeg til politiet fordi nu var det nok. Jeg fik fat i vagthavende som godt kendte til problemet - men når politiet møder op på hendes bopæl så lukker hun ikke op. Her forklarede de at så kunne man ikke gøre noget. For at kunne gøre noget så skal der en læge ind over, en låsesmed.

Der har ellers været fredeligt nogle måneder som betyder at hun har været væk. Jeg kender nogle af beboerne som er trætte af det råberi og har klaget til udlejeren - men her vil udlejer åbenbart ikke gøre noget da det handler om en som er syg. Så beboerne og mange andre i området må så bare finde sig i det daglige råberi.

En gang var der gående som bad hende holde kæft hvorefter de fik kastet ting efter sig. Så her kunne politiet gøre noget da det er overfald.

Men man skal tænke på at det også påvirker alle beboere - specielt børn som bliver bange når hun lige åbner vinduet og skriger.

Men som alting er så ser det ud til at politiet mangler beføjelser af mere håndfast art - måske økonomisk?

Man skal bruge:

politifolk
læge
låsesmed
ambulance
placering

Så det er mange der bliver involveret.


Kommentarer på:  Psykisk syg råber
 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 89 Svar: 4.424
  #1   4. jun Eller hvad med en anden løsning: Personale nok i sundhedssystemet til at tage sig af hende?
  Det er dine egne kampe for at få skattelettelser der er skyld i at nogle mennesker bliver så syge.
  Hvis ellers historien er sand.


 • #2   4. jun Jeg har aldrig hørt om at man kan kæde skattelettelser sammen med fjernelse af børn.

  Jeg har aldrig hørt at man kan få en psykisk sygdom ved at regeringen går efter skattelettelser.

  Ingen kommune fjerner børn sådan lige, faktisk er det i ekstreme tilfælde - eller når en kommune bliver taget i fingrene nede i kagedåsen. Politiet siger selv de ikke kan gøre noget pga. det lovmæssige - andet hvis hun kaster ting ud af vinduet mod andre.

  Det kan også være at politiet har opgivet, for lidt efter de har fjernet hende fra bopælen så er hun tilbage.

  NU tror jeg ikke at der er mange som har lyst til at håndterer psykisk syge, så det bunder i at der er for få som søger ind. Set i lyset af flere mord på personale - eller overfald.


 • #3   4. jun Alis

  Historien er sand, for politiet skal poste alle anmeldelser på døgnrapporten - og jeg er ikke den eneste som har indgivet en anmeldelse.


 • #4   4. jun Polysl jeg kan godt forstå at det er et problem og hvornår er nok nok og her hvor jeg bor forsøger vi og hjælpe hvis vi oplever at en er blevet syg - da vi skal værne om hvinanden + det at der er larm 24/7 får de flestes grænser til at bliver til ingen grænser og der burde findes et hold som kunne rykke ud i sådan situation og det boligselskab jeg bor i prøver at gøre en forskel.

 • #5   4. jun Alis C folk bliver ikke syge fordi nogen får skattelettelser smiley

 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 89 Svar: 4.424
  #6   4. jun Nu vil jeg forholde mig til historien som et eksempel. Jeg tvivler på at nogen får lov at stå og råbe på den måde i ret lang tid før det bliver stoppet.

  Ja, man kan blive psykisk syg af de skattelettelser, der har drænet sundhedssektoren for kvalificeret arbejdskraft. Man bliver heller ikke så syg på 5 min, hun har været slidt ned gennem længere tid, hvor der kunne have været grebet ind.

  Faktisk så ved jeg ikke hvad vi skal bruge den historie til, der mangler en seriøs beskrivelse af hvad det er for problemer, der har drevet hende helt derud.

  I de fleste tilfælde så opstår psykisk sygdom af psykiske belastninger, men samtidig med at man har øget stressniveauet i samfundet så har man skåret ned på psykiatrien. På psykiatriske bosteder skal personalet bare holde folk under kontrol og bedøvede med hjernekemikalier. På trods af at det flere gange er gået så galt, at de psykisk syge er gået til modangreb, så bliver forholdene ikke forbedret.

  Der bliver arbejdet meget for at forbedre forholdene, men vi er oppe imod dem, der ikke vil betale hvad det koster i skat.


 • #7   4. jun Alis C du må ikke være i tvivl om at det sker og at det sker dagligt flere steder i Danmark og du taler om (hjernekemikalier) og jeg er også syg og mangler en bestemt medicin - medicin er en god ting for dem der kan styre det og Alis C du mangler en historie - hvor er din verden henne smiley

 • #8   4. jun Alis

  Nu kan du selv henvende dig til Odense politigård og tale med den vagthavende, han vil sige nøjagtig som beskrevet. Jeg har ingen grund til at gå efter hende som syg - andre og jeg vil bare have fred for det råberi. Men politiet kan ikke gøre noget hvis hun ikke lukker op - men du må da gerne komme med en løsning rent lovmæssigt som politiet i Odense ikke er klar over - alle vil tage din opdagelse af de vises sten til sig, og du vil blive hædret på borgen og få kindkøs af Mette Fup - for den ballade er nok ikke den eneste i Danmark.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 89 Svar: 4.424
  #9   4. jun Jeg har netop forslået at der skal være personale nok i psykiatrien til at tage sig af hende. Mennesker, der har det så dårligt som hun vil meget gerne have hjælp, så de kan få det bedre.

  Jeg mangler stadig svar på hvad meningen er med denne tråd? Hvad er det, vi skal diskutere?


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 89 Svar: 4.424
  #10   4. jun Leon - Ja, medicin kan være udmærket, hvis det bliver brugt hensigtsmæssigt, men de sidste 30 til 40 år er de psykisk sårbare blevet brugt til eksperimenter angående hvordan man kan kontrollere mennesker med hjernekemikalier. Hvis pillerne ikke virker så prøver man bare nogle andre.

  Hvis mennesker har det meget dårligt psykisk så er det ikke nok at bedøve dem med piller, og så undlade at gøre noget ved problemerne. Det er bare det nemmeste og det billigste, og vi er desværre blevet et land, der ikke gider at prøve at forstå det menneskelige følelsesliv eller tage hensyn til det.


 • #11   4. jun Alis

  NU kan ingen gøre noget hvis hun enten ikke er hjemme eller ikke vil åbne. Så kan du have lige så mange folk i psykiatrien - det hjælper hat.

  Formål???

  Må man ikke skrive noget som pisser andre og mig af?

  Er du ikke lidt ude på dybt vand når du forlanger at det skal have et formål?

  Hvis du ikke kan læse formål med indlægget så skal du have nye briller. Jeg gør netop opmærksom på at selv politi ikke kan gøre en skid når en råber ud af et vindue og smækker det hårdt i.

  Politiet pointer i samtale at der skal være en læge ind over, før de kan reagerer med låsesmed, ambulance, indlæggelse. Så jeg kan så mene at politiet er skide ligeglade, for de kan ikke høre den skøre kællings råberi. Jeg vil nødig bo i samme ejendom - det må fandme være træls.


 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 89 Svar: 4.424
  #12   4. jun Ok - der kan gøres noget, hvis der er en læge med ind over. Hvorfor er der så ikke det?
  Og hvad skal de gøre hvis der ikke er plads på en psykiatrisk afdeling p.g.a. nedskæringer?

  Kunne du ikke tage et par høretelefoner på når hun råber. Hun står vel ikke og skriger hele dagen?


 • #13   4. jun Så du mener at hele gaden bare kan tage hovedtelefoner på når hun skriger? Og ja hun skriger hele dagen - hun starter ca. kl 9 og slutter ca kl 16 så er hun nok så hæs og tør i kæften at hun ikke kan sige et kvæk.

  Det er da en besynderlig kommentar fra dig Alis, for overfører man det til voldtægt, så kan de jo bare blive hjemme så er der ingen der bliver voldtaget. Kan du selv se hvor dum den kommentar er?

  Fakta er at det er et børnerigt område hvor børnene bliver bange - men de kan måske også tage hovedtelefoner på når de leger nede på gaden.

  Nu spurgte jeg så også hvorfor der ikke kommer en læge - men det kunne vagthavende ikke svare på. Men det er let at gennemskue som økonomi for politi sidder med regningen - både til læge og låsesmed og er der mange episoder af den slags så ryger budgettet.

  Men nu findes der ikke en klog bog som kan bruges i alle psykiske sygdomme, så de bevæger sig i et minefelt - et trin af gangen. Det koster. Måske ansætte Dr. Phill.


 • #14   4. jun Alis C jeg kan se at Polysl har lavet denne tråd om en psykisk kvinde som råber når hun har brug for det og ting kan være svært hvis det opstår et problem at komme igennem til dem der kan hjælpe (i dette tilfælde en kvinde) der har problemer i livet og du taler om medicin og hvor jeg tror det vil være bedre at spøger de syge - for her lovgiver politikerne om ting de ikke har forstand på og atter så vil små psykiatriske afdelinger være bedre for 85% af de psykisk syge - men hvorfor skulle de have bedre kår som vil gøre dem hurtigere raske - hvis de kan blive raske.

 • Alis C
  Alis C Online Tilmeldt:
  jun 2014

  Følger: 11 Følgere: 43 Emner: 89 Svar: 4.424
  #15   4. jun Leon - Jeg vil også mene at hun lyder som en, der har brug for en indlæggelse ... vel at mærke en der gør noget ved problemerne, og ikke bare spænder hende fast til en seng. Men det er jo svært at vide når man ikke ved hvad hendes problem er.

  Jeg taler meget for en bedre psykiatri, for forholdene er elendige. De har fået besked på at bruge mindre tvang, men så hælder de bare medicin på folk i stedet.

  Det ville være godt, hvis de mennesker, der bliver generet af psykisk syge, de også ville arbejde for en bedre psykiatri.


 • #16   4. jun citat
  Det ville være godt, hvis de mennesker, der bliver generet af psykisk syge, de også ville arbejde for en bedre psykiatri.
  //citat slut

  Ville jeg gerne - men jeg er selvpensioneret og har flere ting i gang, og da jeg intet forstand har på det område så er jeg for gammel til at sætte mig ind i det og bruge al min tid på det. Det er ikke noget man kun kan bruge nogle timer på. Det er et heltids job i at sætte sig ind i det - og jeg er nok kradset af inden jeg kan være til gavn - så jeg hygger mig med ar få pcer til at køre, opgraderer gammel skrammel. Mine web som jeg er admin for. Så min tid til den slags må overgives til dem som er unge og gider.


 • #17   4. jun Alis C selvom jeg ikke er en stærk mand hjælper jeg dem der har brug for det i min nærhed og hvis et menneske har brug for medicin frem for en fastspænding så giv dem medicin - det jeg selv har oplevet er at lægemiddelstyrelsen har taget den bedste medicin fra mig og det bliver min død en dag - så du skal nok ikke fortælle mig om hvad syg bør have og ikke have smiley

 • #18   4. jun Polysl der behøves ikke forstand - næstekærlighed kan gøre meget hos et menneske som har brug for hjælp smiley

 • #19   5. jun Leon

  næstekærlighed hjælper ikke med en kniv i halsen, eller hjertet som vi har se flere eksempler på. Så jeg tror at jeg ligger mine prioriteter et andet sted.


 • #20   5. jun Polysl det lyder nu også ret voldsomt - jeg vil jo nøjes med at tale det hjælper smiley

Kommentér på:
Psykisk syg råber

x