{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
116 visninger | Oprettet:

Polysl
Polysl
Online Tilmeldt:
4. dec 2014
Følger: 9 Følgere: 214 Emner: 636 Svar: 8.108

Lort igen {{forumTopicSubject}}

Så lukker københavnere lort ud igen - denne gang gik det ud over kanalen ved Frederiks Brygge med en masse dyre boliger. Her flød det med flydere, pis og bræk. Vejret fik naturligvis skylden - som begrundes i et lokalt skybrud.

Anal rundfarten er indstillet indtil videre.

Man kan se det positive i det, for nu behøver københavnere ikke tage ud på landet for at få den landlige duft af lort. Nu kan de bare gå ud på altanen og nyde det dejlige vejr og latte - krydret med en brunlig duft fra sidste gang de skyllede ud.

Politiet mener ikke det er deres lort, men miljøstyrelsen, som bare kommer og kigger på herlighederne og skribler lidt i bogen og så sker der ikke noget.

Så politiet fortæller faktisk at man bare kan hælde en masse lort ud i kanalen uden at det er deres problem. Lidt underligt - for man anholdte for nogle år tilbage en kvinde som smed papir på gaden, det var åbenbart en politisag.

Så for mig at se så lugter det voldsomt hos politiets måde at fraskrive sig ansvar.

Hvis kommunen fortsætter med det så giver det gode betingelser for rotter som hygger sig, og rygsvømmer i kanalen og Bellevue strand og andre steder hvor lort hældes ud i fjorde, åer, og hav. Fiskeri er også indstillet fordi man får for megen madding på krogen.


Kommentarer på:  Lort igen
Kommentér på:
Lort igen

x