{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
229 visninger | Oprettet:

Bolig kaos, ikke kun {{forumTopicSubject}}

Søren Papes er 144 kvadratmeter. Men Viborg Kommune - med Søren Pape i spidsen som borgmester - levede ifølge styrelsen ikke op til sit ansvar som tilsynsmyndighed for den almene boligorganisation, der senere blev Søren Papes udlejer, da der blev givet tilladelse til byggeriet.

Ja vi må godt nok rose de folk der laver kaos alle steder, tænk hvor mange politikere der ikke kender deres adresse og moral.

Undskyld, vil lige oplyse om kl. og vejret. 7,09 hvis i ser på uret, og jeg ser højt solskin.,


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Bolig kaos, ikke kun
  • #1   15. sep 2023 Havde det været en almindelig borger, så var vedkommende blevet smidt ud for længe siden.  • #2   15. sep 2023 Ja hvis nogen stadig vil pådutte min, at vi ikke har korrupte politikere i Danmark. ja der er noget råddent også her. Tænk hvi de skulle godkendes af jobcentret.


  • #3   15. sep 2023 Ja, der sker desværre rigtig meget rundt omkring, ikke mindst kommunalt osv. hvor det åbenbart er svært at forstå at man ikke bare kan bruge af vores skattekroner til alt muligt mærkeligt.

    Samt at man heller ikke bare kan give tilladelser til det ene og andet, fordi nogle højere oppe i systemet føler sig berettiget til at omgå normale procedurer, der gælder for alle andre.

    Det er noget møg.
Kommentér på:
Bolig kaos, ikke kun

Annonce