{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
153 visninger | Oprettet:

Ukraine krigen - Spændingerne mellem Washington og Moskva vokser {{forumTopicSubject}}

Efter et russisk kampfly kolliderede med en amerikansk drone, forsvarede Kiev brugen af ​​droner i det internationale luftrum. Moskva beskylder på den anden side USA for spionage.

På baggrund af Ukraine-krigen skaber en dronehændelse over Sortehavet ny usikkerhed. Tirsdag blev det offentliggjort, at en amerikansk drone af typen MQ-9A - også kendt som Reaper - styrtede ned i Sortehavet. Hændelsen skete sydøst for Ukraines Slangeø.

Et russisk krigsfly ramte tirsdag en amerikansk overvågningsdrone over Sortehavet. Dronens propel blev beskadiget, hvorefter de amerikanske operatører lod dronen styrte ned i internationalt farvand, oplyser Pentagon.

Ifølge det amerikanske militær var den ubevæbnede Reaper-drone på en rekognosceringsflyvning, da den blev opsnappet af to russiske Su-27 jagerfly omkring 120 kilometer sydvest for den ukrainske halvø Krim.

Det amerikanske militær var i stand til at følge ​​dronen via en videotransmission på Ramstein Air Force Base i Tyskland, siger Patrick Ryder, talsmand for Pentagon.

John Kirby, talsmand for det nationale sikkerhedsråd, sagde, at der havde været lignende "hændelser" fra russiske fly i de seneste uger. Ifølge militæret gik næsten alle hændelser godt - men den aktuelle hændelse er "bemærkelsesværdig, fordi den var så usikker og uprofessionel," siger Kirby.

USA retfærdiggør "uprofessionalismen" med den måde, hvorpå dronen siges at være styrtet ned. De russiske jetfly siges at have 'mistet' brændstof på dronen - muligvis for at forringe dronens sensorer og kamera.


Hvad er din mening om omtalte hændelse?

Jeg tror ikke på, det er en bevidst hændelse, jeg tror mere, det er et ulykkeligt tilfælde, der nu godt og grundigt bliver pustet op og ikke bidrager til at krigen mellem Rusland og Ukraine i nær fremtid finder sin afslutning.

Efterhånder tror jeg mere på Lettlands efterretningstjeneste, der i sidste uge udtalte, at efter deres mening vil krigen vare ved i mindst de næste 2 år.


Kommentarer på:  Ukraine krigen - Spændingerne mellem Washington og Moskva vokser
Kommentér på:
Ukraine krigen - Spændingerne mellem Washington og Moskva vokser

Annonce