{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
889 visninger | Oprettet:

Antimuslimsk??? {{forumTopicSubject}}

Dansk Folkeparti kom med et udmelding for et pr. dage siden, udmeldingen lød sådan "Dansk Folkeparti er en antimuslimsk parti", hvis man er antimuslimsk er man imod en hel del gruppe mennesker på grund af deres tro. synes selv det er uacceptabelt idet, DF. har udpeget sig selv hele tiden at de var en demokratisk parti, men det hænger jo ikke sammen hvis man er anti og samtidig demokratisk? kan den danske befolkning snart ikke se hvilke ulykkelige situationer DF. hænger os ud i???? DF. har ødelagt mere end de har gavnet.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Antimuslimsk???
  • Fabrizio T
    Fabrizio T Tilmeldt:
    okt 2007

    Følger: 1 Emner: 65 Svar: 1.022
    #1   16. maj 2008 Han har også fortrudt den udmelding. Så er den vist ikke længere vi har alle sagt noget vi ikke mente på et tidspunkt...! Lad den uden synd kaste den første sten...

  • Tommy N
    Tommy N Tilmeldt:
    okt 2007

    Følger: 1 Svar: 31
    #2   16. maj 2008 DF helt sikkert...

  • #3   16. maj 2008 DF. hovedpolitik er invandere politik, derfor vægter de udlændingepolitiken mere end alle de andre politiske synspunkter. selv deres moto er racistiske. sååååå hvem er af os er snævresynet???


  • #4   16. maj 2008 Hvis jeg var taget til et andet land og partierne opførte sig så recistiske som de gør i danmark ville jeg ikke føle mig tryk eller værdsat og ville nok ende med at blive en aggrasiv saten overfor systemet... Prøv at vend den sådan så kan det være at I bedre forstår muslimerne?

  • #5   16. maj 2008 Jeg stemmer DF og det bliver jeg ved med! Danmark er ikke Dansk længere, og det er uacceptabelt.

    Bare fordi jeg stemmer DF, betyder det ikke jeg er racist. Men jeg har satme et problem med, at størstedelen af de indvandrer her i landet, lever på bedre vilkår end vores egne......

    Og jeg har et problem med, at indvandrer kommer her, og tror at de ka få tingene som de vil ha det. Hvis en dansker flytter til deres land, så har de sgu bare af og indordne sig under de regler og love, som er i det pågældende land.

    Danmark er for gode af sig, og det synes jeg sgu ikke er rimeligt, når det kommer til at gå ud over den danske befolkning!


  • Fabrizio T
    Fabrizio T Tilmeldt:
    okt 2007

    Følger: 1 Emner: 65 Svar: 1.022
    #6   16. maj 2008 Stemmer også DF. ingen tvivl om det... Som Kjelgaard siger så er Danmark ikke det smukke land det var en gang... Hvis DF ikke var til ville vi have et rødt land og et indvandrer tal der oversteg danskere om få år...

  • #9   16. maj 2008 Tokii>> Ja og så????

    Jeg står ved det jeg siger...... Den by jeg bor i, er befængt med dovne indvandrer/flygtninge...... -Nok fordi min kommune var så "geniale" at bygge en flygtningeby!

    For min skyld må der gerne være udlændinge her i Danmark, men de ska kraftedeme ud og arbejde og tjene deres egne penge. Og ka de ik finde ud af det, så ka de for min skyld skride af helvede til!

    Og ka de ik finde ud af at indordne sig under Dansk lovgivning, så ska de oz bare ud! Kan ikke se, hvorfor f.eks. kriminelle indvandrer ska ha chancer her i Danmark...... Har de lavet en streng forbrydelse, så er der kun en vej for dem, hvilket er retur til der hvor de kommer fra!

    Jeg bor nabo til en indvandrerfamilie, og de laver ikke en fåck! Og dét har jeg et problem med! Men som mennesker, er de da flinke, og deres børn render også inde hos os og leger med vores søn.....

    Længere oppe af vejen, har vi en lille Ghetto, og alle de børn deroppe, leger da også med vores søn. Det er ok i mine øjne, men jeg har stadig et problem med at deres forældre ikke gider lave noget...... Håber da så bare, at børnene tager ved lære, af deres danske legekammerater.


  • #11   16. maj 2008 Nej, jeg er ikke racist! Jeg kender selv en del udlændinge, og ka godt li dem...

    Tokii>> Nu ka jeg selvfølgelig ku fortælle, hvordan det hænger sammen i min by. Og her hænger det sådan sammen, at vi skovler indvandrer ud i den flygtningeby vi har, og så bor de der i en 3 - 4 år. Og så flytter kommunen dem derfra, og ind til den rigtige by i en lejlighed, som vi andre betaler for at de ska bo i. Og ska deres 5 - 6 unger ha en cykel, så får de da oz lige smidt sådan nogen i nakken. Og bilen de kører rundt i, den betaler vi også for, idet at de jo køber den for de penge de får fra kommunen, for ikke at lave en skid.....!

    Her i kommunen, er det ingen problem for udlændinge at få arbejde. Men når ik de vil arbejde, så er der sgu heller ingen som vil ansætte dem..... Vi har f.eks. en hel del polakker her i området, som opholder sig her, på lovligt vis. De tjener selv deres penge, og betaler selv deres bil, mad og lejebolig + at de forsørger deres familie hjemme i Polen ! Se DET ku alle nasserne lære noget af!


  • #12   16. maj 2008 bare fordi et pr. stykker laver ballade er det ikke ensbetydne med at alle indvandere laver ballade. jeg blev overfaldet af en engelsk gut på strøget, fordi han ville have min pung. heldigvis blev han fanget og smidt tilbage til England. men altså jeg er skuda ikke bitter over 59 mill.. DF. har altdi haft en racistisk tone over indvandere i DK, og det kan vi ikke se bort fra. det er fint folk stemmer på DF. men når de er enig med DF. politik er de også enig med den racistiske politisketone de føre med.

  • #13   16. maj 2008 Jeg synes satmer det lyder underligt at man ikke ka komme tilbage til ens eget land, hvis gerne man vil.......

    Det er selvfølgelig ik lige noget jeg har forstand på, men min første indskydelse vil da nok være, om man er bortvist fra sit hjemland??


  • #14   16. maj 2008 Ja det kan der selvfølgelig være noget om......Men så er der jo for helvede oz noget galt dernede smiley

    For min skyld må de også godt blive, bare de indordner sig i det Danske system smiley OG snakker dansk på offentlige steder!


  • #15   16. maj 2008 til KJELGAARD *

    mange af de flytninge som vi har i DK. er bange for at komme tilbage til deres eget land, og det skyldes fordi de er bange for den politiske forfølgelse hvor dette indebære døden med følge. ville du tage tilbage til dit eget land hvis du er truet på livet af regeringen??????????? nej vel, tja nu forstår du tingene lidt bedre ik


  • #16   16. maj 2008 Christian T. C>> Nej, selvfølgelig tager man ikke tilbage, hvis der er risiko for fare i sit hjemland!

    Men jeg mener stadig, at de må lære at klare sig selv! De kan ikke sidde og gemme sig under den danske vinge resten af deres liv!

    Som jeg siger, har jeg ingen problemer med indvandrer, bare de indordner sig!

    Og jeg mener fandmer oz, at hvis de fåcker op i det her i Danmark, så er det bar UD! Og hvor de så vil tage hen, de ka for fanden ikke være Danskernes problem. Hvis de ka lave lort i den, så ka de satmer oz selv ta konsekvensen af det!


  • #17   16. maj 2008 der var en fyr fra min studie som var medlem af DKNP=Dansk nationalistiske parti dvs. nazi partiet. gutten her sagde til mig at han ikke var racist men gerne vil have alle udlændinge skulle ud af DK. og det kunne ikke gå for stærkt. tjaaa nu da jeg høre nogen af jer som skriver øv bøv jeg er ikke racist men støtter DF. 100%, sige mig engang hvad er forskelllen mellem jeres udtalelser og ham gutten fra min skole??? DF og DKNP vil have en udlændinge udrydelse af DK. og med den synspunkt hvad gøre det jer til????????????

  • #18   16. maj 2008 Christian T. C>> Rigtige Danskere! Som vil bevare sit Danske land *GG*


  • #19   16. maj 2008 Du mener måske det er dobbelmoralsk?

  • #20   16. maj 2008 KJELGAARD *

    der er en ting du ikke forstå og det er menneskelig værdier. alle mennesker har ansvaret for hinanden. hvis de "hvide" i sin tid ikke havde plyndret Afrika fra rup og stup, ville Afrika være den kontinent som ville være det rigeste. vi har fucket dem total, brugt dem som slaver, og nu lever de i elendighed, også bagefter kommer man og siger øhhhhhhhh det er ikke mit ansvar


  • #21   16. maj 2008 Christian T. C>> Tror du Danskerne ville få hjælp i f.eks Tyrkiet hvis der var brug for det..... Tror du Danskerne bare ka få tingene som de vil ha det, rundt omkring i de muslimske lande? Nej, det ka vi fandmer ikke !

    Andre steder i verden må man sgu bare indordne sig, og sådan bør det oz være i Danmark! ! !

    Nogen steder i verden, får man sgu hugget hånden af hvis man stjæler f.eks -og så er det fandmer ligemeget om man er Dansk, Engelsk eller hva fanden man er! -Ikke fordi jeg går ind for den slags, men sådan er det nogen steder!


  • #22   16. maj 2008 vi har et ansvar for vores medmennesker, hvis vi som dansker ikke har respekt for menneskeligværdier så skammer jeg skuda mig over at være en dansker fy for satan.

  • #23   16. maj 2008 Og hvorfor ska der være en Moske i Danmark? Det hører ik til det danske........

    Nu stammer jeg selv fra Baptisterne, og hvis nu vi var en kæmpe flok Babtister som flyttede til Pakistan, tror du så selv at vi ku få en Baptistkirke? Nej, vi ka sgu hyppe oz selv vil de så sige !


  • #24   16. maj 2008 Ja, gu har vi et ansvar.....Men nu er jeg så nok lidt gammeldags og tvær hvad dette angår. Og jeg synes fandmer ik det er rimeligt at vi ska gi ud til højre og venstre, når vi godt ved, at de ALDRIG ville gøre det samme for os!

  • #25   16. maj 2008 DF. er en racistisk parti det ved mange men har svært ved at sige det ligeud. lad mig forklare jer DF. tilhænger hvad racisme betyder:

    I den nye brede forstand af racisme er man dermed racist, hvis man forhåner religiøse og etniske grupper generelt, uagtet at religiøs overbevisning intet har med racebegrebet at gøre.
    kilde: http://da.wikipedia.org/wiki/Racisme

    Racisme refererer til overbevisninger, der fører til negativ forskelsbehandling af folk på basis af deres opfattede race, som i snæver forstand kun betyder biologisk race.

    som sagt hvis man forhåner religiøse og etniske grupper generelt er man racist eller for den sags skyld forskelsbehandler folk pga. deres etniske baggrund. og hvad gøre det DF. til nemlig racister. nåhhh har i nu så fattet racismes betydning

    det vil sige alle jer som støtter DF. er bund og grund RACISTER.


  • #26   16. maj 2008 Jamen så er jeg Racist! Og hva så?

    Betyder det, at jeg så ikke kan li de udlændinge som jeg kender? Betyder det, at man ikke ka snakke med mennesker fra andre lande?

    Jeg har sagt hva mit problem er, og derfor stemmer jeg på DF!


  • #27   16. maj 2008 TIL KJELGAARD *

    hehehe altså jeg tror gerne at Tyrkiet ville gerne hjælpe vi dansker hvis vi fik problemer. mennnnn jeg tvivler på at andre muslimske lande ville hjælpe os i det vi lige har PISSET på 1,5 milliarder muslimer i verden. såååå du skal ikke tro at andre muslimer vil hjælpe dig, når den danske regeringen og befolkning forhåner muslimer og nedværdiggøre dem hele tiden og det kan verdens lande godt se. selv EU. har dømt Danmark som det land der er mest fremmedhadesk i Europa. sååå Danmark har signaleret til verden at vi ikke kan lide muslimer eller udlændinge i den sags skyld.


  • #28   16. maj 2008 Muslimer er oz kun til at lukke op og skide i ! Ja undskyld mig!

    Mener du selv de er normale????????


  • #29   16. maj 2008 til KJELGAARD *

    det er godt du kan indrømme at du er racist herinde i Baboom, det er nemt nok at indrømme bag et skærm. skulle du ikke prøve at udtrykke din racistiske synspunkter måske ti lærer eller dine venner, så kan vi snakke om det bagefter. tror ikke ligefrem du bliver den mest populærer pige i klassen heheheh


  • #30   16. maj 2008 Og hva de muslimer ik fatter, er at vi har ytringfrihed !

    Det mener du måske heller ik vi burde ha?


  • #33   16. maj 2008 Hehe, jeg har ikke noget problem med at sige hva jeg mener...... Der er oz flere her på web gallerierne som ved hvem jeg er, end du lige tror.

    Så om jeg siger det her på Baboom, eller om jeg siger det i den virkelige verden, er et fedt for mig.....

    Læg mærke til, at jeg heller ikke ligger skjul på hvem jeg er, i modsætning til andre!


  • #34   16. maj 2008 Porno Lasse>> Var det mig der drejede emnet ind på muslimer?



  • #35   16. maj 2008 KJELGAARD *


    jeg er ked af at du er snævresynet, alle mennesker eller racer har deres negative og pisitive sider, men hvis du hele tiden fokusre på de negative sider tja, så kommer der en produkt ud af det som DF. vil have, og det har også lykkedes for dem kan jeg se. du er godt nok manipuleret på det område. jeg er ked af at du har de racistiske synspunkter, men en dag vil det nok kunne lykkedes for dig at se realismens side. jeg respektere dine synspunkter som medmenneske men jeg deler ikke dine synspunkter som du kan læse dig frem til det.

    jeg skammer mig over at vi er kåret som det land i EU hvor man er mest fremmedhadesk, ville ønkse vi har kåret på noget positivt istedet for noget negativt.

    nå ja en ting til du snakker hele tiden om tyrkiet dit og dat, læst lige avisen forleden. exporten til tyrkiet er steget med 150% på 1 år. sååååå at tyrkerne ikke kan lige os kan man ikke ligefrem siges vel????


  • #36   16. maj 2008 til Porno Lasse !

    jeg er total enig med dig:))) du har fat i noget smukt


  • #37   16. maj 2008 Når jeg kan stemme så stemmer jeg da klart på DF. begrunf af deres regler ang dyr.. kun derfor , synes fanme der er kommet for meget dyremishandling..

  • #38   16. maj 2008 Hvordan ka du sammenligne varer med mennesker?

    Og ja, endnu engang......jeg har et problem med muslimer, og det vil jeg altid ha! Men har ikke noget problem med de øvrige indvandrer, hvis eller de vil indordne sig!

    Hva underligt er synes jeg......du svarer ikke selv på nogen af mine spørgsmål?


  • #39   16. maj 2008 HOLYCRAP! !>> Se nu er det DIG og ikke Porno Lasse som har fat i noget smiley

  • #40   16. maj 2008 ved godt at der er nogen der stemmer DF. pga. andre politiske synspunkter end udlændingepolitiken, men glem ikke at 80% af deres politik går ud på at gøre udlændinges liv så bitter som muligt. de bruger enorme kræfter på dette område istedet for at fokusere på andre områder.

  • #41   16. maj 2008 Det sjove ved dig Christian er egentlig oz.....at du da også selv er væææældig hård her bag skærmen, men hva fortæller din profil egentlig om dig? Ikke en fåck....... Du har ikke engang et billede af dig selv!

  • #43   16. maj 2008 Ja, det skrev jeg.....På baggrund af dette indlæg:




    Skrevet: 16-05-2008 11:56:06

    TIL KJELGAARD *

    hehehe altså jeg tror gerne at Tyrkiet ville gerne hjælpe vi dansker hvis vi fik problemer. mennnnn jeg tvivler på at andre muslimske lande ville hjælpe os i det vi lige har PISSET på 1,5 milliarder muslimer i verden. såååå du skal ikke tro at andre muslimer vil hjælpe dig, når den danske regeringen og befolkning forhåner muslimer og nedværdiggøre dem hele tiden og det kan verdens lande godt se. selv EU. har dømt Danmark som det land der er mest fremmedhadesk i Europa. sååå Danmark har signaleret til verden at vi ikke kan lide muslimer eller udlændinge i den sags skyld.












  • #45   16. maj 2008 til Lasse !

    som du og andre også har bemærket at hun ikke er helt normal. så lad hendes anti muslimske propagandiske synspunkt være. tror ikke ligefrem der er nogen der tager hende alvorligt. medmindre de er også unormal som KJELGAARD *. hun har nok haft en indvandere fyr som kæreste som har brændt hende af, og derfor er meget indebrændt, og nu hader hun alle muslimer.


  • #47   16. maj 2008 DF rules !!!!!

  • #48   16. maj 2008 KJELGAARD *-du siger at du ikke er racist, og du kender flere indvadrer venner. De venner er ikke indvandrer, men wanna be dansker, og finders sig i alt. De synspunkter du har er lige til at skide på.

  • #49   16. maj 2008 og ja ta nogen mere sol, for der mangler lige lidt så kan man nemlig ikke se forskellen mellem en der født sort, og dig

  • #50   16. maj 2008 Christian TC>> Du læser vist kun det du selv vil, og hører kun det du selv vil....... Læs dog alt hva folk skriver ! Og nej, jeg har sgu aldig haft en udlændinge kæreste......... Men det var dig selv som nævnte muslimerne, og dermed svarer jeg! Og du ik tåle det, så ska du sku da ik skrive det.......!

  • #51   16. maj 2008 Jeg prøver igen........ Jeg har ingen problem med indvandrer, hvis ellers de ka indordne sig under det Danske system......

    Men ja, muslimer har jeg et problem med.....


  • #52   16. maj 2008 Og hvorfor så ikke det Tokii?

  • #53   16. maj 2008 Ja, det gør jeg !

  • #54   16. maj 2008 Attermann Thumps Up smiley
    Alle RIGTIGE danskere burde stemme DF. Ellers er der noget galt smiley


  • #55   16. maj 2008 præcis mikkel

  • #56   16. maj 2008 Attermann<3 kongen af BB<3 ™

    DF har ikke en blot en stram udlændinge politik, Det er en natinalistisk parti! De bruger bare ytringsfriheden til at sige hvad de vil.

    Desuden synes jeg da, at hvis du stemmer DF, var det så ikke en idé at fjerne det billede du har med Nick Z. på din profil?? Han er jo trods alt også udlænding smiley Det ku jo være det bragte skamme og det parti du stemmer på!


  • #57   16. maj 2008 Kjelgaard

    Jeg synes altså du skal tænke lidt mere vidtgående end bare din egen lille landsby.

    Du siger at danmark ikke er dansk længere. Det er jo helt forkert. Danmark er et af de lande i verden med den strammeste udlændingepolitik overhovedet, så derfor er danmark jo rent faktisk meget mere nationalistiske end mange andre lande. Se bare på lande som england og usa.

    Desuden ville den danske økonomi altså fuldstændig bryde sammen hvis der slet ingen indvandrere var. Hele den berømte danske velfærdsstat ville blive væsentligt forringet.

    Jeg siger bare at det skal du tage med i din betragtning før du siger at du har et problem med alle muslimer. Hvis muslimerne ikke var her villle du have et langt større problem.


  • #58   16. maj 2008 Hva godt gør muslimer?

  • #59   16. maj 2008 Vi danskere har frit stemme ret. Og det rager sådanset ingen en disse hvem man stemmer på. Det er ens fulde ret.
    Men gutter og gutterinder, tænk nu på, hvis alle udlændinge rent faktisk tog hjem. Er I klar over hvilke skandale og følger det vil ha for landet?
    Er I klar over hvormange udlændinge og invandrer der arbejder i sundhedssektoren? På plejehjem, og diverse andre steder, såsom rengørings assistenter og ikke for at nævne meget dygtige og specialisret folk også, som lægere og ingeniør osv.
    De har altså bragt meget med sig til landet. Bl.a. deres måde at handle på! Vi har jo i danmark været vant til at betale den pris som en varer nu har kostet. Men nu har vi sgu lært at man kan prutte om prisen. Se bare herinde på Baboom. Folk prutter så røven går. Hvor tror i disse ting stammer fra? Det minder meget om ferietiderne i tyrkiet ikke sandt???
    Eller det at begynde med at gå pænt og anstændigt klædt på. Kan da huske da jeg var 8-9 år, så var det altså ikke unormalt at man tog i byen med jogging tøj, tro det eller EJ. Det var da også mange gange oppe at vende i medierne hvor vi danskere klagede over, at udlændinge kom med deres fine udklædninger og prøvejede at stjæle vores damer!! Idag er det blevet mere normalt at se ganske almindelige kartoffel dansker kører i Mercedes eller BMW. Før i tiden , så man en BMW eller Mercedes så var fordommen der, Det var sikkert en udlændinge med en pizzaria eller en som solgte stoffer. Men næææ egentlig ikke, vi andre har også lært hvordan. Nu har vi jo samme stil. Idag er vi blandt de bedst klædte i verden. Vi kører i fine biler, Vores storebyer er der gang i 24/7, ligesom andre store multi etniske byer, som New York og London.
    En fredag eller lørdag aften efter byturen, så hænder det da tit, at man stopper op ved en shawarma bar eller en pizzaria og man snupper sig lige en late night snack. Hvem af os stopper måske op ved en bager eller leder efter smørbrød ??
    Husk nu, når man tit og ofte kommer i tvivl om ting, så er det godt at huske på at vi ALLE er mennesker. Kig på dine fingere du har hænderne, de er ikke alle ens, de er forskellige, det samme er gældende med mennesker. Glem ikke hvor stolte vi bliver når de udlændinge på den danske teakwondo landshold vinder guld ved OL. Eller når Hasan Al i sin tid, nedkæmpede den ene efter den anden i Europa, som DANSKER og gjorde lille Danmark kendt.
    Måske kender I enkelte dårlige eksempler eller har hørt dårligt om nogen fremmede her i landet gennem medierne. Men Baboom, jeg kender udlændinge og invandrere, som med glæde vil kæmpe for Danmark den dag Danmark har brug for dem, men når jeg spørger dem om de vil gøre det samme for deres eget land, så siger de nej, for Danmark føler de sig hjemme.


  • #60   16. maj 2008 Både muslimer og andre (jøder, hinduer osv.) er jo en del af den samlede dansle arbejdsstyrke. Denne arbejdsstyrke er med til at opretholde et stabilt bruttonationaltprodukt som jo er hele fundamenet for danmark.

  • Fabrizio T
    Fabrizio T Tilmeldt:
    okt 2007

    Følger: 1 Emner: 65 Svar: 1.022
    #61   17. maj 2008 Micky J; Meget a det du siger er rent sludder. Mode har intet med indvandrer a gøre!!! Hvis der var en bager der havde åbent, så stod jeg der gerne med et rosenbrød i hånden... Der er sgu flest danskere der arbejder på McD eller burgerking, jeg går ikke på sharwarma bar a få grunde, bla hygiejnen...

    Fordomme om en bmw og mercer er der stadig... Selv for flere af mine italienske venner. De griner og råber for det er virkelig til grin med de indvandrer i deres store biler...


  • Fabrizio T
    Fabrizio T Tilmeldt:
    okt 2007

    Følger: 1 Emner: 65 Svar: 1.022
    #62   17. maj 2008 Kunne skrive flere ting om hvad der er galt med det du skriver og hvorfor det er forkert, men det gider jeg ikke bruge tid på..

  • Fabrizio T
    Fabrizio T Tilmeldt:
    okt 2007

    Følger: 1 Emner: 65 Svar: 1.022
    #63   17. maj 2008 Jeg ville vælge Lancia, Fiat, Toyota alt andet end BMW... jeg støtter USA og Israel og syns ikke de kører propaganda mod muslimer, kun mod dem som Hizbollah, Al-Aqsa osv osv... Der er så mange at det kan tage en evighed a skrive... I det mindste laver kristne ikke selvmordsbomber mod uskyldige...!

  • #65   17. maj 2008 jeg er sku også lidt anti muslimsk må jeg indrømme. faktisk syntes jeg også kristendom er noget mærkeligt noget...

    for helt ærligt hvordan kan man tro på at jorden blev skabt for 3000år sidden og adam og eva har født alle her på jorden jeg mener ta jer dog sammen

    og så de fleste krige har også tit udgangspunkt i relligion


  • #66   18. maj 2008 God debat c",)
    Jeg stemmer DF og det er ikke af racistiske årsager,men fordi det parti er den eneste der kan se, at nu er nok nok, jeg kender også en del udlændinge,som sagtens kan integrerer sig i det Danske samfund,og det er ikke dem vi læser og hører om,men alle de der kun venter på som de selv siger, at overtage eoropa og gøre det muslimsk
    Danmark er ikke stort nok til at rumme alle de problemer islamister fører med sig,derfor ville jeg feks også stemme ned til Tyrkiet i EU .
    Jeg går også ind for et total forbud mod tørlæder/burka i det offentlige rum, og udvisninger ved første kriminelle handling,og at et statsborgerskab skal kunne inddrages,jeg er nemlig ret sikker på at det er det eneste de forstår som konsekvens af ders handlinger,og har respekt for


  • #67   18. maj 2008 rami - danmark er selvforsynende med olie smiley

  • #68   18. maj 2008 nej rami.. Danmark kan godt forsyne os selv med at det vi skal bruge, men mange andre lande i europa kan ikke, såsom frankrig, tyskland osv.. Danmark er med i en "forening" som næsten alle olie-producerende lande, som der i fællesskab bestemmer hvor meget olie de hver i sær skal hente op, bla for at holde prisen..!

  • #69   18. maj 2008 Lange Lajz !

    NEJ Danmark er ikke med i OPEC!!! Desuden har Danmark ikke nok til at være selvforsynende!!! Hvorfor fyrer du sådan noget af??? Dokumentere dine påstande TAK! Det eneste land i Norden er Norge som er selvforsynende! Basta punktum.

    Fabrizio T
    Hvis du påstår MC. D skulle ha bedre hygiejne end din lokale Shawarma bar, så skal du altså tænke dig en ekstra omgang. For hvis det er det du tror så tror jeg sgu, du har bedre at at spise din nat mads rugbrød og saftevand derhjemme!

    Og som man altid har sagt og stadig siger, så er misundelse en MEGET grim ting. Dine italienkse venner og dig, I ka da bare stå og grine ligeså meget I vil. Ja det man ikke har, kan man bare grine af! Vi danskere vælger at drikke os stam stive i weekenderne, og bruger dermed flere tusinde kroner på sprut, det gør udlændinge sjældent, og kan derfor kører i deres bimmmere og mercere! De rejser ikke ligesom du og jeg, igen har de måske råd til at ha noget andet end du og jeg!! Så alt jeres grineri kan I godt gemme langt væk.
    Sig mig, rejser du måske også kun til Italien når du skal til udlandet, eller er du kun herjemme i Djurs sommerland måske??? Det tvivler jeg på!! Jeg kender sgu typerne, selv Pia K. rejser ned til tyrkiet og nyder tingene dernede, men herjemme er hun en bitch overfor folk! Sådan noget er til at brække sig over!
    Og hvorfor er det lige at når man taler om udlændinge og invandrer så blander du religion og selvmordsbomber med i det??? Det er da modbydeligt at høre på! Og selv hvis det er muslimer vi snakker om herhjemme, så kan du rolig regne med at 99,9% er imod terror og selvmordsbomber. Der vil altid findes en lille gruppe fanatikere som igen desværre, kan være med til at ødelægge det for alle andre! Der er da også mange udlændinge der går ind for 3 strikes and out princippet! Så synes jeg lige at du kan stramme hatten, du har sådanset ikke noget at ha dine påstande i!


  • Fabrizio T
    Fabrizio T Tilmeldt:
    okt 2007

    Følger: 1 Emner: 65 Svar: 1.022
    #70   19. maj 2008 Jeg er på ferie over alt på nær tyrkiet, palæstina osv... Rejser ikke til disse lande... Mine venner kører i enten i Ferrari eller Lambo... Og når de ikke ved hvad de skal lave så tager de en tur på Monza banen så drop det der. Jeg er fra Nordsjælland og har aldrig været i DJurs sommerland...

    Vi snakker ikke om at 99.9 synes det er forkert, bare se alle urolighederne i københavn...!


  • #71   19. maj 2008 Fabrizio T

    Hvilke uroligheder I kbh snakker vi om?? Sikkert sagen om Hizbul tahir.. Ja det er en mindre minoritet.. Ellers har der ikke været noget.. Ikke hvad jeg mindes.. Drop nu det der.. Kan du ikke se at du ikke har noget at ha dine påstande I.
    Og ja ALLE dine venner kører i Lambo og Ferrari og så siger du at I står og griner af udlændinge der kører i Bimmere!!!! Hvem er det nu lige der skal grine af hvem??

    Her er mit råd til dig, før du begynder at udtale dig om noget, så LÆS!! LÆS bøger forhelvede!!! Hvor smart er man, når man baser sine påstande på medie oppustet skrald.!!
    Hvad er det nu medierne herhjemme handler om?? Ja det er muslimer, når de så kører sig selv trætte i det, så handler det om bøsser og lesbiske og når de så er færdig der, så er det tilbage til samme cyklus!!! Tja det kan jo også være de lige tager benzin priserne med i et af indslagene!

    Du kan ikke diskuterer politik, fordi du ikke har den viden der skal til, og kan sådan set se at jeg spilder min tid ved at skrive frem og tilbage. Du har da åbenbart slået skyklapperne til og kører Hitler jugend stilen. FINT, Danmark for dig og fred være med os. Nød din oste mad og safte vand. Velbekommen smiley


  • Fabrizio T
    Fabrizio T Tilmeldt:
    okt 2007

    Følger: 1 Emner: 65 Svar: 1.022
    #72   20. maj 2008 spiser næsten kun parmesan micky, er ikke glad for ost ellers, saft drikker jeg skam heller ikke da der er for meget sukker i. Debatten sluttede sådan set også for lang tid siden, hverken du eller Rami kan se problemet i Danmark som vi andre ser... Desværre...

  • M A
    M A Tilmeldt:
    mar 2008

    Følger: 1 Emner: 7 Svar: 78
    #73   20. maj 2008 Dem der stemmer enhedslisten må godt nok være nogle hjernedøde fasaner.



  • #74   20. maj 2008 Dem der stemmer Dansk Folkeparti må godt nok være nogle hjernedøde fasaner.


Kommentér på:
Antimuslimsk???

Annonce