{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
75 visninger | Oprettet:

Grøn Energi {{forumTopicSubject}}

Dan Jørgensen har en vision, Man skal omdanne vindmølleenergi til brint, og så fylde på fly, nu er er der mange som kender til katastrofen med Zeppelin - så jeg ville nok tænke mig om ikke at sidde på en "atombombe" Hvordan vil de have et fly til at holde brinten på (- 253)

Hvis det var så simpelt så ville det faktisk være mere grønt end elbiler, men det er stadig teori.

Men så kan man i mellemtiden brandbeskatte firmaer som sætter et stort co2 aftryk.

Dan Jørgensen har den her mystiske tanke at sætter man afgifter op så bliver firmaer mere grønne og kan konkurrere med hele verden.

Han fik så spørgsmålet, hvordan kan man det? jo - vi har opsat en ekspertgruppe som skal kigge på hvordan man kan sætte afgifter op uden det går ud over konkurrenceevnen. Så du vil sænke afgifter et andet sted - for at regningen går op?

Det er noget som ekspertgruppen vil kigge på.

WOW.....LYSET ER TÆNDT - MEN DER ER INGEN HJEMME.

Om 8 år skal Danmark være total grøn, alle skal gnaske græsplæne, sortere affald, og være så gode at man er nødt til at have 19 skibe fra udlandet med affald som kan brændes af - for at være rigtig grøn.

HOLD DA KÆFT MAN.... HVOR ER DE HJERNEDØDE.

Hvis visionen skal være grøn ud i den yderste konsekvens, så er det slut med kødproduktion i Danmark. Så er det ikke hash man henter nogle steder men en kylling i en sidegade. Så får retssystemet travlt med at dømme folk som har pushed en kylling eller en grisebasse.


Kommentarer på:  Grøn Energi
Kommentér på:
Grøn Energi

x