{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
190 visninger | Oprettet:

Gensyn med en pisk {{forumTopicSubject}}

Ulla Dahlerup skrev for et år siden …

Imens er gøgeungen vokset sig mærkbart på badevægten
Et nyt skæbnesvangert fænomen er desværre væltet ind i den politiske debat. Vi skal ikke vurdere os selv og befolkningen efter personlige egenskaber, men efter hudfarver.
Sikandar Siddieque fører an fra Folketingets talerstol med, at han bliver diskrimineret som brun – og at det er alle hvide danskeres skyld. Med en tankekontrollørs laserstråle blik ved han, at alle med hvid hudfarve er skjulte racister. Han graver grøfter i befolkningen, så jorden hvirvler op. Formål: at få magt og spille offer for at skabe racekrig efter amerikansk model.
Sikandar Siddieque forældre ankom uden invitation hertil fra Pakistan i 1970´erne, ligesom i tusindvis af andre med pakistansk oprindelse, hovedsagelig fra Punjab distriktet. Pakistan er ikke i krig, de tidligere pakistanske statsborgere er derfor bekvemmeligheds-migranter, ikke flygtninge. Allerede kun én generation efter at kufferten blev pakket ud, får ægteparret Siddieques søn en gratis højere uddannelse og kommer i Folketinget. Er det racisme?
Lad os tage en rutsjetur i den nye toneart.
Som journalist har jeg siden 1992 haft indvandrer- og flygtninge som stofområde. Jeg har mødt og skrevet om endeløs brun kriminalitet, voldtægtssager imod hvide piger, socialbedrageri, brune mænds socialkontrol af kvinder, om skoler hvor hvide lærer bliver tyranniseret og får timerne ødelagt, om fædre som møder op og slår deres barns folkeskolelærer. Om brandfolk, ambulancefolk og politibetjente, der skal finde sig i at blive mødt med en regn af flasker, stenkast og brændende containere, når de passer deres arbejde, samt får de utroligste racistiske råb skreget i hovedet. Jeg har mødt fortvivlede hvide, på hvis dør i opgangen der var ridset med dolk: D… svin. Hvor mange hvide familier har ikke drenge, der er blevet overfaldet, slået og berøvet mobiler, ure ol. Det har vi også i min egen familie. Hvor mange hvide piger er ikke blevet voldtaget? Hvor mange brune eller sorte piger er blevet voldtaget af hvide drenge siden masseindvandringen begyndte i 1983? Ingen.
Er der områder i Danmark, hvor brandfolk, politi og filmende tv-folk ikke kan komme ind uden at blive overfalde af brune? Ja. Er der områder i Danmark, hvor brune ikke kan komme ind? Nej. Er der skolegårdene, hvor brune jager jøder og kalder den for j…svin? Ja. Har der været brunt terrorangreb i København på Krudttønden og på synagogen i Krystalgade, hvor to uskyldige mænd blev dræbt? Ja. Er der i Danmark blevet skudt og dræbt brune ved møder eller foran moskeer? Nej. Må moskeer være under konstant bevogtning af soldater med maskingeværer som i Krystalgade? Nej.
Angående brune skældsord har jeg på mine notesblokke som udgående journalist noteret så voldsomme ord ned, som er råbt og skreget efter hvide, men som Facebook næppe vil tillade mig at gengive. Tilråbene drejer sig f.eks. om søn af en.. , op på korse med,… s…æder.. ,blodskamsbeskyldninger, paralleller til T…land i 30.erne. Osv. osv.
Sikandar Siddieque er i gang med at grave skyttegrave til en kommende borgerkrig om magten. Det har Danmark ikke fortjent.
0 kommentarer
Kommentarer på:  Gensyn med en pisk
 • Cody N
  Cody N Online Tilmeldt:
  nov 2017

  Følger: 8 Følgere: 29 Emner: 60 Svar: 1.527
  #1   6. sep Fantastisk rammende beskrivelse - lige til UG med kryds og slange smiley

 • #2   6. sep Cody

  Absolut enig, og så har vi den røde tråd i det indlæg fra Dallerup. Offerrollen.

  Når man ikke kan bruge racisme så bruger man offer.

  Når hun skriver<.

  //citat
  Sikandar Siddieque fører an fra Folketingets talerstol med, at han bliver diskrimineret som brun
  //citat slut

  Så kan han da vist heller ikke skyde sig mere i foden, hvis der er noget tilbage af den.

  MF kigger ikke på kulør på mennesker, men på handlinger og udtagelser. OG når man som ham kommer med sådan en gang vås - så er det klart at folk tager afstand. Det tolker han som forskelsbehandling.

  Naser Khader har i mange år været i folketinget og ikke kommet med så åndssvage postulater, det eneste han ikke kunne var at holde pikken i underbukserne.

  Det var også forståeligt at man verfede hende det skøre tørklæde ud som ikke ville give hånd, og sagde at hendes fornemmeste opgave var at stå på talerstolen med et tørklæde.

  Så fik hun arbejde hos Fyens Politi, og her blev hun også verfet ud fordi hun kom med nogle rabiate udtagelser på sin Facebook. Så i grunden er det deres egen skyld at de ikke får nogen indflydelse når deres egen religion og kultur spænder ben for dem.

  Danskere bliver bare mere og mere trætte i hovedet når de hele tiden skal konfronteres med racisme, forskelsbehandling og hvad de ellers kan finde af offer roller. De har alle muligheder når man tænker på hvor mange muslimer der er i Danmark, dem som kan stemme lokalt, og dem som kan stemme til folketingsvalg. Men hver gang skyder de sig selv i foden - eller senere når kultur og religion kommer i vejen.


 • Cody N
  Cody N Online Tilmeldt:
  nov 2017

  Følger: 8 Følgere: 29 Emner: 60 Svar: 1.527
  #3   6. sep Korrekt Polysl og det mest komiske er at mange indvandrere også er stærkt imod yderligere indvandring og derfor stemmer på DF og NB smiley

 • #4   8. sep Cody det vidste jeg ikke at indvandre er imod indvandring.

  Din kommentar er kåret som den bedste i år.

  profilbillede
Kommentér på:
Gensyn med en pisk

x