{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
163 visninger | Oprettet:

Folk der lever i et smertehelvede. {{forumTopicSubject}}

Ja jeg ser jo folk der lever i et smertehelvede og at de ikke får den medicin de har brug for eller de får mindre og mindre medicin (de trappes ud) og jeg tænker på om dem der står med et ansvar over for dem der så skal leve i sådan smertehelvede er klarover hvad de gør vi de mennesker.
Og jeg har hørt om at der findes smertekliniker - smertelæger - som bare ikke er deres læge-ed værdig og tænker på om sådan læger der er specialister inden for smerter rent faktisk er klarover hvad det enligt er de er specialister i?
Og nej jeg forventer jo ikke noget svar - ej heller om vores folkevalgte politiker kender til sådan smerter - for så kunne de måske være mere fremme i skoene.
Og mit indsatte billede er jo ren symbolsk.


Kommentarer på:  Folk der lever i et smertehelvede.
 • #1   20. jul Tja - Leon

  Jeg har altid haft en svag ryg, med tilhørende smerter som kommer og går - flere gange går der år inden jeg rammes. Det er et helvede - at skulle krabbe sig ud af sengen og til tider kan det tage 30 minutter pga. smerten., Men i alle tilfælde har jeg fået problemet løst ved en idræts massør som kender mere til fysiologi end dem som bare mener at et varmt håndklæde og lidt tryk hist og her er løsningen. De kommunale kvaksalvere - inden jeg blev oplyst om idræts massører.


 • #2   20. jul Polysl jeg har få gange i mit liv prøvet at have grimme rygsmerter - jeg står nu stadigt op - men jeg ser jo hvordan folk med smerter bliver efterladt af vores sundhedssystem og det syntes jeg ikke er ok.

 • #3   24. jul Leon

  Du skal også se det fra en læges side, for der har været flere sager om læger som bare udskriver farlig smertestillende medicin. Nogle patienter har svindlet med deres smerter og fået en recept hvor de så sælger pillerne videre.

  Men smerter er et så omfattende emne at man ikke kan overskue det. Men en læge skal også stå for det han/udskriver - for ellers kan det få konsekvenser.


 • #4   24. jul Polysl ja men mange kæmper for at få deres medicin smiley

 • #5   24. jul Leon

  Det kan man så takke de mange som misbruger recepter, for regeringen er nød til at reagerer på et udtalt misbrug.

  Ja det kommer til at ramme skævt som eksempel:

  Man ved at en stjæler i butikken, men de kan ikke finde ud af hvem der gør.

  Hvad er løsningen?


 • #6   i går kl. 14:03 Polysl ja misbrug men løsningen er da ikke at fratage folk der har brug for deres medicin og så ikke er misbruger smiley

Kommentér på:
Folk der lever i et smertehelvede.

x