{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
247 visninger | Oprettet:

Omvendt racisme {{forumTopicSubject}}

Det er ingen hemmelighed at vestlig kultur er på vej mod selvdestruktion.
Selvdestruktion fordi politisk korrekthed overfor egen kultur og nationalitet har gennemsyret den vestlige verden.
Indvandringen fra især muslimske lande har kun udviklet sig så katastrofalt fordi den politiske korrekthed tillader det.
Selvhad til egen nationalitet og kultur har afstedkommet en uhørt berøringsangst overfor de enorme udfordringer som den invasive islamiske kultur medfører.
Enhver protest kvæles omgående i racist og islamofobi beskyldninger fra det venstreorienterede selvhadende politisk korrekte parnas.
Omvendt racisme fra den stærkt stigende muslimske minoritet overfor den etniske befolkning får ingen opmærksomhed overhovedet og slet ikke hvis den kommer fra en af de formastelige hvide.
Flere “farvede” har ligeledes forsøgt at gøre opmærksom på det stigende problem, men vore politisk korrekte medier ofrer kun nødigt spalteplads til den slags “upassende” sandheder.
Her er en af episoderne som en “mørk” dansker oplevede da hun debatterede racisme med en gruppe unge indvandrere smiley

https://www.berlingske.dk/kommentatorer/islamofobi-og-den-omvendte-racisme

Intet af det som denne person, og mange mange andre, oplevede er nyt og alle kender til problemet, men alligevel bliver det ignoreret - hvorfor ?

Hvordan kan den vestlige verden og dens ledere dog lukke øjnene og sidde disse åbenlyse faresignaler overhørig ?

Hvorfor i alverden har vestlige demokratier tilladt denne kulturelle selvmordskurs - hvad tror i andre ?


Kommentarer på:  Omvendt racisme
 • #1   9. jun Det har vist undret mange, at der ikke er et par enkelte politikere, der har sat sig ind i, at så forskelligartede kulturer, ikke kan leve fredeligt side om side.

  Joe, Glistrup kunne ikke narres...

  Har en tidl. kursus ven, der var jurist i EF/EU, som påstår, at han har set en handelsaftale ml. WTO og de vestlige lande, hvoraf det fremgår, at Vesten skal modtage et bestemt antal flygtninge, og til gengæld forpligter de sig til at købe varer for et X-antal kroner/Euro....

  Han har forsøgt at gå til medierne, men er blevet afvist alle steder.

  Så bevise noget kan man/jeg ikke, men det kunne jo være forklaringen, og at vi her i DK og de øvrige i EU ikke skulle være modtagelige for korruption, kan jo være en skrøne...??? • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 226 Emner: 728 Svar: 9.025
  #2   9. jun De kommentarer som kan læses i linket viser klart og tydeligt at skolen har været en fallit erklæring.

  Afrikanere har ikke opfundet noget som helt, tegnet noget som helst, udviklet noget som helst, opfundet noget som helst..

  Hele problematikken med den svigtende integration er at flomme fede dumme idiotiske og sindssyge etniske danskere ser dem som ofre - og behandler dem som sådan. Som betyder de er nyttige lemminge som mere er fokuseret på deres behov end at fokuser på hvad det kan betyde at give sådan en lang snor.

  Det hjælper heller ikke at man ansætter muslimer som sagsbehandlere som skal råde en kvinde til at blive hos sin mand som klasker hende til lirekassemand.- altså bruge forvaltningen som en slags sharia kontor.

  Det hjælper heller ikke at politi skynder sig at løbe når de meget kloge indvandre med høje uddannelser kaster med sten fra det gen de har fra stenalderen.

  Det hjælper heller ikke når indvandre bander ryger ind i Netto eller anden supermarked og stjæler med arme og ben og løber grinende ud - med ordet "suckers" og de har ret - for når bestyreren ringer til politiet så får han at vide han kan anmelde forholdet på politi.dk - dvs - politiet gider ikke engang tage ud til et igangværende tyveri.

  piger og kvinder kunne ikke ligge i fred på Kerteminde strand hvor de luftede babsenutter - her blev de spyttet på i flere omgange, heller ikke det gad politiet tage sig af. I mine øjne er det overfald. Men politiet ved at de er langt væk inden de dukker op, så det gider de ikke.

  Når man lægger alt det sammen om omvendt racisme så betyder det at ikke en kæft gør noget. Men råb lige af en hættemåge eller en affaldssæk så kommer det helt op på regeringsplan med ord som at det er uforskammet af en etnisk dansker.

  Det betyder også at minoriteten har vundet og vi kan se med hjælp af et kolbøtte parti se at Danmark får flere moskeer med deres hjælp, flere muslimer, mindre dansk kultur.

  Det er værd at bemærke at vi lever fint sammen med kulturer fra Asien, over hele linjen. Men lige så snart det er arabere så går det galt -

  I grunden tror jeg det er frygt, når vi ser at en tegning kan vælte verden og milliarder vælter ud i raseri. Danske sagsbehandlere er blevet truet - fået bank fordi man ville aktiverer obi teltet i et nyttejob - det er noget som bliver bemærket af andre som så køre en mindre stram ordning for minoriteten.

  Kort sagt - stat og kommune har givet op.


 • #3   9. jun Polysl dog jeg er hverken fed - idiotisk dum eller sindssyg og når jeg høre om hvordan unge mennesker sider og griner samtidigt med at de mener at Mona Lisa blev malet i Afrika og andet - fortæller det mig jo bare hvor uvidende de er i Afrika.

 • #4   9. jun Ja jeg kan nu godt leve i blandt andre mennesker smiley

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 226 Emner: 728 Svar: 9.025
  #5   9. jun #3 leon

  Nej det viser at sandheden ikke må frem, derfor de kommer med så idiotiske kommentarer.

  Det viser også klart de ikke vil dialogen - de vil latterliggøre den - for sandheden er ikke rart for stråhytte folket som har set for meget youtube og facebook så de har fået en forkvaklet forestilling af verden.

  Men det er jo en stor mundfuld for sorte som lige har lært at gå på 2 ben.


 • Annella
  Annella Online Tilmeldt:
  nov 2016

  Følger: 1 Følgere: 122 Emner: 419 Svar: 2.614
  #6   9. jun Cody

  Hvordan kan den vestlige verden og dens ledere dog lukke øjnene og sidde disse åbenlyse faresignaler overhørig ?

  Intet varer evigt - så Jeg tror, det kun er et spørgsmål om tid, før Europas unge mennesker gør oprør, det er deres fædrelande og deres fremtid, de med al magt ikke kan undgå at kæmpe for, ellers er de fortabte og bukker under for Europas islamisering.

  Fra de vattede politikere vi har i EU, altså bortset fra i Visegrad-landene, har de unge intet at forvente for at stoppe islammiseringen.

  PSSST Cody - er det ikke dig, der både er idiot, racist, højreekstremist og lur mig om du ikke også er DF'er? smiley smiley smiley


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 226 Emner: 728 Svar: 9.025
  #7   9. jun Der vil altid være nogen der syntes at vi er racister når vi ikke frivillig afleverer dankortet til de velintegrere og højt uddannede sorte og mørke.

  Hele problemet er at det er os som ikke er integreret. smiley


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 226 Emner: 728 Svar: 9.025
  #8   9. jun Sikke det køre for Sverige med klankrige.

  Masseslagsmål med over 100 medvirkende, hævnaktioner og mord på åben gade er et udsnit af den konflikt, der i slutningen af maj rystede forstaden Hjällbo i det nordlige Gøteborg i Sverige.


 • #9   9. jun Madonna - ja hvem kan forstå at skiftende regeringsledere år ud og år ind bare lader stå til i frygt for racismeanklager fra de politisk korrekte alt imens islamismen breder sig smiley
  Synd at din kursusven ikke lavede en kopi af aftalen og gik til ekstrabladet’s nyhedsredaktion - det havde skabt røre i andedammen smiley
  Korruption lever i bedste velgående i Danmark, eneste forskel er at det ikke foregår åbenlyst som i mange andre lande smiley


 • #10   9. jun Ja Polysl ingen tvivl om at mange tier af frygt for repressalier og ikke kun fra de politisk korrekte, men med garanti også fra indvandrerne selv.
  Vi er kort og godt blevet kørt over af den islamiske bulldozer, men kun fordi det venstreorienterede selvhadende segment hjælper dem smiley


 • #11   9. jun Annella - det er vist ønsketænkning for unge af idag er præget af det venstreorienterede uddannelsessystem hvor lærerne har indprentet den politiske korrekthed i knolden på dem gennem snart 40 år.
  Yderst få unge mennesker i Vesteuropa opsøger det højreorienterede miljø hvilket medfører en klar overvægt af politisk korrekte venstreorienterede Antifa typer.
  Det er desværre kun Østeuropa der har gennemskuet risikoen ved den muslimske indvandring og handlet derefter trods heftige protester fra det slatne EU og deres marionet regeringer i Vesteuropa smiley


 • Annella
  Annella Online Tilmeldt:
  nov 2016

  Følger: 1 Følgere: 122 Emner: 419 Svar: 2.614
  #12   10. jun Ærede folketingsmedlemmer, skrev advokat Klaus Ewald (24NYT 26.3.) – og sluttede:

  “Tag jer sammen, eller forsvind. Danmark har brug for rigets bedste mænd og kvinder til at regere landet. Vi har ikke brug for hverken makrelmad-spisende rødgardister eller tumlinger. Vi har brug for statsmænd.

  Tiden er ved at løbe ud for vores tålmodighed med jeres dilettantiske teaterstykker på Slotsholmen.”


 • #13   10. jun Annella - dæleme godt skrevet af den kloge advokat smiley
  For hulen hvor havde det været godt med flere af hans slags smiley


 • Annella
  Annella Online Tilmeldt:
  nov 2016

  Følger: 1 Følgere: 122 Emner: 419 Svar: 2.614
  #14   10. jun Jeps Cody flere af hans slags og i tide, så havde det i dag nok set anderledes ud i Danmark.

 • #15   10. jun Jeg spørger mig selv, hvordan ville det have set ud uden EU og alle de mange konventioner, som spænder ben og gør, at vi faktisk ikke selv bestemmer en skid, jeg mener, det er en katastrofe.

 • #16   10. jun En lang tråd indledt med Codys videnskabelige beretning for noget, der mildt sagt ikke har noget med videnskab at gøre. Det har ikke engang noget at gøre med virkeligheden.

  Jeg har også spurgt mig selv, hvordan Danmark havde set ud, hvis vi ikke havde været bundet op af internationale konventioner.

  Vi havde haft diktatur.

  Det er de internationale konventioner og menneskerettigheder der er årsag til at vi stadig har i det mindste et minimum af respekt for menneskers ret til et ordentligt liv, også selvom man er flygtning.


 • Annella
  Annella Online Tilmeldt:
  nov 2016

  Følger: 1 Følgere: 122 Emner: 419 Svar: 2.614
  #18   10. jun Alis

  Jeg har også spurgt mig selv, hvordan Danmark havde set ud, hvis vi ikke havde været bundet op af internationale konventioner.

  Vi havde haft diktatur.


  Du er sgu mere end dum at høre på, Danmark har haft demokrati siden 1849, først 100 år senere underskrev Danmark "Verdenserklæringen om Menneskerettigheder" og "Flygtningekonventionen". • #19   10. jun Annela - og det er de konventioner der bliver overholdt fordi vi er medlem af internationale konventioner. Var vi ikke det, havde vi haft DF-diktatur nu.

 • Annella
  Annella Online Tilmeldt:
  nov 2016

  Følger: 1 Følgere: 122 Emner: 419 Svar: 2.614
  #20   10. jun #19
  Alis


  Annela - og det er de konventioner der bliver overholdt fordi vi er medlem af internationale konventioner. Var vi ikke det, havde vi haft DF-diktatur nu.

  Danskerne havde endda haft Danmark for sig selv med et DF-diktatur, så det er ikke det værste, man kan forestille sig. • #21   10. jun annella

  "Danskerne havde endda haft Danmark for sig selv med et DF-diktatur, så det er ikke det værste, man kan forestille sig. "

  Jo, det ville være det værste, for DF diskriminerer ikke kun muslimer, vi er mange andre, der er i klemme. Men jeg vil heller ikke se passivt på at flygtninge behandles umenneskeligt.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 226 Emner: 728 Svar: 9.025
  #22   10. jun Hvorfor kommer jeg lige til at tænke på en pladespiller?

 • #23   10. jun "Men jeg vil heller ikke se passivt på at flygtninge behandles umenneskeligt."

  Flot påstand..den holder ikke en meter, du ofrer ikke en øre selv, men du vil gerne disponere over andre danskeres penge... smiley


 • #24   10. jun Du har selv sagt det samme i mere end 15 år, så det er nok derfor, polysl.

 • #25   11. jun Ja Madonna det er typisk for de venstreorienterede bæster - lad de flittige danskere betale gildet for de dovne kriminelle skiderikker der har ødelagt hele Vesteuropa med konventionernes velsignelse smiley
  At Alis, som selv er på livslang forsørgelse, ønsker mere af dette invasive ukrudt kommer næppe bag på nogen smiley


 • #26   i går kl. 11:49 Her er simpelthen så mange rascistiske kommentarer, at jeg tager tingene under eet. At kommentere hver enkelt er uoverskueligt.

  Endnu engang må jeg fortælle, hvad det vil sige at være venstreorienteret. Vi socialister mener at alle mennesker har ret til et ordentligt liv, og at det grundlæggende sociale sikkerhedsnet skal være i orden. Det er naturligvis en torn i øjet på højreekstremister, som tror at kun de stærke har ret, og resten af befolkningen er deres slaver som skal arbejde penge hjem til virksomheder og aktionærer.
  På venstrefløjen er man oftest idealister, der arbejder for et godt og sikkert samfund.

  Angående flygtninge, så er de der!! Vi har det største antal flygtninge i verden nogensinde. Naturligvis skal Danmark påtage sig sin del af ansvaret - vi har oven i købet tjent en del af vores formue i de lande, som flygtningene kommer fra. Naturligvis skal flygtninge have menneskerettigheder ligesom alle andre. Naturligvis skal vi have internationale konventioner, der forsvarer dem imod rascisme, overgreb og forsømmelser. At kalde flygtninge for invasive ukrudt er så uanstændigt at jeg ville ønske, at en dansker aldrig nogen sinde kunne finde på at komme med sådan et udtryk. Der er virkelig brug for en strammere lovgivning imod rascisme.

  https://politiken.dk/indland/art8242483/%C2%BBVi-st%C3%A5r-ikke-med-et-generelt-problem-med-integration%C2%AB?fbclid=IwAR2zKuHbMavvMw5QqErpWwK3RC8wQvAsAFIIzFc-44C87-RWXS-eGJhWZl4

  citat "»Normalt taler vi om, at integrationen ikke rigtig er lykkedes. Det er hårdt at sige, at hele debatten har kørt på en forfejlet præmis, men det er ikke langt fra. Hvis du tror, at en stor del af efterkommerne fra muslimske lande ikke arbejder, så tager du fejl«." citat slut

  Ja, hele debatten har kørt for en forkert præmis. Højrenationalisterne har hjernevasket danskerne, som ikke altid har tid at tjekke alle påstande. Faktum er at vi kan ikke længere stole på hinanden - og det er en større katastrofe end vi tror. • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 226 Emner: 728 Svar: 9.025
  #27   i går kl. 13:06 Alis

  Jeg er stolt over din kommentar i #26

  Heldigvis er det tilladt at være racist - og vise det i skrift bare man overholder gældende lov.

  Men det mener du så ikke at man må være - man skal helst være som lemminge med tunnelsyn, kvalme medmenneskelighed uden at se problemet.

  Du har slet ikke opdaget den kamp der er i flere lande med muslimer som opretter små klan stater, opføre sig både her i Danmark uforskammet og i andre lande. Det er ikke etniske danskere som samles i en gruppe og gennembanker en etnisk dansker på 17 år. Hvad har han gjort? Ingen ting - han var der bare for at tage toget.

  4 badede nøgne efter en våd aften og så kom der 8 indvandre som tævede løs på dem.

  Indvandre spytter på piger/kvinder på Kerteminde strand.

  Jeg kunne fylde flere A4 ark med hændelser hvor det går ud over uskyldige. Men det er så ret naturligt i din verden.

  Islamister marcherer i Hamburgs gader og råber at jøder skal eksporteres - har du hørt at tyskere samlet til en demo og kræver muslimer udvist.?

  Samfundet har givet muslimer en større snor, som at de kunne få lov til at lave et kæmpebål i en skov som afslutning på EID i en tid med afbrændings forbud - imens en anden patrulje knalder en haveejer som har et mini bål hvor han brænder nogle blade af.

  Muslimske mænd truer sagsbehandlere til ikke at aktiverer obi teltet for eller kommer onkel og fætter og banker hjernen ud på hende.

  Og så har du den frækhed at ævle om at alle mennesker har ret til et ordentlig liv, hvad med dem som tæves, trues, dræbes, som ham der køre den 5 årig ihjel.

  Hold da kæft hvor er du et sølle liv.


 • #28   i går kl. 13:15 Alis:

  På venstrefløjen er man oftest idealister, der arbejder for et godt og sikkert samfund.

  “Sikkert samfund” ???
  Fængslerne er propfyldte med din elskede muslimer og størstedelen af dem på fri fod har aldrig haft et job - forhold dig lige til det istedet for det mindretal af muslimer der går på arbejde smiley
  Hvor er menneskerettighederne for alle de stakkels danskere der har fået ødelagt sit liv og er indlagte længere tid end deres muslimske overfaldsmænd sidder i fængsel ???

  Du er en naiv venstreekstremist der tror samfundet er som dine facebook venner siger smiley


 • #29   i går kl. 14:07 Ja, alle har ret til et godt og sikkert liv, og noget af det vigtigste for at Danmark igen bliver et godt og sikkert land er at stoppe rascismen. Hvad er det, der er så sjovt ved at kæmpe for at skabe borgerkrig i Danmark?
  Hvis muslimer overtræder loven, så er det en sag for retsvæsenet - ikke for gadens parlament. Men vores retsvæsen er også blevet forringet for at finde penge til skattelettelser til de velbjergede.

  Hvis højrenationalisterne kommer til magten, så vil alle blive behandlet med samme mangel på respekt som muslimerne bliver det. Nydanskere er ikke de eneste, der bliver diskrimineret, det bliver arbejdsløse, syge, svage og pensionister også.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 226 Emner: 728 Svar: 9.025
  #30   i går kl. 14:18 WOW - du sejler bare videre med hovedet nede i skridtet.

 • Annella
  Annella Online Tilmeldt:
  nov 2016

  Følger: 1 Følgere: 122 Emner: 419 Svar: 2.614
  #31   i går kl. 14:34 #29
  Alis

  Hvis muslimer overtræder loven, så er det en sag for retsvæsenet - ikke for gadens parlament.

  Fortæl det til dine muslimske venner, der hærger overalt ikke kun i Danmark.

  Og så kan du sgu godt stoppe med at sige, hvem der har ret til hvad, for du glemmer altid at fortælle, hvilke pligter ethvert menneske har i et samfund.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 226 Emner: 728 Svar: 9.025
  #32   i går kl. 14:59 Den tid hvor ledige bare kan læne sig tilbage og blive underholdt er slut for længe siden - Odense begyndte at køre den hårde side, at vil du ikke aktiveres så skære vi i din bistand.

  Jeg kan huske for år tilbage at man også kørte den hårde side så alle der blev ledige skulle aktivers fra dag 1. Det gjorde at en masse lige pludselig afmeldte sig ledig - åbenbart fordi det gad de ikke - faktisk var det mest unge.

  Erhvervslivet piber fordi ingen gider arbejde for 120 kr når de kan blive poder og stoppe deres lortepind op i røven på folk -nej i næsen mente jeg. En forståelig valg når man kan få mellem 168 - 178 kr i timen. Så må de pivlinge bare give en ordentlig løn så kommer de tilbage. Men det tror jeg ikke at Jensens skidehus med de seje bøffer som leveres med en motorsav vil. Så i må bare servere latten selv.

  Mon ikke en masse tørklæder og kludekræmmere kan assisterer som servitricer - man kan kalde det muslim i arbejde - et helt nyt koncept specielt for muslimer som er vant til deres cigarkasse apparater - så kan de lære at være sammen med vantro - problemet er så at der opstår et problem når der bestilles stegt flæsk med persille sovs - så kommer der kun kartofler og persille sovs - resten er censureret væk.


 • #33   i dag kl. 11:13 Ha ha Polysl du vælter bare guldkorn ud af ærmet smiley smiley

Kommentér på:
Omvendt racisme

x