{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
206 visninger | Oprettet:

Polysl
Polysl
Online Tilmeldt:
4. dec 2014
Følger: 9 Følgere: 226 Emner: 711 Svar: 8.896

Omskæring {{forumTopicSubject}}

I dag debatterer Folketinget et borgerforslag om at forbyde rituel omskæring af drenge under 18 år. Mindst otte ud af ti danskere støtter forslaget. Men det det bliver ikke til noget. Det har amerikanerne og israelerne bestemt.

Danske ambassader får mange henvendelser om at det skal Mette Fup ikke blande sig i.

Det gør hun heller ikke mere - men i 2008 sagde hun: Man skal ikke skære i børn, men så vendte hun lige 180 grader og stikker knolden i nakken ned i jorden, for hun skal ikke have klinket noget.

Værre svineri skal man lede længe efter - man må ikke slå børn ifølge loven, men man må gerne skære i babyer. Hvor er hjernen blevet af Mette Fup? Er den begravet sammen med 15 millioner mink?

Vi skal i Danmark ikke give efter for middelalderen, vi har vores love som ikke skal gives, hverken af Israel eller USA.

Mette Fup mener åbenbart at pigebørn vejer tungere med hensyn til omskæring end drengebørn.

Føj for satan du er den mest ulækre sindssyge kælling der nogensinde har levet i Danmark - Mette slagter. føj for satan igen.


Kommentarer på:  Omskæring
 • #1   20. apr Polysl den snak bliver aldrig færdig smiley

 • #2   20. apr I mine øjne er børn selvstændige mennesker med ret til deres eget liv, så jeg er ikke i tvivl om at de selv skal have lov at tage stilling til evt. omskæring - d.v.s. først efter at de er fyldt 18 år. Der er tale om et indgreb, der ikke kan gøres om.

  Jeg kender ikke alle de religiøse begrundelser for at foretage omskæring på mindre børn, men jeg er så sikker på min holdning, at jeg ikke behøver at undersøge det.

  Angående METTE FREDERIKSEN så ved jeg ikke hvorfor hun har skiftet mening. Hun er en håndfast dame, og det er hvad Danmark har brug for lige nu, men på et par punkter har hun altså ikke ret. Angående omskæring håber jeg at man kan forhandle med udlandet så det kan forløbe fredeligt at det bliver danske regler, der gælder.

  Og så skal højreekstremister lade være med at udnytte situationen! Der er ikke brug for at køre parterne op imod hinanden!


 • #3   20. apr Alis C igen siger jeg bare at den snak stadigt vil være om 50.år smiley

 • #4   20. apr Man skal ikke snakke et problem ihjel. Man må prøve at finde nogle løsninger før spædbørn bliver 50 år.

  Jeg har ikke helt tjek på hvorfor muslimer og jøder protesterer mod ændringer, men man må komme igang med at finde løsninger.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 226 Emner: 711 Svar: 8.896
  #5   20. apr Løsning er nem, men som sædvanligt skal Alis gøre det til et kæmpe problem.

  Det er faktisk simpel lovgivning så er den lille flæskesvær ikke barberet af.

  Overgreb mod et værgeløst barn er så åbenbart ikke et problem for Mette Slagter, hun vil åbenbart selv stå med øksen og smide den lille forhud ud på et samlebånd hos KIMS som rister dem og putter i pose og kalder det jødemums.


 • #6   20. apr Nej, løsningen er ikke så enkel at man bare kan lovgive sig ud af den. Der er tale om religiøse ritualer, og jeg kender dem ikke godt nok til at forstå, hvad det drejer sig om. Det er den første forudsætning for at finde nogle løsninger som både muslimer og jøder kan acceptere.

  Jeg ved heller ikke hvad METTE FREDERIKSENS argumentation er for ikke at forbyde det. Men jeg ved at hun skal have mindst 90 mandater for at ændre på lovgivningen.


 • #7   20. apr Der er kun een ting, der trumfer religionsfrihed, og det er menneskerettigheder.

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 226 Emner: 711 Svar: 8.896
  #8   20. apr Alsi

  Og hvordan? Jeg kan ikke se at menneskeretten bliver brugt, når man skamferer en nyfødt.

  Så Menneskeretten giver åbenbart lov til at snitte i babyer, husk på man straffes hvis man slår babyen.

  Det svare til at man godt må køre folk ned på landevejen, men ikke på motorvejen.

  Det kan ikke være pga. religion - for der står ikke noget som helst i Koranen eller biblen om at fjerne det lille flæskesvær og bruge den i gryderetten næste dag.

  Det er rent kulturelt - og i den henseende kan det rage os, for vi har ikke den kultur at skamferer nyfødte - Men Mette Fup har åbenbart taget dem Mellemøstlige kultur til sig i sin lovgivning.

  Så jeg vener på at Mette Fup laver en lov om at alle som vil have en latte på en cafe skal have en koran i hånden. Jeg venter også på at hun kaster den første sten lige i knolden på den ungmø som har formastet sig at forelske sig i en svinefarvet dansker. Jeg venter på at kraner ikke bliver brugt til at eleverer, men til at eksekverer.

  En sjov udtalelse fra en muslim i Mellemøsten: Danmark er nok det mest muslimske land i verden, set ud fra det rent menneskelige.

  ja ja....You Aint See Nothing Yet.(Bachmann Turner Overdrive.)


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 226 Emner: 711 Svar: 8.896
  #9   20. apr jeg som troede vi havde lov og ret i Danmark

  Straffeloven § 245 a. Den, der ved et legemsangreb med eller uden samtykke bortskærer eller på anden måde fjerner kvindelige ydre kønsorganer helt eller delvis, straffes med fængsel indtil 6 år.

  Straffeloven § 245. Den, der udøver et legemsangreb af særligt rå, brutal eller farlig karakter eller gør sig skyldig i mishandling, straffes med fængsel indtil 6 år. Har et sådant legemsangreb haft betydelig skade på legeme eller helbred til følge, skal dette betragtes som en særligt skærpende omstændighed.

  Stk. 2. Den, der uden for de i stk. 1 nævnte tilfælde tilføjer en anden person skade på legeme eller helbred, straffes med fængsel indtil 6 år.

  Jeg kan dårlig forestille mig det kun gælder pigebørn.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 226 Emner: 711 Svar: 8.896
  #10   20. apr For mig at se er det en rituel slagtning af småbørn.

 • #11   20. apr Jeg er enig i at det bør forbydes.

  Vi ved bare fra tidligere tilfælde, at det er vigtigt at forældrene er indforstået, ellers risikerer vi at de får det gjort i udlandet i stedet. Eller endnu værre - gør det selv.
  Det er som regel en god ide at folk er indforstået med de regler, de skal rette sig efter.

  Faktisk forstår jeg stadig ikke at udlandet blander sig, eller hvorfor det er så vigtigt for dem. Mænd kan jo blive omskåret når de er over 18 år og selv kan bestemme.


 • #12   20. apr Jeg ser det som en del af et religiøst ritual og religion er ikke til at spøge med.

 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 226 Emner: 711 Svar: 8.896
  #13   20. apr Tror du selv på at man kan nå jøder og muslimer i en forståelse om at omskæring ikke må ske i Danmark?

  De siger bare ja - det bøjer vi os for, og næste gang de rejser til "hjem" så ryger flæskesværet i et hyggeligt lag i Israel eller andre steder.

  Tror du selv at der er noget som helst kontrol med pigebørn eller drengebørn når de kommer til en læge med et problem?

  >de ville holde sig langt væk fra danske læger og kun bruge deres egne så de ikke dømmes for overfald på deres eget barn.


 • Polysl
  Polysl Online Tilmeldt:
  dec 2014

  Følger: 9 Følgere: 226 Emner: 711 Svar: 8.896
  #14   20. apr Leon

  Det har intet med religiøsitet eller religion at gøre - det er en kulturel svinestreg.


 • #15   20. apr Polysl så er det jo bare en dårlig vane - med de dersens omskæringer smiley

Kommentér på:
Omskæring

x