{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
140 visninger | Oprettet:

Ældre mad igen igen. {{forumTopicSubject}}

Ja jeg læste at (tror det var kommunale skrankepaver) som vil lave om på de ældres smørebrød de skal i stedet have salat og lad mig så overdrive så det kan ses morgen - middag og aften.
Tilbage til virkeligheden kunne der ikke laves en afstemning iblandt alle Danmarks ældre om hvordan deres morgen mad - middagsmad og aftensmad skal se ud.
Og jeg vil gætte på at vores ældre godt kunne tænke så et æg - en ostemad eventuel en syltetøjsmad og nogen ønsker jo også ymer eller andet godt eventuel frisk frugt.
Den varme middagsmad skal bestå af god gammeldags dansk mad.
Aftensmaden som jo så må bestå af smørebrød og det kunne være højt belagt for god mad gør at man spiser mindre eventuel en øl til maden.
Og ellers altid mælk og vand til rådighed for vores ældre på alle tider af dagen.
Husk nu jeg er en drømmer - men jeg ønsker vores ældre et godt otium.


Kommentarer på:  Ældre mad igen igen.
  • #1   29. mar jamen jamen du rammer lige min kæphest. ældre kan ikke overleve af kanin foder, de skal have fed mad - som i gamle dage.

    Som eksempel kan nævnes et sygehus hvor man gik over til mad med et stort fedt indhold og så kom de ældre sig - ellers kradsede de af af al det forbandede salat lort.


  • #2   29. mar Polysl enig god mad forlænger livet og de ældre kan selv bestemme om de vil have salatbar smiley

  • #3   30. mar Generelt, unge som ældre, bør spise ordentligt mad af høj kvalitet. Drop div kure, spis varieret og vær glad.

    Som du nævner Leon, så bliver man hurtigere mæt at mad der er af råvarer af høj kvalitet. Vi lever kun en gang, og især ældre skal ikke sættes på salatkur osv, de skal have det de er vant til, bare det er produceret af ordentlige råvarer. Mad er trods alt det vi lever af.


  • #4   30. mar Claus G vi er så enig smiley

Kommentér på:
Ældre mad igen igen.

x