{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
315 visninger | Oprettet:

Sammenføring {{forumTopicSubject}}

Jeg er for familiesammenføring, ingen tvivl om det - Vi som land skal føre familier tilbage til deres slægtninge i landet, de stammer fra. Det kaldes humanisme.

Udlændigestyrelsen er begyndt at afvise flygtninge fra Syrien fordi man mener det er sikkert at tage tilbage. Der er så nogle som skriver at dem som vender hjem bliver fængslet - men det er nok bare proforma fordi præsidenten ikke vil have banditterne tilbage og som et signal til Danmark - Her kan i se, de er ikke sikker i Syrien.

Men som sædvane så anker alle den afgørelse og så´går der nogle måneder eller år inden den er blevet fedtet rundt i systemet og kommet tilbage med en fodnote om at det ikke er sikkert at sende dem tilbage.

Imens så fiser politiet rundt i landet og prøver at finde alle dem som er smuttet fra udrejsefængsler. Her skulle man spare den udgift, for de er nok smuttet til Sverige og så er det jo en win win situation for Danmark.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Sammenføring
  • #1   24. dec 2019 Ja hvis et land er et sikkert land kan de jo godt rejse hjem smiley

  • #2   24. dec 2019 Det hed sig jo førhen, at flygtninge skulle rejse til det nærmeste land, som der var fred i. Mig bekendt er der ikke krig i nogen af vores nabolande, så vi skulle rent faktisk ikke modtage nogen.

  • #4   24. dec 2019 Absolut spændende tider vi går i møde og EU sidder stadig og planlægger nye miljø hysteriske tiltag smiley

    De venstreradikale gnider sig i hænderne af spænding over hvor mange nye bistandsklienter der vælger Danmark smiley

    Hvis Putin og Trump fandt fælles fodslag kunne vi få sat en stopper for islamisten Erdogan for der er absolut ingen hjælp at hente fra EU’s såkaldte hær Frontex smiley


Kommentér på:
Sammenføring

Annonce