{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
258 visninger | Oprettet:

Tidsbestilling til borgerservice - gak gak gak gak politik. {{forumTopicSubject}}

Ja jeg læste om hvordan vi borger i Slagelse skal til at bestille tid for at komme op og tale med borgerservice og jeg må bare ryste på mit gamle hoved og sige: hvordan er det nået så langt og ting vi dansker normalt tager forgivet skal nu planlægges flere dage i forvejen og det er en besværliggørelse der vil få mange til at tænke (rend mig i røven) og jeg er helt ok med tidsbestilling hos ens læge men at det nu skal ske hos kommunens borgerservice under mig (nummeret før den lukket afdeling) og hvor mange bøger kan stables oven på hinanden.
Hilsen fra det lille univers.


Kommentarer på:  Tidsbestilling til borgerservice - gak gak gak gak politik.
  • #1   27. jun Helt enig Leon.
    Jeg var nødt til at bestille tid ved borgerservice, for at få specifik hjælp til at ændre mit personfradrag. Da jeg kom til, beklagede "hjælperen" med at det havde de desværre ikke mulighed for at hjælpe med, ud over hun kunne give mig nummeret til SKAT!
    Borgerservice er efterhånden blevet så ringe og elendigt. Og at man nu skal bestille tid, det er under al kritik. Jeg tænker det skyldes de enormt mange udlændinge der tager deres tid på daglig basis, med alle de gratis ting de gerne vil rive til sig, og alt den økonomiske støtte de overhovedet kan malke systemet for. I hvert fald var de 14 ud af 17 der ventede da jeg var der nede, af udenlandsk herkomst, og flere havde tolk med. Det er skræmmende.


  • #2   27. jun Claus G du fik mit smil frem og ja jeg husker hvordan man kunne få skattehjælp oppe på kommunekontoret og den dame jeg talte med den gang var utroligt dygtigt og husker faktisk stadigt den dames navn selvom det er mange år siden og må sige at hvis vores gæster fylder så meget kunne man vel lave en flygtningeservice kontor og ja 14 ud af 17 syntes jeg også lyder af mange så tænk på alle de dansker der bare ikke orker at gå på kommunekontoret og SKAT ligger mig bekendt i Korsør

  • #3   27. jun Ja min forældre bor i Korsør, nærmere Svenstrup. De lider dælme også under de køer der er. Kommunen har sjældent haft så meget bøvl. Og nu får de mere. Mine stakkels forældre har sku betalt topskat hele livet, nu er de pensionister, og så skal de straffes igen.

  • #4   27. jun Claus G ja de kan vel også fortælle dig at der bliver længere og længere til de steder hvor man kan blive betjent og det er helt gak gak og vores politiker skulle skamme sig alt bliver nedlagt og se bare bankerne de er på det nærmeste ved at forsvinde eller være pengeløse jo jeg forstår godt den utilfredse dansker smiley

Kommentér på:
Tidsbestilling til borgerservice - gak gak gak gak politik.

x