{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.245 visninger | Oprettet:

Danmark og vores ytringsfrihed sat på prøve igen. {{forumTopicSubject}}

Ja det er nok ikke gået jeres næse forbi at der er ballade inden i København grundet en person der demonstrer og vist nok også vil afbrænde en Hellig bog (om jeg syntes om sådan ugerning) er en helt anden sag og ser det som en provokation.
Jeg må sige at det at ytre sig godt kan gøres på måder hvor folk nøjes med at tale - desværre ser vi jo også folk der afbrænder andre landes flag (det syntes visse folk jo er sjovt) lige indtil det går udover deres egen holdninger - så går de hen og bliver ekstreme ved ildspåsættelse - kastning af diverse ting imod politiet.
Og alt det gør at jeg ikke syntes de høre hjemme i et Danmark der værner om demokratiet - ytringsfrihed og religionsfrihed.
De skal ud da de ikke ønsker de friheder.
Det indsatte billede vil jeg eller havde brugt i andet sammenhæng men det bliver det også og her til siger jeg bare: Guds fred.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Danmark og vores ytringsfrihed sat på prøve igen.
  • #2   14. apr 2019 Claus G enig smiley

  • #4   14. apr 2019 Alis

    Han gør bare det som mange danskere tænker, og desuden er det ikke hans handling som koster millioner, men de til tider underlige mennesker som tror at koranen er hele verdens mest rigtige bog. Det er de mennesker som opdrager deres yngel til at spytte på piger, voldtage, sparke uskyldige mennesker, skyde uskyldige mennesker de ikke deler mening med. Forfølge jøder i hele EU. Lave bombeattentater overalt og speciel mod deres egne som jeg på ingen måde beklager. Telefonbogen i Afghanistan og andre muslimske lande er blevet en del tyndere med tiden - det er heller ikke noget jeg beklager, men godt for miljøet.

    Det er alle de som koster penge og ikke Paludan.

    Men må da indrømme han kunne nøjes med at komme en skive bacon i bogen og lukke den som en skrev. I øvrigt er det ikke forbudt i Danmark at brænde koranen af, det kan blive koldt for alle - men det er forbudt at slå folk ihjel, overfalde dem osv.


  • #7   14. apr 2019 Alis C jeg bifalder ikke hans afbrænding af en hellig bog og deler sikkert ikke alle hans holdninger - men der for har han stadigt lov til at ytre sig - du ligesom du og jeg vi har bare et pænere sprog og jeg syntes ikke det er ok at du sætter de 6 millioner op imod Danmarks ytringsfrihed - for den mand er kun en meget lille brik i det danske samfund og hvor går grænsen så får ytringsfrihed - at smide maling på Anders Fogh da han var statsminister det er bare en anden måde at vise sin dårskab på.

  • #12   15. apr 2019 #11

    Alis, hvem har dog bildt dig ind at islams tilhængere er fredelige ?
    Har du glemt de to uskyldige kvinder i Marokko allerede ?
    Har du glemt det utal af terrorangeb på uskyldige mennesker verden over ?
    Har du glemt at islamister bruger kvinder og børn som skjolde når de fører krig ?
    Har du glemt at muslimer brænder flere flag af end der brændes koraner ?
    Har du allerede glemt alle de mennesker der lever under politibeskyttelse der koster 100 gange mere en Paludans ditto ?
    At bekæmpe intolerance med tolerance resulterer netop i optøjer som vi ser nu smiley


  • #13   15. apr 2019 Alis.

    "De tager deres religion mere alvorligt end de pragmatiske danskere, der kun bruger vores religion ved festlige lejligheder. "

    Tal for dig selv, din hykler!


  • #14   15. apr 2019 Jeg kender godt muslimske mænds tankegang, takket være min svigerindes pakistanske mand.
    Talrige er de gange hvor vi har drukket os fulde i rødvin, han havde snesevis af porno videoer i skabet, intet var ham helligt, han spiste biksemad og flæskesvær, alligevel lå han 3 gange om dagen med røven til Mekka.
    Når de besøgte hans mor i London, skulle hans kone, som jo var min kones søster dækkes til, og alkohol var bandlyst.

    Hvad kalder man det?


  • #16   15. apr 2019 Greve, man kalder det, det som det er...hykleri.

    Og religionen bruges, når det passer i deres kram, ligesom der lukreres på vores demokrati, som de bringer i fare.


  • #22   15. apr 2019 "Angående Omar og Krudttønden så er der meget, der tyder på at han var alvorligt syg. Der er grænser for hvor mange følelsesmæssige belastninger et menneske kan tåle før det slår klik. "

    Ja, det er de undskyldninger, der kommer frem, hver gang de bli'r sigtet/dømt for kriminalitet.

    Men der er jo nogen naive, der æder det hele råt.



  • #24   15. apr 2019 Det ender med en borgerkrig, og den vinder de kristne, og så kommer vi til at slå uskyldige muslimer ihjel, men sådan er det.

  • #25   15. apr 2019 PS.

    Lad Rasmus Paludan opfordre til det, så er jeg med.
    Jeg vil slagte alle fra LTF, den dag i morgen, og vi
    har stadig magten!


  • #26   15. apr 2019 Det er jo tydeligt, at ballademagere er vilde med de voldelige handlinger, uanset om de er provokeret eller ej,når politiet må bruge tåregas, selvom Rasmus Paludan end ikke har vist sig i arenaen idag, da han har forbud.

    https://ekstrabladet.dk/112/politiet-bruger-taaregas/7599034


  • #28   15. apr 2019 Muslimer er nogen klamme svin med lav IQ.

  • #30   15. apr 2019 Alis

    Han forudså en stor indvandring af muslimer kunne blive et problem, pga. den liberale udlændingelov, så hans kritik havde ikke en pind med den stigende indvandring at gøre.


  • #33   15. apr 2019 Rasmus Paludan får intolerante indvandre til at vise deres sande jeg, og dermed afsløre at vi har fået mange udlændinge til landet, som vi havde været bedre tjent med at undvære.
    En mand som ham burde stå mutters alene uden at der var skyggen af tilhører der gad lytte til hans udgydelser, så ville han hurtigt blive træt af at spille sin tid på at optræde som han gør.


  • #34   15. apr 2019 Alis

    Gæster plejer at gå når festen er forbi, gæstearbejdere er ikke indvandre. De er velkommen en anden gang hvis man får brug for dem.


  • #35   16. apr 2019 #18
    Alis
    Jeg synes først og fremmest du selv burde skamme dig inden du udskammer andre smiley

    Du bruger meget tid på at fremhæve omkostningerne ved Paludan’s demonstration, men du glemmer lige dette:
    https://www.bt.dk/danmark/politiet-har-brugt-750.000-timer-paa-at-bevogte-joeder-vi-spilder-resurser-paa-at

    Læg vel mærke til at der ikke er indregnet alle dem som ikke er jøder og som også lever under politibeskyttelse smiley

    Hvor er din forargelse over disse realiteter Alis ?
    Føler du dig slet ikke provokeret over at fanatiske muslimske indvandrere er skyld i at danskere skal beskyttes i sit eget land eller kan du kun blive forarget på muslimers vegne ? smiley


  • #36   16. apr 2019 Jetset - Jetset - Jetset hvor bliver du af her i kampen om Danmarks ytringsfrihed og jeg bliver altså nød til at sige at der findes mange gode muslimer i Danmark der som du og jeg ønsker fred og ro i livet og det er jo et par %sender der laver balladen og ud med dem da de ikke ønsker et demokratisk liv i fred og ro og fordi de få er dumme skal det ikke gå udover flertallet smiley

  • #39   16. apr 2019 Vi skal ikke stoppe Paludan, i går viste de voldelige, at de end ikke behøver at se skyggen af Paludan for at blive 'provokeret', der var optøjer og brand i gaden i Albertslund alligevel.

    Men det forventer jeg Alis stryger helt uden om, som hun gør med alle andre argumenter og spørgsmål stillet til hende.

    Bare se hendes svar til Codys spørgsmål her:

    Cody #35
    "Føler du dig slet ikke provokeret over at fanatiske muslimske indvandrere er skyld i at danskere skal beskyttes i sit eget land eller kan du kun blive forarget på muslimers vegne ?"

    Og så Alis's svar til ham i # 38:

    Det er ikke sikkert, at det er fanatiske muslimer, blot muslimer, der vil have lov at holde fast på deres egen identitet. Man kan godt indordne sig under den danske lovgivning og samtidig bevare sin muslimske identitet. Det er der mange, der gør."
    [

    MILDE HIMMEL, DET ER JO NETOP DET, DE IKKE GØR!!!


    Alis provokerer kun som Paludan, men i modsætning til dem Alis forsvarer til sidste blodsdråbe, der laver brand i gaden og kaster med sten, vælger jeg fremover at ignorere hendes fremturen, da det INTET har med debat at gøre.



  • #42   16. apr 2019 Jeg syntes også det er for dårligt at brænde koranen af, jeg ville nøjes med at pisse på den.

    Bortset fra det, så snakker vi integration, integration, integration..... Hvilket er umuligt med muslimer.
    Med jøder snakkede vi assimilitation, de blev som danskere, og du aner ikke hvor de er, for de agerer som danskere.


  • #43   16. apr 2019 Alis.

    “Jeg er dybt uenig i det du siger, men vil til min død forsvare din ret til at sige det."

    VOLTAIRE.


  • #44   16. apr 2019 Ifølge alis så må man ikke være kritisk overfor islam og muslimer for så er det ens egen skyld. Man har ytringsfrihed men ikke ifølge det alis siger. Så alle som skriver bøger, tegner, Laver en lort der ligner muhammed og hænger den op i grisestalden - dem har muslimer lov til at banke til lirekassemand, skyde på, og så oveni får de retten til at smadre det halve kbh.

    Jeg har svært at se hvorfor man skal brænde, smadre, kaste med sten, som i bund og grund går ud over uskyldige - men de er jo blevet provokeret og så er det alle som bliver ramt og det er så ok i alis verden.

    Salman Rushdie's bog " De sataniske vers" resulterede i en fatwa fra Iran og bogen blev betegnet som blasfemisk, da han citerede et citat fra koranen om at muhammed anerkendte andre guddomme end Allah.

    Det kunne han jo bare lave være med, alle kan lade være med at være kritisk over for alt - tænk hvis veganer gik ud og smadrede byen, eller brændte det halve København af bare fordi en står og spiser en flæskeside lige op i fjæset på en veganer. Tænk hvis veganer gik ud og smadrede en masse landbrug fordi de følte sig provokeret over produktionen og at se det i køledisken. Men det er da helt i orden at de gør det, for de bliver provokeret over alt det kød der produceres.

    Så næste gang naboen provokere dig i længere tid, så kør ham ned, for det er helt i orden bare man bliver provokeret - tænk hvis hele vores retssystem skulle skrives om at bare folk bliver provokeret så er handlingen forståelig.

    Det er også forståelig at man stener en 14 årig pige (Indien) fordi hun blev voldtaget og blev gravid. Hun kunne sgu da bare være blevet hjemme og ikke provokerer en voldtægtsmand.

    Man kan sikkert også finde flere tusinde andre steninger af kvinder og børn som faktisk bare skulle være blevet hjemme for ellers er det deres egen skyld.


  • #45   16. apr 2019 Polysl.

    Men er du sikker på at Alis ikke er muslim?

    Hendes Avatar som Tordenskjold, kan jo være falskt.


  • #46   16. apr 2019 Jeg er sikker på, at jeg aldrig har hørt fra nogen, andet Alis - at ofret er den skyldige.

  • #47   16. apr 2019 #38 alis

    Du skriver at løsningen er at få dem stoppet der taler nedsættende om og til muslimer...

    Det forklare jo ikke beskyttelsen af jøder som bestemt ikke på nogen måder chikanere, truer, muslimer.


  • #50   16. apr 2019 Alis.

    " Ytringsfriheden får et alvorligt knæk, når det er muligt med vold og optøjer at få stoppet demonstrationer"

    Citatet er af Jonas Christoffersen, direktør i Institut for Menneskerettiigheder.
    Tv2 tekst tv side 118.


  • #51   17. apr 2019 Jeg synes Paludan er en idiot, som helt bevidst provokerer for at få det resultat som han ønsker, under dække af ytringsfriheden.

    Ytringsfriheden er vigtigt, ingen tvivl om det. Med det gør ikke noget at man bruger den med lidt omtanke, for ellers vil nogen forsøge at stække den, pga. det skete.

    Men samtidig er der INGEN undskyldning overhovedet for den vold, afbrænding og 'krig' i gaderne som disse indvandrere udførte rundt om.

    Jeg er også uenig i flere af dem, som forsøger at forklare, og/eller undskylde denne adfærd med at der er tale om 'udsatte' grupper, nogle som føler sig 'udstødte' af det danske samfund, som ikke forstår hvad ytringsfrihed er, osv.

    Nej, det er deres kultur, deres religiøse oplæring at alle som ikke er muslimer er vantro, mærkelige æresbegreber, og opdragelse der bærer skylden.

    For nogle måneder siden var der flere demonstrationer i Pakistan, med vold og afbrændinger, grundet den kristne kvinde Asia Bibi. Hun var blevet anklaget af et par kvindelige naboer for at ha' fornærmet profeten. Hun fik tæsk, dødsdømt for blasfemi, og sad i fængsel i 8 år. For kort tid siden blev hun frikendt. Store dele af befolkningen krævede at hun blev henrettet, ligeså skulle forsvarsadvokater og dommere dødsdømmes.

    Så denne metode som er set de sidste dage, er samme som ses blive brugt i de muslimske lande, bare der er det mindste som kan opfattes som krænkende.










  • #52   17. apr 2019 Ordet's oprendelse religion, nedstammer fra gammelt sprog (reli-gare) Det betyder, at binde, at blinde.. Religion som verdenen kender dem, har ophav i astrologi.. Kristendom er baseret på Solen og Jupiter, Jøderne på Saturn, og Islam på Venus og Mars.. Prove me wrong..

    Ligevel har ordet regering, eller government på engelsk rødder i latin og græsk, guvernare mentis.. Direkte oversat betyder det; Guvernare(at kontrollere) Mentis(sindet).. Med andre ord, hjernevask.. Demagogien længe leve.. wake up..



  • #53   17. apr 2019 #38
    Alis med tanke på din egen sølle opvækst, som du har delagtiggjort os andre i utallige gange, er det forståeligt at du identificerer dig med muslimerne som du også mener er ofre for samme svigt som du har oplevet smiley

    Desværre har dette offerfællesskab betydet at du ubevidst har udviklet et tunnelsyn der gør dig ude af stand til at se sagen i et bredere perspektiv smiley

    “Løsningen på al den politibeskyttelse er netop at få stoppet alle dem, der taler nedladende om og til muslimerne. Som hidser befolkningen op imod dem. Det er danskerne, der skal opdrages til at lære at respektere andre mennesker, selvom de er anderledes.”

    Dit ovenstående “løsningsforslag” på noget så alvorligt som politibeskyttelse af personer der lever med mordtrusler viser med al tydelighed hvor medtaget din opfattelse af virkeligheden er smiley

    Når man i din offer verden kan undskylde mordtrusler og mordforsøg med begrundelse i en tvangstanke om at danskere generelt nedgører muslimer har du, overfor mig, afskåret dig selv fra yderligere debat i dette alvorlige emne smiley


  • #54   17. apr 2019 Du har fuldstændig ret Cody.

    Denne sætning generer også mig: Det er danskerne, der skal opdrages til at lære at respektere andre mennesker, selvom de er anderledes.”

    Vi er så roligt et folkefærd, der nærmest efterhånden accepterer alt og alle. Men vi vil IKKE acceptere at vores friheds/ytringrettigheder bliver sat under fode af udefrakommende, som nægter at indordne sig under vores måde at leve på.

    Nogle siger/påstår at disse ballademagere er fra 'udsatte' grupper, at de føler sig 'udstødt' af det danske samfund, så er det fordi det er noget de selv har skabt.

    De har lige muligheder som alle andre, men har selv fravalgt at gøre nytte af dem.

    Alt for mange lever i parallelsamfund, hvor der sker ting som sikkert ikke engang koranen tillader.







  • #55   17. apr 2019 Polysl netop Jøderne uden for Israel har det ikke altid godt og det syntes jeg ikke om alle skal behandles pæn også selv om Alis C syntes det er ok grundet andre har dårligt opdragelse fra deres hjemland smiley

  • #56   17. apr 2019 Alis ....Fik ikke svar på #47

  • #57   17. apr 2019 Alis C nydanskerne i Danmark skal som vi opføre os ordenligt og kan de ikke det må det være ud af klappen da det er at bruge god energi på noget dårligt smiley

  • #58   17. apr 2019 Hej Flemming B så meget har jeg ikke lært om religion men du har nok ret i det du skriver jeg føler mig dog ikke hjernevasket smiley


  • #59   17. apr 2019 Ja tror de fleste af os er enig i at ytringsfrihed består i at tale - ej i stenkast - af brænding af bil eller andet da de ting må kunne kaldes for en hån imod Danmarks demokratiske befolkning smiley

  • #65   17. apr 2019 Alis.

    Dog forholder du dig ikke til dette:

    "" Ytringsfriheden får et alvorligt knæk, når det er muligt med vold og optøjer at få stoppet demonstrationer"

    Citatet er af Jonas Christoffersen, direktør i Institut for Menneskerettiigheder.
    Tv2 tekst tv side 118. "

    Men vi prøver igen.....


  • #67   17. apr 2019 Alis.

    Du spørger:

    "Hvad er vigtigst for dig, Markgreven, ytringsfriheden eller menneskeliv? "

    Jamen helt klart, det er ytringsfriheden da.
    Havde vi ingen ytringsfrihed, så risikerede vi flere menneskeliv.

    At Rasmus Paludan er en provokerende tosse, er så en anden snak.


  • #68   17. apr 2019 Kan man forbyde en demo med begrundelsen at liv er i fare så kunne man i grunden bruge den bredt og på den måde sørge for ingen kan demonstrerer.


  • #69   17. apr 2019 Alis C der er da ingen der truer dig og hvis er det en falliterklæring og du har de samme rettigheder som os andre smiley

  • #70   17. apr 2019 Ja, vi kan jo se den ytringsfrihed kvinderne har i Saudi Arabien, eller mangel på samme, det kan koste dem døden ved stening.

    Men det mener Alis er ok.


  • #73   17. apr 2019 Nå, der har da været godt med gang i den her i aften, takket været Alis. smiley

    Nat,nat... smiley


  • #75   17. apr 2019 Når jeg læser om Alis kommer jeg i tanke om bogen "Being There" med Peter Sellers som hele sit liv har levet uden at kommer udenfor husets område som er omkranset af høje murer. - det giver nogle overraskende episoder, da han bliver sat ud da hans herre dør - og med fjernbetjeningen i hånden prøver at takle den virkelige verden.

    Den kan ses som film eller bog - Jerzy Kosinski som er forfatter kommer fra Polen...



    profilbillede
  • #78   18. apr 2019 Det er vist på høje tid, at politiet holder sig i baggrunden, og nøjes med at lave rapport bagefter.

    Hvorfor ikke lade "pøbelen" klare sagen selv, og give ham de prygl, som han har gjort sig fortjent til????
    Skulle han få et par K3, vil jeg påstå, at han selv har bestilt det.

    Desværre er det den ekstremistiske militante venstrefløj, der viser sig igen, når det virker "legalt" at være med, og forøve hærværk og brandstiftelse. De er der kun fordi, der er mulighed for ballade i byen.


  • #79   18. apr 2019 Det er jo for egen regning og risiko, hvis man stikker snuden for langt frem, ytringerne er for mig okay, så længe har ikke truer eller opfordrer til vold.

    Og så har han brug for politiets beskyttelse ved en anmeldt demonstration, men Koran afbrænding bifalder jeg ikke.

    Men det gjorde jeg heller ikke, da det danske flag blev brændt i Langtbortistan...


  • #80   18. apr 2019 "Skulle han få et par K3, vil jeg påstå, at han selv har bestilt det."

    Busmann, er det Paludans tilstandsrapport, du hentyder til..??? smiley smiley


  • #81   18. apr 2019 Det er kun folk som søger konfrontation uanset agenda, bare de kan lave rav i gaden - en slags trolls på gadeplan.

    Paludans provokation ville falde til jorden hvis muslimer bare siger nå ja....så er det ham som står med håret i postkassen. Men de her koran læsere elsker at køre en stemning op for det er noget de har lært helt fra små af at forsvare den uanset konsekvenser.

    Var det muslimer som lavede en demo og brændte biblen af - tror jeg sgu ikke der blev brand i gaden. Heller ikke da Kvickly solgte jesus sandaler - som blev trukket tilbage. Tænk hvis katolikker og protestanter gik i protest og brændte samtlige butikker ned fordi de følte sig krænkede.


  • #82   18. apr 2019 Du skulle læse denne artikel fra idag Alis

    https://ekstrabladet.dk/opinionen/nimazamani/nima-zamanien-skamplet-i-danmarkshistorien/7602475


  • #83   18. apr 2019 Cris

    Der har vi det fra hestens egen mund, om man så må sige.

    Bravo Nima Zamani!



  • #84   18. apr 2019 #61 (Svar til Cody fra Alis)

    Så du kunne ikke modstå fristelsen til at bruge den vold, jeg har været udsat for, imod mig i en debat. Det er at synke meget dybt.
    Ja, jeg ved hvad det gør ved mennesker at blive udsat for vold og undertrykkelse.


    Alis, der er ingen som dig der i den grad har brugt, fortalt og udnyttet det som du skulle ha' været ude for, engang for længe siden. Du bruger det selv konstant, til at undskylde andre deres handlinger og gerninger. For du forstår..............!

    Men nej, du forstår ikke! Du forstår ikke, at nogle kræfter er på spil, som netop ønsker konflikter, som ønsker splittelse. Ønsker at ødelægge demokratiet, ønsker at begrænse folks frihed og rettigheder. Folk som ikke vil stå tilbage for at bruge vold og magt for at få DERES agenda igennem.




  • #85   18. apr 2019 cris

    dejlig læsning. flot indlæg fra Nima Zamani


  • #87   18. apr 2019 Alis.

    Ja, jeg får også ondt af disse stakkels tilflyttere når de fiser rundt i deres store BMW´ere, vi må sandelig sætte kontanthjælpen op for denne gruppe utilpassede mennesker.

    Vor herre Bevares, hils oppe på Månen Alis.


  • #91   18. apr 2019 #86

    Jeg fik næsten et blåt mærke i panden, da jeg i frustration slog hånden mod den, grundet dit tåbelige indlæg, Alis.

    Du bruger sætninger som:
    - At trampe på sine egne. (Nima Zamani's artikel)
    - Ikke råd til en ordentlig hverdag.
    - Ingen fremtidsudsigter.
    - Trampet på og nedgjort.
    - Eksistensminimum.

    Vi taler om indvandrere, som i årtider har boet her, nogle født her. De har lige muligheder som alle andre, uddannelse, arbejde, hjælp til at få ting i orden!

    Men mange af dem, DE har SELV valgt anerledes, fordi deres kultur er rådden, deres religiøsitet hykleri. De ønsker goderne, men ikke pligterne.



  • #93   18. apr 2019 "Jeg forsøgte at finde ud af, hvor gammel Nima Zamani er, og om han er født i Danmark. Under alle omstændigheder har han lært (ligesom Nasar Khadar) hvem man skal gøre tilpas hvis man vil klare sig godt i Danmark. Og at trampe på sine egne."

    Alis tillader sig at fortolke andres meninger og holdninger, selvom hun selv frabeder sig det samme. smiley

    Det kunne jo også være, at netop har forstået, hvad de er flygtet fra, og hvad et demokrati indebærer, og det er langt bedre, end det de flygtede fra???

    Hvorfor flygter ingen herfra DK, og til en diktatur stat?!

    Netop, fordi de skal holde kæft, hvis de har deres helbred kært, og der er ingen økonomisk gevinst, så derfor bli'r Alis også her i DK.


  • #94   18. apr 2019 Alis.

    Hvor mange procent af danmarks befolkning bor i whiskybæltet?


  • #95   18. apr 2019 Alis har været på offentlig forsørgelse det meste af sit liv, alligevel revser hun dem der fodrer hende dagligt.

    Et gammelt mundheld eller ordsprog om man vil lyder: Klog fugl skider ikke i egen rede..... Alis´ rede er totalt overskidt.


  • #97   18. apr 2019 #92 Alis
    Et andet stort spørgsmål, Cris7. Har alle de samme muligheder, så de kan vælge. Har børn af fattige forældre i en lille lejlighed på Nørrebro de samme muligheder som børn af velbjergede forældre i wiskybæltet?
    jvf. Alis

    Du' godeste Alis, det er vist det dummeste spørgsmål jeg længe har hørt!

    For det første er det meget begrænset, hvis overhovedet, at indvandrere bor i små lejligheder, for der tages hensyn til alle de børn de har.

    Jeg véd heller ikke lige hvor Whisky-bæltet skulle komme ind, ang. dette?

    Men ja, de har samme muligheder som alle andre, hvor der også er ganske almindelige danskere som må bo i små boliger med børn, og ikke har flere penge at rutte med end 'DE' har.

    Det er deres rådne kultur og mentalitet, der er noget helt galt med. De ønsker ikke at tilpasse sig det land de bor i.





  • #98   18. apr 2019 Vi har alle de samme muligheder...hvis vi altså bare gider.

    En enlig enke i slummen i et baghus for 80-90 år siden, som ernærede sig ved trappevask og gøre rent for andre, fik 3 børn, hvoraf en blev typograf og 2 andre akademikere, så det kan lade sig gøre i DK.


  • #99   18. apr 2019 #86

    Alis

    Det er da hundelet at finde ud af hvor gammel han er og om han er født i Danmark. Søg og du skal finde....



Kommentér på:
Danmark og vores ytringsfrihed sat på prøve igen.

Annonce