{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
651 visninger | Oprettet:

Danmark og vores ytringsfrihed sat på prøve igen. {{forumTopicSubject}}

Ja det er nok ikke gået jeres næse forbi at der er ballade inden i København grundet en person der demonstrer og vist nok også vil afbrænde en Hellig bog (om jeg syntes om sådan ugerning) er en helt anden sag og ser det som en provokation.
Jeg må sige at det at ytre sig godt kan gøres på måder hvor folk nøjes med at tale - desværre ser vi jo også folk der afbrænder andre landes flag (det syntes visse folk jo er sjovt) lige indtil det går udover deres egen holdninger - så går de hen og bliver ekstreme ved ildspåsættelse - kastning af diverse ting imod politiet.
Og alt det gør at jeg ikke syntes de høre hjemme i et Danmark der værner om demokratiet - ytringsfrihed og religionsfrihed.
De skal ud da de ikke ønsker de friheder.
Det indsatte billede vil jeg eller havde brugt i andet sammenhæng men det bliver det også og her til siger jeg bare: Guds fred.




Kommentarer på:  Danmark og vores ytringsfrihed sat på prøve igen.
 • #1   14. apr Tilbage i sandkassen med de der sympatiserer med Omar, terroristen der heldigvis blev skudt og dræbt.
  De viser igen og igen, at de ikke vil indordne sig i et moderne samfund, moderne kultur og demokrati. Jeg kan ærligtalt ikke se hvorfor den slags primater, ønsker at opholde sig her i landet.


 • #2   14. apr Claus G enig smiley

 • #3   14. apr Hvor mange millioner skal den idiot koste samfundet før nogen finder ud af at stoppe ham. Allerede iår er det 6 mill. - på 3 mdr.

  http://nyheder.tv2.dk/politik/2019-04-13-rasmus-paludans-demoer-har-kostet-samfundet-seks-millioner-bare-i-aar

  Han skal jo have politibeskyttelse når han udsætter sig selv for fare på den måde.


 • #4   14. apr Alis

  Han gør bare det som mange danskere tænker, og desuden er det ikke hans handling som koster millioner, men de til tider underlige mennesker som tror at koranen er hele verdens mest rigtige bog. Det er de mennesker som opdrager deres yngel til at spytte på piger, voldtage, sparke uskyldige mennesker, skyde uskyldige mennesker de ikke deler mening med. Forfølge jøder i hele EU. Lave bombeattentater overalt og speciel mod deres egne som jeg på ingen måde beklager. Telefonbogen i Afghanistan og andre muslimske lande er blevet en del tyndere med tiden - det er heller ikke noget jeg beklager, men godt for miljøet.

  Det er alle de som koster penge og ikke Paludan.

  Men må da indrømme han kunne nøjes med at komme en skive bacon i bogen og lukke den som en skrev. I øvrigt er det ikke forbudt i Danmark at brænde koranen af, det kan blive koldt for alle - men det er forbudt at slå folk ihjel, overfalde dem osv.


 • #5   14. apr Polysl - Vi er bestemt ikke enige i din beskrivelse af koranen og muslimer. De er mennesker ligesom alle andre, og deres bog er hellig for dem! Det gider primitive danskere bare ikke at respektere.

  Jeg er ikke så sikker på at Basil Hassan er død, det er vist ikke bekræftet. Men hvis han er, så ligger han som han har redt. Han er ikke repræsentativ for hvad den tro står for, og rettroende muslimer vil ikke kendes ved ham.

  Hvor meget skal Paludan koste samfundet, synes du? Han ved hvad der sker, hver gang han råber op, og alligevel gør han det igen.


 • #6   14. apr Og så kalder man ham islamkritiker. Det han laver har ikke noget med religionsdebat at gøre.

 • #7   14. apr Alis C jeg bifalder ikke hans afbrænding af en hellig bog og deler sikkert ikke alle hans holdninger - men der for har han stadigt lov til at ytre sig - du ligesom du og jeg vi har bare et pænere sprog og jeg syntes ikke det er ok at du sætter de 6 millioner op imod Danmarks ytringsfrihed - for den mand er kun en meget lille brik i det danske samfund og hvor går grænsen så får ytringsfrihed - at smide maling på Anders Fogh da han var statsminister det er bare en anden måde at vise sin dårskab på.

 • #8   15. apr Alis, jeg tror ikke man kan sætte kr/øre på ytringsfriheden. Det synes jeg er en forkert måde at gøre det på. Man kan ikke bare sige "nu har du fået for 6 millioner kr hjælp, så nu må du bare klare dig selv fremover".
  Tænk hvis man havde gjort det med alle dem der fået beskyttelse af PET igennem årenes løb. Så var der nok mange der var blevet likvideret, pga deres politiske synspunkter.

  Man kan mene hvad man vil om Rasmus Paludan, jeg personligt er ikke enig med ham i alt, men derfor ville jeg aldrig gå amok på ham, på den primitive facon, som skete på Nørrebro, og iøvrigt også skete i mildere grad ved nogle af de andre af hans demonstrationer.

  At gå sådan amok på ham, viser primitiv adfærd, primitiv og lav form for debategenskaber, og især voldelig tankegang. Alt i alt, ikke noget vi i Danmark bør samle på, eller være stolte af. Som gæst, bør man opføre sig anstændigt, og udvise respekt for sin vært.


 • #9   15. apr Det drejer sig ikke om ytringsfrihed. Vores ytringsfrihed har aldrig været i fare, den er grundlovssikret. Det drejer sig om de hyklere, der har fundet ud af at bilde danskerne ind, at hvis de angriber muslimerne, så er det lig med at de kæmper for ytringsfriheden. Så er de frihedskæmpere. Akkurat som ved muhammedtegningerne.

  Det bliver ekstra grotesk når man bruger ytringsfriheden til at bekæmpe religionsfriheden.


 • #10   15. apr Religionsfriheden er også grundlovssikret. Men, ekstremistiske og skadelige, dermed også ulovlige og voldelige, religiøse holdninger og opfordring til dette, er imod grundloven her i landet. Bla kan man jo tolke koranen til at mord, hævn, pædofili m.m. er iorden, og det er iorden at undertrykke piger og børn.

  Jeg er klar over man ligeledes kan fortolke biblen på mange måder, øje for øje, mord, selvtægt osv.
  Men jeg har aldrig set at kristne i nyere tid har opført sig tåbeligt, voldligt og aggressive ved en muslimsk demonstration, som muslimer gjorde igår på bla Nørrebro.
  Lad os vende det om og sige, at var politiet ikke grebet ind efter de knap 3 min demonstrationen nåede at vare i starten, så havde vi for alvor set hvad de ekstremistiske muslimer lever og ånder for. I deres liv, er tro og ære det samme, de kan ikke skelne. Når man så tror på at ihjelslå er iorden, så bliver det pludseligt til en ære at gøre det.
  Deraf ligger forskellen. Primitive mennesker fungerer sjældent sammen med evolution og moderne mennesker, det er en kendsgerning.


 • #11   15. apr Claus #10
  "Primitive mennesker fungerer sjældent sammen med evolution og moderne mennesker, det er en kendsgerning. "

  Det er lykkedes at bilde danskerne, og for den sags skyld europæerne, ind at muslimer er primitive. Der er også blevet arbejdet hårdt på det.
  De er ikke mere primitive end nogen andre. De tager deres religion mere alvorligt end de pragmatiske danskere, der kun bruger vores religion ved festlige lejligheder.
  Hvad der er primitivt er at Paludan holder sine demonstrationer i områder hvor der er mange socialtbelastede mennesker, og hvor folk måske af den grund har en lav frustrationstærskel. Religion og troen på noget bedre er måske deres eneste trøst.
  Paludan ved udmærket hvad det er for en effekt han ønsker at opnå, og det generer ham ikke at bruge af politiets ressourcer. Det er ham, der mangler forståelse for hvordan man får et samfund til at fungere.

  Spørgsmålet er hvad man kan gøre for at stoppe sådan en tumpe.


 • #12   15. apr #11

  Alis, hvem har dog bildt dig ind at islams tilhængere er fredelige ?
  Har du glemt de to uskyldige kvinder i Marokko allerede ?
  Har du glemt det utal af terrorangeb på uskyldige mennesker verden over ?
  Har du glemt at islamister bruger kvinder og børn som skjolde når de fører krig ?
  Har du glemt at muslimer brænder flere flag af end der brændes koraner ?
  Har du allerede glemt alle de mennesker der lever under politibeskyttelse der koster 100 gange mere en Paludans ditto ?
  At bekæmpe intolerance med tolerance resulterer netop i optøjer som vi ser nu smiley


 • #13   15. apr Alis.

  "De tager deres religion mere alvorligt end de pragmatiske danskere, der kun bruger vores religion ved festlige lejligheder. "

  Tal for dig selv, din hykler!


 • #14   15. apr Jeg kender godt muslimske mænds tankegang, takket være min svigerindes pakistanske mand.
  Talrige er de gange hvor vi har drukket os fulde i rødvin, han havde snesevis af porno videoer i skabet, intet var ham helligt, han spiste biksemad og flæskesvær, alligevel lå han 3 gange om dagen med røven til Mekka.
  Når de besøgte hans mor i London, skulle hans kone, som jo var min kones søster dækkes til, og alkohol var bandlyst.

  Hvad kalder man det?


 • #15   15. apr Alis har måske en kende ret.

  I en tid hvor Rasmus Paludan skaber negative overskrifter med sine ekstremistiske holdninger og provokationer, af et folkefærd.

  Danmark har desværre en tendens til, at generalisere. Derfor synes jeg det er på sin plads at vise, at ikke ALLE er som de personer som angriber Paludan.

  Jeg har personligt aldrig mødt så flinkt og venligt et folkefærd. De er meget omsorgsfulde.

  Hver gang jeg går forbi en gruppe så spørger de, om jeg har et problem.


 • Madonna M
  Madonna M Online Tilmeldt:
  jan 2019

  Følger: 6 Følgere: 7 Emner: 6 Svar: 204
  #16   15. apr Greve, man kalder det, det som det er...hykleri.

  Og religionen bruges, når det passer i deres kram, ligesom der lukreres på vores demokrati, som de bringer i fare.


 • #17   15. apr Og noget helt andet, hvad er bedst givet ud 487 millioner på at håndtere kriminelle indvandrere, eller 6 millioner på at beskytte en Dansk mand, der bruger sin grundlovssikret ret til at afholde demonstrationer.
  Bevares, Paludan provokerer bevidst, men det gør samtlige politikere da. Hvad enten de er fra højre eller venstrefløjen. De provokerer hinanden dagligt, på det de andre tror på, på den politik andre har. Men de tæver da ikke hinanden eller slår hinanden ihjel, fordi de er uenige om deres tro og synspunkter. Se DÉT er hvad jeg kalder ære. Den har vi i behold, deraf forskellen mellem "dem" og "os".


 • #18   15. apr Cody #12
  ”Alis, hvem har dog bildt dig ind at islams tilhængere er fredelige ?
  Har du glemt de to uskyldige kvinder i Marokko allerede ?”

  Og – ”At bekæmpe intolerance med tolerance resulterer netop i optøjer som vi ser nu”

  Man skal lige lande på benene igen, når man læser en manipulation igennem som den du leverer i det afsnit.
  Har du glemt en mand fra Amager, der voldtog kvinder i 20 år før han blev afsløret? Underforstået at sådan er alle danske mænd!
  Eller en dansk mand, der slog sin mor ihjel i Amerika og blev udvist til Danmark, hvor han slog en mor og hendes to mindreårige drenge ihjel?

  Generaliseringer er netop en af højrefløjens metoder … og så at beskylde os andre for at være passive over for vold. Hvad er det for et samfund, der hellere vil bruge millioner af kroner på at beskytte en nar som Jacob Paludan end at bruge pengene i vores sundhedsvæsen, hvor der er hårdt brug for dem, og bare fordi han har fundet ud af at dreje de offentlige myndigheder en knap. Hvem tror du han har taget ved lære af? Hvis muslimerne på Nørrebro blev behandlet lidt bedre og med mere respekt her i Danmark, så var de ikke så nemme at provokere. Det er min og mange andres metode.

  Paludan er dansk! Kunne man ikke sætte ham til at lave noget fornuftigt i stedet for at bruge al den tid på at lave ballade? Han bringer vores frihedsrettigheder i fare fordi han misbruger dem. Man kunne umiddelbart spørge om danskerne ikke kan administrere frihed? Men jeg har set så meget på Nettet i dag, at jeg kan se, at det kan danskerne generelt godt.

  Nu fandt Paludan lige ud af, at der er mange danskere, der lever i daglig angst og under dårlige sociale forhold, og de er nemme at udnytte og provokere. Skam få ham, men skam få også dem, der forsvarer ham og hans dårlige opførsel!

  En artikel i Politiken i dag
  https://politiken.dk/debat/ledere/art7144830/Frihedens-pris?shareToken=YaclDtAABfHQ

  Frihedens pris
  "Paludan er dybt usympatisk. Men han har lov at tale.
  FOR ABONNENTER
  Der er ingen gode grunde til at ville brænde en koran af eller holde en provokerende antimuslimsk tale i hjertet af Nørrebro. Det eneste formål er tom og kynisk provokation."

  Den er værd at læse, og viser at problemet ikke er spor nemt. Jeg har ikke en letkøbt løsning – ud over at folk burde opdrage deres børn lidt bedre. Jeg håber at andre finder løsningen på et uacceptabelt og hundedyrt problem!


 • #19   15. apr Paludan betaler da sin topskat, i og med han er Dansk advokat.
  Han er netop ikke hykler, og opfordrer heller ikke til hykleri.

  Han hedder iøvrigt Rasmus til fornavn, ikke Jacob smiley

  Sympati med det de fremmødte moddemonstranter ved gårsdagens episode? Alis, det var jo netop sympatisører fra Mjølnerparken, sympatisører af terroristen Omar, der var mødt op. Ham der slog uskyldige ihjel i hans terrorhandling omkring krudt tønden.
  En fotograf har endda fået et billede af en af de sympatisører der deltog i urolighederne igår, hvor der bæres IS trøje og hat!
  Jeg synes det er en god idé at bruge mange flere penge på vores egne ældre og sundhedsvæsenet, og de unge under uddannelse. Stod det til mig, var det klaret ved at rykke puljen fra det vi bruger på kriminelle og utilpasset indvandrere, til vores lands egne kernepunkter.
  Det har intet med religion eller racisme og gøre, men bare sund fornuft tænker jeg.



 • #20   15. apr Som Paludan rigtigt sagde i et interview igår, “Polen er vågnet, hvornår vågner Danmark?!” Urolighederne igår på Nørrebro, skyldtes ganske enkelt at en lille gruppe demonstranter kastede med en bog, og så brød helvede løs... Faktum er jo dermed, at koranen og islam er så vigtig og det mest hellige for mange muslimer, at hvis man kritisere eller krænker det på nogen måde, så skal man efter en del islamisters opfattelse, straffes med vold eller sågar mord. På lige netop det punkt, har Rasmus fat i kernen af problemet, og påviser hvor truet ytringsfriheden og forsamlingsfriheden er i Danmark, og hvordan udefrakommende mennesker er ved at undergrave statens voldsmonopol.

 • #21   15. apr Nå, hedder han Rasmus og er advokat. Jeg husker en anden advokat fra 60erne og 70erne der også var mester i at udnytte vores lovgivning til egen fordel. Et bevis på at love og regler ikke er nok til at skabe retfærdighed, der skal også følelsesmæssig modenhed til.

  Angående Omar og Krudttønden så er der meget, der tyder på at han var alvorligt syg. Der er grænser for hvor mange følelsesmæssige belastninger et menneske kan tåle før det slår klik.

  Politiet indfører dobbet strafzone i dele af København indtil 23. april. En fjer i hatten for Paludan - men jeg har ikke bedre forslag. Balladen skal stoppes. Forhåbentlig finder man i mellemtiden på noget bedre.


 • Madonna M
  Madonna M Online Tilmeldt:
  jan 2019

  Følger: 6 Følgere: 7 Emner: 6 Svar: 204
  #22   15. apr "Angående Omar og Krudttønden så er der meget, der tyder på at han var alvorligt syg. Der er grænser for hvor mange følelsesmæssige belastninger et menneske kan tåle før det slår klik. "

  Ja, det er de undskyldninger, der kommer frem, hver gang de bli'r sigtet/dømt for kriminalitet.

  Men der er jo nogen naive, der æder det hele råt.



 • #23   15. apr Madonna - der er mennesker, der består af mere end iskolde hjerner!

 • #24   15. apr Det ender med en borgerkrig, og den vinder de kristne, og så kommer vi til at slå uskyldige muslimer ihjel, men sådan er det.

 • #25   15. apr PS.

  Lad Rasmus Paludan opfordre til det, så er jeg med.
  Jeg vil slagte alle fra LTF, den dag i morgen, og vi
  har stadig magten!


 • Madonna M
  Madonna M Online Tilmeldt:
  jan 2019

  Følger: 6 Følgere: 7 Emner: 6 Svar: 204
  #26   15. apr Det er jo tydeligt, at ballademagere er vilde med de voldelige handlinger, uanset om de er provokeret eller ej,når politiet må bruge tåregas, selvom Rasmus Paludan end ikke har vist sig i arenaen idag, da han har forbud.

  https://ekstrabladet.dk/112/politiet-bruger-taaregas/7599034


 • #27   15. apr Du tænker på Glistrup Alis. Men han varslede jo faktisk om det der sker rundt omkring i Europa nu, så den ros skal han dælme have. Han havde om nogen, fingeren på pulsen den gang. Bare så trist at få lyttede til hans spådom og realistiske fremtidsudsigter den gang. Men ja, bakspejlet er mindre end forruden, så vi må kigge mere fremad nu, og mindre tilbage, og så lære lektien. Det er så småt ved at være for sent, hvis vi fortsat beholder den flok naive, med få undtagelser, regering og folketingsmedlemmer som vi har nu på toppen. Vi er nødt til at indse, at redder vi ikke os selv, så redder vi heller ikke andre.

 • #28   15. apr Muslimer er nogen klamme svin med lav IQ.

 • #29   15. apr Claus #27
  Glistrup forudså ikke noget. Det var ham, der startede den hetz mod muslimer, og så sørgede han selv for, at hans "forudsigelser" kom til at passe. Den metode kaldes en selvopfyldende profeti.


 • #30   15. apr Alis

  Han forudså en stor indvandring af muslimer kunne blive et problem, pga. den liberale udlændingelov, så hans kritik havde ikke en pind med den stigende indvandring at gøre.


 • #31   15. apr Tror ikke han har noget og gøre med det der foregår idag Alis. Havde han haft det, havde vi bestemt haft en helt anden og mere stram asyl og indvandrerpolitik. Men at han den gang kunne spå om noget der var ude af hans kontrol, og selv efter hans død, som jo var i 2008, altså nu knap 11 år efter (æret være hans minde), så tror jeg ikke at man kan give ham skylden for balladen iblandt indvandrer. Han forudså bare, da han stiftede fremskridtpartiet, at Danmark og grundværdierne var truet for Dansken. Han fik desværre ret, men folk er bange for at indse det, for ingen troede jo på ham, han virkede jo bare som en stupid racist. Men var han i grunden det, eller var han realist. Jeg tror han var delvist realist.

 • #32   15. apr Polysl

  Problemet dengang var at en højreregering med en konservativ statsminister skabte arbejdsløshed, og så blev alle de gæstearbejdere, vi havde, overflødige. De skulle efter Glistrups mening bare sendes tilbage. Han kunne ikke tage sig af, at en del af dem havde stiftet familie og skabt sig en tilværelse i Danmark.




 • #33   15. apr Rasmus Paludan får intolerante indvandre til at vise deres sande jeg, og dermed afsløre at vi har fået mange udlændinge til landet, som vi havde været bedre tjent med at undvære.
  En mand som ham burde stå mutters alene uden at der var skyggen af tilhører der gad lytte til hans udgydelser, så ville han hurtigt blive træt af at spille sin tid på at optræde som han gør.


 • #34   15. apr Alis

  Gæster plejer at gå når festen er forbi, gæstearbejdere er ikke indvandre. De er velkommen en anden gang hvis man får brug for dem.


 • #35   16. apr #18
  Alis
  Jeg synes først og fremmest du selv burde skamme dig inden du udskammer andre smiley

  Du bruger meget tid på at fremhæve omkostningerne ved Paludan’s demonstration, men du glemmer lige dette:
  https://www.bt.dk/danmark/politiet-har-brugt-750.000-timer-paa-at-bevogte-joeder-vi-spilder-resurser-paa-at

  Læg vel mærke til at der ikke er indregnet alle dem som ikke er jøder og som også lever under politibeskyttelse smiley

  Hvor er din forargelse over disse realiteter Alis ?
  Føler du dig slet ikke provokeret over at fanatiske muslimske indvandrere er skyld i at danskere skal beskyttes i sit eget land eller kan du kun blive forarget på muslimers vegne ? smiley


 • #36   16. apr Jetset - Jetset - Jetset hvor bliver du af her i kampen om Danmarks ytringsfrihed og jeg bliver altså nød til at sige at der findes mange gode muslimer i Danmark der som du og jeg ønsker fred og ro i livet og det er jo et par %sender der laver balladen og ud med dem da de ikke ønsker et demokratisk liv i fred og ro og fordi de få er dumme skal det ikke gå udover flertallet smiley

 • #37   16. apr Korrekt Leon. Det er jo langt fra dem alle der er lige ekstremistiske. Nogle er velintegreret.
  Dem der ikke vil integreres, er jo dem vi hører om, de andre blender jo bare ind med de fleste andre i landet.
  De der ikke ønsker at ofre lidt forandring, for at blive integreret, er dem vi bruger enorme mængder af penge på. Vi prøver igen, og igen, og igen. Vi er for naive, og for godtroende med den lovgivning vi har. Det er ihf min holdning.
  Det er jo ikke Rasmus Paludan der er problemet, men han er blot med til at fremprovokere det som mange har vendt det blinde øje til før.
  Jeg tror og håber at det bliver taget alvorligt, for vi kan ikke tvinge folk til integration, men så burde vi kunne bede dem om at finde et andet land at opholde sig i.


 • #38   16. apr cody #35
  "Føler du dig slet ikke provokeret over at fanatiske muslimske indvandrere er skyld i at danskere skal beskyttes i sit eget land eller kan du kun blive forarget på muslimers vegne ?"

  Det er ikke sikkert, at det er fanatiske muslimer, blot muslimer, der vil have lov at holde fast på deres egen identitet. Man kan godt indordne sig under den danske lovgivning og samtidig bevare sin muslimske identitet. Det er der mange, der gør.

  Løsningen på al den politibeskyttelse er netop at få stoppet alle dem, der taler nedladende om og til muslimerne. Som hidser befolkningen op imod dem. Det er danskerne, der skal opdrages til at lære at respektere andre mennesker, selvom de er anderledes.

  Jeg har fulgt den debat i 15 år, og vi er ikke kommet videre. Vi tror stadig vi har lov at trække vores normalitetsbegreber ned over hovedet på andre, for vi er jo de rigtige ...??

  Når der så kommer en klapodder som Paludan og provokerer, så ved vi ikke, hvad vi skal stille op. D.v.s. der begynder at komme mennesker nu, der undersøger mulighederne

  https://www.msn.com/da-dk/nyheder/krimi/advokat-ytringsfrihed-beskytter-ikke-koran-afbrænding/ar-BBVXvRn

  Alle de mennesker, der bruger ytringsfriheden til at provokere og genere appellerer netop til de umodne voksne mennesker, der opfører sig om skolegårdsbøller.
  Problemet er hvordan vi stopper Paludan m.fl. uden at gå på akkord med vores ytringsfrihed. Jeg vil tro, der er nogle forsikringsselskaber nu, der gerne vil være med til at kværke ham.


 • Madonna M
  Madonna M Online Tilmeldt:
  jan 2019

  Følger: 6 Følgere: 7 Emner: 6 Svar: 204
  #39   16. apr Vi skal ikke stoppe Paludan, i går viste de voldelige, at de end ikke behøver at se skyggen af Paludan for at blive 'provokeret', der var optøjer og brand i gaden i Albertslund alligevel.

  Men det forventer jeg Alis stryger helt uden om, som hun gør med alle andre argumenter og spørgsmål stillet til hende.

  Bare se hendes svar til Codys spørgsmål her:

  Cody #35
  "Føler du dig slet ikke provokeret over at fanatiske muslimske indvandrere er skyld i at danskere skal beskyttes i sit eget land eller kan du kun blive forarget på muslimers vegne ?"

  Og så Alis's svar til ham i # 38:

  Det er ikke sikkert, at det er fanatiske muslimer, blot muslimer, der vil have lov at holde fast på deres egen identitet. Man kan godt indordne sig under den danske lovgivning og samtidig bevare sin muslimske identitet. Det er der mange, der gør."
  [

  MILDE HIMMEL, DET ER JO NETOP DET, DE IKKE GØR!!!


  Alis provokerer kun som Paludan, men i modsætning til dem Alis forsvarer til sidste blodsdråbe, der laver brand i gaden og kaster med sten, vælger jeg fremover at ignorere hendes fremturen, da det INTET har med debat at gøre.



 • #40   16. apr Så kom TV2 på banen og inviterer Paludan til "Go aften, Danmark" har jeg set på Twitter.
  De unge på Nørrebro, som er dem, der bliver ramt, skal holde sig væk og ignorere ham (det er jeg enig i) men TV2 vejrer reklamekroner eller større seertal.

  Det er direkte sadisme at brænde koranen af for næsen af dem, og så sige at de skal bare beherske sig. Det er Paludan, der skal stoppes, og jeg har set forslag om at møde op og grine ham ud og gøre nar. Det være vel ikke forbudt!


 • #41   16. apr Madonna - du har det meget dårligt med mennesker, der mener noget andet end du gør. Jeg synes du skulle have gjort alvor af at ignorere mig for flere år siden.

 • #42   16. apr Jeg syntes også det er for dårligt at brænde koranen af, jeg ville nøjes med at pisse på den.

  Bortset fra det, så snakker vi integration, integration, integration..... Hvilket er umuligt med muslimer.
  Med jøder snakkede vi assimilitation, de blev som danskere, og du aner ikke hvor de er, for de agerer som danskere.


 • #43   16. apr Alis.

  “Jeg er dybt uenig i det du siger, men vil til min død forsvare din ret til at sige det."

  VOLTAIRE.


 • #44   16. apr Ifølge alis så må man ikke være kritisk overfor islam og muslimer for så er det ens egen skyld. Man har ytringsfrihed men ikke ifølge det alis siger. Så alle som skriver bøger, tegner, Laver en lort der ligner muhammed og hænger den op i grisestalden - dem har muslimer lov til at banke til lirekassemand, skyde på, og så oveni får de retten til at smadre det halve kbh.

  Jeg har svært at se hvorfor man skal brænde, smadre, kaste med sten, som i bund og grund går ud over uskyldige - men de er jo blevet provokeret og så er det alle som bliver ramt og det er så ok i alis verden.

  Salman Rushdie's bog " De sataniske vers" resulterede i en fatwa fra Iran og bogen blev betegnet som blasfemisk, da han citerede et citat fra koranen om at muhammed anerkendte andre guddomme end Allah.

  Det kunne han jo bare lave være med, alle kan lade være med at være kritisk over for alt - tænk hvis veganer gik ud og smadrede byen, eller brændte det halve København af bare fordi en står og spiser en flæskeside lige op i fjæset på en veganer. Tænk hvis veganer gik ud og smadrede en masse landbrug fordi de følte sig provokeret over produktionen og at se det i køledisken. Men det er da helt i orden at de gør det, for de bliver provokeret over alt det kød der produceres.

  Så næste gang naboen provokere dig i længere tid, så kør ham ned, for det er helt i orden bare man bliver provokeret - tænk hvis hele vores retssystem skulle skrives om at bare folk bliver provokeret så er handlingen forståelig.

  Det er også forståelig at man stener en 14 årig pige (Indien) fordi hun blev voldtaget og blev gravid. Hun kunne sgu da bare være blevet hjemme og ikke provokerer en voldtægtsmand.

  Man kan sikkert også finde flere tusinde andre steninger af kvinder og børn som faktisk bare skulle være blevet hjemme for ellers er det deres egen skyld.


 • #45   16. apr Polysl.

  Men er du sikker på at Alis ikke er muslim?

  Hendes Avatar som Tordenskjold, kan jo være falskt.


 • #46   16. apr Jeg er sikker på, at jeg aldrig har hørt fra nogen, andet Alis - at ofret er den skyldige.

 • #47   16. apr #38 alis

  Du skriver at løsningen er at få dem stoppet der taler nedsættende om og til muslimer...

  Det forklare jo ikke beskyttelsen af jøder som bestemt ikke på nogen måder chikanere, truer, muslimer.


 • #48   16. apr Polysl #44

  Du glemte en vigtig gruppe, som blev provokeret til både mord og sabotage imod bygninger og tog - frihedskæmperne under krigen.
  De blev så provokerede af tyskernes besættelse, at de ødelagde ikke så lidt. Incl. skød en del mennesker. Se evt. den film, der hedder "Flammen og Citronen". Den er god, og den giver et godt billede af virkeligheden.

  Og lad så være med at fortolke, hvad jeg mener med det, jeg siger. Det kan jeg godt selv. Jeg gør mig umage for at udtrykke mig så klart som muligt, og vil gerne undgå at man fordrejer mine holdninger.


 • #49   16. apr Der var fredsdemonstration på Nørrebro idag. Jeg håber at man fortsætter indtil selv de mest tungnemme fatter, at vi er mange, der ønsker at leve i fred, også med nydanskerne.

 • #50   16. apr Alis.

  " Ytringsfriheden får et alvorligt knæk, når det er muligt med vold og optøjer at få stoppet demonstrationer"

  Citatet er af Jonas Christoffersen, direktør i Institut for Menneskerettiigheder.
  Tv2 tekst tv side 118.


 • #51   17. apr Jeg synes Paludan er en idiot, som helt bevidst provokerer for at få det resultat som han ønsker, under dække af ytringsfriheden.

  Ytringsfriheden er vigtigt, ingen tvivl om det. Med det gør ikke noget at man bruger den med lidt omtanke, for ellers vil nogen forsøge at stække den, pga. det skete.

  Men samtidig er der INGEN undskyldning overhovedet for den vold, afbrænding og 'krig' i gaderne som disse indvandrere udførte rundt om.

  Jeg er også uenig i flere af dem, som forsøger at forklare, og/eller undskylde denne adfærd med at der er tale om 'udsatte' grupper, nogle som føler sig 'udstødte' af det danske samfund, som ikke forstår hvad ytringsfrihed er, osv.

  Nej, det er deres kultur, deres religiøse oplæring at alle som ikke er muslimer er vantro, mærkelige æresbegreber, og opdragelse der bærer skylden.

  For nogle måneder siden var der flere demonstrationer i Pakistan, med vold og afbrændinger, grundet den kristne kvinde Asia Bibi. Hun var blevet anklaget af et par kvindelige naboer for at ha' fornærmet profeten. Hun fik tæsk, dødsdømt for blasfemi, og sad i fængsel i 8 år. For kort tid siden blev hun frikendt. Store dele af befolkningen krævede at hun blev henrettet, ligeså skulle forsvarsadvokater og dommere dødsdømmes.

  Så denne metode som er set de sidste dage, er samme som ses blive brugt i de muslimske lande, bare der er det mindste som kan opfattes som krænkende.










 • #52   17. apr Ordet's oprendelse religion, nedstammer fra gammelt sprog (reli-gare) Det betyder, at binde, at blinde.. Religion som verdenen kender dem, har ophav i astrologi.. Kristendom er baseret på Solen og Jupiter, Jøderne på Saturn, og Islam på Venus og Mars.. Prove me wrong..

  Ligevel har ordet regering, eller government på engelsk rødder i latin og græsk, guvernare mentis.. Direkte oversat betyder det; Guvernare(at kontrollere) Mentis(sindet).. Med andre ord, hjernevask.. Demagogien længe leve.. wake up..



 • #53   17. apr #38
  Alis med tanke på din egen sølle opvækst, som du har delagtiggjort os andre i utallige gange, er det forståeligt at du identificerer dig med muslimerne som du også mener er ofre for samme svigt som du har oplevet smiley

  Desværre har dette offerfællesskab betydet at du ubevidst har udviklet et tunnelsyn der gør dig ude af stand til at se sagen i et bredere perspektiv smiley

  “Løsningen på al den politibeskyttelse er netop at få stoppet alle dem, der taler nedladende om og til muslimerne. Som hidser befolkningen op imod dem. Det er danskerne, der skal opdrages til at lære at respektere andre mennesker, selvom de er anderledes.”

  Dit ovenstående “løsningsforslag” på noget så alvorligt som politibeskyttelse af personer der lever med mordtrusler viser med al tydelighed hvor medtaget din opfattelse af virkeligheden er smiley

  Når man i din offer verden kan undskylde mordtrusler og mordforsøg med begrundelse i en tvangstanke om at danskere generelt nedgører muslimer har du, overfor mig, afskåret dig selv fra yderligere debat i dette alvorlige emne smiley


 • #54   17. apr Du har fuldstændig ret Cody.

  Denne sætning generer også mig: Det er danskerne, der skal opdrages til at lære at respektere andre mennesker, selvom de er anderledes.”

  Vi er så roligt et folkefærd, der nærmest efterhånden accepterer alt og alle. Men vi vil IKKE acceptere at vores friheds/ytringrettigheder bliver sat under fode af udefrakommende, som nægter at indordne sig under vores måde at leve på.

  Nogle siger/påstår at disse ballademagere er fra 'udsatte' grupper, at de føler sig 'udstødt' af det danske samfund, så er det fordi det er noget de selv har skabt.

  De har lige muligheder som alle andre, men har selv fravalgt at gøre nytte af dem.

  Alt for mange lever i parallelsamfund, hvor der sker ting som sikkert ikke engang koranen tillader.







 • #55   17. apr Polysl netop Jøderne uden for Israel har det ikke altid godt og det syntes jeg ikke om alle skal behandles pæn også selv om Alis C syntes det er ok grundet andre har dårligt opdragelse fra deres hjemland smiley

 • #56   17. apr Alis ....Fik ikke svar på #47

 • #57   17. apr Alis C nydanskerne i Danmark skal som vi opføre os ordenligt og kan de ikke det må det være ud af klappen da det er at bruge god energi på noget dårligt smiley

 • #58   17. apr Hej Flemming B så meget har jeg ikke lært om religion men du har nok ret i det du skriver jeg føler mig dog ikke hjernevasket smiley


 • #59   17. apr Ja tror de fleste af os er enig i at ytringsfrihed består i at tale - ej i stenkast - af brænding af bil eller andet da de ting må kunne kaldes for en hån imod Danmarks demokratiske befolkning smiley

 • #60   17. apr Grundloven omkring ytringsfrihed og religionsfrihed står klar og tydelig. Der har ikke været pillet ved den. Men lovgivningen om at overskride den, er jo en gråzone. Det har vores eget kongehus benyttet sig af flere gange.


 • #61   17. apr Cody #53

  Så du kunne ikke modstå fristelsen til at bruge den vold, jeg har været udsat for, imod mig i en debat. Det er at synke meget dybt.
  Ja, jeg ved hvad det gør ved mennesker at blive udsat for vold og undertrykkelse. Desværre har vi alt for mange mennesker i Danmark, der nægter at se det i øjnene, og nægter at høre på os, der har prøvet det på egen krop. Er det virkelig så fristende at få lov at tyrannisere andre mennesker? Det, der kommer ud af det, er at undertrykte mennesker biiver hudløse og indadvendte og får problemer med at klare hverdagens udfordringer, og en dag ryger sikkerhedsventilerne.
  Se, det ved Paludan, og han ved hvordan man udnytter det. Måske ved du det også, men udnytter det på en anden måde - prøver at løse problemerne med tvang i stedet for at forstå dem.
  Et ord som offerfællesskab viser, at du prøver at feje alle protester til side. Jeg voksede op med den slags mennesker og kender deres metoder.


 • #62   17. apr Polysl #56

  Det har du fået svar på op til flere gange, og jeg gider ikke at blive ved med at gentage mig selv. Læser du ikke de tråde igennem, som du skriver i?


 • #63   17. apr Leon #59
  "Ja tror de fleste af os er enig i at ytringsfrihed består i at tale - ej i stenkast - af brænding af bil eller andet da de ting må kunne kaldes for en hån imod Danmarks demokratiske befolkning"

  Forkert analyse, Leon. Der er blevet snakket indtil nogle føler fare for at ørene falder af. Den hårde kerne af højrenationalister kan du ikke nå med snak - jeg og mange andre har prøvet i årevis - de vender og drejer ordene indtil de passer ind i deres eget univers, hvor de selv er høvdinge.

  Jeg kan blive ved med at snakke, for der er ingen, der kan true mig længere. Det samme kan de mennesker ikke sige, der har arbejde og familie at passe. Kan vi bare nå ind til tilstrækkeligt mange til at højrenationalisterne mister deres flertal, så opnår vi resultater alligevel, og så bliver Danmark et menneskeværdigt samfund igen.


 • #64   17. apr Øv - da jeg så Cris7 i morges, tænkte jeg, at det var en forholdsvis fredelig måde at afslutte denne tråd. Jeg har meget andet arbejde, jeg skal have gjort, og debatten stilner af på Facebook og Twitter.
  Men nej. Der kom lige et par angreb, jeg måtte svare på.


 • #65   17. apr Alis.

  Dog forholder du dig ikke til dette:

  "" Ytringsfriheden får et alvorligt knæk, når det er muligt med vold og optøjer at få stoppet demonstrationer"

  Citatet er af Jonas Christoffersen, direktør i Institut for Menneskerettiigheder.
  Tv2 tekst tv side 118. "

  Men vi prøver igen.....


 • #66   17. apr Hvad er vigtigst for dig, Markgreven, ytringsfriheden eller menneskeliv?

  https://www.dr.dk/nyheder/indland/politiets-oeverste-chef-forbud-mod-paludans-demonstrationer-er-alvorligt-skridt-tage

  Det er det, der er problemet med ekstremisme. Højrenationalister har mistet jordforbindelsen og virkelighedsopfattelsen. Det har aldrig været meningen med ytringsfriheden at den skulle bruges til at tryne andre mennesker med.

  Vores ytringsfrihed er i fare, når mennesker som Paludan misbruger den. Gør en indsats for at stoppe ham!


 • #67   17. apr Alis.

  Du spørger:

  "Hvad er vigtigst for dig, Markgreven, ytringsfriheden eller menneskeliv? "

  Jamen helt klart, det er ytringsfriheden da.
  Havde vi ingen ytringsfrihed, så risikerede vi flere menneskeliv.

  At Rasmus Paludan er en provokerende tosse, er så en anden snak.


 • #68   17. apr Kan man forbyde en demo med begrundelsen at liv er i fare så kunne man i grunden bruge den bredt og på den måde sørge for ingen kan demonstrerer.


 • #69   17. apr Alis C der er da ingen der truer dig og hvis er det en falliterklæring og du har de samme rettigheder som os andre smiley

 • #70   17. apr Ja, vi kan jo se den ytringsfrihed kvinderne har i Saudi Arabien, eller mangel på samme, det kan koste dem døden ved stening.

  Men det mener Alis er ok.


 • #71   17. apr Polysl#68
  "Kan man forbyde en demo med begrundelsen at liv er i fare så kunne man i grunden bruge den bredt og på den måde sørge for ingen kan demonstrerer. "

  Noget af det, der kendetegner ekstremisme er at regler går forud for mennesker. Skidt være med mennesker, bare reglerne bliver overholdt.
  Hvis det er den holdning man har, så har man ikke forstået hvorfor vi har ytringsfrihed og hvorfor det er en vigtig del af vores demokrati.

  Men DF har det med at bøje reglerne efter deres egne interesser.

  https://politiken.dk/indland/art7150389/DF-kalder-det-et-»skråplan«-at-forbyde-demonstrationer-men-har-selv-foreslået-netop-det

  Af hensyn til dem, der ikke abonnerer på Politiken, kopierer jeg ind

  "I sidste måned erklærede Dansk Folkepartis værdi- og udlændingeordfører, Martin Henriksen, for eksempel, at en demonstration afholdt af Hizb ut-Tahrir skulle forbydes.
  Meldingen kom, efter den islamistiske organisation havde anmeldt til myndighederne, at man ville afholde en fredagsbøn foran Christiansborg til ære for de ofre, der døde under moskéskyderierne i Christchurch i New Zealand."


  og

  "Samme politiker har foreslået, at alle uddannelsessteder pålægges at forbyde demonstrationer på skolens område og generelt at demonstrere i skoletiden. Martin Henriksens forslag blev bragt i en artikel på minby.dk, i kølvandet på at elever på Ørestad Gymnasium havde buet og råbt ad undervisningsministeren, da hun kom på besøg. "

  Ligeledes vil jeg gentage, at ingen er så gode til at lukke munden på andre, som DF der konstant hævder ytringsfriheden, også i et tilfælde som Paludan. Den kan altså gradbøjes hvis den ikke tjener deres egne interesser, men ikke hvis der står menneskelig på spil, som der altså gør her.

  For mig går menneskeliv forud for regler, og det glæder mig at vi i det mindste får fred i påsken.
  Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves.


 • #72   17. apr Den omtalte fredagsbøn Alis, der blev opildnet til hævn og drab. Synes du det er ok?
  Så du nogle der overfaldt disse ekstremister, under deres demo og bøn?


 • Madonna M
  Madonna M Online Tilmeldt:
  jan 2019

  Følger: 6 Følgere: 7 Emner: 6 Svar: 204
  #73   17. apr Nå, der har da været godt med gang i den her i aften, takket været Alis. smiley

  Nat,nat... smiley


 • #74   17. apr Alis bidrager altid til en mulig debat, det er da ik så ringe endda smiley

  Nat nat Madonna


 • #75   17. apr Når jeg læser om Alis kommer jeg i tanke om bogen "Being There" med Peter Sellers som hele sit liv har levet uden at kommer udenfor husets område som er omkranset af høje murer. - det giver nogle overraskende episoder, da han bliver sat ud da hans herre dør - og med fjernbetjeningen i hånden prøver at takle den virkelige verden.

  Den kan ses som film eller bog - Jerzy Kosinski som er forfatter kommer fra Polen...



  profilbillede
 • #76   18. apr Alis har jo ret til sin holdning, som vi andre har. Så tænker ikke at der er nogen grund til at genere eller mobbe. Hellere argumentere og debatterer.

 • #77   18. apr #74
  Claus

  Alis bidrager altid til en mulig debat, det er da ik så ringe endda smiley

  Nej det gør ikke, hun og det har hun aldrig gjort, trollen higer efter opmærksomhed med hendes provokerende monologer, og hun får opmærksomhed, at nogen
  stadigvæk kommenterer hendes ævl, er for mig uforståeligt.






 • #78   18. apr Det er vist på høje tid, at politiet holder sig i baggrunden, og nøjes med at lave rapport bagefter.

  Hvorfor ikke lade "pøbelen" klare sagen selv, og give ham de prygl, som han har gjort sig fortjent til????
  Skulle han få et par K3, vil jeg påstå, at han selv har bestilt det.

  Desværre er det den ekstremistiske militante venstrefløj, der viser sig igen, når det virker "legalt" at være med, og forøve hærværk og brandstiftelse. De er der kun fordi, der er mulighed for ballade i byen.


 • Madonna M
  Madonna M Online Tilmeldt:
  jan 2019

  Følger: 6 Følgere: 7 Emner: 6 Svar: 204
  #79   18. apr Det er jo for egen regning og risiko, hvis man stikker snuden for langt frem, ytringerne er for mig okay, så længe har ikke truer eller opfordrer til vold.

  Og så har han brug for politiets beskyttelse ved en anmeldt demonstration, men Koran afbrænding bifalder jeg ikke.

  Men det gjorde jeg heller ikke, da det danske flag blev brændt i Langtbortistan...


 • Madonna M
  Madonna M Online Tilmeldt:
  jan 2019

  Følger: 6 Følgere: 7 Emner: 6 Svar: 204
  #80   18. apr "Skulle han få et par K3, vil jeg påstå, at han selv har bestilt det."

  Busmann, er det Paludans tilstandsrapport, du hentyder til..??? smiley smiley


 • #81   18. apr Det er kun folk som søger konfrontation uanset agenda, bare de kan lave rav i gaden - en slags trolls på gadeplan.

  Paludans provokation ville falde til jorden hvis muslimer bare siger nå ja....så er det ham som står med håret i postkassen. Men de her koran læsere elsker at køre en stemning op for det er noget de har lært helt fra små af at forsvare den uanset konsekvenser.

  Var det muslimer som lavede en demo og brændte biblen af - tror jeg sgu ikke der blev brand i gaden. Heller ikke da Kvickly solgte jesus sandaler - som blev trukket tilbage. Tænk hvis katolikker og protestanter gik i protest og brændte samtlige butikker ned fordi de følte sig krænkede.


 • #83   18. apr Cris

  Der har vi det fra hestens egen mund, om man så må sige.

  Bravo Nima Zamani!



 • #84   18. apr #61 (Svar til Cody fra Alis)

  Så du kunne ikke modstå fristelsen til at bruge den vold, jeg har været udsat for, imod mig i en debat. Det er at synke meget dybt.
  Ja, jeg ved hvad det gør ved mennesker at blive udsat for vold og undertrykkelse.


  Alis, der er ingen som dig der i den grad har brugt, fortalt og udnyttet det som du skulle ha' været ude for, engang for længe siden. Du bruger det selv konstant, til at undskylde andre deres handlinger og gerninger. For du forstår..............!

  Men nej, du forstår ikke! Du forstår ikke, at nogle kræfter er på spil, som netop ønsker konflikter, som ønsker splittelse. Ønsker at ødelægge demokratiet, ønsker at begrænse folks frihed og rettigheder. Folk som ikke vil stå tilbage for at bruge vold og magt for at få DERES agenda igennem.




 • #85   18. apr cris

  dejlig læsning. flot indlæg fra Nima Zamani


 • #86   18. apr Jeg forsøgte at finde ud af, hvor gammel Nima Zamani er, og om han er født i Danmark. Under alle omstændigheder har han lært (ligesom Nasar Khadar) hvem man skal gøre tilpas hvis man vil klare sig godt i Danmark. Og at trampe på sine egne.

  Det indre København er fyldt med tilflyttere og flygtninge, der lever på et eksistensminimum, som ikke har råd til en ordentlig hverdag, og ingen fremtidsudsigter at se frem til. Oven i det skal de finde sig i at blive trampet på og nedgjort.

  Paludan vidste helt nøjagtigt hvad han gjorde, da han provokerede netop den gruppe, og han vidste hvad der ville ske. Også hvor han ville få opbakning.
  Det er ham, der er ballademageren. Han tramper på en flok hudløse mennesker, hvis liv og fremtid er usikker.
  Man skal ikke tro, at alt hvad der kommer fra Iran, har forstået hvad det vil sige at være fattig i Danmark.

  Der er flere gange blevet sagt - også af politikere - at her i Danmark bruger man argumenter, og ikke brosten. Og så ved "man" godt, at man ikke kan nå ind til højreekstremisterne med argumenter, og at det ikke vil nytte noget. Jeg har forsøgt i 15 år, og mange andre har gjort det samme.

  Politiet traf den rigtige beslutning, da de stoppede volden. Men hvor meget tid skal vi bruge til at finde andre løsninger og til at få rejst den gruppe socialt, som Paludan så kynisk udnytter?


 • #87   18. apr Alis.

  Ja, jeg får også ondt af disse stakkels tilflyttere når de fiser rundt i deres store BMW´ere, vi må sandelig sætte kontanthjælpen op for denne gruppe utilpassede mennesker.

  Vor herre Bevares, hils oppe på Månen Alis.


 • #88   18. apr Cris7 #84
  "Alis, der er ingen som dig der i den grad har brugt, fortalt og udnyttet det som du skulle ha' været ude for, engang for længe siden."

  Det var endnu engang en anden, der ikke kunne nære sig for at bruge min skæbne imod mig.

  Hvad ved du om, hvad jeg skulle have været ude af? Jeg afbrød kontakten med familien for at slippe fri af deres småborgerlige magtbegær, gik i behandling, kom fri af Ocd og var symptomfri i 8 år.
  Men familien gav ikke op. De fandt en ny psykiater, der ville skrive journal efter deres diktat og som aftalte med min familie hvordan jeg skulle opfattes og behandles, og som gik igang med at bryde alle resultaterne ned igen.

  De vidste hvor mange mennesker, der ville reagere netop som du reagerer. Det måtte ikke komme frem, hvordan de havde mishandlet deres børn. Et års tid efter at jeg havde afbrudt kontakten, fik jeg af omveje at vide, at min søster havde gjort det samme.


 • #89   18. apr Skal vi igen diskutere mig, eller kan vi komme tilbage til emnet?

 • #90   18. apr En artikel, der er værd at læse

  https://www.raeson.dk/2019/stine-bosse-vi-maa-undgaa-at-bruge-knappe-politiressourcer-paa-beskyttelse-af-simple-provokatoerer/?fbclid=IwAR1UUp45OPh-Ngn_cHtJkAmjq06eVb574s3qedKHBAk4yTx20MqMG6jFL1g

  Hvordan forsvarer vi ytringsfriheden og bevarer den, når nogen kan finde ud af at udnytte den på den måde, det er sket i de senere dage? Det er det store spørgsmål nu!


 • #91   18. apr #86

  Jeg fik næsten et blåt mærke i panden, da jeg i frustration slog hånden mod den, grundet dit tåbelige indlæg, Alis.

  Du bruger sætninger som:
  - At trampe på sine egne. (Nima Zamani's artikel)
  - Ikke råd til en ordentlig hverdag.
  - Ingen fremtidsudsigter.
  - Trampet på og nedgjort.
  - Eksistensminimum.

  Vi taler om indvandrere, som i årtider har boet her, nogle født her. De har lige muligheder som alle andre, uddannelse, arbejde, hjælp til at få ting i orden!

  Men mange af dem, DE har SELV valgt anerledes, fordi deres kultur er rådden, deres religiøsitet hykleri. De ønsker goderne, men ikke pligterne.



 • #92   18. apr Et andet stort spørgsmål, Cris7. Har alle de samme muligheder, så de kan vælge. Har børn af fattige forældre i en lille lejlighed på Nørrebro de samme muligheder som børn af velbjergede forældre i wiskybæltet?

 • Madonna M
  Madonna M Online Tilmeldt:
  jan 2019

  Følger: 6 Følgere: 7 Emner: 6 Svar: 204
  #93   18. apr "Jeg forsøgte at finde ud af, hvor gammel Nima Zamani er, og om han er født i Danmark. Under alle omstændigheder har han lært (ligesom Nasar Khadar) hvem man skal gøre tilpas hvis man vil klare sig godt i Danmark. Og at trampe på sine egne."

  Alis tillader sig at fortolke andres meninger og holdninger, selvom hun selv frabeder sig det samme. smiley

  Det kunne jo også være, at netop har forstået, hvad de er flygtet fra, og hvad et demokrati indebærer, og det er langt bedre, end det de flygtede fra???

  Hvorfor flygter ingen herfra DK, og til en diktatur stat?!

  Netop, fordi de skal holde kæft, hvis de har deres helbred kært, og der er ingen økonomisk gevinst, så derfor bli'r Alis også her i DK.


 • #94   18. apr Alis.

  Hvor mange procent af danmarks befolkning bor i whiskybæltet?


 • #95   18. apr Alis har været på offentlig forsørgelse det meste af sit liv, alligevel revser hun dem der fodrer hende dagligt.

  Et gammelt mundheld eller ordsprog om man vil lyder: Klog fugl skider ikke i egen rede..... Alis´ rede er totalt overskidt.


 • #96   18. apr Madonna #93

  Jeg forholder mig til hans meninger, men ville gerne finde ud af hans baggrund. Hans meninger har jeg ikke noget tilovers for, og hans baggrund fandt jeg ikke ud af.
  Det er muligt han er født i Iran, og at hans forældre fandt ud af, at der er mange flere penge at tjene i Danmark.
  Hans sprog tyder på velstillede forældre, og han har ingen forståelse for fattigdom.


 • #97   18. apr #92 Alis
  Et andet stort spørgsmål, Cris7. Har alle de samme muligheder, så de kan vælge. Har børn af fattige forældre i en lille lejlighed på Nørrebro de samme muligheder som børn af velbjergede forældre i wiskybæltet?
  jvf. Alis

  Du' godeste Alis, det er vist det dummeste spørgsmål jeg længe har hørt!

  For det første er det meget begrænset, hvis overhovedet, at indvandrere bor i små lejligheder, for der tages hensyn til alle de børn de har.

  Jeg véd heller ikke lige hvor Whisky-bæltet skulle komme ind, ang. dette?

  Men ja, de har samme muligheder som alle andre, hvor der også er ganske almindelige danskere som må bo i små boliger med børn, og ikke har flere penge at rutte med end 'DE' har.

  Det er deres rådne kultur og mentalitet, der er noget helt galt med. De ønsker ikke at tilpasse sig det land de bor i.





 • Madonna M
  Madonna M Online Tilmeldt:
  jan 2019

  Følger: 6 Følgere: 7 Emner: 6 Svar: 204
  #98   18. apr Vi har alle de samme muligheder...hvis vi altså bare gider.

  En enlig enke i slummen i et baghus for 80-90 år siden, som ernærede sig ved trappevask og gøre rent for andre, fik 3 børn, hvoraf en blev typograf og 2 andre akademikere, så det kan lade sig gøre i DK.


 • #99   18. apr #86

  Alis

  Det er da hundelet at finde ud af hvor gammel han er og om han er født i Danmark. Søg og du skal finde....



Kommentér på:
Danmark og vores ytringsfrihed sat på prøve igen.