{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
540 visninger | Oprettet:

Vi er kommet langt ud i DK {{forumTopicSubject}}

Når en 92-årig næsten blind mand ikke kan få en plejehjemsplads.

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2019-01-14-92-aarig-er-naesten-blind-og-vil-paa-plejehjem-men-kommunen-siger-nej

"Han er 92 år gammel, næsten blind, kan dårligt gå, og så er han både utryg og ensom i sit eget hjem. Derfor vil han gerne på plejehjem, så han kan få et par gode år, inden han skal herfra.

Men Helsingør Kommune har afvist hans ønske, fordi man har vurderet, at han ikke opfylder kriterierne for at komme i betragtning til en plejebolig.

Det skriver Helsingør Dagblad.

Den 92-årige mand havde håbet, at en plads på et af kommunens plejehjem kunne give ham den tryghed og det sociale liv, som han savner i sit hjem i Ålsgårde."


Føler I jer trygge ved at nærme jer alderdommen?!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Vi er kommet langt ud i DK
  • #1   15. jan 2019 nææææ.

    Vi lever i en tid hvor bureaukraterne på kommunen er helt blottet for anstændighed, lige som deres kollegaer i ministerier , mennesker med store regnemaskiner, forkromede diskurser og fede lønninger , gode pensioner og store bonusser. De skider os et langt stykke, for de har deres på det tørre.


  • #3   15. jan 2019 Thyra Frank...hæhæ, hvor er du henne???

    Har man ikke børn, der vil ha' en på aftægt, må man se i øjnene, at man er prisgivet i DK.

    Har en bekendt, der er tilknyttet onkologisk afd., men alligevel måtte Ældre Sagen indover for at tildele hende 20-25 min rengøring hver 14 anden uge....


  • #5   15. jan 2019 hun er nødt til at forlade sit skjulested, for hun er indkaldt til samråd for at forklare sagen... smiley smiley
    men rolig, rolig, det sker ikke hende noget, hun er åbenlyst fredet af Fadbamsen..


  • #6   15. jan 2019 De sender garanteret Sophie Løhde på banen i stedet...

  • #7   15. jan 2019 Som person besidder hun en meget tung post, så måske et smut ned i fitness centeret kunne give mere energi i at gøre noget og ikke bare være noget.



    profilbillede
  • #8   15. jan 2019 # 6

    Det vil de da meget gerne, for Sophie Løhde kan lyve folk op i ansigtet uden at blinke.


  • #9   15. jan 2019 ja Elena

    det har hun bevist ved at sige: Jeg er helt uforstående overfor det store sygefravær i det offentlige.


  • #10   15. jan 2019 sagt af Thyra Frank:
    " Nu sætter vi fokus på værdig ældrepleje "
    "Et plejehjem skal dufte af god mad"
    " Vi skal løfte livskvaliteten hos de svageste ældre "

    resultater ?


  • #11   15. jan 2019 NU har jeg så ikke fulgt med i hendes virke men ud fra hendes egne fæller på borgen så laver hun ikke en skid - sagt på en meget pæn måde.

  • #12   15. jan 2019 Nemlig Polysl, og derfor tror jeg at Fadbamsen holder hånden over hende.

  • #13   15. jan 2019 En skammelig kriterium: //politikken

    Hvordan maden smager, kan ikke indgå som et kriterium, når kommunen skal vælge leverandør af mad til de ældre borgere. Man kigger mere på økologi og budget.

    Så en økologisk hundelort med lidt sovs og kartofler med masser af øjne og rødkål kunne lige så godt være dagens ret.


  • #14   15. jan 2019 Det er som om at trivsel er ligegyldigt man stabler bare de ældre ind på plejehjem, og lader demente vade ind og ud uden opsyn, man fjerner køkkenet som faktisk var et omdrejningspunkt og lyspunkt for ældre at være fælles om noget som mad hvor vi har den gamle skole udi madlavning.

    I stedet får man det fra storkøkkener leveret mad som jeg ikke under nogen omstændigheder ville spise, smattede kartofler, smattet salat, udkogte grønsager, en sovs som mere ligner noget vand man har dyppet en Maggie terning i.

    Hvor er respekten for de ældre og maden som er ret vigtig for et godt helbred, hvad hjælper det at det er økologi hvis det er total udkogt og så har man den frækhed hele tiden at sætte prisen på det hundeæde op.

    Jeg kan huske en sag for lang tid siden om en datter som lavede mad til sin mor hver dag og kom med den på plejehjemmet - samme plejehjem som serverede biksemad 5 gange i ugen - hvor de sagde: det er hvad de ældre vil have....det blev så senere ændret.

    //citat Berlinske
    Biksemad til frokost hver eneste dag. Det var i perioder virkeligheden for beboerne på plejehjemmet Kildevang i Randers Kommune, hvor frokosten bestod af resterne fra gårsdagens aftensmad,

    //citat slut

    //citat BT
    Det blev til biks til frokost mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag og så igen søndag. Syv gange. I forskellige variationer ganske vist, men det var nu alligevel biksemad. Det var resterne fra aftenen før, der blev vendt på panden, og i enkelte tilfælde kunne det ryge op på magiske ni gange biks.
    //citat slut

    Selv den mest sulte hjemløs vil nok i sidste ende brække sig over den menu. Så man kan se at behandling af ældre ikke er blevet bedre - maden er shit, opsyn af demente er shit, medicinering er shit, så alle burde frygte for at komme på plejehjem som bare er et pladsholder inden man himler.


Kommentér på:
Vi er kommet langt ud i DK

Annonce