{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
997 visninger | Oprettet:

Skal man sige ja eller nej? {{forumTopicSubject}}

Der var engang man skulle være personligt forfulgt for at få asyl, så lempede man reglerne og krigsflygtninge også kunne få asyl, men kun direkte fra det krigs hærgede land og uden ret til fast opholds tilladelse og familie sammen føring.
Sådan er det ikke mere, i dag er asyl reelt en ansøgning om immigration med stor sandsynlighed for varig opretholdelses tilladelse, og ret til familiesammenføring.
Men oven i det skriver vor statsminister snart under på en FN migrationspagt på ti punkter der blandt andet ikke omtaler flygtninge men kun immigranter, der skal have større muligheder for familiesammenføring og som en given ting at være gavnlig for os.
Der lægges op til at vi skal tage imod en bredere og større gruppe af asylansøgere og økonomiske irregulærere emigranter og acceptere en kraftig ændring af befolknings sammensætningen.
Man hylder det multikulturelle samfund og angriber ytringsfriheden som man mener fremmer intolerance, fremmedhad, racisme og diskrimination af immigranter.
De øst europæiske lande og en række store lande som USA, Australien med flere siger nej.
Regeringen beroliger med at aftalen ikke er juridisk bindende, men hvis ikke hvorfor så skrive under? Og hvem tror så på den?
Man kunne godt få den tanke at det er de Radikale der har stået fadder til denne pagt.
Traktaten er desværre ikke oversat til Dansk.
Hvad mener du ja eller nej til den nye FN traktat?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Skal man sige ja eller nej?
  • #1   29. nov 2018 Absolut NEJ.

    Netop, hvorfor skrive under på noget som alligevel ikke er juridisk bindende, det hænger ikke sammen. Men Lars Løkke vil ikke 'tabe ansigt' overfor sine kollegaer i det magtfulde EU diktatur.


  • #2   29. nov 2018 Der står bl.a. i aftalen:Ifølge Marrakesh-aftalen skal EU og store dele af Afrika arbejde på at øge mulighederne for, at unge afrikanere lettere kan få adgang til Europa. Det fremgår af aftalens Mål nr. 3: “At fremme lovlig migration, særligt for unge mennesker, mellem Nord-, Vest- og Centralafrika og Europa,” står der bl.a.

  • #5   29. nov 2018 Betyder underskriften så at man ikke er bundet, men retten til selv at bestemme, ?

  • #6   29. nov 2018 Jeg siger også absolut NEJ. Alt det, vi allerede har skrevet under på i div. konventioner, traktater og hvad det ellers kaldes, er uoverskuelige og skrevet i et uforståeligt sprog, der ligeledes kan tolkes på forskelligvis. Så jeg mener, der skal siges et NEJ.

  • #8   29. nov 2018 Ja men som jeg læser jeres kommentar vil det land der stemmer ja kunne sige nej tak til flere migranter og kvoteflygtninge - men jeg syntes også at se dem der stemmer ja har de samme rettigheder til at sige nej tak - så hvis jeg har forstået budskabet der det ligeså forvirrende som når Danmarks folketingspolitiker fortæller om EU inden en folkeafstemning smiley

  • claus s
    claus s Tilmeldt:
    mar 2009

    Følger: 2 Følgere: 1 Svar: 1
    #14   3. dec 2018 Klart nej.

  • #15   7. dec 2018 Migranterne har læst at Løkke tager til Marakesh , gummibåde er allerede bestilt og stoppet hullerne med mudder eller tygget Kath. Så inden længe vil vi se tusinde stå og råbe asyl asylle, så bliver de lukket ind og placeres på forskellige slotte rundt om i landet - Dronning er dog lidt betænkelig over at skulle dele seng med en tandløs og halvskaldet migrant som hele tiden siger: prøv min burka,

    Venligboere er ved at opstille små skurvogne foran Borgen som koster 500.000 kr stk., Flere migranter er allerede ved at pakke skruetrækkere ud og brækjern og sat skilte op: Junk for sale.

    Løkke overvejer at søge asyl i Marakesh for han tør ikke komme hjem og se at han har skidt i bukserne. Tolke, sagsbehandlere hentes ind fra øst til at klare puklen, men har lidt svært med at tale arabisk med polsk accent, deres lønseddel er til gengæld på perfekt dansk.

    Fra venstre konstituere man vice statsministeren som så skal give både Ulla Tørnæs og Inger Støjberg en røffel for ikke at være teamplayer. Her bliver der ikke fejret med kage foreløbigt - Små stikpiller bliver da også leveret af DF som negerboller, Sulu fra Haribo og en bog med de 3 små cowboys - oversat fra arabisk til dansk: de 3 små grise.

    Flere andre partier har leveret Pippi Langstrømpe i den gamle udgave med neger konger, Tintin og flere af verdens kultur arv som er omskrevet - og hvorfor? de fleste kan jo ikke læse og fatter stråhat hvad de skulle blive fornærmet over. Men det kunne jo være det er den boglige del af venligboere, de må så være delt op i flere fraktioner så de helt kan fjerne alt som kunne fornærme.

    Brynje butikker skyder op overalt i nærheden af asylcentre for piger og damer er trætte af voldtægt og at blive raget i skridtet. Butikker sætter skilte op: beskidte tyveknægte ingen adgang. Flere politikere fra borgen må duknakket gå et andet sted hen for at købe smøger. Asylanter ryger så til gengæld ind med indkøbsvogne for de har hørt i Somalia hvis man skynder sig så sker der intet. For politiet har travlt med andre gøremål.

    Venligboere ser ikke et problem og undskylder med den overdådighed som de slet ikke er vant til og derfor ikke kan gøre for det. Domhuse oversvømmes med asylanter som får en betinget udvisning for 20 gang.Imens en dansker som lige nappede en pakke tyggegummi får 2 år 3 mdr ubetinget. for ekstrem groft tyveri.


Kommentér på:
Skal man sige ja eller nej?

Annonce