{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
540 visninger | Oprettet:

polysl
polysl
Online Tilmeldt:
4. dec 2014
Følger: 8 Følgere: 193 Emner: 413 Svar: 5.840

Den sociale politik på borgen {{forumTopicSubject}}

Syge er frustreret og bruger ufine trick for at blive hørt som KIm der fik en dom for at fortælle sandheden om 3 sagsbehandlere, det var ikke "sandheden" han blev døm dagbøder for i alt 5000 kr, men at han postede navn og billede af sagsbehandlere.

Det i sig selv er dumt og ikke det man betegner som ytringsfrihed, for det er ikke tilladt at hænge folk ud med navn og billede eller adresse - for her er så tale om person data loven.

Men den måde man behandler syge og sender dem på bistand fordi de ikke gider dem mere - enten fordi de er i offensiven, bruger alternativ hjælp for at finde rundt i systemet. Til tider skal man bruge et system for at finde rundt i systemet som en forsker har konkluderet ved at følge 12 misbrugere og hørt deres historie.

Det var ikke jobcenter eller sagsbehandlere som fik dem ud af systemet men deres egen fortjeneste og vilje.

Jobcenter bruger ikke ressourcer til at få folk i arbejde men til at fastholde karrusellen så den ikke stopper og sagsbehandlere ender i det system de selv engang har forvaltet.

Sagsbehandlere er så langt ude at hvis Steven Hawking var dansker så ville de sætte ham ud i arbejdsprøvning.

En arbejdsprøvning varer 15 uger, og stopper den syge fordi de ikke kan mere inden udløbet af de 15 uger så skal den syge starte forfra - fordi sagsbehandlere ikke mener de kan vurdere på mindre tid.

Arbejd prøvning = gratis arbejdskraft
Løntilskud = delvis gratis arbejdskraft
Praktik = gratis arbejdskraft

Der er ikke grænser for hvad man kan kalde det, men fakta er at virksomheder er glade, enten får de en gratis medarbejder eller spare lidt på lønnen som betales af det offentlige.

Det er ikke noget der giver timer så ligegyldigt hvor mange timer man arbejder i de forskellige ordninger så hænger folk fast i systemet.

3F bralder ud med på deres web at det er vejen ud af arbejdsløshed, man kan mistænke dem for at have en IQ som en træsko for realiteten er at ud af de tusinde som har været i de forskellige ordninger er der ikke engang 10 som har fået et ordinært arbejde.

Bevis på at jobcenter fastholder folk.

Flere murere var tilmeldt jobcenter men de kunne ikke hjælpe, så fandt de selv arbejde og ringede ned til jobcenter for at afmelde sig ledig. Sagsbehandlere gik dem på klingen og fik navnet på arbejdsgiver hvorpå hun ringede til arbejdsgiver og tilbød at arbejdet kunne være med løntilskud og hvorfor mon hun gjorde det? jo det var fordi at hvis de var i løntilskud så var de stadig indenfor systemet.

Firmaer hyler i aviser om de ikke kan få kvalificerede medarbejdere, men sjovt nok så er stillinger ikke slået op nogen steder - så det er bare en strategi overfor konkurrent om at her går det godt.

Man taler om at få folk udefra og at gøre det nemmere at importerer arbejdskraft, det siger vi hr 100.000 jobklare, nok snarere 60.000 - men de kunne få tilbud om uddannelse eller opgradering, nix det vil man ikke høre på fra borgen som i stor stil støtter det svinske system.

Samtidig har Løkke lige opfundet den dybe tallerken med at produktion skoler skal have en økonomisk håndsrækning til nye tiltag og så bliver håndsrækning finansieret ved at produktionsskoler skal spare 2% om året, så jeg kan ikke lige se den håndsrækning som betyder at skolerne må tage ressourcer fra de gennemprøvede uddannelser.

Men logikken er nem at forstå for hvis jeg giver dig 10 kr så skal du sidst på året give mig 12 kr.

Så jeg vil ikke kalde det en håndsrækning men et lån med renter. Det må så være nogle sindsforvirrede økonomer på borgen som har fundet på det.
Kommentarer på:  Den sociale politik på borgen
Kommentér på:
Den sociale politik på borgen