{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
544 visninger | Oprettet:

Danmark, et retssamfund!? {{forumTopicSubject}}

Vi har igennem flere år set hvordan Danmark mere og mere er styret af et totalt lov og rets samfund.

Vi har et stort antal af love, som fx. serviceloven, skatteloven, m.m.f. Under alle disse love følger et utal af regler og derunder paragraffer, med afsnit fra a til ?.

Vi kan jo nærmest ikke leve og ånde mere, hvis vi skal følge alle de regler og love.

Der bliver ikke ryddet ud i den store jungle, men tilført, så det hele kan virke ganske uoverskueligt.

Desværre giver denne uoverskuelighed rum for mange fejlagtige antagelser, hvor den helt almindelige borger kan komme i klemme.

Vi ser hvordan kommuner, henholder sig til alle de love og regler, og dermed finder det 'rigtigt' at spare på områder, som man førhen havde sagt ikke ville ske, samtidig med at de investerer i byggeprojekter, betaler i dyre domme for kunstværker o.lign. som ingen gang har.

Love og regler er en god ting, men ikke ' en masse', hvor myndigheder/kommuner, med et utal af embedsfolk er til at søge og fortolke regler til DERES fordel.

Kriminelle kan ikke blive dømt hvis der er den mindste tvivl.

Det er efterhånden som om, at kriminelle har større retssikkerhed end den almene borger.

Håber at I forstår meningen med dette indlæg.

Mere interessant er hvad I mener omkring dette?


Kommentarer på:  Danmark, et retssamfund!?
 • #2   8. okt 2018 Asolut skal vi have love og regler, ingen tvivl om det. Her er på ingen måde tale om nogen form for anarki!

  Men det burde ikke være nødvendigt at der efterhånden skal lovgives om ALT.

  Man går ned i milimetermål når det gælder hjælp til ældre, for loven kan jo gradbøjes!

  Man går ned i milimetermål, når det gælder pasning af børn, for loven kan jo gradbøjes!

  Man går ned i milimetermål, når syge skal jages for at raskmelde dem, for loven kan jo gradbøjes.

  Sådan kan man blive ved, for menneskelighed, sund fornuft, og en god moral eksisterer ikke mere. • #3   9. okt 2018 cris7 netop et problem når en regel kan gradbøjes for i de fleste tilfælde sker det kun på systemets ret - men det er først når folk har brug for et eller andet de opdager hvordan ordet gradbøjes får en helt anden klang smiley

 • #4   9. okt 2018 Man kan også lovgive for meget så menigmand står af. 80 regler for at sanktionerer arbejdsløse som ikke møder op eller melder syg. Et uoverskuelig social system som er så utæt som en si at kommuner faktisk kan gøre som de vil.

  Kommuner skriver til døde, og folk som ligger på OUH med slanger, man sætter syge som har 0 arbejdsevne i et udredningsforløb.

  Klienters læge vurdering bliver overset til fordel for kommunens egen læge som ikke ser det på samme måde.

  Kvinde indenfor socialstyrelsen svindler for 111 millioner uden en kæft har opdaget det før. 2 år gik der før man opdagede svindlen.

  Man sender psykotiske patienter ud inden de er færdigbehandlet.

  Flere flygter fra den lukkede afdeling.

  Socialloven trænger i den grad til at blive enklere, hvis man lagde den for enden af hinanden så ville den nå månen.

  Færdselsloven er klar nok her er ikke plads til misforståelse eller vildledende paragraffer.


 • #5   9. okt 2018 Rettelse til min #4

  Det var ikke 2 år men 16 år hun brugte til at nappe 111 mill.


 • #6   9. okt 2018 Ja vor herre bevare os smiley

 • #7   9. okt 2018 Cris

  Angående bygge projekter....

  Odenses byrødder har snart fået smidt hele centrum på porten -mere end 70 butikker måtte dreje nøglen rundt. Tilhængere af det møgbyggeri siger at det er nethandlen der har skylden - det er jeg så ikke enig i, for de som lukkede er special butikker som ikke havde nogen kunder fordi ingen kan hverken køre ind eller parkere nogen steder, uden at være enorm lokal kendt.

  Og så har vi Metroen hvor byrødderne har tænk at folk parkere deres biler i udkanten af Odense for at tage Metroen - Dælme svært at skulle med bus hen til Metroen med et utal af pakkenelliker,eller et spisebord usamlet fra Ikea. Hvad med den familie som skal aflevere deres børn forskellige steder i Odense, sikke en rejse, først med bus så metro og så bus igen - når de først er nået til børnehaven så er der gået så meget tid at man ligeså godt kan tage hjem igen. Måske sat lidt på klingen men ikke helt forkert med en familie på 6 personer. Så har vi så også den store udgift i den forbindelse.

  For enden af Kongensgade og over vejen ligger der en stor byggegrund som man påtænker at bygge 2 store højhuse på hver 17 etager, samt et indkøbscenter som efter min mening nok vil få resten af centrum til at lukke helt ned, og ligne en losseplads, med træplader for vinduer. Og kigger man på om nogen måske vil komme tilbage så bliver de nok mødt af en fordobling af huslejen. Så hvad gør man så med centrum - jo man vælter det hele og laver flere højhuse som ingen har råd til at bo eller havde butikker i. Stod det til arkitekter så skulle centrum ligne Tokyo, med en masse forbandede lysreklamer som giver epileptisk anfald.

  Møntergaarden fik en stor rød møgkasse lige over for Fyens politi.


 • #8   9. okt 2018 Polysl og cris7 ja hvor er jeg bare enig med jer politikerer tænker kun på om deres navn nævnes i byhistorien om det så er godt eller dårligt vil de skide på og centrum i flere byer er ikke for de forretningsdrivende eksempelvis grundet parkeringsproblemer og som nogle steder i Slagelse og dets vejnet lukket i flere år til skade for de små butikker smiley

 • #9   10. okt 2018 Til Torben #1

  Tror ikke du helt forstod mit indlæg, hvilket er fair. Jeg kunne nok have udtrykt mig bedre.

  Men med den lov- og regel jungle vi har, kan den helt valide klager, som kan være af forskellig art indenfor det offentlige regi, blive fuldstændig fejet af bordet, ved alle de embedsmænd som på finurlig vis kan henvise til det ene eller andet. Ikke mindst trække sager i langdrag, så de til sidst bliver forældet.

  Det er ikke sundt i et samfund som vores, at logik, sund fornuft, en god moral, balance i ting, er blevet fuldstændigt fjernet, og istedet erstattet af rigide love og regler som ingen almindelige borgere kan finde rundt i!

  Der er sket en meget dårlig kulturændring, i den måde man forvalter på.Kommentér på:
Danmark, et retssamfund!?