{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
725 visninger | Oprettet:

burka forbud {{forumTopicSubject}}

Nu har man i mange år haft forbud mod tildækning i Danmark som styrthjelm, elefanthue, tørklæder, alt som kan dække for ansigtet for ikke at blive genkendt.

Nu vil man så lave en demo fordi den nu omfatter beklædning som burka og Niqap - her bliver der delte vande med for og imod.

Nu er jeg ligeglad med det symbol de sataniske beklædninger udgør, men ifølge grundloven er alle lige for loven og den kan ikke gradueres som at det er religiøs betinget.

Man kan tage sit telte fra Obi af, men hvorfor tage teltet af for det drejer sig kun om at vise fjæset. Så de må gerne rende rundt i obi telte bare fjæset er synligt på samme måde som alle andre danskere.

Det som undre mig er at politiet er tøvende og vil have flere eksempler på hvordan de håndhæver loven. Er de plim? det er sgu ikke raket videnskab at håndhæve loven, for hvis folk render rundt tildækket i 20 eller flere grader så er det bare at stikke dem en bøde, er det vinter -skide koldt så kommer det under reglen om at det har et formål fordi det er skide koldt. Men det betyder ikke at burkister kan rende rundt i vinter perioder med et tildækket fjæs.

Det lugter langt væk af ulyst hos politiet at håndhæve den nye lov.
Kommentarer på:  burka forbud
Kommentér på:
burka forbud