{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
768 visninger | Oprettet:

polysl
polysl
Online Tilmeldt:
4. dec 2014
Følger: 9 Følgere: 192 Emner: 427 Svar: 5.940

burka forbud {{forumTopicSubject}}

Pt. køre der i Debatten omkring burka, Niquap en interessant debat og alligevel kan man kun sidde og høre noget for der er altid nogen som taler på samme tid samt Clement afbryder hele tiden.

Jeg er absolut med på vognen om et forbud på lige fod med det som Østrig og Belgien har lavet.

Venstre og Socialdemokratiet kan godt blive enige om at et forbud, men ikke omkring hvordan det skal håndhæves.

Kigger man helt nøgternt på problemet så straffer man jo den som er påtvunget en burka og Niquap og ikke den lede fyr som står bag påklædningen.

Løkke sagde at han vil det djævelskab til livs. Et interessant ordvalg.

efter muslimers egen opfattelse så skal kvinder påklædes på en sådan måde at dem med en løs diller ikke får stådreng når de bevæger sig i bybilledet. Men omvendt skulle de mænd faktisk selv prøve deres egen medicin om at ligne et omvandrende telt, og her kunne man lovgive om at alle mænd i Danmark som kræver deres koner går i burka og Niquap selv skal gå igennem gågaden i 5 timer i burka eller Niquap imens man har en masse statister med et Anders And blad med sorte slyngel på forsiden holder det højt i vejret og vifter med det.

I Ægypten er man ikke fredet hverken med burka eller Niquap for her er alle unge mænd enorm frustreret over ikke at få sin diller dyppet før de er gift så de chikanere og rager osv...løs - så det argument om en tækkelig og tildækket person hjælper ikke. Her fra Danmark anbefaler jeg at de bruger løsgående "høns" som for en pibe hash vil gøre alt.

Nå tilbage til det saglige.

Hvordan håndhæver man et forbud?

Bøde, fængsel, arbejdslejr, 10 slag med stokken på rådhuset?

Mon ikke sandheden bliver at dem som faktisk er offer endnu mere straffes da de ikke mere kan forlade deres bolig uden burka, Niquap,?

Som i Debatten siges der at det også er kulturelt betinget og nogle frivillig vælger den form for påklædning og nogle mente ikke at man skal blande sig i ens påklædning. generelt er jeg enig - men problematikken er at de ikke med deres buskort vil vise hvem der er, alle kunne i realiteten bare købe et buskort og så kan hele familien bruge det.

tænk hvis borgerservice var fyldt med medarbejdere i den påklædning - ikke en kæft kan se forskel. Når jeg er der så ser jeg gerne at man kan se ansigtet og ikke bare 2 huller - det er nok ret mange der vil have det på samme måde.

Allerede i 2006 kunne ingen komme igennem paskontrol i lufthavne uden at de i et separat rum viste sit ansigt overfor en kvindelig ansat.

Lige en sjov fodnote...

en ansat på BT kom faktisk igennem paskontrollen på trods at det er indskærpet at ingen med tilsløring kan komme igennem uden at vise ansigt. Og så lige den mere morsomme:

Selvom lufthavnspolitiets kom med forsikringer om, at journalisten sagtens kunne identificeres som indehaveren af det pågældende pas, blev episoden stærkt kritiseret.

Så er jeg forundret over hvordan det er lykkes at identificere personen for hvis det er muligt så giver et forbud jo ingen mening vel?
Kommentarer på:  burka forbud
Kommentér på:
burka forbud