{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
269 visninger | Oprettet:

Skolepolitik. {{forumTopicSubject}}

Ja hørte lige om hvordan special skolerne eller skoler hvor børn med særlige behov har fået frataget 24. millioner der så skulle over i den almindelige folkeskole og jeg må sige at det får mine få hår på hoved til at rejse sig da jeg ikke går ind for de kæmpeskoler politikerne lægger op til.
Jeg tror de fleste børn har godt af at gå i skole i deres nærhed og ikke ud på en længere tur i bus/tog eller bil (se cyklen kom ikke på tale) og hvad med alle de børn der har særlige behov deres behov består men skolernes næstekærlighed forgår grundet besparelserne hos dem.
Det får mig til at sige at jeg syntes at havde hørt om at vi skal tilbage til de små kommuner igen (hvis der ellers er hold i det jeg hørte).
store ting er ikke altid godt bare se på hvordan der skal stifinder til hjælp på de store supersygehuse (jeg gruer for den dag jeg skal på sådan et), når men jeg har jo også i en årrække været specialist i skolenKommentarer på:  Skolepolitik.
  • #1   15. nov 2017 Ja, jeg forstår heller ikke den ide, synes det er synd for de børn, der har brug for særlige behov. Men alt skal være stort, det er bare ikke alt, det er egnet for, jeg forstod slet ikke denne kommunesammenlægning, for hvad har de sparet ?? - de har ikke lukket et eneste rådhus i min omegn, de er stadig åbne, hvortil el + varme stadig kører på fuld blus og rengøring, skal der også til, jeg forstår ikke denne mening ??

  • #2   15. nov 2017 Jetset Nej den er helt gal og hvem taber i den sidste ende jeg tror personligt at de små bysamfund var bedre general men desværre lukker de ned grundet at den offentlige transport snart er sparret helt væk så nu er der ingen vej uden om folk skal have bil hvis de vil bo på landet og selvføleligt er alle de skolelukninger - sygehuse lukninger også en stor grund til at de små bysamfund lukker

Kommentér på:
Skolepolitik.